Televizija OBN
Moderator: anex
- inspektorica javert
#1101 Re: Televizija OBN
ma obn je čisto njesra.. voditeljicama svaka čast na izgledu,stvarno su lijepe,ali totalno nesposobne da sastave jednu smislenu rečenicu
voditelji (osim mime) sve neki fešn retardi a program nula.. čini mi se da ono malo ljudi što ih gleda, gleda iz zahebancije 
-
sofist
#1102 Re: Televizija OBN
Jok brate, gledamo da se obrazujemo.inspektorica javert wrote:ma obn je čisto njesra.. voditeljicama svaka čast na izgledu,stvarno su lijepe,ali totalno nesposobne da sastave jednu smislenu rečenicuvoditelji (osim mime) sve neki fešn retardi a program nula.. čini mi se da ono malo ljudi što ih gleda, gleda iz zahebancije
- inspektorica javert
#1103 Re: Televizija OBN
-
sofist
#1104 Re: Televizija OBN
I onaj Kapisoda se ofuc'o cim nju voda.inspektorica javert wrote:![]()
![]()
pod must
rosuljaška mi je inače idol
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1105 Re: Televizija OBN
Mimo je meni od svih njih najjaci lik, kad pocne da trza glavom i da se unosi u ekran, ja se prepadnem.inspektorica javert wrote: voditelji (osim mime)
Neku noc je pricao kako je bila obucena ona glasnogovornica iz CIK-a...koji je on iskompleksirani mahalac.
- inspektorica javert
#1106 Re: Televizija OBN
jest da sam žensko ali: I hear you mansofist wrote:I onaj Kapisoda se ofuc'o cim nju voda.inspektorica javert wrote:![]()
![]()
pod must
rosuljaška mi je inače idol
Kurtišaj, Munda i Lanica su dobre. If you know what I mean.
![]()
da bar mogu i ja šta sebi probrati iz ponude,al' nula bodEva..ne bih ni grančicom takla nijednog
- inspektorica javert
#1107 Re: Televizija OBN
ma sve to stoji,ali od svega ponuđenog meni on nekako najnormalnije izgleda (doduše taj komentar za glasnogovornicu nisam vidjela ni čula) .. mada u poređenju s nekim normalnim voditeljima s drugih televizija i on je sprdačina čista,ali bolji je od emerika i onog malog gadnog zbog kojeg nemam apetita po 7 dana kad ga vidimladyblue18 wrote:Mimo je meni od svih njih najjaci lik, kad pocne da trza glavom i da se unosi u ekran, ja se prepadnem.inspektorica javert wrote: voditelji (osim mime)
Neku noc je pricao kako je bila obucena ona glasnogovornica iz CIK-a...koji je on iskompleksirani mahalac.
- ladyblue18
#1108 Re: Televizija OBN
Pa slazem se da je on na OBN-u vjerovatno najkvalitetniji, ali to dovoljno govori kakva je onda televizija OBN kada im je Mimo najkvalitetnije sto imaju. 
- Co0l
#1110 Re: Televizija OBN
Vala basladyblue18 wrote:Pa slazem se da je on na OBN-u vjerovatno najkvalitetniji, ali to dovoljno govori kakva je onda televizija OBN kada im je Mimo najkvalitetnije sto imaju.
-
samo malo
#1111 Re: Televizija OBN
Mimo je mozda elokventan, ali jel samo meni bode uho ono njegovo "vidimo se opet sutra u novom izdanju vox populija"?
Zar nebi trebalo ici samo "Vox populi". Ovo populija ko pempas.
- ladyblue18
#1112 Re: Televizija OBN
07. Oct. 2010. 16:58 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”Chisum wrote:
Jao cobana, bog te jeb'o...
» Chisum
14 dana
- Ridjobrki
#1113 Re: Televizija OBN
Kao osoba koja voli pohvaliti dobro a ne oklijeva kritizirati, ismijati ili sarkazmom ispratiti sve što je loše moram ukazati na jednu dobru stvar: Dajana talk show.
Gledao sam ovu zadnju emisiju sa djecom iz domova i svidjelo mi se što je neko donio i takvu temu, naročito nakon svih ovih nakaradnih predizbornih debata. Da se razumijemo, emisija nije bogzna šta i treba tu puno poraditi na svakom segmentu ali od mene
za pokušaj i trud.
P.S. A i Dajanu je uvijek lijepo vidjeti, ako ćemo pravo...
Gledao sam ovu zadnju emisiju sa djecom iz domova i svidjelo mi se što je neko donio i takvu temu, naročito nakon svih ovih nakaradnih predizbornih debata. Da se razumijemo, emisija nije bogzna šta i treba tu puno poraditi na svakom segmentu ali od mene
P.S. A i Dajanu je uvijek lijepo vidjeti, ako ćemo pravo...
-
sofist
#1114 Re: Televizija OBN
Drago mi je da se razumijemo.inspektorica javert wrote: jest da sam žensko ali: I hear you man![]()
da bar mogu i ja šta sebi probrati iz ponude,al' nula bodEva..ne bih ni grančicom takla nijednogfuj ..
- inspektorica javert
#1115 Re: Televizija OBN
sofist wrote:Drago mi je da se razumijemo.inspektorica javert wrote: jest da sam žensko ali: I hear you man![]()
da bar mogu i ja šta sebi probrati iz ponude,al' nula bodEva..ne bih ni grančicom takla nijednogfuj ..
Pa i kako ces, nisi luda, nista tragikomicnije nego kad se bosanski krkan fura da je metroseksualac.
