Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fosil

#1101 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by fosil »

jovanbl wrote:zelio bih da pogledam utakmicu sarajevo borac na kosevu, ali nisam bas u navijackom fazonu, odnosno i godine mi to ne dozvoljavaju, pa ako neko moze da mi da savjet koja tribina je najsigurnija za nekog ko navija za protivnicku ekipu na kosevu ( nista posebno nikakvo posebno navijanje, nego npr eventualno ne moze da se suzdrzi ako npr borac da go da pokaze da mu je drago )
Najiskrenije, sa ovim primjerom sto si naveo mozes sjesti gdje god hoces. Nadam se da sam bio od pomoci...
samo_ovaj_put

#1102 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by samo_ovaj_put »

jovan bi da pokaze da mu je drago kad borac da go
e ti pasa mozes slobodno i na sjever,jer se to nece desiti

odes fino na zapad,gledas utakmicu i aplaudiras momcima u bordo dresovima
puno mi se puta desilo da gledam utakmicu sarajeva sa neutralnim(protivnickim) navijacima,pa damo go,pa sjedim,a u sebi se radujem
valjda se mozes kontrolisati,pa ne igramo kvalifikacijsku sa danskom za odlazak na prvenstvo :D
jovanbl

#1103 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

samo_ovaj_put wrote:jovan bi da pokaze da mu je drago kad borac da go
e ti pasa mozes slobodno i na sjever,jer se to nece desiti

odes fino na zapad,gledas utakmicu i aplaudiras momcima u bordo dresovima
puno mi se puta desilo da gledam utakmicu sarajeva sa neutralnim(protivnickim) navijacima,pa damo go,pa sjedim,a u sebi se radujem
valjda se mozes kontrolisati,pa ne igramo kvalifikacijsku sa danskom za odlazak na prvenstvo :D
bez namjere da ulazim u navijacko prepucavanje ko ce dati go a ko nece, jer bice sta ce biti zato sam napisao AKO.

puno puta su pored mene sjedili na gradskom u banjaluci ljudi koji navijaju za protivnicku ekipu pa kad njihov tim eventualno da go, pristojno pkazu da im je drago tako sto npr aplaudiraju ili kazu to, ili bravo.( nisam mislio ni na kavo skandiranje i skakanje9 , pa im niko ruznu rijec nije uputio , sto je po meni sasvim ok.
Naravno tako nesto im ne bi preporucio na istocnoj tribini gradskog. Zato sam postavio pitanje

ja se u principu nadam dobroj i lijepoj utakmici, za sta je opet preduslov dobro sudjenje, a onda nek pobjedi bolji !
raznosac_pice

#1104 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by raznosac_pice »

Koju god stranu da odabereš budi blizu nekog zaštitara, da ne bi, u slučaju gola, utakmicu nastavio gledati na jedno oko.

I da, ne preporučujem obilježja kluba ili grupe.
Obuca9

#1105 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Obuca9 »

Ionako ga nećete dati, pa se ne moraš sekirati, možeš komotno i na Sjever otići, što se toga tiče :D
Sedrenik

#1106 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Sedrenik »

Dajte, ne prepadajte covjeka bez razloga! Burazeru, mozes na koju hoces tribinu osim Sjevera (jbg ona je navijacka), gledati i eventualno radovati se uspjehu svog kluba(nadam se da neces) bez problema, naravno pod uslovom da ne provociras i to je to. Na Kosevu svaku tekmu ima gledalaca koji navijaju za neke druge klubove i ako igdje imas mogucnost na miru pogledati tekmu i uzivati u istoj onda je to Hasetov stadion. Samo ti dodji i povedi jos raje iz BL!
jovanbl

#1107 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

hz__semir wrote:Ionako ga nećete dati, pa se ne moraš sekirati, možeš komotno i na Sjever otići, što se toga tiče :D
hahahahahaha ne date se omesti u ovim prepucavanjima , ok je to , simpaticno , na kraju cini fudbal zanimljivim .

ako vec trebam da prognoziram , mislim da su vam sanse za pobjedu minimalne, jaki smo ko beton :) nerjeseno najrealnije sa ili bez golova .
jovanbl

#1108 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jovanbl »

Sedrenik wrote:Dajte, ne prepadajte covjeka bez razloga! Burazeru, mozes na koju hoces tribinu osim Sjevera (jbg ona je navijacka), gledati i eventualno radovati se uspjehu svog kluba(nadam se da neces) bez problema, naravno pod uslovom da ne provociras i to je to. Na Kosevu svaku tekmu ima gledalaca koji navijaju za neke druge klubove i ako igdje imas mogucnost na miru pogledati tekmu i uzivati u istoj onda je to Hasetov stadion. Samo ti dodji i povedi jos raje iz BL!
doce dosta ljudi iz banjaluke , sto organizovano navijaca sto ovih malo starijih kao ja koji nisu bas za pjevanja :)
ganjeta

