A šta je stvarno bilo? Pretpostavljam da si ti iz Zenice, mogao bi nam objasniti. Nekako kad vidim ovo saopštenje, plus komentare i komentare na sliku policajca, vidim da su ovo budaletine nekakve.kakavdanakneiskustvu wrote:
obratitev pažnju na komentare
e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#1101 Re: e moji "navijači"
-
Baudelaire
#1102 Re: e moji "navijači"
Ja iz mnogih izvora pročitah da su oni najmanje krivi, pa zato
Kontam, kako to da uvijek jadne navijače policija isprovocira.
- Creasy
#1103 Re: e moji "navijači"
I uvijek nekog invalida, djevojku ili dijete policija pretuce... 
- Bosanski_kralj
#1104 Re: e moji "navijači"
Lik svršava na delije, ali je na strani policije u ovom i većini slučajeva.Creasy wrote:I uvijek nekog invalida, djevojku ili dijete policija pretuce...
Naravno, pojam "huligan" ti postaje nebitan kada ta grupacija ima sve ostale odlike koje su potrebne da bi bili veliki u tvojim očima.
- Creasy
#1105 Re: e moji "navijači"
Bosanski_kralj wrote:Lik svršava na delije, ali je na strani policije u ovom i većini slučajeva.Creasy wrote:I uvijek nekog invalida, djevojku ili dijete policija pretuce...
Naravno, pojam "huligan" ti postaje nebitan kada ta grupacija ima sve ostale odlike koje su potrebne da bi bili veliki u tvojim očima.
Daj prodji me se!
Ajde nadji mi samo jedan post gdje ja komentarisem ili velicam Delije...
Delije me zanimaju isto kao i "Kad lisce pada"
-
Ali_G
#1106 e moji "navijači"
Ne ulazeci sta i kako se dogodio incident, al ako im je ovo zvanicno saopstenje i ako ocekuju nesto ovim...
Smjesno je zaliti se i postavljati pitanje zasto je policija na navijackoj tribini. Takodjer je netacan navod da su jedini oni sa privilegijom da dijele tribinu sa policajcima.
Komentari ispod slike su...
Ne znam kako ocekivati da se stvori neka pozitivna slika o navijacima nakon procitanih komentara. Nemoguce
Smjesno je zaliti se i postavljati pitanje zasto je policija na navijackoj tribini. Takodjer je netacan navod da su jedini oni sa privilegijom da dijele tribinu sa policajcima.
Ne znam kako ocekivati da se stvori neka pozitivna slika o navijacima nakon procitanih komentara. Nemoguce
- Creasy
#1107 Re: e moji
Ali_G wrote:Ne ulazeci sta i kako se dogodio incident, al ako im je ovo zvanicno saopstenje i ako ocekuju nesto ovim...
Pa ti komentari su realna slika o navijacima.
- ganjeta
#1108 Re: e moji "navijači"
Komitet na čelu sa Osimom dominira, nakon što je zabranio odlazak navijača na gostujuće terene u BiH, sad je prešao u susjedstvo i isto zabranio Hrvatima.
http://prvaliga.tportal.hr/188187/Ostat ... ijaca.html
Doći će i vaše glave na panj
.
http://prvaliga.tportal.hr/188187/Ostat ... ijaca.html
Doći će i vaše glave na panj
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1109 Re: e moji "navijači"
Koje su oni pusi..prepisuju od nas...

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1110 Re: e moji "navijači"
Bice ovo interesantno kolo u HNL-u. Barem na tribinama....
klik
Revolucija: Armada i BBB prvi na istoj tribini
klik
- ultima_palabra
#1111 Re: e moji "navijači"
Kako bi ovo kod nas prošlo
Eto HZ i Robija se ko fol paze, a opet ovi love ljude na zapadnoj tribini i tjeraju predstavnike kluba iz lože 
- samo_ti
#1112 Re: e moji "navijači"
Ma moglo bi se ovo i kod nas
Nista nije problem kada se sjedne i dogovori...
- ganjeta
#1113 Re: e moji "navijači"
Ovo je ne zamislivo kod nas, možda bi se moglo dogovoriti između par grupa. Ali zamišljam situciju da stojim na tribini sa leševima ili ultrasima
.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1114 Re: e moji "navijači"
ganjeta wrote:Ovo je ne zamislivo kod nas, možda bi se moglo dogovoriti između par grupa. Ali zamišljam situciju da stojim na tribini sa leševima ili ultrasima![]()
.
