Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kokuz_sa

#1101 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

milicija wrote:nije,ali sam ja njoj dao wd i dobio nogu :P bar mi je srce na mjestu bilo :)
mogo si meni dat wd..i onak omi treba da biciklo podmazem s njim..
doduse ne bi dobio nogiu nego bi ti kafu platio.. :D
(btw nemam sklonosti prema muskarcima samo me wd zanima :razz: )
milicija

#1102 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

micki125 wrote:
milicija wrote:nije,ali sam ja njoj dao wd i dobio nogu :P bar mi je srce na mjestu bilo :)
a mogao si nešto jeftinije pokloniti, mislim kad već dobijaš nogu nije zgoreg malo i prištediti. :D

heheh jedino moment kljuc? pa da joj kazhem da mi se na momente svidja :) :run: :lol: :lol: :lol:
milicija

#1103 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

ili jos bolje Image
posto je bila blago brkata ali ja pod alkoholom to nisam skontao :)
ttek kasnije kad me pubertet prosao uvidio sam i tu falinku :)
Last edited by milicija on 16/09/2011 15:25, edited 1 time in total.
milicija

#1104 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

hhtio sam ja ovo...
Image
ali fakat nije bila vrijedna te investicije :)

poslije rata ko je imao HILTI mogao je dignut u zrak sto je htio?! a kamo li zemsko da prostish....
Mikany

#1105 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mikany »

oridjidji wrote:Upoznam djevojku i momentalno skontam da joj se svidjam. Jaran mi je pokusao uvaliti mustuluk, medjutim rekoh znam provaljena je. Proslo je par dana i izadjemo ja, on, djevojka mu i ta mala. I sad sjedimo mi, a mala se napinje da skrene moju paznju. Sve me carka, naslanja glavu na ramena, gleda me sa stilom "de me vise poljubi". Al meni mala svakim momentom sve teza i teza... U glavi pomisao jes pegla. Odlazi ona u wc, pitaju me jaran i jaranica svidjali ti se. A ja na to: "ma necu vam reci". A njih dvoje pokupi je pokupi je... Poslje toga opet ekskurzija u wc, sada ide jaranica i ona s nijetom da o meni koju promuhabete. A jaran mi govori pokupi je, nije mala losa... A meni se sve jasnije slaze slika da od te price nema nista. Vratile se one i sad je zajebancija za stolom, ova se i dalje napinje. Al ja sam ocima vec za drugim stolom, ne mogu teski mi svi. Ovo dvoje me sve ono bockaju ocima sta cekas vise, vidis tvoja je ... A meni u glavi de ohladite malo... sjedili smo neko vrijeme i onda smo krenuli kuci, drug je posao otpratiti djevojku, a ja sam ostao na samo sa njom... Sada smo ja i ona sami, ali ona koliko toliko ohladjena jer nije feedbacka bilo s moje strane i pita me "Jel ti se ja to ne svidjam sto sustim kad pricam". Kontam u sebi "curo draga pa ja nisam to ni primjetio". Tada sam shvatio kliko sam iskljucen bio... Rekoh "nisam to ni primjetio". "A svidjam li ti se?" "Svidjas, nista ti ne fali." Kontam u sebi sviđaš malo sutra, hem si mladja a pritom nisi ni sladja ... I tako mi setamo pricamo i stignemo u moju ulicu i sad dosao cas rastanka ... dzentilmena u meni ni za lijeka, u glavi pomisao isprati se sama... na kraju je to i uradila...Prije nego sto je krenula kuci ona ceka da je poljubim i ja to i uradim i kazem joj "Treba vremena" ono u kontekstu nema od nas nista, narasti djevojko ...

Kad sam jaranu pricao, psovo mi je sve jer nije bio prvi put da namjerno upropastim shemu ili date, sto tijeras djevojke od sebe, ti im se svidjas a ti tako ... bla bla bla ... kontam se u sebi de popusti ...

