Bio ja neki dan, ah mi naletio kako je ti hvalisMensurM wrote: A moram hvalit kad vidim da se kuka ovdje kako se nema pojesti gdje dobra pizza i kad se kao alternative nude Ago i neki Momo s Ilidže.
Pa navodno se 4 vrste sira zaista pravi da ima taj neki bijeli sos. https://www.google.ba/search?q=quattro+ ... 695#imgrc=_
I nisam bio u Manolu otkako su ukinuli tu akciju nedjeljom. Kaže žena: Neš kući jest svaki dan pizzu pa još plaćati i vani
Najbolja pizza u SA?
- BHF_Manijak
#1101 Re: Najbolja pizza u SA?
- MaxPayne
#1102 Re: Najbolja pizza u SA?
Ago je kada hoćeš da se odereš za male pare,čak za tu cijenu nije ni loš a i sendviči su mu ok. Za petaka da se najedeš u centru nema nigdje.Dobra mi je billa pizza u Mamma Mia na Ilidži,fino tjesto i solidan sir.Doduše,nisam tamo bio ima godina pa uzmite sa rezervom.
-
l33t
#1103 Re: Najbolja pizza u SA?
Orhideja - Stup 4KM- kapričoza mala, predobra
- xoklix
#1104 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni je ona u Wisa centru još uvijek top 
- Averus
#1105 Re: Najbolja pizza u SA?
Auu zaboravio sam njih. Davno nekad uzeo, meni se pravo svidjela!xoklix wrote:Meni je ona u Wisa centru još uvijek top
Moglo bi se uskoro svratiti, da se podsjetim
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1106 Re: Najbolja pizza u SA?
Mama mia je ok skroz. Doduse, u zadnje vrijeme vise jedrm onu fungi piletinu nego pizzu, ali bila je dobra.MaxPayne wrote:Ago je kada hoćeš da se odereš za male pare,čak za tu cijenu nije ni loš a i sendviči su mu ok. Za petaka da se najedeš u centru nema nigdje.Dobra mi je billa pizza u Mamma Mia na Ilidži,fino tjesto i solidan sir.Doduše,nisam tamo bio ima godina pa uzmite sa rezervom.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1107 Re: Najbolja pizza u SA?
ne trudi se ,odavno skrtare na svemu ,nedavno sjeo da pojedem pizzu i narucim najbolju sto imaju,medju sastojcima dodje jaje,donese pizzu nema jajeta. pitam gdje je jaje? kaze izvinjavamo se nestalo nam jaja.hoces reko da ja sidjem da vam kupim u supermarket? kaze ne treba.Averus wrote:Auu zaboravio sam njih. Davno nekad uzeo, meni se pravo svidjela!xoklix wrote:Meni je ona u Wisa centru još uvijek top![]()
a jel sad ista cijena bez jajeta? kaze jeste ,hvala dovidjenja.
- xoklix
#1108 Re: Najbolja pizza u SA?
Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
Kućna varijanta pizze najbolja.
Sprindovo tijesto za pizzu, malo paradajz sosa ,malo više livada sira i proprženog pilećeg filea(isjeckan) i tutni u rernu.
Sprindovo tijesto za pizzu, malo paradajz sosa ,malo više livada sira i proprženog pilećeg filea(isjeckan) i tutni u rernu.
- thekupus
#1109 Re: Najbolja pizza u SA?
Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
- bitanga_sa_otesa
#1110 Re: Najbolja pizza u SA?
tebi je svaka splacina dobra onda cim stavljas pileci file na nju...xoklix wrote:Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
- konektovan
#1111 Re: Najbolja pizza u SA?
Majstor je bio dobar, jedan od boljih molera sto ja znam.thekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
- thekupus
#1112 Re: Najbolja pizza u SA?
konektovan wrote:Majstor je bio dobar, jedan od boljih molera sto ja znam.thekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
A pic-majstor?
- xoklix
#1113 Re: Najbolja pizza u SA?
