zipoo wrote:Ma nemerete vi nikog išćerati.Postali ste endemska vrsta. Grad smo vam uzeli, a krv zatrovali. Malo pomalo i prezimena nestaju
Selam od doslje budzetlije
Šta vam smeta u Sarajevu?
-
razonoda
#1101 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
- zmajadaH
#1102 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
todd_smith wrote:pa odjebi onda sa ove teme kada nisi iz ovog gradaamiliana wrote:Otac mi je iz Sandzaka ja sam iz sumadijesupercali wrote:A otkad si ti amilijana iz sandzaka?
Zar nisi neko mjesto iz sumadije cini mi se?
- amiliana
#1103 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
zipoo wrote:Ma nemerete vi nikog išćerati.Postali ste endemska vrsta. Grad smo vam uzeli, a krv zatrovali. Malo pomalo i prezimena nestaju
.
- zmajadaH
#1104 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
amiliana wrote:zipoo wrote:Ma nemerete vi nikog išćerati.Postali ste endemska vrsta. Grad smo vam uzeli, a krv zatrovali. Malo pomalo i prezimena nestaju
.
Koliko ti je trebalo bar da skontas da nešto iskopiraš kao odgovor.....
Ti se mučiš dok razmišljaš
- amiliana
#1105 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Cini ti se ja odlicno razmisljamzmajadaH wrote:amiliana wrote:zipoo wrote:Ma nemerete vi nikog išćerati.Postali ste endemska vrsta. Grad smo vam uzeli, a krv zatrovali. Malo pomalo i prezimena nestaju
.
Sandzo 100%
-
kries
#1106 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Iz Hrvatske sam u Sajevo došao poslom. Blizu centra, razbijeno mi je staklo i opljačkano auto. Poslije sam u Hrvatskoj čuo od još nekoliko poznanika da ima se to isto dogodilo. Ne samo šteta koja je pričinjena, nego se stvara jako ružan dojam o gradu i državi.
- amiliana
#1107 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Cuj ove, ivi i kulturi i sve-mrzac, Radoncicev kriminalno sandzacki dupeljubac...Zeljo_do_groba wrote:Gospodaamiliana wrote: Keljemendi ? Gaši ? Arslani ? Radončić ? to su autohtona bosanska begovska prezimena.
Amiliana mani se interneta i posveti se, kao sto i sama kazes da je moguce, obrazovanju. Mnogo ti ga fali, mnogo! A i kulture...
A ovi sto podrzavaju SDA i sto su kupljenim diplomama dobili radno mjesto to nista
Ja se obrazujem i idem u skolu jos uvijek, i ne fali meni i ima ko da me poduci jer imam brata i sestre magistre ,majku advokata i brata sudiju tako da imam koga da me uci kulturi i ostalo.
- amiliana
#1108 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Znam jednog momka koji je zavrsio u zatvoru zbog vlasti kakva jeste momak uopce nije kriv sada se ganja po sudu sa nekakvim kriminalcima,da je bio u stranci ne bi imao sada problema a ovako dopustili su kriminal eto im kriminal.Zeljo_do_groba wrote:zato uopce ne osudjujem ove kriminalce naprotiv kada je takva drzava sto da ne.![]()
![]()
Ajde ti fino nazad odakle si i dosla...
Last edited by amiliana on 09/02/2015 17:31, edited 1 time in total.
- vješalica
#1109 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
ne kontaš ti da profesija ne podučava kulturiamiliana wrote:
A ovi sto podrzavaju SDA i sto su kupljenim diplomama dobili radno mjesto to nista
Ja se obrazujem i idem u skolu jos uvijek, i ne fali meni i ima ko da me poduci jer imam brata i sestre magistre ,majku advokata i brata sudiju tako da imam koga da me uci kulturi i ostalo.
- madesa
#1110 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
smetaju mi muslimani sto piju svaki dan a kad im spomenes svinjetinu zgroze se
- vješalica
#1111 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
zgrožena sammadesa wrote:smetaju mi muslimani sto piju svaki dan a kad im spomenes svinjetinu zgroze se
- zmajadaH
#1112 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Priznajem, čini mi se samo ......da ti razmišljašamiliana wrote:Cini ti se ja odlicno razmisljamzmajadaH wrote:
Sandzo 100%
- amiliana
#1113 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
SDA nisu kriminalciZeljo_do_groba wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Idi klanjaj se svojoj gospodi, ljubi stopala njihova, mrzi samo SDA (tako su ti naredili), podrzavaj kriminalce poput Gasija, Keljmendija, Radoncica i slicne, uci od svoje brace magistara klinaca palaca, koji ako su imalo na tebe i na tvoje uzore, nece te imati mnogo cemu nauciti...
