registrovana onako wrote:
eh...stavila na fb.
Moderator: _BataZiv_0809
registrovana onako wrote:
Brkooo wrote:Spavati ili ne... that is the Question..............
ćiribiribela wrote:Brkooo wrote:Spavati ili ne... that is the Question..............
NE!
u koliko bude dostupna na torrentima??Brkooo wrote:Spavati ili ne... that is the Question..............
Ja mislim da ova zadnja nece biti dostupna do 6-7, ali imas live stramova, pocinje u 3.Amar_Chulle_Custic wrote:u koliko bude dostupna na torrentima??Brkooo wrote:Spavati ili ne... that is the Question..............
Čuj live streamova, jel štopa ili je fino?ćiribiribela wrote:Ja mislim da ova zadnja nece biti dostupna do 6-7, ali imas live stramova, pocinje u 3.Amar_Chulle_Custic wrote:u koliko bude dostupna na torrentima??Brkooo wrote:Spavati ili ne... that is the Question..............
kakva slika bude, na skali od 1 do 5ćiribiribela wrote:poslano i tebi.
ne zezaj, srce mi ubrzano radi, mislim da im je bolje da me ne razočarajućiribiribela wrote:savrsena.
ma normalna slika, nemam pojma. uglavnom, ne stopa i moze se fino gledati i cuti.
a bi bilo dobro sad da link ne bude radio
Aj, samo zamisli, ono, čekaš 5 godina, pogotovo ovo sad na kraju je izvedeno katastrofa, pola sezone čekali smo haman godinu dana...i kraj bude..wtf?ćiribiribela wrote:Samo da se ne razocaramo.