MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
anonimus0007

#1101 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by anonimus0007 »

k1ks wrote:- anonimus0007
Kopiraj i postavi da i mi vidimo kako cutuk prijeti,da znamo buduce metode inspektora :x :x :x
vrlo rado, no bojim se da se to protivi pravilima foruma?
k1ks

#1102 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by k1ks »

vrlo rado, no bojim se da se to protivi pravilima foruma?[/quote]
Kakva pravila on i prijeti na ovom forumu :x :x
Champion

#1103 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Champion »

Samo neki moraju biti svjesni da ima neko ko je ponesto i snimio, za nedaj boze.
anonimus0007

#1104 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by anonimus0007 »

k1ks wrote:vrlo rado, no bojim se da se to protivi pravilima foruma?
Kakva pravila on i prijeti na ovom forumu :x :x[/quote]

pravila su pravila. ali evo, zariskirat ću, istine radi:

Halo ba momak... sta to ti pricas i lazes ovako javno, blatis moje ime. Ajd molim te predstavi se. Svi koji me znaju, znaju sta sam i koliko mogu i bio sam na cjelokupnom testiranju sigurno među top kandidatima... nemoj da opet lažes jer mogu se potruditi i naci te vjeruj mi nece biti problem, Alen Ćutuk

ja ovdje samo mogu dodati: e moj ćutuče, koga si ti ranije pronalazio?
Last edited by anonimus0007 on 11/03/2013 21:59, edited 1 time in total.
hopeandfate

#1105 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by hopeandfate »

Molim vas kolege moze li mi neko reci kakve su bile cure? Je li bili nekih sa "difa"?
U grupi sam sutra, trema me ubija!!!
Hvala! :-D
Kiki Riki

#1106 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Kiki Riki »

Ne ulazim u vase rasprave ali ako je neko trcao 12,8 na 100 metara a cujem da je to bio veliki problem danas, cisto sumnjam da bi mu trbusnjaci i sklekovi trebali predstavljati problem, kao relativno najlakse discipline..ne znam neka logika, a cujem da je danas bilo popusta na dvoranskim disciplinama, jel to istina???? i ovi sto kritikuju druge neka kazu svoje rezultate
kopir

#1107 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kopir »

Spremite zalbe,tuzbe i cao.Treba biti samo uporan :arrow:
anonimus0007

#1108 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by anonimus0007 »

Kiki Riki wrote:Ne ulazim u vase rasprave ali ako je neko trcao 12,8 na 100 metara a cujem da je to bio veliki problem danas, cisto sumnjam da bi mu trbusnjaci i sklekovi trebali predstavljati problem, kao relativno najlakse discipline..ne znam neka logika, a cujem da je danas bilo popusta na dvoranskim disciplinama, jel to istina???? i ovi sto kritikuju druge neka kazu svoje rezultate
a ti poslije svega vjeruješ u objektivnost njegovih rezultata? :?
HM 2011

#1109 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by HM 2011 »

Jao oči moje lijepe sa kakvim se rezultatima vi hvalite.....

invalid u cipelama sa petom bi ostvario takav rezultat..........

bez uvrede ali generacija.............
elda

#1110 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

HM 2011 wrote:Jao oči moje lijepe sa kakvim se rezultatima vi hvalite.....

invalid u cipelama sa petom bi ostvario takav rezultat..........

bez uvrede ali generacija.............
A koje rezultate!!
sommbreroo1

#1111 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by sommbreroo1 »

Alić Muhidin Elmir/ da li je iko od raje primjetio da je ovaj lik danas prozvan na bilo kojoj disciplini..... ja nisam uopće primijetio da se pojavio na testiranju ili sam se prevario? Da ne bude sutra " samo osvanuo na akademiji"!
ludilo123

#1112 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by ludilo123 »

Ma bilo je danas jos sinova komesara iz drugih kantona, sad cemo vidjeti ko ima jacu stelu, ovo dode da je konkurs da komesari zaposle svoje sinove, TREBA ULOZITI ZALBU, jer sramno ce biti ako budu primljeni samo djeca ciji su ocevi aktivni komesari ili uposlenici FMUP. Sretno svima
astala_vistala

