What to wear???
Moderator: anex
- Eleonora
#1101 Re: What to wear???
Najbolje da stavimo slike svojih teLa da se brate mili, vidimo. 
-
Lounge Act
#1102 Re: What to wear???
ma zavisi vjerovatno od modela, ja imam jedne tamnije vec neko vrijeme i nista im nijealica.k wrote:za farmerice iz tallyja se isplati dat samo na snizenju do nekih 30KM. imala sam jedne, drama kolko su se brzo izlizale.
- alica.k
#1103 Re: What to wear???
a mozda ih i ne maltretiras kolko sam ja ove maltretirala 
btw, vidi ove, haman slicne, a kostaju samo 17 funti (cca 40KM. asosove farmerice su meni dosad jako kvalitetne bile).
btw, vidi ove, haman slicne, a kostaju samo 17 funti (cca 40KM. asosove farmerice su meni dosad jako kvalitetne bile).
Last edited by alica.k on 29/03/2011 17:58, edited 2 times in total.
- VenomousV
#1104 Re: What to wear???
Eleonora wrote:Najbolje da stavimo slike svojih teLa da se brate mili, vidimo.
pa onda da me komplet sastavite, ko da vam faca nije dovoljna
- Lady Saray
#1105 Re: What to wear???
nikad se nisam usudila kupit odjecu s neta.. dok ja ne probam ne kupujem... u danasnje vrijeme svaka kompanija svoje brojeve ima pa ja ista stanem od 38 do 42 a vala nije do mene u dan da se 3 broja promijenim
al mi se kosa dize na "univerzalnu" velicinu
al mi se kosa dize na "univerzalnu" velicinu
- alica.k
#1106 Re: What to wear???
eh, ko je ono trazio kozne pantole? ima u dna u wisi nekakve, snizene su na oko 40KM ja mislim. vero moda ili only ne mogu tacno da se sjetim.
isto tako, onih mantilica....100KM vero moda isto.
lady saray, ja stalno kupujem preko neta
slabo sam sta fulila 
isto tako, onih mantilica....100KM vero moda isto.
lady saray, ja stalno kupujem preko neta
-
zamzija
#1107 Re: What to wear???
VenomousV wrote:Eleonora wrote:Najbolje da stavimo slike svojih teLa da se brate mili, vidimo.
pa onda da me komplet sastavite, ko da vam faca nije dovoljna
Najbolje je u dijelovima pa da slažu ko puzzle
-
zamzija
#1108 Re: What to wear???
Ja sam dvije suknje online kupila isti broj, jedna mi uska, druga široka.Lady Saray wrote:nikad se nisam usudila kupit odjecu s neta.. dok ja ne probam ne kupujem... u danasnje vrijeme svaka kompanija svoje brojeve ima pa ja ista stanem od 38 do 42 a vala nije do mene u dan da se 3 broja promijenim![]()
A pantalone nikad ne bih kupovala online, moram ja to probat. Šta ću kad sam ters
- Ma.Le.Na
#1109 Re: What to wear???
ja i majice moram probat...one obicne Tshirt
a voljela bih narucit online..
a voljela bih narucit online..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1110 Re: What to wear???
Ne smijem ni ja
ni odjecu a obucu jos manje
Alice divim ti se pa smijes
Alice divim ti se pa smijes
- alica.k
#1111 Re: What to wear???
pa ja haman samo online i narucujem. nije da smijem, ja osim par stvarcica nista u sarajevu ne mogu da nadjem da mi se svidja.
90% odjece mi je il s interneta il su mi poslale prijateljice iz vana.
i iskreno, kad skontas koji si broj po UK lagano ide....mi smo imali miss selfridge i tu sam bila 10 dok sam bila mrsavija a 12 kad sam se malo zdebljala, i tako mi je i na asosu i river island i new look i sve sto sam narucivala.
ti su brojevi svi otprilike tu negdje.
90% odjece mi je il s interneta il su mi poslale prijateljice iz vana.
i iskreno, kad skontas koji si broj po UK lagano ide....mi smo imali miss selfridge i tu sam bila 10 dok sam bila mrsavija a 12 kad sam se malo zdebljala, i tako mi je i na asosu i river island i new look i sve sto sam narucivala.
ti su brojevi svi otprilike tu negdje.
-
inspire_me
#1112 Re: What to wear???
Ja sam tek otcepila, tj. pocela sam narucivati online, ali mi jos nista nije stiglo (dobro, tek sam dvije stvari narucila, a jos i iz daleka
). Ali, mogu vam reci, pravo sam se zarazila, sad stalno snjuham po internetu, svasta bih nesta 
- Nadinka
#1113 Re: What to wear???
Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.
Nemam vam jos nista za pokazati, tek pocinjemo, moram poraditi na dizajnu i snaci se sta se i kako moze, ali da biste se ukljucile odmah u followers i bile u toku, evo stranice:
http://malezensketeme.blogspot.com/
Nemam vam jos nista za pokazati, tek pocinjemo, moram poraditi na dizajnu i snaci se sta se i kako moze, ali da biste se ukljucile odmah u followers i bile u toku, evo stranice:
- zazana
#1114 Re: What to wear???
Nadinka, neka si se odlučila na ovaj korak, pratim tvoje pisanje ovdje kao i kombinacije koje su odlične! Ide u favorites! Sretno!
EDIT: ako želite, možete otvoriti twitter account, čini mi se da je dobra opcija za promociju.
EDIT: ako želite, možete otvoriti twitter account, čini mi se da je dobra opcija za promociju.
Last edited by zazana on 30/03/2011 13:29, edited 1 time in total.
- Ma.Le.Na
#1115 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.
