Pomozite da se monstrumi kazne

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
chengaba

#1101 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by chengaba »

NE ZNAM JEBO TE! BACATE IH U RIJEKU I SMIJETE SE!
Men to nije normalno, da ga jebeš.
ma mozda jest malo glupo sto se smijemo,ali drago mi je samo da cu spavat u miru i da mi nece vise pred kucom cvilit,nato se najvise radost odnosi,pa nisam tolka konjina da sad izađem vani i krenem susjedove životinje ubijat,nepada mi napamet.
:-|
SanskiBiser

#1102 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

amar007 wrote:Inace ovaj tarankula je sigurno iz Bugojna, znam mu nick sa par domacih foruma, 1991 godiste cini mi se. Mail mu je lako naci preko googlea, eto da vidimo sad ta udruzenja za zastitu zivotinja.. :oops:
Ovo je sa FB grupe od tog lika video i kanal na YT , neki gastarbajteri rade u Njemackoj izgleda da zive na pola puta izmedju Donjeg Vakufa i Bugojna a rijeka je valjda Vrbas.. :(

jaca78

#1103 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

molim sve vas koji imate više podataka o akterima ovog brutalnog čina da mi ih pošaljete na pp.
vaca

#1104 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by vaca »

chengaba wrote:
NE ZNAM JEBO TE! BACATE IH U RIJEKU I SMIJETE SE!
Men to nije normalno, da ga jebeš.
ma mozda jest malo glupo sto se smijemo,ali drago mi je samo da cu spavat u miru i da mi nece vise pred kucom cvilit,nato se najvise radost odnosi,pa nisam tolka konjina da sad izađem vani i krenem susjedove životinje ubijat,nepada mi napamet.
:-|
:shock: 'bem ti...šta je ovo? da li je to zaista toliko neiteligentno da pojmi da ubija živa bića...ili šta li...
kEN0

#1105 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kEN0 »

Pikaboo wrote:Ja se ne skidam sa FB i ostalih foruma od kako je ovaj clanak izasao.Nema TV kuce u Americi kojoj nisam poslala ovaj video.Covjece zadavila bi je kad bi je uhvatila!
bolje da si sta pametnije uradila, jer ovim nista dobro nisi uradila ! stencima nisi pomogla...
GAU 8

#1106 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by GAU 8 »

jaca78 wrote:molim sve vas koji imate više podataka o akterima ovog brutalnog čina da mi ih pošaljete na pp.
Da bi uradila šta?
black

#1107 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by black »

zanimljivi su komentari na clanak od mnogh "ljubitelja" zivotinja, vecina se ne razlikuje od ove djevojcice, cak sta vise jos su gori, svi bi nesto da ubijaju, da je siluju, bacaju, dave itd. pitam se dje li su kad bodu raju po tramvaju, na ulici, otimaju, tuku itd. isto se jezim od tih fensi ljubitelja i onog sto bi oni, kao, bili u stanju uraditi isto kao i od ovih sto bacaju kucice
frfi.

#1108 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by frfi. »

black wrote:zanimljivi su komentari na clanak od mnogh "ljubitelja" zivotinja, vecina se ne razlikuje od ove djevojcice, cak sta vise jos su gori, svi bi nesto da ubijaju, da je siluju, bacaju, dave itd. pitam se dje li su kad bodu raju po tramvaju, na ulici, otimaju, tuku itd. isto se jezim od tih fensi ljubitelja i onog sto bi oni, kao, bili u stanju uraditi isto kao i od ovih sto bacaju kucice
:thumbup:
Pikaboo

#1109 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

kEN0 wrote:
Pikaboo wrote:Ja se ne skidam sa FB i ostalih foruma od kako je ovaj clanak izasao.Nema TV kuce u Americi kojoj nisam poslala ovaj video.Covjece zadavila bi je kad bi je uhvatila!
bolje da si sta pametnije uradila, jer ovim nista dobro nisi uradila ! stencima nisi pomogla...
Joooj jest mi vise pun nos ovih sto pokusavaju nabaciti osjecaj krivnje drugim ljudima sto nisu nista "konkretno" napravili da pomognu.Kao STA? Nabroj mi sve sto sam mogla uraditi sto se tice ovog slucaja? Zapamti,stencima je mogao pomoci jedino onaj ko je bio na licu mjesta jer su previse mali da bi izdrzali vise od par sekundi pod vodom.Napravila sam makar nesto,a ti?
michio

#1110 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by michio »

Šta će TV kuće u Americi učiniti glede toga?
Pikaboo

#1111 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

michio wrote:Šta će TV kuće u Americi učiniti glede toga?
Nece odmoci to je sigurno.Sto vise ljudi vidi mozda se brze nadje rjesenje .
michio

#1112 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by michio »

