ma nije mi mrsko hodat, nego ne znam dokle hodatamater1981 wrote: Hoćeš broj od vet. na pp da ti dode kući i da to završite ako ti je mrsko hodati???
a imam br. harisa custovica, posto su mi njega nahvalili, samo bih se usudila njega zvat hehe
Moderator: anex
ma nije mi mrsko hodat, nego ne znam dokle hodatamater1981 wrote: Hoćeš broj od vet. na pp da ti dode kući i da to završite ako ti je mrsko hodati???
na njega sam i ja mislio, slobodno ga zovi extra jepakica_ wrote:ma nije mi mrsko hodat, nego ne znam dokle hodatamater1981 wrote: Hoćeš broj od vet. na pp da ti dode kući i da to završite ako ti je mrsko hodati???
a imam br. harisa custovica, posto su mi njega nahvalili, samo bih se usudila njega zvat hehe
jesKaren wrote:Haris je ok, nemaš brige. Za knjižicu mislim da može, jel ti Basta čipiran da čip prebaciš na sebe?
necemo jos nigdjeKatarinaKosaca wrote:@Karen, jesu li otišle male čoke?
@pakice, čip, pasoš i sretan put. U pasošu upisane boc eprotiv sveg i svačeg, protiv bjesnila najvažnija.
Idu dvoje sigurno, za jednu curu čekam potvrdu danas i onda mi ostaje jedna curica, njoj tražim dom.KatarinaKosaca wrote:@Karen, jesu li otišle male čoke?
Moze biti da mu je puna analna zlijezda i ne prazni se sama... Veterinar to ocisti za par minutanaja22 wrote:Pas mi nije nesto u redu u zadnje vrijeme, sam je sebi napravio malu ranu na repu a danas kad sam ga izveo nije htio da trci i malo je 'cudno' hodao.. I malo se trza kad ga neko dotakne, uglavnom vidi se na njemu da nije bas OK..
Inace, pas je pitbull terrier..
Ok, a sad mi je najgore kako za prijevoz ? Nemam auto, taxi ne dopusta pse ali eto snaci cu se vec nekako, samo jel se to placa i koliko ? Pare nisu problem, kada se radi o mom psu ali eto samo da znamCholina_Lokica wrote:Moze biti da mu je puna analna zlijezda i ne prazni se sama... Veterinar to ocisti za par minutanaja22 wrote:Pas mi nije nesto u redu u zadnje vrijeme, sam je sebi napravio malu ranu na repu a danas kad sam ga izveo nije htio da trci i malo je 'cudno' hodao.. I malo se trza kad ga neko dotakne, uglavnom vidi se na njemu da nije bas OK..
Inace, pas je pitbull terrier..
Ok, ako nije problem posalji mi u pp... A papir i olovka, zakonluna09 wrote:Pa ne moraš ga ni voziti , nazovi Amara ili Harisa i oni će doći vama. Malo prelistaj predhodne stranice imaš njihove brojeve ili javi pa ću ti poslati .Imam ih možeš misliti negdje zapisane![]()
![]()
ja još uvjek više vjerujem papiru i olovci
ma moj ne da nije med i mlijeko, nego otvoreno ka'em da je tersfrfi. wrote:tenkS ju piplS![]()
ma ni moj oki nije med i mlijeko, glumi hrabricu pa i on podje da laje-valjda ga svi naljute sto laju na njega, a nekad se i prepadne(npr. ako neki rotvajler laje na njega) i samo ubrza-vuce me da sto prije prodjemo sve te "opasne"
![]()
ja bih da oki bude k'o one cezarove cuke-one mirnice sto kad drugi laju na njih oni ih samo na ignor stave, ali ahaaa![]()
kakav vlasnik takav i cuko, znaci okica nikako ne moze biti mirnica