Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tazmaniaBAN4

#1101 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

tazmaniaBAN4 wrote:zna li mi neko procitati sta je pisalo na ovoj koreografiji sokolova protiv sarajeva?
ne zna niko?!
AllStar

#1102 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by AllStar »

Plavi grad
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1103 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

tazmaniaBAN4 wrote:zna li mi neko procitati sta je pisalo na ovoj koreografiji sokolova protiv sarajeva?
Ako mislis na onu veliku zastavu ispod transa ,ja sam se mucio da skontam sta pise 20 minuta , Zato sto im ono prvo P i L djeluju kao spojeno i lice na M ... :D
Neki jako cudan cirilicni font i stil slova,al' smo skontali na kraju sta pise :D
"Plavi grad",a iznad i iza silueta nekih gradjevina koje eto kao predstavljaju grad (citaj Lukavicu).
manijak1

#1104 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by manijak1 »

-LIBERO- wrote:
Ako mislis na onu veliku zastavu ispod transa ,ja sam se mucio da skontam sta pise 20 minuta , Zato sto im ono prvo P i L djeluju kao spojeno i lice na M ... :D
Neki jako cudan cirilicni font i stil slova,al' smo skontali na kraju sta pise :D
"Plavi grad",a iznad i iza silueta nekih gradjevina koje eto kao predstavljaju grad (citaj Lukavicu).
Fakat :D :D gledao sam do one majstorije onog malog šejtančića :D prijenos i ne skontah nikako .Čuj Plavi grad :D
Valjda mi ovaj post neće prisjesti :D :D u svakom slučaju igrali ste dobro , svježe i pametno ; zaslužena tri boda koliko sam čuo mogli ste uvaliti još koji golčić :oops: vaše navijanje :thumbup: :thumbup: .
eto jadan ja :D :D šta napisa :D :D ali to je istina :oops: .
I najgore mi je kad se vraćam kući s konstatacijom što sam iš'o koji (ni slutio nisam da će nakon 2:0 biti za 15-ak minuta 2:3) - penal je izmišljen valjda zato nismo iskoristili šanse poslije :D međutim ići ću sve dok mogu, gledat Želju :oops: .
@plavih 11 i mi smo bili kec dana u srijedu :oops: :D
tazmaniaBAN4

#1105 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by tazmaniaBAN4 »

AllStar wrote:Plavi grad
thnx :thumbup:
veljaca

#1106 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

Da probam i ja:

Kozara - Slavija 1X
Leotar - Velež 1X
Sarajevo - Čelik 1X
Travnik - Borac X2
Rudar P. - Sloboda 1X
Široki - GOŠK 12
Zrinjski - Zvijezda 12
Olimpic - Željezničar X2
ibizza

#1107 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ibizza »

veljaca wrote:Da probam i ja:

Kozara - Slavija 1X
Leotar - Velež 1X
Sarajevo - Čelik 1X
Travnik - Borac X2
Rudar P. - Sloboda 1X
Široki - GOŠK 12
Zrinjski - Zvijezda 12
Olimpic - Željezničar X2
Ma Sarajevo dobija zilijon % :D
Sa ostalim se slazem :thumbup:
IlijaLadin

#1108 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by IlijaLadin »

Interesantno kolo.

Kozara - Slavija X
Leotar - Velež 2
Sarajevo - Čelik 1
Travnik - Borac X
Rudar P. - Sloboda 1
Široki - GOŠK 1 (sigurica, a gol razlike)
Zrinjski - Zvijezda X1
Olimpic - Željezničar 2X

p.s. zadnje kolo HNL, omjer domaći:gosti - 2 4 2! kod nas je normalno, al ono, normalno igrat 3 za 3. kad se ugovori, onda to znaju igrači, treneri, vrlo često i sami navijači. doduše, na početku sezone se rijetko prodaj uutakmice, ali se dogovara za uzvrat. i u uzvratu, ako se gost napravi lud, ono - kakav ba dogovor, e onda nastaju problemi. pa oštra igra, pritisak na sudije i nepostojeći penali, pa izljevanje bijesa u medijima... sve se zgadi.
BHF_Manijak

#1109 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Ma slboodno prognozirajte, cak i na kladari odigrajte, dvicu na Borac, oni se dole mesarski supci naguze cim im neko sem Zelje i Sarajeva dodje, Borcu su redovna musterija a i Zrinsjkom i Sirokom nije mahane bilo, samo znam da protiv nas i malenih zapnu, kosti polomise, Zebu evo vec drugu godinu lome po kukovima... :zzzz: :roll:
Nadam se da ce nam se kokckice poslozit i da ce Amar stvari vratit na mjesto kojem pripadaju, samo po djepu Brko, samo!
A
A za moju bracu plavu, i ja bih volio da maleni kiksaju, ali budimo realni, gdje ce im ovakav mrtvi Celik bodove uzet! :mrgreen: :mrgreen:
LSD