Snimatelj se već sam javio i valjda u Bugojnu znaju ko je i gdje je.
Mada problem lutalica i dalje ostaje.
hadzun

#1113 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by hadzun »

black wrote:zanimljivi su komentari na clanak od mnogh "ljubitelja" zivotinja, vecina se ne razlikuje od ove djevojcice, cak sta vise jos su gori, svi bi nesto da ubijaju, da je siluju, bacaju, dave itd. pitam se dje li su kad bodu raju po tramvaju, na ulici, otimaju, tuku itd. isto se jezim od tih fensi ljubitelja i onog sto bi oni, kao, bili u stanju uraditi isto kao i od ovih sto bacaju kucice
aferim crni :thumbup:
duboka_misao

#1114 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by duboka_misao »

michio wrote:Snimatelj se već sam javio i valjda u Bugojnu znaju ko je i gdje je.
Mada problem lutalica i dalje ostaje.
ovo nije tema o lutalicama nego o psihopatama koji muce i ubijaju zivotinje
michio

#1115 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by michio »

jelde
kEN0

#1116 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kEN0 »

Pikaboo wrote:
kEN0 wrote:
Joooj jest mi vise pun nos ovih sto pokusavaju nabaciti osjecaj krivnje drugim ljudima sto nisu nista "konkretno" napravili da pomognu.Kao STA? Nabroj mi sve sto sam mogla uraditi sto se tice ovog slucaja? Zapamti,stencima je mogao pomoci jedino onaj ko je bio na licu mjesta jer su previse mali da bi izdrzali vise od par sekundi pod vodom.Napravila sam makar nesto,a ti?
nista ti nisi napravila, samo od BiH pravis cudoviste, a i od sebe si, citiram "Covjece zadavila bi je kad bi je uhvatila!"

a ja nista nisam uradio niti namjeravam, niti cu da davim, niti da bacam djevojku u rijeku, niti cu JA da osudjujem ovaj cin, isto tako kao sto ga i NEopravdavam.

a ovo potpisujem 100% i cak mislim da si ti ovdje i opisana...
Last edited by kEN0 on 31/08/2010 15:29, edited 1 time in total.
jaca78

#1117 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

GAU 8 wrote:
jaca78 wrote:molim sve vas koji imate više podataka o akterima ovog brutalnog čina da mi ih pošaljete na pp.
Da bi uradila šta?
evo šta ti predlažeš da se uradi?
jaca78

#1118 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

michio wrote:jelde
jeste. pa majke ti zar tebe ne zabrinjava činjenica da zivis u istoj sredini sa ovim bolesnicima
Pikaboo

#1119 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Nisam jedna ja potrebna da se od zemlje napravi cudoviste vec je to napravila postojeca kolicina cudovista koja ne misli kako ce to izgledati u ocima svijeta prije nego urade ovakav gnusan cin i vjeruj mi,bitnije mi je da neko ne umre nego sto mi je bitno kakav sam ja poredstavnik Bosne.Prelistaj malo ovu temu od pocetka,pogledaj slike i klipove .
GAU 8

#1120 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by GAU 8 »

jaca78 wrote:
GAU 8 wrote:
Da bi uradila šta?
evo šta ti predlažeš da se uradi?
nista radi cega bi mozda zazalila poslije ...

sve sto moze jeste iznijeti ovo u javnost, a to se vec desilo, a zatim podnijeti prijavu.
Nikakav linc i sl.
jaca78

#1121 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

Linčom se ne bavim nikada. Prijava mi zvuči sasvim dobro. Drago mi je da se slažemo :)
michio

#1122 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by michio »

Zabrinjava mene svašta nešto. Ne znam kakav je zakon u vezi ovoga ali ne vjerujem da je strog. da je BiH puna pacijenata nije ništa novo.
jaca78

#1123 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

pa šta sad? trebamo se navići da živimo okruženi pacijentima? ako je to tvoj princip, niko ti ne brani. ja se na to navići ne mogu i neću
bjelave

#1124 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by bjelave »

Ovo dvoje psihopata koji ovako sadisticki i sa uzivanjem ubijaju stenad sutra ce samo ako budu u prilici ubijati i djecu.
Treba ih pronaci i strpati iza resetaka gdje im je mjesto.

jaca78 wrote:
michio wrote:jelde
jeste. pa majke ti zar tebe ne zabrinjava činjenica da zivis u istoj sredini sa ovim bolesnicima
michio

#1125 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by michio »

jaca78 wrote:pa šta sad? trebamo se navići da živimo okruženi pacijentima? ako je to tvoj princip, niko ti ne brani. ja se na to navići ne mogu i neću
Svako ko živi u BiH navikao se već živjeti okružen pacijentima. ne vjeruješ valjda da će ovi biti kažnjeni zatvorskom kaznom?
Post Reply