Ocito ne znas i ne poznajes moju porodicu i ne znas ko su tako da je suvisno sta pricati.
- amiliana
#1114 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ganic smeta dobio priznanje covjek posten sve je stekao svojim radom, trudom i zalaganjem moj otac ga poznavao
Nesmeta Bakir i lopovska politika a smeta Ganic
-
todd_smith
#1115 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
prosto sumnjam da ti je neko to uradio jer si iz Hr, u Sarajevu je od Januara zapaljeno 20tak auta, sve BiH registracije tako da...kries wrote:Iz Hrvatske sam u Sajevo došao poslom. Blizu centra, razbijeno mi je staklo i opljačkano auto. Poslije sam u Hrvatskoj čuo od još nekoliko poznanika da ima se to isto dogodilo. Ne samo šteta koja je pričinjena, nego se stvara jako ružan dojam o gradu i državi.
- Zeljoooo
#1116 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Najvise mi smetaju ove Sarajlijce 
-
todd_smith
#1117 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
rece lik koji je bio spreman u zenicu da ide do djevojke koju nije vidio 15 godinaZeljoooo wrote:Najvise mi smetaju ove Sarajlijce
cuj biti zaljubljen u neku iz zenice
-
zipoo
#1118 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Jeste razvezali
Rasprava oko Baketa i Fahre valjda dovoljno govori koliko je ovo sve besmisleno

Rasprava oko Baketa i Fahre valjda dovoljno govori koliko je ovo sve besmisleno
- Zeljoooo
#1119 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Tuzletodd_smith wrote:rece lik koji je bio spreman u zenicu da ide do djevojke koju nije vidio 15 godinaZeljoooo wrote:Najvise mi smetaju ove Sarajlijce![]()
cuj biti zaljubljen u neku iz zenice![]()
-
todd_smith
#1120 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
tuzla, zenica, meni je to sve isto selo
- Dozer
#1121 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
A Ganic je, kao, nesto drugacije od Ridjobradog?amiliana wrote:Ganic smeta dobio priznanje covjek posten sve je stekao svojim radom, trudom i zalaganjem moj otac ga poznavao
I onu kucu u K. Tomislava (Kosevska, za neupucene koji jos nisu naucili dijelove grada) je kupio posteno...?
Zalosno je da danas vise od pola stanovnika grada ne zna ni kako se tacno zovu dijelovi tog grada... Najeklatantniji primjer je kad neki novinar u naslov ili tekst u novinama (a bar oni bi, jel' te, trebalo da budu pismeni i informisani), napise "Marindvor" ili "na Marindvoru".
Papci...to se zove Marijin dvor, a ne Marin dvor.
Ili, cesti naslov u hAvazu - "Zboden nozem..." ili "Htio ga zbosti...". Nije mi poznato da u nasem jeziku/jezicima uopste postoji rijec "zboden" ili "zbosti". Za neupucene - ova rijec je u gradu nastala kao sprdnja na raznorazne izraze koji su se mogli cuti upravo od dosljaka u grad.
Danas je, ocito, ta rijec postala sastavni dio vokabulara, pa cak i pravopisa
A o novokomponovanom satrovackom da i ne pricamo... Tek je tu odron
- Država
#1122 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Pa novinari Avaza su svjesni ko kupuje to smeće od potjernice i svjesno pišu nepravilno. Sve je to prilagođeno njihovom čitateljstvu...Dozer wrote:
Ili, cesti naslov u hAvazu -
- šatirana_ljubičica
#1123 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
U Sarajevu mi smeta Dozer 
- Dozer
#1124 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Al' mu ne zesmo stani, ko ni sandzama
- šatirana_ljubičica
#1125 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Dozer wrote:![]()
Al' mu ne zesmo stani, ko ni sandzama
Pa i neću mu ništa,ima pravo da živi u svom gradu, samo kažem da mi smeta