#1113 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by astala_vistala »

cutuk heroj a ne zlocinac ! :D

Vi bas zivite u nekoj zabludi pa naravno da su mjesta vec davno rezervisana za djecu pripadnika mupa,moja rodica zavrsila kriminalistiku nije prosla,ali zato prodje bajazit koji je zavrsio sumarski fax zivimo u obecanoj zemlji !!
Johnny071

#1114 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Johnny071 »

Jao vidi buduce milicije na forumu... onim tamo u upravi policije ja mislim nije dobro kad vide da im buduce kolege ubijaju forume, hahahahaha - PU!
weedonjaaa

#1115 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by weedonjaaa »

Johnny071 wrote:Jao vidi buduce milicije na forumu... onim tamo u upravi policije ja mislim nije dobro kad vide da im buduce kolege ubijaju forume, hahahahaha - PU!
A drotovi šta ćeš..
Hemera

#1116 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

astala_vistala wrote:cutuk heroj a ne zlocinac ! :D

Vi bas zivite u nekoj zabludi pa naravno da su mjesta vec davno rezervisana za djecu pripadnika mupa,moja rodica zavrsila kriminalistiku nije prosla,ali zato prodje bajazit koji je zavrsio sumarski fax zivimo u obecanoj zemlji !!
Da li je ta tvoja rodica koja je zavrsila kriminalistiku izvrsila uvid u rad i elaborirala svoj rezultat?Cisto da objektivno sagledamo ovu konstataciju.Uvidila greske ili samo tako napamet dosli do te tvrdnje?
Mislim da ako nije prosla na elementarnim stvarima koje je morala znati,a neki sa sumarskim prosao,dovoljno govori od kadru koji se proizvodi sa FKN,ako nije u stanju da pomete sumare,gradjevinare i sl. zanimanja.
Sasvim je dovoljno vremena bilo,a broj onih koji su prosli i zadovoljili minimalne kriterije je veci od onog koji se potrazuje.
To sto je neko zavrssio FKN nije garancija da ce postici rezultat i onaj minimalni da prodje dalje,ali ima sve preduslove za to.I to sto je zavrsio FKN ne znaci da ima popusta na konkursu i da je privilegovan.Toliko o obecanoj zemlji.
Champion

#1117 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Champion »

Hemera wrote:
astala_vistala wrote:cutuk heroj a ne zlocinac ! :D

Da li je ta tvoja rodica koja je zavrsila kriminalistiku izvrsila uvid u rad i elaborirala svoj rezultat?Cisto da objektivno sagledamo ovu konstataciju.Uvidila greske ili samo tako napamet dosli do te tvrdnje?
Mislim da ako nije prosla na elementarnim stvarima koje je morala znati,a neki sa sumarskim prosao,dovoljno govori od kadru koji se proizvodi sa FKN,ako nije u stanju da pomete sumare,gradjevinare i sl. zanimanja.
Sasvim je dovoljno vremena bilo,a broj onih koji su prosli i zadovoljili minimalne kriterije je veci od onog koji se potrazuje.
To sto je neko zavrssio FKN nije garancija da ce postici rezultat i onaj minimalni da prodje dalje,ali ima sve preduslove za to.I to sto je zavrsio FKN ne znaci da ima popusta na konkursu i da je privilegovan.Toliko o obecanoj zemlji.
Evo da se hemera i ja jednom slozimo. Samo da ne kazu kriminalisti ovi sa sumarskog imali stele a ovi sa kriminalistike nisu. Kriminalisti kazu, pojedini naravno, skolovani za ovaj posao, ok haj recimo da je tako, sto onda kad si skolovan ne uzmes 50 bodova na testu, vjerovatno si onda i fizicki skolovan pa sto ne trcite kupera 3000 makar. Ako vas pojedine tako skolovane policajce pomete sumar, znaci il si si ti totalna taraba il je sumar zvijer, a ako je bolji od kriminaliste onda je i bolje da sumar radi ovaj posao, ocigledno ima vise znanja i spremniji je.
elda

