anna1111 wrote:ima!mumy wrote:Ima li jos velicine 42u Mangu,da ne idem bezveze,interesuju me hlace i suknje...
to sam i ja htjela da znam
jeeeee
Moderator: anex
anna1111 wrote:ima!mumy wrote:Ima li jos velicine 42u Mangu,da ne idem bezveze,interesuju me hlace i suknje...

Irm@ wrote:u retru imas plave, smedje i crne platnene oko 35 KM su...
a antilopne imaju u Pia Link u BBione su oko 70 KM
imas u alti u new yorkeru 30 kmj-lox wrote:Gdje u Sarajevu ima kupiti slip-on tene ? Nesto ovako, mada bi vise volio jednobojne.
Ja sam vidjela na Siranu. Desni hodnik, butik sa gacama i carapama na desnoj strani, cini mi se da je odmah poslije neke radnje sa materijalima.Gospoda Ministarka wrote:Zene, treba mi podsuknja... sve su mi ljetne haljine providne...gdje to naci?
Hmmmm... ako mi kad bude usput odem tamo. Hvala Tikvice.Tikvica wrote:Ja sam vidjela na Siranu. Desni hodnik, butik sa gacama i carapama na desnoj strani, cini mi se da je odmah poslije neke radnje sa materijalima.Gospoda Ministarka wrote:Zene, treba mi podsuknja... sve su mi ljetne haljine providne...gdje to naci?
Podskunju mozes naci u ovim radnjama gdje se prodaje ves, tipa Lisca. Ja sam svoju kupila u jednoj takvoj radnji za 6 ili 7 KM (ne sjecam se tacno). Najbolje uzmi onu boju koze, ona se apsolutno ne vidi ni ispod cega.Gospoda Ministarka wrote:Zene, treba mi podsuknja... sve su mi ljetne haljine providne...gdje to naci?