Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
inspektorica javert

#1101 Re: Televizija OBN

Post by inspektorica javert »

ma obn je čisto njesra.. voditeljicama svaka čast na izgledu,stvarno su lijepe,ali totalno nesposobne da sastave jednu smislenu rečenicu :roll: voditelji (osim mime) sve neki fešn retardi a program nula.. čini mi se da ono malo ljudi što ih gleda, gleda iz zahebancije :-?
sofist

#1102 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

inspektorica javert wrote:ma obn je čisto njesra.. voditeljicama svaka čast na izgledu,stvarno su lijepe,ali totalno nesposobne da sastave jednu smislenu rečenicu :roll: voditelji (osim mime) sve neki fešn retardi a program nula.. čini mi se da ono malo ljudi što ih gleda, gleda iz zahebancije :-?
Jok brate, gledamo da se obrazujemo. :wink:
inspektorica javert

#1103 Re: Televizija OBN

:lol: :thumbup: :lol: pod must :lol: rosuljaška mi je inače idol :lol:
sofist

#1104 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

inspektorica javert wrote::lol: :thumbup: :lol: pod must :lol: rosuljaška mi je inače idol :lol:
I onaj Kapisoda se ofuc'o cim nju voda. :roll: Kurtišaj, Munda i Lanica su dobre. If you know what I mean. :wink: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1105 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

inspektorica javert wrote: voditelji (osim mime)
Mimo je meni od svih njih najjaci lik, kad pocne da trza glavom i da se unosi u ekran, ja se prepadnem.
Neku noc je pricao kako je bila obucena ona glasnogovornica iz CIK-a...koji je on iskompleksirani mahalac. :-)
inspektorica javert

#1106 Re: Televizija OBN

sofist wrote:
inspektorica javert wrote::lol: :thumbup: :lol: pod must :lol: rosuljaška mi je inače idol :lol:
I onaj Kapisoda se ofuc'o cim nju voda. :roll: Kurtišaj, Munda i Lanica su dobre. If you know what I mean. :wink: :D
jest da sam žensko ali: I hear you man :D
da bar mogu i ja šta sebi probrati iz ponude,al' nula bodEva..ne bih ni grančicom takla nijednog :skoljka: fuj ..
inspektorica javert

#1107 Re: Televizija OBN

ladyblue18 wrote:
inspektorica javert wrote: voditelji (osim mime)
Mimo je meni od svih njih najjaci lik, kad pocne da trza glavom i da se unosi u ekran, ja se prepadnem.
Neku noc je pricao kako je bila obucena ona glasnogovornica iz CIK-a...koji je on iskompleksirani mahalac. :-)
ma sve to stoji,ali od svega ponuđenog meni on nekako najnormalnije izgleda (doduše taj komentar za glasnogovornicu nisam vidjela ni čula) .. mada u poređenju s nekim normalnim voditeljima s drugih televizija i on je sprdačina čista,ali bolji je od emerika i onog malog gadnog zbog kojeg nemam apetita po 7 dana kad ga vidim :-?
ladyblue18

#1108 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Pa slazem se da je on na OBN-u vjerovatno najkvalitetniji, ali to dovoljno govori kakva je onda televizija OBN kada im je Mimo najkvalitetnije sto imaju. :zoka:
inspektorica javert

#1109 Re: Televizija OBN

upravo tako.. 8)
Co0l

#1110 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

ladyblue18 wrote:Pa slazem se da je on na OBN-u vjerovatno najkvalitetniji, ali to dovoljno govori kakva je onda televizija OBN kada im je Mimo najkvalitetnije sto imaju. :zoka:
Vala bas :) Menscini da su sa Mimom imali pokusaj da lice na neku ozbiljnu televiziju al su i sami skontali da nece bit ozbiljni ni za sto godina i zdusno se okrenuli primitivizmu,narkomaniji i seksualnim devijacijama kao uredjivackoj politici :D :D
samo malo

#1111 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Mimo je mozda elokventan, ali jel samo meni bode uho ono njegovo "vidimo se opet sutra u novom izdanju vox populija"?

Zar nebi trebalo ici samo "Vox populi". Ovo populija ko pempas.
ladyblue18

#1112 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Chisum wrote:
Jao cobana, bog te jeb'o...
07. Oct. 2010. 16:58 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» Chisum

14 dana
Ridjobrki

#1113 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Kao osoba koja voli pohvaliti dobro a ne oklijeva kritizirati, ismijati ili sarkazmom ispratiti sve što je loše moram ukazati na jednu dobru stvar: Dajana talk show.

Gledao sam ovu zadnju emisiju sa djecom iz domova i svidjelo mi se što je neko donio i takvu temu, naročito nakon svih ovih nakaradnih predizbornih debata. Da se razumijemo, emisija nije bogzna šta i treba tu puno poraditi na svakom segmentu ali od mene :thumbup: za pokušaj i trud.

P.S. A i Dajanu je uvijek lijepo vidjeti, ako ćemo pravo...
sofist

#1114 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

inspektorica javert wrote: jest da sam žensko ali: I hear you man :D
da bar mogu i ja šta sebi probrati iz ponude,al' nula bodEva..ne bih ni grančicom takla nijednog :skoljka: fuj ..
Drago mi je da se razumijemo. :) Pa i kako ces, nisi luda, nista tragikomicnije nego kad se bosanski krkan fura da je metroseksualac. :D
inspektorica javert

#1115 Re: Televizija OBN

sofist wrote:
inspektorica javert wrote: jest da sam žensko ali: I hear you man :D
Drago mi je da se razumijemo. :) Pa i kako ces, nisi luda, nista tragikomicnije nego kad se bosanski krkan fura da je metroseksualac. :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
inspektorica javert

#1116 Re: Televizija OBN

samo malo wrote:Mimo je mozda elokventan, ali jel samo meni bode uho ono njegovo "vidimo se opet sutra u novom izdanju vox populija"?

