Pa vidi u slucaju da se izblamiramo na SP, ocekuj ono najgore, sto od nas samih sto od komsiluka pa se odmah pripremaj kao i ja na jednu medijsku izolaciju.palermo wrote:Što bi sebi naštetili, našli žrtvu na koju će usmjeriti bijes javnosti, otvorili sebi prostor da dok narod razapinje žrtvu koja mu je bačena ostavruju svoje lične interese, neki će opet svoje frustracije liječiti kroz Emirov (i sutra, Edinov) pad, portali sa svojim nepismenim novinarima će opet imati mogućnost da dižu borj klikova, napravljena odstupnica za nastup na svjetskom, ako propadne krivi su Spaha i Edin koji su unijeli nemir u reprezentaciju, ako uspijemo, onda je i svakako dobro....a oni koji ne žele dobro ovoj reprezenatciji su svakako na dobitku....denimb wrote:
Pa ti za koje mislis da organizuju nesto protiv Dzeke i Spahica.
Ne vidim ti ja ko tu dugoročno gubi, osim mene kao istinskog navijača BiH
I generalno pomiri se s tim da imamo ovakve sportske portale kakve imamo, i da imamo i ogromnu populaciju ljudi koja ih cita, i koja dopusta da im polupismeni novinari kreiraju misljenje, to nije nista novo.
Meni je samo zao kada vidim da imamo i igrace koji se spustaju na njihov nivo i ponasaju se krajnje neprofesionalno...jer kao takvi u slucaju blamaze na SP, ni oni sami nece donijeti nista osim razdora iznutra.
Zato se nadam jednom casnom nastupu, i prolasku u osminu finala...povratak, oprostaj od Safeta, i nekih starijih igraca...a onda idemo dalje u evoluciji, i odrastanju reprezentacije.