BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1101 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
BRAVO LJILJANI
BRAVO SENADE
BRAVO VEDADE
BRAVO EDINE
BRAVO SAFETE
"Stručnjaci", jesu li ukusna muda, dok ih jedete od muke?
BRAVO SENADE
BRAVO VEDADE
BRAVO EDINE
BRAVO SAFETE
Last edited by Obuca9 on 26/03/2011 23:04, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
- jeza u ledja
#1103 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
LSD, zaboravio si sut kad je njihov stoper zaustavio rukom. 
- shalla
#1104 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Onda se neko od moderatora opasno zajebava sa nama, znam sta sam procitao (i iznenadio se sto si ti u pitanju jer sam upratio dosad na forumu da to nije tvoja retorika)...jutarnji wrote:Ja to nisam napisao.shalla wrote:Nisi napisao na moj post (bez zavaravanja, daleko je ovo od dobre igre) "ucini svijetu uslugu, zazvalji zolju i pritisni ono crveno dugme"??????prihvatam izvinjenje, haj sad razguli i popusti me.shalla wrote:onda ti se izvinjavam...
Dakle sorry, ajmo sad dalje
-
ketronsd1
#1105 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
hz__semir wrote:BRAVO LJILJANI
BRAVO SENADE
BRAVO VEDADE
BRAVO EDINE
BRAVO SAFETE
-
nekoeko
#1106 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nemojte odmah stvarati euforiju nakon utakmice. Ima tu jos dosta gresaka i prostora za napredak. Nismo mi toliko jaki koliko su Rumuni zapravo losi. Poceli smo vise kontrolisati utakmice i praviti nadmoc posjedom lopte ali jako tesko stvaramo sanse. Dosta o tome govori i to sto smo veceras oba gola postigli iz prekida. Jedan od problema je da Pjanic nije krilo i iz tog razloga nismo imali ni jedan ubacaj sa desne strane. Poslije je Susic ubacio Maletica ne bi li iskoristio taj prostor ali momak nije klasa da bi napravio razliku u ovakvoj utakmici.
Iznenadjuje me da mnogi hvale Mujdzu, za mene jedan od losijih i riskantnijih veceras. Protiv Meksika sam mislio da se radi o umoru ali izgleda da nije bas u formi u kakvoj je bio protiv Albanije. Nisam bio odusevljen ni Pjanicevom igrom.
Izdvojio bih Lulica i Misimovica (za mene veliko iznenadjenje) uz standardnog Rahimica. Sva trojica su odigrala na nivou.
Iznenadjuje me da mnogi hvale Mujdzu, za mene jedan od losijih i riskantnijih veceras. Protiv Meksika sam mislio da se radi o umoru ali izgleda da nije bas u formi u kakvoj je bio protiv Albanije. Nisam bio odusevljen ni Pjanicevom igrom.
Izdvojio bih Lulica i Misimovica (za mene veliko iznenadjenje) uz standardnog Rahimica. Sva trojica su odigrala na nivou.
-
extraordinary
#1107 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Slažem se za Mujdžu i Pjanića. Mislim da će ova ekipa puno bolje izgledati protiv protivnika koji pokušaju igrati fudbal, jer Rumunija je večeras pokušala samo da se brani, nisu prelazili centar sa više od dva igrača.nekoeko wrote:Nemojte odmah stvarati euforiju nakon utakmice. Ima tu jos dosta gresaka i prostora za napredak. Nismo mi toliko jaki koliko su Rumuni zapravo losi. Poceli smo vise kontrolisati utakmice i praviti nadmoc posjedom lopte ali jako tesko stvaramo sanse. Dosta o tome govori i to sto smo veceras oba gola postigli iz prekida. Jedan od problema je da Pjanic nije krilo i iz tog razloga nismo imali ni jedan ubacaj sa desne strane. Poslije je Susic ubacio Maletica ne bi li iskoristio taj prostor ali momak nije klasa da bi napravio razliku u ovakvoj utakmici.
- Charuga
- Globalni moderator
#1108 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A sad je na redu 29.03. i dan D. Ako ne rijese nista tog dana, sve je ovo veceras bilo uzalud.
- shalla
#1109 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Osjecam se prozvanim pa samo da te podsjetim da me poznajes i da znas da ja sa svakim nasim porazom skratim sebi zivot za 3 godine tako da nemas potrebe za sarkazmom. Ti kao neko ko se kuzi u fudbal vrlo dobro znas da je ovo veceras daleko od idealnog i da sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u barazuhz__semir wrote:BRAVO LJILJANI
BRAVO SENADE
BRAVO VEDADE
BRAVO EDINE
BRAVO SAFETE
-
LSD
#1110 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
U pravu si, zaboravih taj momenat... onaj šut Džeke i igranje rukom njihovog igraca , tj.nedosuđen penal za nas.jeza u ledja wrote:LSD, zaboravio si sut kad je njihov stoper zaustavio rukom.