-
inspire_me
#1116 Re: What to wear???
So far, so good!Nadinka wrote:Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.
Cool, svaka cast, super izgleda, sretno
- Nadinka
#1117 Re: What to wear???
Hvala vam , tako ste me obradovale, bilo mi je bezveze objaviti jer nisma jos nista sredila, juce sam ga tek otvoirla , ali sam bila nestrpljiva da podijelim s vama, sad ste me dodatno motivirale!
Onaj tab-How to je namijenjen onom sto smo radile ovdje, dok samo nadjem kako da ubacim onaj neki message box
, znaci tu ide ono da vi kazete sta zelite a ja pravim
pa slobodno se prijavljujte i cekam vase komentare
Onaj tab-How to je namijenjen onom sto smo radile ovdje, dok samo nadjem kako da ubacim onaj neki message box
-
kween
#1118 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.
- Nadinka
#1119 Re: What to wear???
Hvala zene moje, nego ako vam se da, kliknite na ono dugme Prati (nesto googlovo), i kad god vam se da komentirajte (dok i ja stosta objavim), da bih napravila sto interaktivniji blog, jer nisma ja odustala od one ideje za portal, sponzore i sve ono sto sma nekad kuckala, ovo je sad amaterska verzija da vidim interes i uspijeh
hvala vam za pracenje!!!
samo se strpite jos malo dok skontam kako da napravim to sto zelim pa da se zadam na konkretne tesktove i slikice
hvala vam za pracenje!!!
samo se strpite jos malo dok skontam kako da napravim to sto zelim pa da se zadam na konkretne tesktove i slikice
-
zamzija
#1120 Re: What to wear???
JAO PREDIVNO!!!
Odlična vijest danas
Samo jedno zapažanje, ako može Nadinka : Vidjela sam da su neki naslovi na našem neki na engleskom, pa onda tekstovi na našem, možda bi bilo bolje i preglednije i nekako kompaktnije, da je sve na našem
- Nadinka
#1121 Re: What to wear???
uh zamzi, bas sam to se deverala sta cu, nekako naslovi zvuce normalnije na engleskom a i meni glupo jer su tekstovi na bosanskom, ali mroacu ih definitivno prebaciti na nas da ne bude bezveze. ako imas ideje za zamjenske naslove u odnosu n a ove, bujrum i svakako ti hvala i ocekujem te s komentarima i svim ostalimzamzija wrote:Nadinka wrote:Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.
JAO PREDIVNO!!!
Odlična vijest danasPogledala sam blog i strašno mi se sviđa.
![]()
Samo jedno zapažanje, ako može Nadinka : Vidjela sam da su neki naslovi na našem neki na engleskom, pa onda tekstovi na našem, možda bi bilo bolje i preglednije i nekako kompaktnije, da je sve na našem
-
zamzija
#1122 Re: What to wear???
Pa znaš šta, neki nazivi ( npr skinny jeans, accessorize ) definitivno bolje zvuče na engleskom, a gore na našem.
Samo mislim ako ćeš blog odvojiti po rubrikama, da te rubrike budu na našem, pošto su tekstovi također na našem
A neka i ostali kažu svoje sugestije
Samo mislim ako ćeš blog odvojiti po rubrikama, da te rubrike budu na našem, pošto su tekstovi također na našem
A neka i ostali kažu svoje sugestije
-
zamzija
#1123 Re: What to wear???
H&M u Zagrebu:
Najiščekivaniji modni brend u Hrvatskoj – H & M Hennes & Mauritz AB, 7 dana nakon centra Cvjetni svoju drugu zagrebačku otvara trgovinu u Arena Centru na Laništu, 14. travnja. Na čak 1800 m2 prostirat će se modno carstvo zbog kojeg su mnogi potezali do inozemstva kako bi sebi priuštili trendi odjeću po super cijenama.
H&M u Arena Centar imat će velik izbor muške, ženske, teen i dječje odjeće, a najnovija kolekcija, prigodna za proljetno buđenje, tek je prava poslastica.
"Po čemu će 14. travnja ove godine biti poseban. Vjerojatno po mnogočemu s obzirom na događanja u svijetu, ali jedno je sigurno – Arena Centar dobiva jednu od najatraktivnijih trgovina – H&M", kažu iz Arena Centra.
Svečano otvorenje H&M-ovog modnog carstva u Areni odigrat će se 14. travnja u 9 sati.
Najiščekivaniji modni brend u Hrvatskoj – H & M Hennes & Mauritz AB, 7 dana nakon centra Cvjetni svoju drugu zagrebačku otvara trgovinu u Arena Centru na Laništu, 14. travnja. Na čak 1800 m2 prostirat će se modno carstvo zbog kojeg su mnogi potezali do inozemstva kako bi sebi priuštili trendi odjeću po super cijenama.
H&M u Arena Centar imat će velik izbor muške, ženske, teen i dječje odjeće, a najnovija kolekcija, prigodna za proljetno buđenje, tek je prava poslastica.
"Po čemu će 14. travnja ove godine biti poseban. Vjerojatno po mnogočemu s obzirom na događanja u svijetu, ali jedno je sigurno – Arena Centar dobiva jednu od najatraktivnijih trgovina – H&M", kažu iz Arena Centra.
Svečano otvorenje H&M-ovog modnog carstva u Areni odigrat će se 14. travnja u 9 sati.
-
harleyquinn
#1124 Re: What to wear???
odlicno!Nadinka wrote:Drage moje, evo samo da objavim da pocinjem sa radom na blogu, kao nekoj probnoj verziji za onaj portal o kom sam pisala. Zasad mi se pridruzuje Alica sa svojim temama:street style i prirodna njega.