Ok..ja sam malo burlao po glavi...
Sjetio sam se jos nekihsituacija, od tada sad za sad dvije su recimo bili prvi dejtovi, al cu sad podijet samo jednu...
Radilo se o fakultativnoj ekskurziji u jednu od zemalja regiona..par nas izabranih (moram priznati ni danas mi nije jasno kako sam ja upao u tu ekipu jer sam bio daleko od nekih 10-ki, ali istina..bio sam urodjeni lider

)je islo rentanim kombijem srodnom fakultetu u zemlju regiona...
Tamo nas je docekala domaca ekipa studenata (moram anpomenuti da je bilo vise djevojaka) i bila nam je domacin ta tri dana. Kako god, vec prvu noc smo mi zaglavili u neoj pivnici, fino se popilo, s jednom domacom ja kao poceo i shemu neku, malo djuskamo zajedno, pa malo pogled i vec kako to ide..vidim ja ima lozione..i ajd sta cemo sad i padne odluka da idemo na parking ispred naseg hotela (radilo se o nekom studentskom hotelu sa prostranim parkingom) pa cemo se tu malo druziti. Dobroo..slozimo se svi..al pri izlasku ide ova moja domaca, kaze ja bih trebala kuci da se presvucem i ja se ponudim da idem sa njom..bila je sa autom..
Znaci, vozimo se mi...i kontam ja u glavi, u pivnici loziona, ples, sad je pristala da idem s njom ma ovo je prolaz 100%...i ja onako pjancik, stala ona na semaforu, a ja ni 5 ni 6 pravac jezik u njeno desno uho
Umirem i danas kad se sjetim
Znaci njen izraz lica, neprocjenjivo
Ali tu nije kraj...dapace, sada ide onaj bolji dio. Jebo majku, nakon toga ja imo osjecaj kao da joj nije bilo pravo

Mense cini i da me je pitala sto sam to uradio, a ja po bosanski sam odgovorio nesto tipa il mi je cefnulo, il sam zelio, il sam se zaljubio..bio je neki biser

I tako smo mi dosli do stana, ona je otisla sama gore

vratila se za 10-tak minuta...i idemo mi nazad na parking. Tamo festa, cuga se zajebancija..al meni sad udarilo u glavu..ja bih malo u haljine

Opet mi na parkingu blizu, loziona..ocijukamo se...i ja njoj reknem ajmo mi malo sjest u kombi, hladno je

i sjednemo mi...ostali su vani, al tu negdje blizu...
I pocnemo se mi mazit, zvaka, milovanje

Btw, ona je bila u suknji

I dodje do toga da se ide sve dalje i dalje...njena ruka na mom nekom mjestu, moja na njenom

Vidim ja nema otpora (neki dan sam napisao, al ponavljam..nikad nisam bio cigan..il moze il ne moze..

nikad nisam napadao, istina znao sam kumit i molit..al nikad navaljivat

)...i razmaknem ja njeno donje rublje (valjda ne krsim pravila foruma

)...kad ono na nesto nabasam ...

povucem malkice prstice, stanem sekund, skontam se tjeseci da sam vjerovatno puno pjan...i krenem opet..kad ono opet na nesto nabasam
What a fuck

Onako pjanom mi proslo hiljadu scena kroz glavu, ebo te sunce sta je sad

Elem, da razrijesim misteriju...

Doticna je imala ogoman, ogroman, dugacak... metaforicki prikazano: dug i debeo kao dva prsta covjeka sa velikom sakom, klitoris
Nit sam ikada prije, nit poslije vidio(racunajuci i web izvore

) tako nesto
Znaci, nevjerovatno...bukvalno mi je bila puna saka
Kako god, nismo spavali..mazenja i pazenja jeste bilo..poslije naseg odlaska jedno vrijeme i kontaktiranja...
ali da ce mi ostati u sjecanju cijeli zivot..HELL YEAH