Ovo pobjedi se ne treba gledati u zube, niti previše kritikovati naše momke - veceras su dali sve od sebe
Jbg, ne igramo ko Španija ili Brazil pa opet pobjedimo Rumuniju i izbacimo ih iz utrke.
- ganjeta
#1111 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Imam osjecaj da je Lulic mogao odigrati jos jednu tekmu,pa covjek je neumoran,svaka cast majstore 
- shalla
#1112 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Potpisujem!LSD wrote:U pravu si, zaboravih taj momenat... onaj šut Džeke i igranje rukom njihovog igraca , tj.nedosuđen penal za nas.jeza u ledja wrote:LSD, zaboravio si sut kad je njihov stoper zaustavio rukom.
Ovo pobjedi se ne treba gledati u zube, niti previše kritikovati naše momke - veceras su dali sve od sebe...bilo je i nekoliko loših stvari (iako je odigrao veceras dobro meni Mravac i dalje izgleda pravo nesigurno i ne bi trebalo covjeka sa diskushernijom stavljati na gol) ali sve u svemu, sasvim zaslužena pobjeda.
Jbg, ne igramo ko Španija ili Brazil pa opet pobjedimo Rumuniju i izbacimo ih iz utrke.![]()
Eto da ne budem negativac recimo da je ovo sasvim realno razmisljanje
- campa_xxx
- Logovan
#1114 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nekoeko wrote:Nemojte odmah stvarati euforiju nakon utakmice. Ima tu jos dosta gresaka i prostora za napredak. Nismo mi toliko jaki koliko su Rumuni zapravo losi. Poceli smo vise kontrolisati utakmice i praviti nadmoc posjedom lopte ali jako tesko stvaramo sanse.
Po nekima mi smo već pobijedili Rumuniju u gostima, poderali Bjelorusiju u obje utakmice, uništili Albaniju kod kuće i sa Francuzima odigrali remi u Parizu, ostvarili smo historijski uspjeh odlaženjem na Europsko prventsvo i naravno tamo smo ostvarili jako dobre rezultate.
-
harisaga
#1115 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Po mom misljenu.Top 5 poredanih od najboljeg ka "manje " dobrom.
Lulic-Jednostavno zvijerski odigrano,probij'o po strani i ubaciv'o jako cesto. trc'o je gore dole,ja se umorio gledajuci ga.Predvidjam doping test da ce mu raditi
Misimovic-Nikad ga nije pretjerana brzina krasila,u to smo se i veceras uvjerili,al je covjek majstor stvarno.Svaki korner u peterac,ostro sa dosta efeja.Asistencija Ibisevicu.Par lijepih poteza u njegovom stilu.Jedina zamjerka je malo losiji sut na odlicni ubacaj Lulica
Spahic-Odlican.Svaki zracni duel je osvojio.borben.Pravi patriota
.Jedina zamjerka na onu situaciju kad smo go primili.
Rahimic-Idol.Presjekao je par opasnih kontri.Igrao je na sigurne pasove i ne sjecam se da je izgubio loptu ijednom.
Dzeko.Dosta se borio,par puta je mozda i mogao bolje odreagovati,ali je bio dobar.Nije lahko igrati kad te onako cuvaju citavu utakmicu.
sve u svemu odlicna utakmica.BIlo bi bezveze da nismo dobili.Fakat bi se osjec'o ko govno.Ne bih ni na koga mogao da pljujem ,jer je igra bila odlicna.Nadam se da cemo nastaviti dobijati.ZZ
Lulic-Jednostavno zvijerski odigrano,probij'o po strani i ubaciv'o jako cesto. trc'o je gore dole,ja se umorio gledajuci ga.Predvidjam doping test da ce mu raditi
Misimovic-Nikad ga nije pretjerana brzina krasila,u to smo se i veceras uvjerili,al je covjek majstor stvarno.Svaki korner u peterac,ostro sa dosta efeja.Asistencija Ibisevicu.Par lijepih poteza u njegovom stilu.Jedina zamjerka je malo losiji sut na odlicni ubacaj Lulica
Spahic-Odlican.Svaki zracni duel je osvojio.borben.Pravi patriota
Rahimic-Idol.Presjekao je par opasnih kontri.Igrao je na sigurne pasove i ne sjecam se da je izgubio loptu ijednom.
