Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote:
new yorker je famozan, onaj u rs-u je nula za ovaj. jos jedan razlog za takvo misljenje je sto u rs-u nema 70% stvari koje ima u ovom (bila sam nedavno u rs new yorkeru)
Onaj u IS-u je prop'o. Prosle godine im iste stvari bile i u julu i u novembru...
A bas su fino bili startali...
VenomousV wrote:
new yorker je famozan, onaj u rs-u je nula za ovaj. jos jedan razlog za takvo misljenje je sto u rs-u nema 70% stvari koje ima u ovom (bila sam nedavno u rs new yorkeru)
Onaj u IS-u je prop'o. Prosle godine im iste stvari bile i u julu i u novembru...
Ne laprdaj. Rade ko gromovi. Neki dan bio. Ne mozes proci od ljudi.
skojotovski wrote:jel ko bio u hali? ima li slika? t o je jedino konkretno, jos jedna mogucnost wc-a kad prigusti
i mene zanima kakav je wc i do kada radi
+1 molim vas postavite slike iz cenife..jer po cenifi se svaki mall poznaje..
btw dijelim misljenje da bas americki izgleda i mnogo je lijepo na slikama radujem se kuuuupovini
VenomousV wrote:
Ne laprdam... Prodji opet za par mjeseci pa ces vidjeti koliko je iste robe...
Posto sam bio dosta redovan gore, znam o cemu pricam.
A to da je puno, jeste. Nisam govorio o propadanju u smislu posjete, nego ponude.
BSn wrote:
Ne laprdam... Prodji opet za par mjeseci pa ces vidjeti koliko je iste robe...
Posto sam bio dosta redovan gore, znam o cemu pricam.
A to da je puno, jeste. Nisam govorio o propadanju u smislu posjete, nego ponude.
Konkretno, neki dan mislio uzet jednu majicu. Odlucio se i dosao za par dana i nema je. Mislim da su tri dana trebala. Imaju oni izrazito frekventan obrt. Ali takodjer neke stvari su tamo ostajale par godina. Npr jedan sako sa kapuljacom su prodavali 3 godine. Toliko se dobro prodavao, da su ga uvijek imali.
Mislim da ih handri i to sto dobijaju robu koju Evropa ne stigne prodati (tako mi se cini). Jer jednom sam dosao u januaru ili decembru - nigdje zimske robe. Al' sve u svemu, drago mi je da sad imaju dva, jos ako je ovaj u Alti bolje opremljen...
bio danas,hrana u Vapianu extra,ponuda u NY puno bolja nego u RS,Waikiki ko usminkana cupija,masa raje,a niko kese ne nosi.Centar je dobro osmisljen,ali kad ga do sada nije uspio popuniti,sta ce tek biti kada se otvori SCC
Bila danas i sviđa mi se. Nisam stigla sve obići kako treba jer me nervirala gužva, pa sam samo preletila po radnjama... I ovdje se otvorio Guliver, imaju definitivno najbolje torbe u gradu, ali su i cijene...
O tome bi posebno trebalo otvoriti temu. Neke se stvari trebaju obavljati kuci, ali ocigledno vecina ljudi smatra sasvim normalnim da svaki dan seru na poslu ili u trznom centru.
Eto ti jedini u Sarajevu koji radi. Kakve to veze ima? Ovdje se radi o kulturi, tj. nekulturi ljudi i njihovoj prevelikoj slobodi. Istina da se svima moze desiti da trebaju u WC ako su vani, ali ako se to nekome desava svaki dan ili svaki drugi dan onda to nije slucajnost.
Isto tako, trebalo bi otvoriti temu sa pitanjem zasto 90% GRADJANA ne zna povuci vodu i ocistiti iza sebe.
ne znam, mozda ja imam problem, ali jednostavno ne volim srati nigdje drugo osim u kuci pa taman da je solja od zlata sa mehanizmom koji me sam pere i brise. ne volim cuti prdjenje u separeu pored mene, ne volim cuti kakljenje drugih pored, jednostavno ne volim javne wc-e sa vise solja u prostoriji. trebam svoj mir.
tako da mi nije hala previse bitna za ovo mjesto. bitan mi je parking. placa li se?