finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mladtrek

#1101 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

upaljac01 wrote:

znaci ukratko, ovako statut se moze usvojit i bez hercegovaca... nisu to toliko velike pare u evropi i manje vise ne mogu nista promjenit ako ne prodjes bar 2 kola... prica je malo reci glupa, znaci ovako siroki je pustio sarajevo jer se znalo da ce zeljo osvojit kup, a sarajevo je odigralo x sa zeljom jer je to dovoljno ako ih pusti siroki? daj ljudi uozbiljite se...
presaberi se sa činjenicama pa se vrati onda upitaj smisleno pitanje
rado ti objasnim
mladtrek

#1102 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

splend wrote:
@mladtrek, smaras :thumbup:
preskaci moje postove :thumbup:
Kinaski

#1103 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

Sto ima finih zenicana na ovom forumu :) Nasutajte Sabana , vase pare njemu idu
Mustang1

#1104 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mustang1 »

Jebiga :( Ali valjda nije nista ozbiljnije bilo...povrijedjenih i slicno ..
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
Last edited by Mustang1 on 26/05/2011 00:10, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#1105 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Bosanski_kralj »

Baš su mi večeras zgadili fudbal. Pola ovih igrača iz obje ekipe treba poslati u zatvor. Smao gledaju kako bi se "pobili", kako uvaliti lakat protivniku i ono ga mučki udariti...a o simuliranju i valjanju po terenu da ne pričam. :x

Još neki hajvan sa megafonom psuje sudiji i protivničkim igračima i navijačima sve živo. :x

Onome što je uletio u teren nakon 3 Željinog gola je trebali bubrege odvaliti, nek crkne đubre. :x

Baš me ovo večeras razočaralo. Na početku je to fino izgledalo, popunjen stadion, bilo dosta gostujućih navijača, ali ostatak je za Bože sačuvaj.
nautilius

#1106 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by nautilius »

mladtrek wrote:
splend wrote:
@mladtrek, smaras :thumbup:
preskaci moje postove :thumbup:
nije lako biti mladtrek i znati sva pitanja i sve odgovore.

bravo zeljo, bravo manijaci, bravo hrvati, bravo skupstina saveza sutra, bravo svi koji su ucestvovali u ovoj sjajnoj plavoj noci (bravo i mladtrek pojacao si i onako fin ugodjaj veceras).
Kinaski

#1107 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

Bubalo1 wrote:Jebiga :( Ali valjda nije nista ozbiljnije bilo...povrijedjenih i slicno ..
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
Jebiga , isto su i horde njima radile pa valjda kontaju da smo mi ali eto nista ne moze pokvariti nase slavlje :thumbup:
Ali_G

#1108 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ali_G »

Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
Pored onako lose ekipe Celika nema potrebe da se bilo sta stima. Jednostavno, niste kalibar za Evropu i cao.
Al dobro su ovo slavlje uvjezbale komsije. Predlazem oskara za glumu. Al sta mi znamo koji pratimo redovno ovu nasu ligu. Bolje znaju ovi koji je ne prate nikako, al im je sve jasno.
Kinaski

#1109 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

:thumbup:
upaljac01

#1110 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by upaljac01 »

mladtrek wrote:
upaljac01 wrote:

znaci ukratko, ovako statut se moze usvojit i bez hercegovaca... nisu to toliko velike pare u evropi i manje vise ne mogu nista promjenit ako ne prodjes bar 2 kola... prica je malo reci glupa, znaci ovako siroki je pustio sarajevo jer se znalo da ce zeljo osvojit kup, a sarajevo je odigralo x sa zeljom jer je to dovoljno ako ih pusti siroki? daj ljudi uozbiljite se...
presaberi se sa činjenicama pa se vrati onda upitaj smisleno pitanje
rado ti objasnim
mah objasnio si sve, nastimano da siroki ide a ne celik koji je to zasluzio na terenu
mladtrek

#1111 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

Ali_G wrote:Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
Pored onako lose ekipe Celika nema potrebe da se bilo sta stima. Jednostavno, niste kalibar za Evropu i cao.
Al dobro su ovo slavlje uvjezbale komsije. Predlazem oskara za glumu. Al sta mi znamo koji pratimo redovno ovu nasu ligu. Bolje znaju ovi koji je ne prate nikako, al im je sve jasno.
jos jednom i tebi i ovom iznad - kako treba da igra tim koji treba da izgubi tekmu ?
poput barcelone možda ? - ka o igrali smo poderali smo ih igrom al j... ga izgubismo hheheheehh
dobar si ti meni pra'o ;)
smoki_choko

#1112 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Ali_G wrote:Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
o cemu ti :-)
LSD