Poslje je ostala meza u pjevanju pjesme od Koketa "Treba vremena i vremena" ... :D
Svidja mi se tvoj stav. :D
FreeSol

#1106 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

joj milicije i fix ideja :lol:
Not My Idea

#1107 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

dječak sa šibicama wrote:Koliko tipova bez smisla za humor na ovom forumu....

stvarno...
maxy

#1108 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

Ok..ja sam malo burlao po glavi...
Sjetio sam se jos nekihsituacija, od tada sad za sad dvije su recimo bili prvi dejtovi, al cu sad podijet samo jednu...

Radilo se o fakultativnoj ekskurziji u jednu od zemalja regiona..par nas izabranih (moram priznati ni danas mi nije jasno kako sam ja upao u tu ekipu jer sam bio daleko od nekih 10-ki, ali istina..bio sam urodjeni lider 8-) )je islo rentanim kombijem srodnom fakultetu u zemlju regiona...
Tamo nas je docekala domaca ekipa studenata (moram anpomenuti da je bilo vise djevojaka) i bila nam je domacin ta tri dana. Kako god, vec prvu noc smo mi zaglavili u neoj pivnici, fino se popilo, s jednom domacom ja kao poceo i shemu neku, malo djuskamo zajedno, pa malo pogled i vec kako to ide..vidim ja ima lozione..i ajd sta cemo sad i padne odluka da idemo na parking ispred naseg hotela (radilo se o nekom studentskom hotelu sa prostranim parkingom) pa cemo se tu malo druziti. Dobroo..slozimo se svi..al pri izlasku ide ova moja domaca, kaze ja bih trebala kuci da se presvucem i ja se ponudim da idem sa njom..bila je sa autom..
Znaci, vozimo se mi...i kontam ja u glavi, u pivnici loziona, ples, sad je pristala da idem s njom ma ovo je prolaz 100%...i ja onako pjancik, stala ona na semaforu, a ja ni 5 ni 6 pravac jezik u njeno desno uho :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Umirem i danas kad se sjetim :lol: :lol: :lol: :lol:

Znaci njen izraz lica, neprocjenjivo :-) :D :D

Ali tu nije kraj...dapace, sada ide onaj bolji dio. Jebo majku, nakon toga ja imo osjecaj kao da joj nije bilo pravo :D Mense cini i da me je pitala sto sam to uradio, a ja po bosanski sam odgovorio nesto tipa il mi je cefnulo, il sam zelio, il sam se zaljubio..bio je neki biser :D I tako smo mi dosli do stana, ona je otisla sama gore :-D vratila se za 10-tak minuta...i idemo mi nazad na parking. Tamo festa, cuga se zajebancija..al meni sad udarilo u glavu..ja bih malo u haljine :D Opet mi na parkingu blizu, loziona..ocijukamo se...i ja njoj reknem ajmo mi malo sjest u kombi, hladno je :D i sjednemo mi...ostali su vani, al tu negdje blizu...
I pocnemo se mi mazit, zvaka, milovanje :D Btw, ona je bila u suknji 8-)
I dodje do toga da se ide sve dalje i dalje...njena ruka na mom nekom mjestu, moja na njenom :D Vidim ja nema otpora (neki dan sam napisao, al ponavljam..nikad nisam bio cigan..il moze il ne moze.. :D nikad nisam napadao, istina znao sam kumit i molit..al nikad navaljivat :D )...i razmaknem ja njeno donje rublje (valjda ne krsim pravila foruma :-) )...kad ono na nesto nabasam ... :? povucem malkice prstice, stanem sekund, skontam se tjeseci da sam vjerovatno puno pjan...i krenem opet..kad ono opet na nesto nabasam :shock: :shock:
What a fuck :shock: Onako pjanom mi proslo hiljadu scena kroz glavu, ebo te sunce sta je sad :D Elem, da razrijesim misteriju... :-D Doticna je imala ogoman, ogroman, dugacak... metaforicki prikazano: dug i debeo kao dva prsta covjeka sa velikom sakom, klitoris :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nit sam ikada prije, nit poslije vidio(racunajuci i web izvore :D ) tako nesto :skoljka:
Znaci, nevjerovatno...bukvalno mi je bila puna saka :-) :D

Kako god, nismo spavali..mazenja i pazenja jeste bilo..poslije naseg odlaska jedno vrijeme i kontaktiranja...
ali da ce mi ostati u sjecanju cijeli zivot..HELL YEAH 8-)
(ne)forumas

#1109 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

pita profesor na casu anatomije studenticu sta je to penis, te da objasni njegovu fizionomiju, vrla studentica kaze... penis je muski polni organ duzine 20 cm cijom duzinom se proteze kost. Kaze profa. kolegice u pravu ste to sto ste rekli da je muski polni organ, za 20 centimetara ste imali srece, a za kost ste izvalili cistu glupost...

