Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znaci ukratko, ovako statut se moze usvojit i bez hercegovaca... nisu to toliko velike pare u evropi i manje vise ne mogu nista promjenit ako ne prodjes bar 2 kola... prica je malo reci glupa, znaci ovako siroki je pustio sarajevo jer se znalo da ce zeljo osvojit kup, a sarajevo je odigralo x sa zeljom jer je to dovoljno ako ih pusti siroki? daj ljudi uozbiljite se...
presaberi se sa činjenicama pa se vrati onda upitaj smisleno pitanje
rado ti objasnim
Jebiga Ali valjda nije nista ozbiljnije bilo...povrijedjenih i slicno ..
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
Last edited by Mustang1 on 26/05/2011 00:10, edited 1 time in total.
Baš su mi večeras zgadili fudbal. Pola ovih igrača iz obje ekipe treba poslati u zatvor. Smao gledaju kako bi se "pobili", kako uvaliti lakat protivniku i ono ga mučki udariti...a o simuliranju i valjanju po terenu da ne pričam.
Još neki hajvan sa megafonom psuje sudiji i protivničkim igračima i navijačima sve živo.
Onome što je uletio u teren nakon 3 Željinog gola je trebali bubrege odvaliti, nek crkne đubre.
Baš me ovo večeras razočaralo. Na početku je to fino izgledalo, popunjen stadion, bilo dosta gostujućih navijača, ali ostatak je za Bože sačuvaj.
nije lako biti mladtrek i znati sva pitanja i sve odgovore.
bravo zeljo, bravo manijaci, bravo hrvati, bravo skupstina saveza sutra, bravo svi koji su ucestvovali u ovoj sjajnoj plavoj noci (bravo i mladtrek pojacao si i onako fin ugodjaj veceras).
Bubalo1 wrote:Jebiga Ali valjda nije nista ozbiljnije bilo...povrijedjenih i slicno ..
Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.
Jebiga , isto su i horde njima radile pa valjda kontaju da smo mi ali eto nista ne moze pokvariti nase slavlje
Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
Pored onako lose ekipe Celika nema potrebe da se bilo sta stima. Jednostavno, niste kalibar za Evropu i cao.
Al dobro su ovo slavlje uvjezbale komsije. Predlazem oskara za glumu. Al sta mi znamo koji pratimo redovno ovu nasu ligu. Bolje znaju ovi koji je ne prate nikako, al im je sve jasno.
znaci ukratko, ovako statut se moze usvojit i bez hercegovaca... nisu to toliko velike pare u evropi i manje vise ne mogu nista promjenit ako ne prodjes bar 2 kola... prica je malo reci glupa, znaci ovako siroki je pustio sarajevo jer se znalo da ce zeljo osvojit kup, a sarajevo je odigralo x sa zeljom jer je to dovoljno ako ih pusti siroki? daj ljudi uozbiljite se...
presaberi se sa činjenicama pa se vrati onda upitaj smisleno pitanje
rado ti objasnim
mah objasnio si sve, nastimano da siroki ide a ne celik koji je to zasluzio na terenu
Ali_G wrote:Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
Pored onako lose ekipe Celika nema potrebe da se bilo sta stima. Jednostavno, niste kalibar za Evropu i cao.
Al dobro su ovo slavlje uvjezbale komsije. Predlazem oskara za glumu. Al sta mi znamo koji pratimo redovno ovu nasu ligu. Bolje znaju ovi koji je ne prate nikako, al im je sve jasno.
jos jednom i tebi i ovom iznad - kako treba da igra tim koji treba da izgubi tekmu ?
poput barcelone možda ? - ka o igrali smo poderali smo ih igrom al j... ga izgubismo hheheheehh
dobar si ti meni pra'o
Ali_G wrote:Hahahha, ove teorije zavjere su u rangu one nase provale "Jebes nastiman derbi".