#1113 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

A što nam se Šaban nayeba majki :lol: :lol: otvorio covjek dušu i jbg :lol: dobrih pola sata poslije tekme frajer nas ruži li ruži :lol: :lol: , drži monolog i talk show i ne pomišlja da prekine, a niko da mu iskljuci razlgas :shock: nevjerovatno kakve nebuloze.... Napoli je bar imao mjeru, ali ovaj baš bolestan...prije toga je psovao svojim igracima valjda.
Arma-Sarma

#1114 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Arma-Sarma »

Stigli i trofej digli
Ali_G

#1115 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ali_G »

Pa sto junaci ne odigraste na Grbavici nesto bolje? Sto ste jedva 8 u prvenstvu, a takva ekipa? POla sezone trener vam je proveo serendajuci po novinama i uvijek trazeci krivce za poraz. Slabiji ste i cao. Evrope necete vidjeti u narednih 10-20 godina.
@smoki
govorim da ste pravo dobro uvjezbali radovanje s obzirom da su vam prodali utakmicu i da se sve vec znalo :-)
Cyrax

#1116 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Cyrax »

Kakvih idola ima na ovoj temi :-)
ultima_palabra

#1117 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

A i svakakvih paćenika tastatura trpi :-) Ali tako je kad nabijamo komplekse :mrgreen: De malo ba uvježbajte logiku, ako mi ionako idemo u Evropu onda je valjda logičnije da mi prodamo Čeliku koji Evropu čeka čitavu istoriju, trofej 15 godina a i objektivno je lošija ekipa.
Vidim raja se polako vraća, valjda je sve ok... da idem spavati :)
Mustang1

#1118 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mustang1 »

De ako neko ima kod Bilinog da zivi da vidi jel Saban jos nabraja ? :D :lol:
Not My Idea

#1119 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Not My Idea »

@ali_G :-)

haters gonna hate :lol:
nautilius

#1120 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by nautilius »

ultima_palabra wrote:A i svakakvih paćenika tastatura trpi :-) Ali tako je kad nabijamo komplekse :mrgreen: De malo ba uvježbajte logiku, ako mi ionako idemo u Evropu onda je valjda logičnije da mi prodamo Čeliku koji Evropu čeka čitavu istoriju, trofej 15 godina a i objektivno je lošija ekipa.
Vidim raja se polako vraća, valjda je sve ok... da idem spavati :)

U stvari Evropa ceka njih...
mladtrek

#1121 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

uf ode spavat stvarno smarate nerezonima - ko je ikad rekao da
smo bili extra u ligi ove godine ili da je ibrakovic extra trener ?

kad budu drzavne firme gurale klubove malo dalje od sarajeva bice i kod nas igre - kolko
para tolko muzike uvijek bilo al to je sasvim druga prica

mene cudi kako smo do finala kupa dosli u kakvim uslovima se celik nalazi al opet to
je druga prica - ja sam o kupu govorio al hajd nema veze

ode spavat dosta za vece ras valja na pos'o ustajat a vi slavite "pobjedu"

blago onom ko je pored očiju ćorav i pored ušiju gluh
sve mu ravno do mora :thumbup:
Ali_G

#1122 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ali_G »

Pa eto tebi nije jasno sto ste veceras tako los odigrali, jer ste zaBoga citavu sezonu mljeli pred sobom :-) :-) :-)
puca mi neka stvar i za jednim i za drugim. Volio bih da ste uzeli kup da fasisti ne vide Evrope. Al izgleda da vam je domet kup sajamskih gradova :D
Kinaski

#1123 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

mladtrek wrote:uf ode spavat stvarno smarate nerezonima - ko je ikad rekao da

kad budu drzavne firme gurale klubove malo dalje od sarajeva bice i kod nas igre - kolko

mene cudi kako smo do finala kupa dosli u kakvim uslovima se celik nalazi al opet to

Pasa stavljaj ti kakve hoces tu navodnike mi smo zasluzeno pobjedili , a sad se vadite na ekonomiju , na politiku , na kavantnu mehaniku i ostale stvari . Tako je kako je , vise srece drugi put ...

Ja ocekuje Sabana sutra u avazu kao licnost dana :)
upaljac01

#1124 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by upaljac01 »

hm ja koliko znam vi ste jedni od rijetkih kojima je drzava napravila stadion i uradila sve na njemu... a koga guraju drzavne firme? bas pises nebuloze...
Tvrtko II Kotromanić

#1125 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Tvrtko II Kotromanić »

sto ne gumo ovakve socijale, tipicno malogradjanski provincijski mentalitet vadjenja :-)
Locked