I gljive sam zaboravio reći... Pa šta ću staviti , jedino suhovinu. To stavljam samo kad kupim u Visokom domaće zarebnice(Sebilj mesnica, ko kod njih kupuje zna o čemu pričam), ovu iz marketa ne volim nikako.bitanga_sa_otesa wrote:tebi je svaka splacina dobra onda cim stavljas pileci file na nju...xoklix wrote:Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
Nekad mi BBQ chicken pizza u Food Marketu najbolja bijaše,ali pokvariše je u zadnje vrijeme tako da ne idem tamo više.
- MaxPayne
#1114 Re: Najbolja pizza u SA?
Nisam znao da to čudo još radi,prošli put samo pizza majstor i duhovi tamo.Prilozi kriška paradajza i dvije-tri masline na cijelu pizzubitanga_sa_otesa wrote:ne trudi se ,odavno skrtare na svemu ,nedavno sjeo da pojedem pizzu i narucim najbolju sto imaju,medju sastojcima dodje jaje,donese pizzu nema jajeta. pitam gdje je jaje? kaze izvinjavamo se nestalo nam jaja.hoces reko da ja sidjem da vam kupim u supermarket? kaze ne treba.Averus wrote:Auu zaboravio sam njih. Davno nekad uzeo, meni se pravo svidjela!xoklix wrote:Meni je ona u Wisa centru još uvijek top![]()
a jel sad ista cijena bez jajeta? kaze jeste ,hvala dovidjenja.
- VenomousV
#1115 Re: Najbolja pizza u SA?
Odakle naruciti pizzu (da valja) za dostavu na Dobrinji a da ne dodje hladna? 
- 1941.
#1116 Re: Najbolja pizza u SA?
Kao i u vecini novijih objekata slicne namjene atmosfera je malko sterilna i nema pusenja, a i cijene su ponesto vise od prosjeka, ali se zato ne sjecam kad sam zadnji put jeo pizzu sa tako svjezim sastojcima. Itekako vrijedi posjetitithekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
- bitanga_sa_otesa
#1117 Re: Najbolja pizza u SA?
ma propalo ko kauc...MaxPayne wrote:]
Nisam znao da to čudo još radi,prošli put samo pizza majstor i duhovi tamo.Prilozi kriška paradajza i dvije-tri masline na cijelu pizzu
- thekupus
#1118 Re: Najbolja pizza u SA?
Evo upravo sjedim u Spaziu sad, nažalost neću jesti pizzu danas. Atmosfera je već danas odlična, prepuno je sve, super dizajniran prostor. Postoji prostor za pušače, odvojen od nepušačkog i od prostora za ručak, što je po meni izuzetno pozitivna stvar.1941. wrote:Kao i u vecini novijih objekata slicne namjene atmosfera je malko sterilna i nema pusenja, a i cijene su ponesto vise od prosjeka, ali se zato ne sjecam kad sam zadnji put jeo pizzu sa tako svjezim sastojcima. Itekako vrijedi posjetitithekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
- konektovan
#1119 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa šta jedeš, piješ, ili si zbog atmosfere tamo??? 
- bitanga_sa_otesa
#1120 Re: Najbolja pizza u SA?
mozda je on moler 
- thekupus
#1121 Re: Najbolja pizza u SA?
Ostala mi dva zida da odradim bila 
Kafa im je dobra, zato sam išao
Kafa im je dobra, zato sam išao
- konektovan
#1122 Re: Najbolja pizza u SA?
bitanga_sa_otesa wrote:mozda je on moler
-
julisiz es grant
#1123 Re: Najbolja pizza u SA?
Idi hebi se, udavih seMensurM wrote: A moram hvalit kad vidim da se kuka ovdje kako se nema pojesti gdje dobra pizza i kad se kao alternative nude Ago i neki Momo s Ilidže.
-
bit101
#1124 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizza u Drugoj kući odlična, iz krušne peći. Probao "običnu" margaritu, a ima i margarita sa mozzarelom koja je malo skuplja. Htio nju, ali jbg zeznuo se, zaboravio naglasiti. Uglavnom od mene preporuka 
- konektovan
#1125 Re: Najbolja pizza u SA?
Zar imaju oni krušnu????bit101 wrote:Pizza u Drugoj kući odlična, iz krušne peći. Probao "običnu" margaritu, a ima i margarita sa mozzarelom koja je malo skuplja. Htio nju, ali jbg zeznuo se, zaboravio naglasiti. Uglavnom od mene preporuka