... zato daj daj daj daj da im bacim jednu bombu...
fatamorgana

#1110 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

maxy wrote:Ok..ja sam malo burlao po glavi...
Sjetio sam se jos nekihsituacija, od tada sad za sad dvije su recimo bili prvi dejtovi, al cu sad podijet samo jednu...

Radilo se o fakultativnoj ekskurziji u jednu od zemalja regiona..par nas izabranih (moram priznati ni danas mi nije jasno kako sam ja upao u tu ekipu jer sam bio daleko od nekih 10-ki, ali istina..bio sam urodjeni lider 8-) )je islo rentanim kombijem srodnom fakultetu u zemlju regiona...
Tamo nas je docekala domaca ekipa studenata (moram anpomenuti da je bilo vise djevojaka) i bila nam je domacin ta tri dana. Kako god, vec prvu noc smo mi zaglavili u neoj pivnici, fino se popilo, s jednom domacom ja kao poceo i shemu neku, malo djuskamo zajedno, pa malo pogled i vec kako to ide..vidim ja ima lozione..i ajd sta cemo sad i padne odluka da idemo na parking ispred naseg hotela (radilo se o nekom studentskom hotelu sa prostranim parkingom) pa cemo se tu malo druziti. Dobroo..slozimo se svi..al pri izlasku ide ova moja domaca, kaze ja bih trebala kuci da se presvucem i ja se ponudim da idem sa njom..bila je sa autom..
Znaci, vozimo se mi...i kontam ja u glavi, u pivnici loziona, ples, sad je pristala da idem s njom ma ovo je prolaz 100%...i ja onako pjancik, stala ona na semaforu, a ja ni 5 ni 6 pravac jezik u njeno desno uho :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Umirem i danas kad se sjetim :lol: :lol: :lol: :lol:

Znaci njen izraz lica, neprocjenjivo :-) :D :D

Ali tu nije kraj...dapace, sada ide onaj bolji dio. Jebo majku, nakon toga ja imo osjecaj kao da joj nije bilo pravo :D Mense cini i da me je pitala sto sam to uradio, a ja po bosanski sam odgovorio nesto tipa il mi je cefnulo, il sam zelio, il sam se zaljubio..bio je neki biser :D I tako smo mi dosli do stana, ona je otisla sama gore :-D vratila se za 10-tak minuta...i idemo mi nazad na parking. Tamo festa, cuga se zajebancija..al meni sad udarilo u glavu..ja bih malo u haljine :D Opet mi na parkingu blizu, loziona..ocijukamo se...i ja njoj reknem ajmo mi malo sjest u kombi, hladno je :D i sjednemo mi...ostali su vani, al tu negdje blizu...
I pocnemo se mi mazit, zvaka, milovanje :D Btw, ona je bila u suknji 8-)
I dodje do toga da se ide sve dalje i dalje...njena ruka na mom nekom mjestu, moja na njenom :D Vidim ja nema otpora (neki dan sam napisao, al ponavljam..nikad nisam bio cigan..il moze il ne moze.. :D nikad nisam napadao, istina znao sam kumit i molit..al nikad navaljivat :D )...i razmaknem ja njeno donje rublje (valjda ne krsim pravila foruma :-) )...kad ono na nesto nabasam ... :? povucem malkice prstice, stanem sekund, skontam se tjeseci da sam vjerovatno puno pjan...i krenem opet..kad ono opet na nesto nabasam :shock: :shock:
What a fuck :shock: Onako pjanom mi proslo hiljadu scena kroz glavu, ebo te sunce sta je sad :D Elem, da razrijesim misteriju... :-D Doticna je imala ogoman, ogroman, dugacak... metaforicki prikazano: dug i debeo kao dva prsta covjeka sa velikom sakom, klitoris :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nit sam ikada prije, nit poslije vidio(racunajuci i web izvore :D ) tako nesto :skoljka:

Kako god, nismo spavali..mazenja i pazenja jeste bilo..poslije naseg odlaska jedno vrijeme i kontaktiranja...
ali da ce mi ostati u sjecanju cijeli zivot..HELL YEAH 8-)
Dobro si prošo, mogle te da izvineš hebat, :lol:
maxy

#1111 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

fatamorgana wrote: Dobro si prošo, mogle te da izvineš hebat, :lol:
Obzirom cim raspolaze komotno me mogla :D
fatamorgana

#1112 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

maxy wrote:
fatamorgana wrote: Dobro si prošo, mogle te da izvineš hebat, :lol:
Obzirom cim raspolaze komotno me mogla :D
Jel' imala dozvolu za nošenje, :lol:
Ridjobrki

#1113 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

maxy wrote:..kad ono na nesto nabasam ... :? povucem malkice prstice, stanem sekund, skontam se tjeseci da sam vjerovatno puno pjan...i krenem opet..kad ono opet na nesto nabasam :shock: :shock:

Joj, moram ovo.... :-?

Priča Izo, otac mog druga, nama svoje dogodovštine od lovačkih do seksualnih:

"(smuntali on i rođak mu Eno dvije trebe a jedna od njih imala slobodan stan) ... i djeco imo Eno tada Fiću i mi njih strpamo i đe ćemo - veli ova jedna hajmo meni u stan. A bile dobre majku mu ova moja bila zgodna, tjelo ko đamija al faca ko u konja! Jebe se meni, kakva je da je, briga i Ene - hajmo! Mi u stan i ja sa ovom svojom drž ne daj, ja hoću, hoće i ona, zgodna jebla majku svoju a lipo ga išće. Pali mi jedno svr' drugoga kad Eno iz hodnika viče "Hajmo Izo!!!". Šta mu je jebo sliku svoju, šta hoće... "Izo hajmo, čuješ me!!!" Ja se pravim budala, kontam ako je njega ispalila njegova mene moja nije... "Izo!!! Izo bolan!" A budale mislim se pa sjedi sačekaj popij kafu s njom dok mi vamo završimo poso... Ne javljam se ja! Kad on viče "A Izo hajmo, ja ode i ostavi te!!!" Ja na vrata, otvorim "Šta je majmune???" kad on meni šapatom "Izo bolan.... Ova pićka ima kurac!!!" a ona valjda imala sikilj ko kranjsku (prićala je ova moja meni poslije) pa se Eno prepo i tako mi, djeco, ostali suhi..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#1114 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

"Ridjobrki"

Joj, moram ovo.... :-?

Priča Izo, otac mog druga, nama svoje dogodovštine od lovačkih do seksualnih:

"(smuntali on i rođak mu Eno dvije trebe a jedna od njih imala slobodan stan) ... i djeco imo Eno tada Fiću i mi njih strpamo i đe ćemo - veli ova jedna hajmo meni u stan. A bile dobre majku mu ova moja bila zgodna, tjelo ko đamija al faca ko u konja! Jebe se meni, kakva je da je, briga i Ene - hajmo! Mi u stan i ja sa ovom svojom drž ne daj, ja hoću, hoće i ona, zgodna jebla majku svoju a lipo ga išće. Pali mi jedno svr' drugoga kad Eno iz hodnika viče "Hajmo Izo!!!". Šta mu je jebo sliku svoju, šta hoće... "Izo hajmo, čuješ me!!!" Ja se pravim budala, kontam ako je njega ispalila njegova mene moja nije... "Izo!!! Izo bolan!" A budale mislim se pa sjedi sačekaj popij kafu s njom dok mi vamo završimo poso... Ne javljam se ja! Kad on viče "A Izo hajmo, ja ode i ostavi te!!!" Ja na vrata, otvorim "Šta je majmune???" kad on meni šapatom "Izo bolan.... Ova pićka ima kurac!!!" a ona valjda imala sikilj ko kranjsku (prićala je ova moja meni poslije) pa se Eno prepo i tako mi, djeco, ostali suhi..."

