lester burnham wrote:valjda ce potrajat` serija...
Ima da potraje...al cemo prepustiti postanje tebi i nerudi...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
lester burnham wrote:valjda ce potrajat` serija...
ma ajde, dobri su svi bili, to je opet odlican ucinakmef617 wrote:lester burnham wrote:valjda ce potrajat` serija...
Ima da potraje...al cemo prepustiti postanje tebi i nerudi...![]()
![]()
...da se mi ne bi zacrvenili
lester burnham wrote:@nidje veze...vrh!
desilo mi se dva puta, oba puta u bet live-u,
al nisam uspio naplatiti...
Pa sta su rekli kad si dizao?vjerovatno ni ja necu moci naplatiti..
da imaju pravo da te ne isplate! i u pravu su,nidje_veze wrote:lester burnham wrote:@nidje veze...vrh!
desilo mi se dva puta, oba puta u bet live-u,
al nisam uspio naplatiti...Pa sta su rekli kad si dizao?vjerovatno ni ja necu moci naplatiti..
sta mislis hoce li mi proci GG1 ili ce staviti kv1 ako se ne zavrsi?lester burnham wrote:provukose se iz jedan, u zadnjoj minuti spic avaia sa pet metara sam ko duh, prebacuje gol...
estudiantes vodi 0:2 al prekinuse utakmicu
zbir golova, ekipa/oba daju se priznaju ako je uslov opklade ispunjen. Znači pošto ga je gost uvalio opklada se priznaje, a da si odigrao dg1 onda bi bila kvota 1neruda wrote:sta mislis hoce li mi proci GG1 ili ce staviti kv1 ako se ne zavrsi?lester burnham wrote:provukose se iz jedan, u zadnjoj minuti spic avaia sa pet metara sam ko duh, prebacuje gol...
proslo...perfect_guy wrote:zbir golova, ekipa/oba daju se priznaju ako je uslov opklade ispunjen. Znači pošto ga je gost uvalio opklada se priznaje, a da si odigrao dg1 onda bi bila kvota 1neruda wrote:sta mislis hoce li mi proci GG1 ili ce staviti kv1 ako se ne zavrsi?lester burnham wrote:provukose se iz jedan, u zadnjoj minuti spic avaia sa pet metara sam ko duh, prebacuje gol...
Jesi li u toku šta kod onih grka ? Jel Panat. zicer il da bježim od govana ?lester burnham wrote:poslije analize city-a i veleza...![]()
GL
nisam ih gled`o...gate wrote:Jesi li u toku šta kod onih grka ? Jel Panat. zicer il da bježim od govana ?lester burnham wrote:poslije analize city-a i veleza...![]()
GL
k'o da igraju kuci... navijacilester burnham wrote:W. Neustadt - Sturm
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... yout=popup