Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imamo odličan sastav, imamo igru, imamo motiv jači od Portugala, pamtimo i zadnji baraž...Možemo skinuti Portugal, bez obzira na sve druge okolnosti.
Igrom, kakvu su prikazali naši igrači u Parizu možemo skinuti svaku svjetsku nogometnu ekipu. Ne trebamo se plašiti nikog, ne trebamo savijati glavu i unaprijed se predavati... Samo naprijed, pa i ako izgubimo, ipak su naši igrači postigli najveći uspjeh u istoriji BiH
Ja sam svakako optimist, vjerujem u našu pobjedu i prolazak na EP
van Basten wrote:FUCK UEFA
a sada servirati osvetu hladnu... smirene glave i velikog srca.. u inat svima
Možda druže, da je ovo neka topla sportska priča Disneyovog studija - nažalost u stvarnom životu nema pravde za "male" ljude i zemlje, kako životne, tako ni fudbalske.
Trebamo se zaliti mislim da onaj nije ufatio pravu kuglicu i da ce bit iponovljeno izvlacenje Pogodio sam ostala dva para ali onaj zajeba situaciju Ali eto sljedece izvlacenje ce nam biti po mjeri
Prvu igramo kuci cini mi se .. ako ne uzmemo 3:0 nemamo sta traziti u drugoj utakmici realno...Nije da im nista ne mozemo nego oni MORAJU ici na svjetsko i moramo igrati ne samo protiv Portugala nego i protiv te cinjenice ...
poznanik wrote:Imamo odličan sastav, imamo igru, imamo motiv jači od Portugala, pamtimo i zadnji baraž...Možemo skinuti Portugal, bez obzira na sve druge okolnosti.
Igrom, kakvu su prikazali naši igrači u Parizu možemo skinuti svaku svjetsku nogometnu ekipu. Ne trebamo se plašiti nikog, ne trebamo savijati glavu i unaprijed se predavati... Samo naprijed, pa i ako izgubimo, ipak su naši igrači postigli najveći uspjeh u istoriji BiH
Ja sam svakako optimist, vjerujem u našu pobjedu i prolazak na EP
mozemo skinuti i to komotno ih mozemo skinuti ali mora jebeni peder ronaldo igrati na EP tako da nemojte se cuditi da sudija svira penal,a faul bio na centru i slicno. we care about money!
mene najvise nervira sto ce sad pola bosne doci samo da ronalda gleda jebo ih on. ko ne bude navijo,psovo i slicno treba ga nogirat sa stadiona . treba od hrvata pokupiti fazon za leo mesi pa da pederu nabijamo komplekse
Last edited by cappy_tempo on 13/10/2011 13:25, edited 1 time in total.
ma nema se cemu nadati, jos nam 10 igraca na granici suspenzije..razvut ce nas po krilima i barem jos 3-4 ce zaraditi suspenzije..a najgore od svega je da se prva igra u BIH...
Nista...treba prekinuti utakmici i poslati poruku cijelom svijetu da je ovo sve KRIMINAL i NAMJESTENO pa neka nas barem suspenduju, ionako mi ne mozemo tamo doci...zato je svejedno...
Sta reci Malo dijete bi vidjelo da je namjesteno,Irskoj Estonija,kao kompenzacija,Ceskoj neko sa kim se moze nositi Crna Gora,Turci i Hrvati ,oni su njima isti po svim pokazateljima,pa neka igraju a za Portugal,do kojega im je stalo,su dali protivnika kojega mogu lako pobijediti. Prosli put smo se provukli protiv njih,ovaj put sigurno necemo.
Žrijeb je namješten i onaj ko misli drugačije nema pojma! Još jedna potvrda su su Blatter i Platini največi sponzori kriminala i namještaljki u nogometu. Treba igrati oštro i ako treba polomit na terenu što više igrača Portugala i ne dati pardona Portugalcima i ne treba ih uopće respektovati. Vrijeme je da im vratimo za ono od prije 2 godine i to s kamatama.
neka ih daj ih ovamo
ako budemo igrali kao prvo u francuskoj ne mogu nam nista
neka da im pokazemo da znamo da igramo
do kad cemo se vise izvlaciti joj ne mozemo proci
pokazati zube i to je to