- inspektorica javert
#1116 Re: Televizija OBN
Možda i zvuči malo 'njanjavo' (izraz izmišljen za potrebe ovog postasamo malo wrote:Mimo je mozda elokventan, ali jel samo meni bode uho ono njegovo "vidimo se opet sutra u novom izdanju vox populija"?
edit: slažem se sa @ridjobrki, pohvale za trud,bilo je par pametnih emisija,kao npr ta sa djecom ili o problemu ovisnosti i alkoholizma. Kvalitet emisije nije bogzna čemu ali pozdravljam to što neko skreće pažnju na takve probleme.. mada bih ja lično prvo maknula Dajanu, vi je bar možete gledati,ja ni to
-
samo malo
#1117 Re: Televizija OBN
Dajanin "tok sou" je mozda i gledljiv, ako se cura vec trudi, ali mi je strasno smijesno sto je uvijek u emisiji bar jedan, ili dva, ili tri gosta koji su vec usko vezani sa OBN-om, nesto slicno sto radi Pink, recimo emisija zabavnog tipa, muzika ovo ono, i gost ucesnik Pink izbora za novu narodnjacku zvijezdu.
Tako i Dajana, tema recimo (bubam sad, nije bitno) alkoholizam , a ono gosti ucesnici Big mama housa, ili recimo tema "kvantna fizika" i gost Stoka, i onda oni nesto trabunjaju i krevelje se. Nidze veze. Isto ko da nemaju koga dovesti, pa ono, daj dovedi onog malog/malu sto je bio u rijalitiju.
Tako i Dajana, tema recimo (bubam sad, nije bitno) alkoholizam , a ono gosti ucesnici Big mama housa, ili recimo tema "kvantna fizika" i gost Stoka, i onda oni nesto trabunjaju i krevelje se. Nidze veze. Isto ko da nemaju koga dovesti, pa ono, daj dovedi onog malog/malu sto je bio u rijalitiju.
- erni3
#1118 Re: Televizija OBN
Mimo mi je bio drag dok je imao svoj Mimohod, dovodio je zanimljive goste, postavljao dobra pitanja.
Ali ovaj Fox, Vox, sta je vec
Allahu dragi, on nesto napada, nesto on se kofrci... Mimo, ne stoji ti to, mani se corava posla...
Sto se tice OBN-a volim pogledati Telering, povremeno...
Ali ovaj Fox, Vox, sta je vec
Sto se tice OBN-a volim pogledati Telering, povremeno...
-
wolf07
#1119 Re: Televizija OBN
Ma ovo je sve veci odron i "na Kordunu grob do groba"! To smece vec danima zaobilazim u sirokom luku ali juce-prekjuce listajuci kanale naleti mi Red Carpet i ona Rosuljas (sjedi... znate vec kako)! Helem, poce neki kretenski prilog o Britney Spears i onaj idiot od novinara u jednoj recenici se po pet puta presalta sa "hiljade" na "tisucu" pa onda opet nazad. Ne mozes ga upratit! Na kraju sam se odvalio smijat, sta cu drugo?
Ajnstajn je fino rek'o da su samo dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost, a onda se malko korigov'o jer za ovo prvo (svemir) ipak nije bio siguran. 
- erni3
#1120 Re: Televizija OBN
wolf07 wrote:Ma ovo je sve veci odron i "na Kordunu grob do groba"! To smece vec danima zaobilazim u sirokom luku ali juce-prekjuce listajuci kanale naleti mi Red Carpet i ona Rosuljas (sjedi... znate vec kako)! Helem, poce neki kretenski prilog o Britney Spears i onaj idiot od novinara u jednoj recenici se po pet puta presalta sa "hiljade" na "tisucu" pa onda opet nazad. Ne mozes ga upratit! Na kraju sam se odvalio smijat, sta cu drugo?Ajnstajn je fino rek'o da su samo dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost, a onda se malko korigov'o jer za ovo prvo (svemir) ipak nije bio siguran.
Alen Albinovic ( tko ne zna, neka pogleda ovu sliku:
) i onaj Dario i Adis su vrhunac OBN-a, a OBN je vrhunac TV gluposti- Toruk Makto
#1121 Re: Televizija OBN
Krv ti yebem, gdje ja ovo zivim !?smoki_choko wrote:
Hvala OBN-u na ovom uvidu u stvarno stanje.
A ja htio da kazem koju o ovom pederskom trendu na OBN, kad spazih ovo. Ne mogu sebi doci!
- mayab
#1122 Re: Televizija OBN
Uh, jebote, tek sada pogledah ovaj video , kad vidjeh tvoj komentar, stvarno ja nisam svjestan gdje zivim, koja bolest...Toruk Makto wrote:Krv ti yebem, gdje ja ovo zivim !?smoki_choko wrote:
A ja htio da kazem koju o ovom pederskom trendu na OBN, kad spazih ovo. Ne mogu sebi doci!

- erni3
#1123 Re: Televizija OBN
Ja nemam hrabrosti da pogledammayab wrote:Uh, jebote, tek sada pogledah ovaj video , kad vidjeh tvoj komentar, stvarno ja nisam svjestan gdje zivim, koja bolest...Toruk Makto wrote:Krv ti yebem, gdje ja ovo zivim !?smoki_choko wrote:
-
samo malo
#1124 Re: Televizija OBN
Britney je tisucu devesto devedeset i osme prodala album u osamsto hiljada primjeraka
Alena za predsjednika
Alena za predsjednika
-
udrch
#1125 Re: Televizija OBN
Toruk Makto wrote:Krv ti yebem, gdje ja ovo zivim !?smoki_choko wrote:
Vijesti iz nesvijesti..u pizdu materinu..