Zar nebi trebalo ici samo "Vox populi". Ovo populija ko pempas.
Možda i zvuči malo 'njanjavo' (izraz izmišljen za potrebe ovog posta :D ) ali je ispravno. Da je rekao: u novom izdanju emisije 'vox populi', bila bi druga priča,ali kad izostavi ovo 'emisija' , naziv podliježe promjeni i treba reći 'vox populija' . :)

edit: slažem se sa @ridjobrki, pohvale za trud,bilo je par pametnih emisija,kao npr ta sa djecom ili o problemu ovisnosti i alkoholizma. Kvalitet emisije nije bogzna čemu ali pozdravljam to što neko skreće pažnju na takve probleme.. mada bih ja lično prvo maknula Dajanu, vi je bar možete gledati,ja ni to :D
samo malo

#1117 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Dajanin "tok sou" je mozda i gledljiv, ako se cura vec trudi, ali mi je strasno smijesno sto je uvijek u emisiji bar jedan, ili dva, ili tri gosta koji su vec usko vezani sa OBN-om, nesto slicno sto radi Pink, recimo emisija zabavnog tipa, muzika ovo ono, i gost ucesnik Pink izbora za novu narodnjacku zvijezdu.
Tako i Dajana, tema recimo (bubam sad, nije bitno) alkoholizam , a ono gosti ucesnici Big mama housa, ili recimo tema "kvantna fizika" i gost Stoka, i onda oni nesto trabunjaju i krevelje se. Nidze veze. Isto ko da nemaju koga dovesti, pa ono, daj dovedi onog malog/malu sto je bio u rijalitiju.
erni3

#1118 Re: Televizija OBN

Post by erni3 »

Mimo mi je bio drag dok je imao svoj Mimohod, dovodio je zanimljive goste, postavljao dobra pitanja.
Ali ovaj Fox, Vox, sta je vec :-) Allahu dragi, on nesto napada, nesto on se kofrci... Mimo, ne stoji ti to, mani se corava posla...
Sto se tice OBN-a volim pogledati Telering, povremeno...
wolf07

#1119 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

Ma ovo je sve veci odron i "na Kordunu grob do groba"! To smece vec danima zaobilazim u sirokom luku ali juce-prekjuce listajuci kanale naleti mi Red Carpet i ona Rosuljas (sjedi... znate vec kako)! Helem, poce neki kretenski prilog o Britney Spears i onaj idiot od novinara u jednoj recenici se po pet puta presalta sa "hiljade" na "tisucu" pa onda opet nazad. Ne mozes ga upratit! Na kraju sam se odvalio smijat, sta cu drugo? :lol: Ajnstajn je fino rek'o da su samo dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost, a onda se malko korigov'o jer za ovo prvo (svemir) ipak nije bio siguran. :D
erni3

#1120 Re: Televizija OBN

Post by erni3 »

wolf07 wrote:Ma ovo je sve veci odron i "na Kordunu grob do groba"! To smece vec danima zaobilazim u sirokom luku ali juce-prekjuce listajuci kanale naleti mi Red Carpet i ona Rosuljas (sjedi... znate vec kako)! Helem, poce neki kretenski prilog o Britney Spears i onaj idiot od novinara u jednoj recenici se po pet puta presalta sa "hiljade" na "tisucu" pa onda opet nazad. Ne mozes ga upratit! Na kraju sam se odvalio smijat, sta cu drugo? :lol: Ajnstajn je fino rek'o da su samo dvije stvari beskonacne: svemir i ljudska glupost, a onda se malko korigov'o jer za ovo prvo (svemir) ipak nije bio siguran. :D

Alen Albinovic ( tko ne zna, neka pogleda ovu sliku: Image) i onaj Dario i Adis su vrhunac OBN-a, a OBN je vrhunac TV gluposti
Toruk Makto

#1121 Re: Televizija OBN

Post by Toruk Makto »

smoki_choko wrote:
:roll:
Krv ti yebem, gdje ja ovo zivim !?

Hvala OBN-u na ovom uvidu u stvarno stanje.

A ja htio da kazem koju o ovom pederskom trendu na OBN, kad spazih ovo. Ne mogu sebi doci!
mayab

#1122 Re: Televizija OBN

Post by mayab »

Toruk Makto wrote:
smoki_choko wrote:

A ja htio da kazem koju o ovom pederskom trendu na OBN, kad spazih ovo. Ne mogu sebi doci!
Uh, jebote, tek sada pogledah ovaj video , kad vidjeh tvoj komentar, stvarno ja nisam svjestan gdje zivim, koja bolest...

Image
erni3

#1123 Re: Televizija OBN

Post by erni3 »

mayab wrote:
Toruk Makto wrote:
smoki_choko wrote:

Uh, jebote, tek sada pogledah ovaj video , kad vidjeh tvoj komentar, stvarno ja nisam svjestan gdje zivim, koja bolest...

Image
Ja nemam hrabrosti da pogledam :( :-?
samo malo

#1124 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Britney je tisucu devesto devedeset i osme prodala album u osamsto hiljada primjeraka

Alena za predsjednika :bih:
udrch

#1125 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

Toruk Makto wrote:
smoki_choko wrote:

Vijesti iz nesvijesti..u pizdu materinu..
Post Reply