#1110 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Ma kone razguliti raspadnuti Čelik, nažalost...mi sad moramo ici po 3 boda, nema druge price niti prava na kiks više.
saramara

#1111 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by saramara »

Mislim da u ovom kolu su hajde da kažem sigurni kečevi Sarajevo, Rudar, Zrinjski i Široki. Jednostavno mislim da je razlika u kvaliteti na strani domaćina ali i sve ostalo što prati našu ligu (Čelik i Sloboda interni problemi, Zvijezda ide Zrinjskom koji teško 2 puta zaredom može izgubiti kući, a utakmicu Široki - GOŠK ne bih komentarisao posebno). Iskreno mišljenja sam da će i Borac ovo gostovanje proći neokrznut jer evo već treću sezonu igraju po istom receptu jaka sredina, zgusnuta odbrana, kontra i gol za 0:1. Mislim da bi i Kozara mogla do 3 boda osokoljena bodom iz Vrapčića, dok bi Leotar mogao do pobjede na + 470 stepeni protiv Veleža, koji će kako prvenstvo bude odmicalo padatai sve više kao i proteklih godina. Za kraj sam ostavio par Olimpic - Željo. Iako se u Želji desavaju svakojaka previranja mislim da će i ovaj put pobjediti na gostovanju kod Olimpika sa 2:0 i jednim sviranim penaltikom kao i prethodnih godina.
LSD

#1112 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Šta :-) jel se to Želji ne smiju svirati penali :lol:
ganjeta

#1113 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Ma jok to.

Vucovi su već skinuli ćega kao i svih ovih godine, dok protiv nekih zapinju samo tako :-) .
LSD

#1114 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

ganjeta wrote:Ma jok to.

Vucovi su već skinuli ćega kao i svih ovih godine, dok protiv nekih zapinju samo tako :-) .
Samo nek oni nama i dalje skidaju ćega ;-) i bice sve OK...a ovi drugi nek kukaju i dalje, i to je OK.
LFC

#1115 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LFC »

LSD wrote:Ma kone razguliti raspadnuti Čelik, nažalost...mi sad moramo ici po 3 boda, nema druge price niti prava na kiks više.
Mi kukamo je l'?
Vi ste ba posebna sorta...
LSD

#1116 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

LFC wrote:
LSD wrote:Ma kone razguliti raspadnuti Čelik, nažalost...mi sad moramo ici po 3 boda, nema druge price niti prava na kiks više.
Mi kukamo je l'?
A vi ste neka plemenita pasmina, jel :-)
LFC

#1117 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LFC »

LSD wrote:
LFC wrote:
Mi kukamo je l'?
A vi ste neka plemenita pasmina, jel :-)
Ma cinjenica je da ovdje samo ti kukas, a da ja gledam u svoju avliju, pa mogu onda biti i BODZ, meni svejedno... I jos nesto ja mogu sebi dozvoliti na -6 da gledam samo u svoju avliju, a ti moras kukati kako mi igramo sa raspadnutim Celikom i kako cemo nazalost pobijediti, u nadi da ce nam Celik otkinuti koji bod! Nista, nego ti se spremis fino u nedjelju na -9 aBd. i molis Boga da ti puleni ne kiksaju, jer i ovo je puno, a ne -8, ili 9 nakon 5 kola, puno bi bilo! :) Hajd' zivio ti meni!

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=24233
LSD

#1118 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Jah, a ti ko fol ne moliš Boga da Željo ne kiksa svaki put, jel ;-) svršio si od srece kad nam je Zrinjski uzeo bodove, pa sad soliš pamet ovdje nekome...to ne može care
LFC

#1119 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LFC »

LSD wrote:Jah, a ti ne moliš Boga da Željo ne kiksa svaki put, jel ;-) svršio si od srece kad nam je Zrinjski uzeo bodove, pa sad soliš pamet ovdje nekome...to ne može care
Ma ja ti opet kazem sta su cinjenice, meni je sada dovoljno da Saraj'vo pobjedjuje, dok mi pobjedjujemo, mene vi ne interesujete, bas ono ni malo! Trenutno mi je vaznije da Borac negdje prospe bodove, nego vi...
LSD

