Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
-
motorola01
#1101 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
D se vratimo i onome o cemu Sapna govori. Biste li ikad rekli da su ovo zenske patike?
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop, ... gid-500102
http://store.nike.com/gb/en_gb/?l=shop, ... gid-500102
- tf2_spy
#1102 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nevezano za ovu ložioničku priču, ako pogledate veličine, vidjećete da su ovi ženski modeli dostupni u veličini 9,5. po našem 44, tako da to baš i nije neka garancija koje je koji model. jbg, ima žena s perajama 
a ima i muškaraca što vole ženske modele
a ima i muškaraca što vole ženske modele
-
kojeime
#1103 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Motorola 01
Posto slika i izgled uzivo se mogu razlikovati, ako su uzivo ovakve kao na slici ja bih ih kupio i ne bi me sekunde interesovalo jesu li muske ili zenske. U stvari, ne bih ih kupio jer su Nike (licni razlozi), ali samo zbog izgleda ne bih imao problem da ih kupim.
Uglavnom to ti je pitanje sigurnosti u sebe. Ako si siguran u sebe i radis stvari zbog sebe a ne zbog drugih, onda te ne interesuje sta ce drugi reci. Pa ces kupiti i zenske tene jer ti se svidjaju. A to ti dodje i kao test. ako ti se neko smije zbog toga, onda znas da sa tom osobom ne trebas imati nista.
Zato, Betterman, tvoje tene nisu zenske, a i ako jesu, pa sta. Hoces se pravdati anonimnim forumasima?
Posto slika i izgled uzivo se mogu razlikovati, ako su uzivo ovakve kao na slici ja bih ih kupio i ne bi me sekunde interesovalo jesu li muske ili zenske. U stvari, ne bih ih kupio jer su Nike (licni razlozi), ali samo zbog izgleda ne bih imao problem da ih kupim.
Uglavnom to ti je pitanje sigurnosti u sebe. Ako si siguran u sebe i radis stvari zbog sebe a ne zbog drugih, onda te ne interesuje sta ce drugi reci. Pa ces kupiti i zenske tene jer ti se svidjaju. A to ti dodje i kao test. ako ti se neko smije zbog toga, onda znas da sa tom osobom ne trebas imati nista.
Zato, Betterman, tvoje tene nisu zenske, a i ako jesu, pa sta. Hoces se pravdati anonimnim forumasima?
Last edited by kojeime on 02/08/2012 13:51, edited 1 time in total.
- S4mpion
#1104 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Last edited by S4mpion on 02/08/2012 13:52, edited 1 time in total.
-
motorola01
#1105 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ma znam ja to vrlo dobro i samo sam postavio link da vidim ko bi rekao da su zenske. 80 posto muskaraca bi ih kupilo jer su plave. Velika vecina patika su unisex tako da ovo sto pise muske/zenske nema nikakve veze. Kupis ono sto ti se svidja i gotovokojeime wrote:Motorola 01
Posto slika i izgled uzivo se mogu razlikovati, ako su uzivo ovakve kao na slici ja bih ih kupio i ne bi me sekunde interesovalo jesu li muske ili zenske.
- chengaba
#1106 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Better Man wrote: Smiješni ste do bola, jer jedini vi na ovom forumu mislite da su ženske! Niko drugi koje vidio tene nije ni na sekund to pomislio! I nisam ih sam kupovao, već sam bio sa sestrom. Ali šta vam ja mogu kad ne vidite dalje od nosa! Stvarno su mi smješni vaši komentari! Razlika u boji je samo ta što ove imaju malo tamniju sivu, a ove svjetliju, dok su boja džona i unutrašnjosti identične! I da dodam da na kutiji je pisalo da su muške!
Ja se evo živ nasekirah
Ma koga briga jesu li muške ili ženske, imam i ja ženskih stvari pa ih nosim, nego mi je shega Better Man koji nas ubjeđuje da su muške, kad je identičan model njegovom pod ženskim dijelom, al' hajd...
-
SaPnA
#1107 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
shega si ti jarane sto ismijavas covjeka, a svako normalan ce reci da su muske patike 
- chengaba
#1108 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Osim Nike-aSaPnA wrote:shega si ti jarane sto ismijavas covjeka, a svako normalan ce reci da su muske patike
-
SaPnA
#1109 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
a ti bi znao da su zenske da neko prije nije postavi taj link gdje pise da su zenske i da se armin nije odlucio malo nasaliti
-
SaPnA
#1110 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
a u stvari libo me, sta se ja ovdje raspravljam 
- mrtva kokoš
#1112 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
danas u bbi-u isti ovakve tene sa slike better man-a na nozi jedne od prodavacica iz sport life-a...
mozda su to neke promotivne ili sta znam.. ali na kraju krajeva boli ga briga nece ulaziti u bbi-a sa svojim tenama jel tako.. mislim da ih ova nosi samo na poslu, moguce sto mora stajati mnogo na nogama a te tene su vjerovatno masu udobne
mozda su to neke promotivne ili sta znam.. ali na kraju krajeva boli ga briga nece ulaziti u bbi-a sa svojim tenama jel tako.. mislim da ih ova nosi samo na poslu, moguce sto mora stajati mnogo na nogama a te tene su vjerovatno masu udobne
- sirocco
- _tulumba_
#1114 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

simple
i jos jedne Puma al' slike nema ni za lijeka na netu ..
- Better Man
#1115 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nemam se šta ja pravdati anonimnim forumašima, niti me njihovo mišljenje pogađa! Imam par dragih osoba do čijeg mi je mišljenja stalo i čije mišljenje izuzetno cijenim, dok me mišljenje drugih ne interesuje! Nego tene su preudobne i odmaranje je trčati u njima, a lagane su ko perce!kojeime wrote:Motorola 01
-
Mustang1
#1116 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja sam jednom nasao na netu patike odlicne ali zenske nije bilo broja .. da je bilo uzeo bi
Crne sa rozim znakom NAJKE
I dan danas u radnjama bacim pogled da vidim ima li takvih muskih 
- 2uk4
#1117 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Trenutno nosim Puma Contest LO

A za trcanje i trening Nike Lunarfly 3

A za trcanje i trening Nike Lunarfly 3

- shiny
#1118 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Samo su svjetlije, jer ih konstantno nosim već nekoliko godina...

Onda se počastih i ovim...

I sad skupljam pare za roze! Stvarno su bezobrazno skupe...

-
rise against
#1119 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ovakve imam

-
rudy81
#1120 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
shiny wrote:Samo su svjetlije, jer ih konstantno nosim već nekoliko godina...
imas u Sportlife-u na Ferhadiji snizenje, starke su 49 km naci ako nadjes svoj broj...
- shiny
#1121 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
E sad si me obradovao! Valjda ću naći broj! HVALArudy81 wrote:shiny wrote:Samo su svjetlije, jer ih konstantno nosim već nekoliko godina...
imas u Sportlife-u na Ferhadiji snizenje, starke su 49 km naci ako nadjes svoj broj...
-
rudy81
#1122 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
shiny wrote:E sad si me obradovao! Valjda ću naći broj! HVALArudy81 wrote:shiny wrote:Samo su svjetlije, jer ih konstantno nosim već nekoliko godina...
obradovala
- shiny
#1123 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ups, duboko se ispričavamrudy81 wrote: obradovala
- ganjeta
#1124 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
vaučer wrote:
Od danas ove
Gdju su ove kupljene?