Eh, dok je rahmetli tito bio živ svašta smo imali, :lol:
HAVANA

#1115 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

E ja nisam bio te srece...Ona u amsterdamu je imala racq :cry: :run:
Navratili me ono moji hajvani otac ih hebo pokvareni...u fenjerima...a dobar-ra nane mi,pravooo :roll: :lol:
fatamorgana

#1116 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:E ja nisam bio te srece...Ona u amsterdamu je imala racq :cry: :run:
Navratili me ono moji hajvani otac ih hebo pokvareni...u fenjerima...a dobar-ra nane mi,pravooo :roll: :lol:
I šta bi na kraju, :lol:
HAVANA

#1117 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

fatamorgana wrote:
HAVANA wrote:E ja nisam bio te srece...Ona u amsterdamu je imala racq :cry: :run:

Šta će bit,ja :run: a oni crkli od smijeha. :twisted:
Ridjobrki

#1118 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Dobar si, mogao si nam propjevati za oktavu više...

:D :D :D
fatamorgana

#1119 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:
fatamorgana wrote:

Šta će bit,ja :run: a oni crkli od smijeha. :twisted:
A sutradan, :wink: , ješta lobi?
(ne)forumas

#1120 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

od sviju sam se nadao ali od tebe nisam da ces popusit vic suljo/mujo
Ridjobrki wrote:"Izo bolan.... Ova pićka ima kurac!!!" a ona valjda imala sikilj ko kranjsku (prićala je ova moja meni poslije) pa se Eno prepo i tako mi, djeco, ostali suhi..."

Ridjobrki

#1121 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

(ne)forumas wrote:od sviju sam se nadao ali od tebe nisam da ces popusit vic suljo/mujo
Ridjobrki wrote:"Izo bolan.... Ova pićka ima kurac!!!" a ona valjda imala sikilj ko kranjsku (prićala je ova moja meni poslije) pa se Eno prepo i tako mi, djeco, ostali suhi..."

Stari moj, ja sam ovu priču čuo ima 15 godina, njegov sin i ja tek prve trebe barili...
HAVANA

#1122 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

Ridjobrki wrote:Dobar si, mogao si nam propjevati za oktavu više...

Inače sam ti ja nako modernih shvatanja a i ne znam kako bi ti reko...ma sirok sam,sirok u picku materinu :lol: dok mi se ne primakne...par trenutaka sam konto,šta ću,kukala mi majka...hoću ga/je stocom opalit i u trk...ma reko,odo ja ,izvinite,jebo 50 guldena :run: :lol: al imam i to iskustvo,pofato sam se malo sa frajerom/trebom 8) :roll: :oops: :cry: :bih: :D
E al fakat,pazite...ima ih pravo puno...a mora coek nekad i fenjere probat...mladost-ludost... :-)
Ridjobrki

#1123 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

HAVANA wrote:

Inače sam ti ja nako modernih shvatanja a i ne znam kako bi ti reko...ma sirok sam,sirok u picku materinu :lol: dok mi se ne primakne...par trenutaka sam konto,šta ću,kukala mi majka...hoću ga/je stocom opalit i u trk...ma reko,odo ja ,izvinite,jebo 50 guldena :run: :lol: al imam i to iskustvo,pofato sam se malo sa frajerom/trebom 8) :roll: :oops: :cry: :bih: :D
E al fakat,pazite...ima ih pravo puno...a mora coek nekad i fenjere probat...mladost-ludost... :-)
Ja sam u Amsterdamu u lokalu "Sugar Factory" baš doživio onu Benetton scenu kad u muški WC ulazi treba i staje za pisoar.
kokuz_sa

#1124 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

podsjetnik za mene
"u Amsterdamu ne trazit nista za kresat"
:D
HAVANA

#1125 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

Ridjobrki wrote:
HAVANA wrote:

Ja sam u Amsterdamu u lokalu "Sugar Factory" baš doživio onu Benetton scenu kad u muški WC ulazi treba i staje za pisoar.
:lol: Ništa čudno.
Kako je to lud grad,mila majko...pogotovo oko 90-tih...Mogo bi roman napisati o dozivljajima... :-)
Post Reply