Kod nas nebi definitivno moglo medju svim grupama zbog te nacionalne netrpeljivosti. A svakako bi moglo u nekim varijantama.
-
Coalman
#1115 Re: e moji "navijači"
Moglo bi između Hordi, Fukara, Manijaka, Robijaša, Red Armya, sa "druge strane" između Ultrasa i Škripara, Lešinara i Sokolova ali npr. između Hordi i Ultrasa ili Manijaka i Lešinara je nemoguća misija.
-
Rob_Atl
#1116 Re: e moji "navijači"
MA dobro ovo i kod njih malo sminka, nece moci ovako zadugo... Sta ces ako budemo na istoj tribini , pocet cemo se ljubit i kad opet odobre gostovanja krenut sa jebavanjem majki i ostalog
... Ovo mozda recimo kod njih bude mangupski prva 2-3 kola nakon zabrane onda vise nece imati smisla, bolje bojkot prazni stadioni pa nek igraju onda pred "navijacima"
- zahvalan
- jufka developer
#1118 Re: e moji "navijači"
zahvalan wrote:
e ovo je Navijac
-
zipoo
#1119 Re: e moji "navijači"
Mozda RA i ultrasiCoalman wrote:Moglo bi između Hordi, Fukara, Manijaka, Robijaša, Red Armya, sa "druge strane" između Ultrasa i Škripara, Lešinara i Sokolova ali npr. između Hordi i Ultrasa ili Manijaka i Lešinara je nemoguća misija.
Manijaci i Robijasi ili Manijaci i RA ili Manijaci i Fukare, sve tri grupe imaju ogroman bijes na Manijake tesko izvodivo
Pitari bi mogli i onako se lizu sa RA, sa ovim drugim ili se lizu ili se ganjaju. Ne znaju ni oni sami.
A i dobro ovo ide bez gostujucih, sledeca sezona ce biti mirnija.
- Logovan
#1120 Re: e moji "navijači"
Pazi šta pričaš. HZ se ne ližu ni sa kim. Ostavi se ti nas, nemoj puno pametovati.zipoo wrote:Mozda RA i ultrasiCoalman wrote:Moglo bi između Hordi, Fukara, Manijaka, Robijaša, Red Armya, sa "druge strane" između Ultrasa i Škripara, Lešinara i Sokolova ali npr. između Hordi i Ultrasa ili Manijaka i Lešinara je nemoguća misija.![]()
Manijaci i Robijasi ili Manijaci i RA ili Manijaci i Fukare, sve tri grupe imaju ogroman bijes na Manijake tesko izvodivo![]()
Pitari bi mogli i onako se lizu sa RA, sa ovim drugim ili se lizu ili se ganjaju. Ne znaju ni oni sami.
-
zipoo
#1121 Re: e moji "navijači"
Pa dobro onda se "paze" ako ti to odgovara.
- KPNCTNJAH
#1122 Re: e moji "navijači"
Jel' trebam traziti video gdje navijaci Zeljeznicara i Veleza razmjenjuju salove i dresove ? Neki su cak na tom videu i ljubili salove protivnicke ekipezipoo wrote:Mozda RA i ultrasiCoalman wrote:Moglo bi između Hordi, Fukara, Manijaka, Robijaša, Red Armya, sa "druge strane" između Ultrasa i Škripara, Lešinara i Sokolova ali npr. između Hordi i Ultrasa ili Manijaka i Lešinara je nemoguća misija.![]()
Manijaci i Robijasi ili Manijaci i RA ili Manijaci i Fukare, sve tri grupe imaju ogroman bijes na Manijake tesko izvodivo![]()
-
zipoo
#1123 Re: e moji "navijači"
Ma davno je to bilo, vise nema takvih odnosa. 
- ganjeta
#1124 Re: e moji "navijači"
Jel treba tražiti video gdje na derbiju navijači stoje jedni pored drugih i navijaju za svoje klubove? Danas je to u domenu naučne fantastike, 21. vijek ili šta već.
-
Coalman
#1125 Re: e moji "navijači"
Ma opet kad bi se našli u ovakvoj situaciji kao Hrvati sigurno da bi se to promijenilo.zipoo wrote:Mozda RA i ultrasiCoalman wrote:Moglo bi između Hordi, Fukara, Manijaka, Robijaša, Red Armya, sa "druge strane" između Ultrasa i Škripara, Lešinara i Sokolova ali npr. između Hordi i Ultrasa ili Manijaka i Lešinara je nemoguća misija.![]()