#1120 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

LFC wrote:
LSD wrote:Jah, a ti ne moliš Boga da Željo ne kiksa svaki put, jel ;-) svršio si od srece kad nam je Zrinjski uzeo bodove, pa sad soliš pamet ovdje nekome...to ne može care
Ma ja ti opet kazem sta su cinjenice, meni je sada dovoljno da Saraj'vo pobjedjuje, dok mi pobjedjujemo, mene vi ne interesujete, bas ono ni malo! Trenutno mi je vaznije da Borac negdje prospe bodove, nego vi...
Pa dobro...i meni je dovoljno da nam Olimpic svake godine daje po 6 bodova i zaista ih cijenim po tom pitanju (i vi bi da možete, ali ne možete), što sa vama nikad nije bio slucaj jer vama svake godine odbijaju bodove...mislim, to su cinjenice koje ne možeš pobiti.
I zato je vama vatra i proklinjete Gracića, ali šta da se radi sad :? nemojte ih prozivati dok ih karamo....nije korektno :-)
saramara

#1121 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by saramara »

Vidim da ste me pogrešno shvatili prije svega Željo i ovako i onako bi uzeo Olimpika bar ja tako mislim jer očigledno je da oni imaju kompleks od vas. A ovo za penal je bilo malo ironično, a malo i istinito u svakoj utakmici u kojoj su se sastali u Premijer ligi BiH otkako se Olimpik vratio u medjusobnim duelima bio je po jedan penal ako imate gdje statistiku vidjećete da je tako, pa čak i u onoj generalki prije dvije sezone je bio penal i obično su utakmice završavale 2:0 za Želju, samo prošlo proljeće 3:0. Ako lažem ja odmah me banujte

Sve u svemu nikakva loša namjera ili insinuacija nije bila
Last edited by saramara on 26/08/2011 17:36, edited 1 time in total.
LFC

#1122 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LFC »

LSD wrote:
LFC wrote:
Pa dobro...i meni je dovoljno da nam Olimpic svake godine daje po 6 bodova i zaista ih cijenim po tom pitanju (i vi bi da možete, ali ne možete), što sa vama nikad nije bio slucaj jer vama svake godine odbijaju bodove...mislim, to su cinjenice koje ne možeš pobiti.
I zato je vama vatra i proklinjete Gracića, ali šta da se radi sad :? nemojte ih prozivati dok ih karamo....nije korektno :-)
Pa i vama je vatra sto ste u zadnjih 7 godina jednom pobjedili vel'ko Saraj'vo, al' sta cu vam ja...
LSD

#1123 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

7 godina, jel...hajd dobro...ja se ne žalim za tih 7 godina jer ni vi nas niste nešto puno pobjeđivali....godinama gledamo preloše derbije bez golova.
Impavidus

#1124 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Impavidus »

Aferim komitetu za normalizaciju!
2 utakmice i 8.000 KM kazne.

Ulijetanje u teren za vrijeme utakmice, prekid utakmice, strašni povici sa tribina i samo 8 hiljada i 2 utakmice. Kojom logikom je onda Sarajevo zbog ulijetanja u teren poslije utakmice dobilo 3 susreta bez publike?!
Velež dobije 4.000 zbog 10-ak baklji i 2-3 topovska.
Zrinjski se kazni sa 4.000 zbog ulijetanja navijača za vrijeme utakmice i prekida iste (po ko zna koji put).
široki isto premalo zbog nacističke zastave.

Kad treba Sarajevo, Željezničar, Velež i ostale šta kazniti tad se od Zagreba do Beograda bruji šta smo to Bože uradili, i razapinje nas se na sve strane, a kad treba jednom stati u kraj fašizmu i nacionalizmu onda par hiljada.
Neka nema veze, ja i dalje mislim da su nam baklje i pirotehika najveći problem na stadionu, to ćemo mi iskorijenit.
A ovu balavurdiju, ma neka njih nećemo njih dirat...
LFC

#1125 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LFC »

LSD wrote:7 godina, jel...hajd dobro...ja se ne žalim za tih 7 godina jer ni vi nas niste nešto puno pobjeđivali....godinama gledamo preloše derbije bez golova.
E pa to jeste cinjenica, to je tuzno, tuzno je i da primimo skupa u 4 utakmice u Evropi od dva protivnika 15 golova, sve je to tuzno... Tuzno je sto godinama gledamo limitirane igrace, koji ne mogu pogoditi more sa camca, al' sta ces, takva nam je nafaka i vama i nama... Strpit' se, pit' apaurine svako malo, dobit' koji cir, pa cemo valjda docekati i mi grupnu fazu, makar Europa League, al' Bgm. dok nam je mahala u klubovima, tesko, jako tesko... Kod nas je kao nesto krenulo kotrlja se, al' vise ne vjerujem nikome, krenulo je i proslo ljeto pa se zavrsi sa virslama... Sacekat' cu zimu, pa da vidim! Al' da djeluje ozbiljno djeluje...
Locked