Zar je moguce da ti 10 ljudi govori sta je bitno, a ti i dalje pricas kako je tebi bitno to sto oni imaju puno bankomata, poslovnica i sto su sebi platili nagrade da su "najbolji".rizibizi wrote:Ja se zezam a vi stvarno trazite banku koja ima veliku kamatu na stednju i malu kamatu na kreditSamo jos treba da se javi neko kome je kamata haram i drustvo je na okupu. Jel mi pricamo o humanitarnoj ustanovi ili banci? Sto ne trazite od telekoma recimo neogranicen internet i besplatne impulse na ultri?
Ono sto smo ustanovili juce, to je da ja ako polozim 50.001,00 KM na stedju, u 10 godina kod njih cu izgubiti 15.000,00 KM za razliku koliko bi dobio u drugim bankama. Dakle devizna stednja orocena na 3 godine iznos preko 25.000 EUR - najmanja kamata u BiH.
Dakle juce smo ustanovili da je najgora moguca banka za bilo koga tko zeli da stedi.
A kakva je za one recimo koji zele stambeni kredit ? - Opet medju najlosijim u BiH
Dok je Stambeni kredit / Kredit za izgradnju stambenog objekta - Raiffeisen Bank d.d. BiH NKS: od 6.69%
Drugih par banaka:
Unicredit 5.99%
Intesa Sanpaolo Banka d.d. 5.89%
u Sberbank BH d.d. je 5,5%
Banka Srpske AD 3.6%
Komercijalna banka AD 3.6%
Investiciono-komercijalna banka d.d. 5.5%
Pavlović International Bank a.d. 3.6%
NLB banka 6,19%
Sada opet ide pitanje, kome se isplati na 20 godina, RB platit 20.000 - 50.000 KM vise SVOG novca, radi toga sto si je platila nagrade da je najbolja i ima dosta bankomata ?
Koga to zanima osim tebe ?
Procitaj sta ti je @Walther napisao kakvi su bili na njegovom trzistu dok se nisu zatvorili.