Nemam pojma, ali mislim da u ovom trenutku muž stoji još gore ...madner wrote:Nisi u toku, muz je gura, gradski i demokratski.
@Vjeciti Tačno, traljavi tekstovi, vrlo nečitljivi, ali u početku itetako suvisli i argumentovani. Šteta.
Moderator: anex
Nemam pojma, ali mislim da u ovom trenutku muž stoji još gore ...madner wrote:Nisi u toku, muz je gura, gradski i demokratski.
Isto sam pomislila nekidan, isto.ultima_palabra wrote:Zadnja grupa ljudi koja je ovoliko mrzila Sarajevo se popela na brdo i zapucala po njemu. Sreća pa su plavušini dometi skromniji.
A ko to ''daje'' i gdje, i koji su kriteriji u pitanju? Jel ima kakav šalter, da se prijavimo?Maystor wrote:
Najbolji dokaz da Sarajevo još uvijek jeste tolerantan grad je činjenica šta je u tom gradu dato Sanji i njenom prepotentnom mužu, neprijeteljima Sarajeva i mrziteljima (većine) njegovih stanovnika.
Da, jer su je svukli na njihov nivo. Ranije nije bilo tako.ultima_palabra wrote:U riječniku, pored pojma "mediokritet" treba stajati slika ove žene.
Podrazumijeva se da Sanju poznajem, kao što se podrazumijeva da ti pojma nemaš o čemu pričaš. Šta to Sarajevo daje i uzima, osim šestoaprilske nagrade? Šta to gradovi inače daju, osim plaketa, titula počasnih građana i slično? Kako to davanje izgleda u praksi, gdje je ta kota na koju staneš i kažeš: "Grade, daj!"Maystor wrote:Interesantno je kako se najboljim analitičarima lika i djela Sanje i njenog muža samoproglašavaju osobe koje ih uopšte ne poznaju, niti imaju bilo kakvu kompetenciju da o tome objektivno sude. Vi možete analizirati neki tekst, ali to nije dovoljno da shvatite ko je u stvari Sanja Vlaisavljević (jer je nikada niste poznavali). Uvijek je i bila mediokritet i ništa više od toga. A kada kažem da im je Sarajevo dosta toga dalo, mudrom dosta.
Poučen njenim lošim iskustvom, izbjeći ću raspravu sa tobom.Maystor wrote:Hehe, dobar si![]()
![]()
![]()
Kažeš poznaješ je? Bila genijalna, pa je rasprave sa mediokritetima dovele do ovoga![]()
![]()
U njenom slucaju su to prostorije Druge Gimnazije. Doduse nije Grad, ali uzela je sebi.Corto Maltese wrote:Podrazumijeva se da Sanju poznajem, kao što se podrazumijeva da ti pojma nemaš o čemu pričaš. Šta to Sarajevo daje i uzima, osim šestoaprilske nagrade? Šta to gradovi inače daju, osim plaketa, titula počasnih građana i slično? Kako to davanje izgleda u praksi, gdje je ta kota na koju staneš i kažeš: "Grade, daj!"Maystor wrote:Interesantno je kako se najboljim analitičarima lika i djela Sanje i njenog muža samoproglašavaju osobe koje ih uopšte ne poznaju, niti imaju bilo kakvu kompetenciju da o tome objektivno sude. Vi možete analizirati neki tekst, ali to nije dovoljno da shvatite ko je u stvari Sanja Vlaisavljević (jer je nikada niste poznavali). Uvijek je i bila mediokritet i ništa više od toga. A kada kažem da im je Sarajevo dosta toga dalo, mudrom dosta.
Ne znam za to. Znam da je Alićkin muž prisvojio prostor za kliniku, nisam obaviješten da je bilo još "privatizacija".madner wrote:U njenom slucaju su to prostorije Druge Gimnazije. Doduse nije Grad, ali uzela je sebi.Corto Maltese wrote:Podrazumijeva se da Sanju poznajem, kao što se podrazumijeva da ti pojma nemaš o čemu pričaš. Šta to Sarajevo daje i uzima, osim šestoaprilske nagrade? Šta to gradovi inače daju, osim plaketa, titula počasnih građana i slično? Kako to davanje izgleda u praksi, gdje je ta kota na koju staneš i kažeš: "Grade, daj!"Maystor wrote:Interesantno je kako se najboljim analitičarima lika i djela Sanje i njenog muža samoproglašavaju osobe koje ih uopšte ne poznaju, niti imaju bilo kakvu kompetenciju da o tome objektivno sude. Vi možete analizirati neki tekst, ali to nije dovoljno da shvatite ko je u stvari Sanja Vlaisavljević (jer je nikada niste poznavali). Uvijek je i bila mediokritet i ništa više od toga. A kada kažem da im je Sarajevo dosta toga dalo, mudrom dosta.
I ja pročitah, pa kontam što je ta druga gimnazija tako interesantna ženama za pljačkuCorto Maltese wrote:Ne znam za to. Znam da je Alićkin muž prisvojio prostor za kliniku, nisam obaviješten da je bilo još "privatizacija".
To je onda u redu: NVO- Nastavne VanOktivnostimadner wrote:Pa eto sada znas. Trebao je biti prostor za vannastavne aktivnosti ali je prisvojen za NVO.
Corto Maltese wrote:To je onda u redu: NVO- Nastavne VanOktivnostimadner wrote:Pa eto sada znas. Trebao je biti prostor za vannastavne aktivnosti ali je prisvojen za NVO.
strašno si me rastužioCorto Maltese wrote:Poučen njenim lošim iskustvom, izbjeći ću raspravu sa tobom.Maystor wrote:Hehe, dobar si![]()
![]()
![]()
Kažeš poznaješ je? Bila genijalna, pa je rasprave sa mediokritetima dovele do ovoga![]()
![]()
Corto Maltese wrote:To je onda u redu: NVO- Nastavne VanOktivnostimadner wrote:Pa eto sada znas. Trebao je biti prostor za vannastavne aktivnosti ali je prisvojen za NVO.
Budući da si ti i logika u pitanjumadner wrote:Kao profesorica logike u tim i takvim clancima pravi jako puno logickih gresaka. Ima negdje post gdje sam joj nabrojao sve greske u jednom od tekstova i bilo je tuzno, nije imala pasus sa ispravnom logikom.