#1109 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Nuclear Winter wrote:
dobar_ti? wrote:Covjek se prosto ponosi cinjenicom da je odabrao pravi put i navija za Zeljeznicar. :thumbup:
Ma može se on ponositi do sutra,pravi put ga vodi na željezničku stanicu :D
e pa sad :-) jedan put vodi do zeljeznicke... a drugi do buregdzinice :D

ja sam ipak za ovaj prvi...mozes onda gdje hoces :dance:
The 51st State

#1110 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by The 51st State »

jovanbl wrote:
Sedrenik wrote:Dajte, ne prepadajte covjeka bez razloga! Burazeru, mozes na koju hoces tribinu osim Sjevera (jbg ona je navijacka), gledati i eventualno radovati se uspjehu svog kluba(nadam se da neces) bez problema, naravno pod uslovom da ne provociras i to je to. Na Kosevu svaku tekmu ima gledalaca koji navijaju za neke druge klubove i ako igdje imas mogucnost na miru pogledati tekmu i uzivati u istoj onda je to Hasetov stadion. Samo ti dodji i povedi jos raje iz BL!
doce dosta ljudi iz banjaluke , sto organizovano navijaca sto ovih malo starijih kao ja koji nisu bas za pjevanja :)
prijateljski savjet ti je da otvoreno ne pokazujes simpatije prema borcu i da date gol, ima i na zapadu malo strastvenije raje. inace skulirano mozes gledati tekmu.
The 51st State

#1111 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by The 51st State »

ganjeta wrote:
Nuclear Winter wrote:
dobar_ti? wrote:Covjek se prosto ponosi cinjenicom da je odabrao pravi put i navija za Zeljeznicar. :thumbup:

jos da vam je dati karte u jednom pravcu...
tazmaniaBAN4

#1112 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by tazmaniaBAN4 »

The 51st State wrote: jos da vam je dati karte u jednom pravcu...
Image

:thumbup:
veljaca

#1113 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by veljaca »

:? :? :? :? :?
The 51st State

#1114 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by The 51st State »

veljaca wrote:
sta ti nije jasno? stadion Asim Ferhatovic Hase.
Petit_Beurre

#1115 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Petit_Beurre »

The 51st State wrote:
veljaca wrote:
sta ti nije jasno? stadion Asim Ferhatovic Hase.
Mislim da je akcenat na ovo "na miru"
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1116 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

ganjeta wrote:
Nuclear Winter wrote:

A iz buregdzinice kad izađes ne mozes nigdje onako sit? :D
Nuclear Winter

#1117 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

tazmaniaBAN4 wrote:
Image

Dobar VIC :lol: :lol: Dobar je memo jooooj.
Otkud ti hrabrost da postaviš ovu sliku nakon bruke u trajanju od 28 min,i sadake trenera hapoela,da vas ne trpaju više
Joey Tribbiani

#1118 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

ajd čapljina ni jedne :D
ganjeta

#1119 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Nuclear Winter wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:
Image

Dobar VIC :lol: :lol: Dobar je memo jooooj.
Otkud ti hrabrost da postaviš ovu sliku nakon bruke u trajanju od 28 min,i sadake trenera hapoela,da vas ne trpaju više
memo joooj :dance: bar smo tri puta bili u ovom "vicu" a vi pravac lasta capljina :run:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1120 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

Možel' samo kratko objašnjenje od kojeg takmičenja je ovaj drugi pehar? Hvala.
samo_ovaj_put

#1121 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by samo_ovaj_put »

1946 wrote:Možel' samo kratko objašnjenje od kojeg takmičenja je ovaj drugi pehar? Hvala.
bajramski
ganjeta

#1122 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

1946 wrote:Možel' samo kratko objašnjenje od kojeg takmičenja je ovaj drugi pehar? Hvala.
to je onaj sto smo talnuli banjalucanima,ono neofirno 8-)
Alkos

#1123 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Alkos »

samo_ovaj_put wrote:
bajramski
:lol: :lol:
svakako_lud

#1124 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by svakako_lud »

Eh napokon povratak iz banovića... :D
jovanbl wrote:
hz__semir wrote:Ionako ga nećete dati, pa se ne moraš sekirati, možeš komotno i na Sjever otići, što se toga tiče :D
hahahahahaha ne date se omesti u ovim prepucavanjima , ok je to , simpaticno , na kraju cini fudbal zanimljivim .

ako vec trebam da prognoziram , mislim da su vam sanse za pobjedu minimalne, jaki smo ko beton :) nerjeseno najrealnije sa ili bez golova .
Možda ste jaki ( po imenima i jeste) ali mi smo beton :)
Samo na zapad i lagano kuliraš utakmicu, i onako ti nema radovanja na Hasetu ...:D
Ajatolah_

#1125 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Ajatolah_ »

Opet :roll: A dugo vam je i trebalo. :-)
Locked