Pored onako lose ekipe Celika nema potrebe da se bilo sta stima. Jednostavno, niste kalibar za Evropu i cao. Al dobro su ovo slavlje uvjezbale komsije. Predlazem oskara za glumu. Al sta mi znamo koji pratimo redovno ovu nasu ligu. Bolje znaju ovi koji je ne prate nikako, al im je sve jasno.
A što nam se Šaban nayeba majki otvorio covjek dušu i jbg dobrih pola sata poslije tekme frajer nas ruži li ruži , drži monolog i talk show i ne pomišlja da prekine, a niko da mu iskljuci razlgas nevjerovatno kakve nebuloze.... Napoli je bar imao mjeru, ali ovaj baš bolestan...prije toga je psovao svojim igracima valjda.
Pa sto junaci ne odigraste na Grbavici nesto bolje? Sto ste jedva 8 u prvenstvu, a takva ekipa? POla sezone trener vam je proveo serendajuci po novinama i uvijek trazeci krivce za poraz. Slabiji ste i cao. Evrope necete vidjeti u narednih 10-20 godina.
@smoki
govorim da ste pravo dobro uvjezbali radovanje s obzirom da su vam prodali utakmicu i da se sve vec znalo
A i svakakvih paćenika tastatura trpi Ali tako je kad nabijamo komplekse De malo ba uvježbajte logiku, ako mi ionako idemo u Evropu onda je valjda logičnije da mi prodamo Čeliku koji Evropu čeka čitavu istoriju, trofej 15 godina a i objektivno je lošija ekipa.
Vidim raja se polako vraća, valjda je sve ok... da idem spavati
ultima_palabra wrote:A i svakakvih paćenika tastatura trpi Ali tako je kad nabijamo komplekse De malo ba uvježbajte logiku, ako mi ionako idemo u Evropu onda je valjda logičnije da mi prodamo Čeliku koji Evropu čeka čitavu istoriju, trofej 15 godina a i objektivno je lošija ekipa.
Vidim raja se polako vraća, valjda je sve ok... da idem spavati
Pa eto tebi nije jasno sto ste veceras tako los odigrali, jer ste zaBoga citavu sezonu mljeli pred sobom
puca mi neka stvar i za jednim i za drugim. Volio bih da ste uzeli kup da fasisti ne vide Evrope. Al izgleda da vam je domet kup sajamskih gradova
mladtrek wrote:uf ode spavat stvarno smarate nerezonima - ko je ikad rekao da
smo bili extra u ligi ove godine ili da je ibrakovic extra trener ?
kad budu drzavne firme gurale klubove malo dalje od sarajeva bice i kod nas igre - kolko
para tolko muzike uvijek bilo al to je sasvim druga prica
mene cudi kako smo do finala kupa dosli u kakvim uslovima se celik nalazi al opet to
je druga prica - ja sam o kupu govorio al hajd nema veze
ode spavat dosta za vece ras valja na pos'o ustajat a vi slavite "pobjedu"
blago onom ko je pored očiju ćorav i pored ušiju gluh
sve mu ravno do mora
Pasa stavljaj ti kakve hoces tu navodnike mi smo zasluzeno pobjedili , a sad se vadite na ekonomiju , na politiku , na kavantnu mehaniku i ostale stvari . Tako je kako je , vise srece drugi put ...
mladtrek wrote:uf ode spavat stvarno smarate nerezonima - ko je ikad rekao da
smo bili extra u ligi ove godine ili da je ibrakovic extra trener ?
kad budu drzavne firme gurale klubove malo dalje od sarajeva bice i kod nas igre - kolko
para tolko muzike uvijek bilo al to je sasvim druga prica
mene cudi kako smo do finala kupa dosli u kakvim uslovima se celik nalazi al opet to
je druga prica - ja sam o kupu govorio al hajd nema veze
ode spavat dosta za vece ras valja na pos'o ustajat a vi slavite "pobjedu"
blago onom ko je pored očiju ćorav i pored ušiju gluh
sve mu ravno do mora
hm ja koliko znam vi ste jedni od rijetkih kojima je drzava napravila stadion i uradila sve na njemu... a koga guraju drzavne firme? bas pises nebuloze...