#1118 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by elda »

Danasnja grupa trci odlicno, haman svi ispod 15!! A ima par djevojaka ispod 15!!
Hemera

#1119 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

Po mom misljenju,glupo je da FKN ili Pravni fax podbaci na ovim testovima,jer njima je bliza materija koja se nalazi u pitanjima nego ostalim koji nemaju nikakvih dodirnih tacaka,samo da procitaju materijal jasnije im je da povezu nego ostalim.
ko god je imao minimum od 60% ili koliko vec je prosao dalje.
Niko nije odbijen ni u cinu inspektora ni policajca ko je ispunio taj minimum.
Ja bi otisla i provjerila o cemu se radi i da mi neko pojasni jer nista nije sakriveno ni zkoni ni pitanja koja su bila i sta si odgovorio na njih.

@elda

znaci kandidati su danas bolji bili iako je zasula kisa.lijepo:)
kokuz_sa

#1120 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kokuz_sa »

Hemera wrote:Po mom misljenju,glupo je da FKN ili Pravni fax podbaci na ovim testovima,jer njima je bliza materija koja se nalazi u pitanjima nego ostalim koji nemaju nikakvih dodirnih tacaka,samo da procitaju materijal jasnije im je da povezu nego ostalim.
ko god je imao minimum od 60% ili koliko vec je prosao dalje.
Niko nije odbijen ni u cinu inspektora ni policajca ko je ispunio taj minimum.
Ja bi otisla i provjerila o cemu se radi i da mi neko pojasni jer nista nije sakriveno ni zkoni ni pitanja koja su bila i sta si odgovorio na njih.

@elda

znaci kandidati su danas bolji bili iako je zasula kisa.lijepo:)
od moje komplet generacije s kriminalistike samo 2 je proslo za mladjeg inspektora..
a zasigurno znam preko 60 koji su izasli na test..
ljudi su organizovali jos i grupna ucenja i pripremanja za test nekadod mislim pocetka 12 mjeseca
Hemera

#1121 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Hemera »

ja nikoga ne zelim obezvrijediti niti bacati niciju diplomu pod noge ni fax ni bilo sta

ali sad ce se neko javiti i reci to dvoje je ustvari imalo stelu

kazem svako je imao priliku da izvrsi uvid,ako nista da ono upamti pitanja koja su bila-poput nekih ovdje pa elaborira sta je zaokruzio i provjeri

ljudi ispit spremaju godinu pa odvale,to grupno pripremanje opet nije garant da je neko shvatio materiju

samo kazem glupo je odmah popljuvati da je sumar imao stelu a neko sa FKN nije prosao dalje upravo jer je nije imao

neki nisu bili u stanju elementarna pitanja iz zobs-a da znaju odgovor a imaju vozacki polozen

ali eto kako god

nisu ni faxovi ni polaganje ni ucenje kako su bili....ljudi samo bubaju da bi polozili,ali skupo to kosta kasnije...mozemo zaustaviti sa FKN-a ljude pa ih stagod upitati sumnjam da bi sve znali,a kamoli mozda 50%,pravnici ista stvar

kolegica sa posla sjedi 7 godina sa diplomom pravnika i radi nije u stanju tuzbe ni molbe sastaviti...
orhideja13

#1122 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by orhideja13 »

Zanima me smije li se imalo hodati prilikom Kuperovog testa, jer sam Kuper test je brzo trčanje ili hodanje i još jedno pitanje za vas koji ste ovo već prošli nakon sprinta je li odmah slijedi trčanje?
kokuz_sa

#1123 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kokuz_sa »

prosli put ako se ne varam nakon svih vjezbi je bilo receno sprint ce se radit nakon par dana
miki mausic

#1124 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by miki mausic »

koliko je minimalna daljina na kuperu,koliko ja znam prije je 2400 bio minimum koji se morao istrcat!
kokuz_sa

#1125 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kokuz_sa »

miki mausic wrote:koliko je minimalna daljina na kuperu,koliko ja znam prije je 2400 bio minimum koji se morao istrcat!
1400mt
Post Reply