Dzeko.Dosta se borio,par puta je mozda i mogao bolje odreagovati,ali je bio dobar.Nije lahko igrati kad te onako cuvaju citavu utakmicu.
sve u svemu odlicna utakmica.BIlo bi bezveze da nismo dobili.Fakat bi se osjec'o ko govno.Ne bih ni na koga mogao da pljujem ,jer je igra bila odlicna.Nadam se da cemo nastaviti dobijati.ZZ
- neruda
#1116 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jos im i love uzet'... E jesmo domacini..Sedam navijača reprezentacije Rumunije večeras je privedeno u policiju zbog napada na bh. navijače među kojima ima i nekolicina povrijeđenih. Riječ je o napadu bakljama nakon kojeg je vinovnike incidenta policija odvela u stanicu i zadržala.
Kako SC saznaje, svaki će morati platiti kaznu od po 300 eura zbog ovog divljačkog napada, a sve dok to ne učini neće moći napustiti Zenicu, tačnije neće biti pušten da se vrati kući.
- luckylaka
#1117 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne rise nego uzivaj u pobjedi do sledece utakmicezlo87 wrote:nekoeko wrote:Nemojte odmah stvarati euforiju nakon utakmice. Ima tu jos dosta gresaka i prostora za napredak. Nismo mi toliko jaki koliko su Rumuni zapravo losi. Poceli smo vise kontrolisati utakmice i praviti nadmoc posjedom lopte ali jako tesko stvaramo sanse.![]()
![]()
Po nekima mi smo već pobijedili Rumuniju u gostima, poderali Bjelorusiju u obje utakmice, uništili Albaniju kod kuće i sa Francuzima odigrali remi u Parizu, ostvarili smo historijski uspjeh odlaženjem na Europsko prventsvo i naravno tamo smo ostvarili jako dobre rezultate.
- madner
#1118 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma dajte, pa to im je godisnja plataneruda wrote:Jos im i love uzet'... E jesmo domacini..Sedam navijača reprezentacije Rumunije večeras je privedeno u policiju zbog napada na bh. navijače među kojima ima i nekolicina povrijeđenih. Riječ je o napadu bakljama nakon kojeg je vinovnike incidenta policija odvela u stanicu i zadržala.
Kako SC saznaje, svaki će morati platiti kaznu od po 300 eura zbog ovog divljačkog napada, a sve dok to ne učini neće moći napustiti Zenicu, tačnije neće biti pušten da se vrati kući.![]()
- luckylaka
#1119 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Daj boze da svi sakupe 300eura.Pusti bolan jadnike neka iduneruda wrote:Jos im i love uzet'... E jesmo domacini..Sedam navijača reprezentacije Rumunije večeras je privedeno u policiju zbog napada na bh. navijače među kojima ima i nekolicina povrijeđenih. Riječ je o napadu bakljama nakon kojeg je vinovnike incidenta policija odvela u stanicu i zadržala.
Kako SC saznaje, svaki će morati platiti kaznu od po 300 eura zbog ovog divljačkog napada, a sve dok to ne učini neće moći napustiti Zenicu, tačnije neće biti pušten da se vrati kući.![]()
- Obuca9
#1120 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Po nekima smo mi još prije godinu i pol, kada je PAPE izabran za selektora, nakon ova 4 kola imali 0 bodova.zlo87 wrote:nekoeko wrote:Nemojte odmah stvarati euforiju nakon utakmice. Ima tu jos dosta gresaka i prostora za napredak. Nismo mi toliko jaki koliko su Rumuni zapravo losi. Poceli smo vise kontrolisati utakmice i praviti nadmoc posjedom lopte ali jako tesko stvaramo sanse.![]()
![]()
- Théa
#1121 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
BRAVO DECKI !!!!!!
idemo BOSNO I HERCEGOVINO.
idemo BOSNO I HERCEGOVINO.
-
internazionale
#1122 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
hz__semir wrote:
Po nekima smo mi još prije godinu i pol, kada je PAPE izabran za selektora, nakon ova 4 kola imali 0 bodova.
mudojedci ako vam ponestane samo zovite
- jutarnji
#1123 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa ne mora, ja bih im ponudio opciju da ako nemaju para, prosetaju Blatusom oko ponoci, al` pod uslovomneruda wrote:s im i love uzet'... E jesmo domacini..
da se umotaju u rumunske zastave. Kasnije mogu i kuci
- pirmin
- mrtva kokoš
#1125 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
rekose im oni iz ambasade da nije preporucljivo da idu na utakmicumadner wrote:Ma dajte, pa to im je godisnja plataneruda wrote:Jos im i love uzet'... E jesmo domacini..Sedam navijača reprezentacije Rumunije večeras je privedeno u policiju zbog napada na bh. navijače među kojima ima i nekolicina povrijeđenih. Riječ je o napadu bakljama nakon kojeg je vinovnike incidenta policija odvela u stanicu i zadržala.
sto ih ne poslusase, sad ce morati citavu godinu za dzabe raditi