Najbolja pizza u SA?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BHF_Manijak

#1101 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by BHF_Manijak »

MensurM wrote: A moram hvalit kad vidim da se kuka ovdje kako se nema pojesti gdje dobra pizza i kad se kao alternative nude Ago i neki Momo s Ilidže.

Pa navodno se 4 vrste sira zaista pravi da ima taj neki bijeli sos. https://www.google.ba/search?q=quattro+ ... 695#imgrc=_

I nisam bio u Manolu otkako su ukinuli tu akciju nedjeljom. Kaže žena: Neš kući jest svaki dan pizzu pa još plaćati i vani :roll:
Bio ja neki dan, ah mi naletio kako je ti hvalis :mrgreen: Pojeo prvu tu 4 vrste sira i fakat mi se bijeli sos nije svidio, ali je Margarita stvarno dobra. Svidja mi se sto fino premazu i vrh pizze, nije suho, pa ne moras one okrajke ostavljati k'o u ostalim picerijama. :mrgreen:
MaxPayne

#1102 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by MaxPayne »

Ago je kada hoćeš da se odereš za male pare,čak za tu cijenu nije ni loš a i sendviči su mu ok. Za petaka da se najedeš u centru nema nigdje.Dobra mi je billa pizza u Mamma Mia na Ilidži,fino tjesto i solidan sir.Doduše,nisam tamo bio ima godina pa uzmite sa rezervom.
l33t

#1103 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by l33t »

Orhideja - Stup 4KM- kapričoza mala, predobra
xoklix

#1104 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by xoklix »

Meni je ona u Wisa centru još uvijek top :thumbup:
Averus

#1105 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Averus »

xoklix wrote:Meni je ona u Wisa centru još uvijek top :thumbup:
Auu zaboravio sam njih. Davno nekad uzeo, meni se pravo svidjela! :thumbup:
Moglo bi se uskoro svratiti, da se podsjetim :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1106 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by konektovan »

MaxPayne wrote:Ago je kada hoćeš da se odereš za male pare,čak za tu cijenu nije ni loš a i sendviči su mu ok. Za petaka da se najedeš u centru nema nigdje.Dobra mi je billa pizza u Mamma Mia na Ilidži,fino tjesto i solidan sir.Doduše,nisam tamo bio ima godina pa uzmite sa rezervom.
Mama mia je ok skroz. Doduse, u zadnje vrijeme vise jedrm onu fungi piletinu nego pizzu, ali bila je dobra.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#1107 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by bitanga_sa_otesa »

Averus wrote:
ne trudi se ,odavno skrtare na svemu ,nedavno sjeo da pojedem pizzu i narucim najbolju sto imaju,medju sastojcima dodje jaje,donese pizzu nema jajeta. pitam gdje je jaje? kaze izvinjavamo se nestalo nam jaja.hoces reko da ja sidjem da vam kupim u supermarket? kaze ne treba.
a jel sad ista cijena bez jajeta? kaze jeste ,hvala dovidjenja.
xoklix

#1108 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by xoklix »

Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
Kućna varijanta pizze najbolja.
Sprindovo tijesto za pizzu, malo paradajz sosa ,malo više livada sira i proprženog pilećeg filea(isjeckan) i tutni u rernu.
thekupus

#1109 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by thekupus »

Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
bitanga_sa_otesa

#1110 Re: Najbolja pizza u SA?

xoklix wrote:Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
Sprindovo tijesto za pizzu, malo paradajz sosa ,malo više livada sira i proprženog pilećeg filea(isjeckan) i tutni u rernu.
tebi je svaka splacina dobra onda cim stavljas pileci file na nju... :lol:
konektovan

#1111 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by konektovan »

thekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
Majstor je bio dobar, jedan od boljih molera sto ja znam.
thekupus

#1112 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by thekupus »

konektovan wrote:
thekupus wrote:Kakva je pizza u novom Spaziu, u zahrđaloj zgradi? Ne izgleda im loše prostor, nadam se da su uložili u pristojnog majstora.
Majstor je bio dobar, jedan od boljih molera sto ja znam.
:lol: :lol:

A pic-majstor? :mrgreen:
xoklix

#1113 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by xoklix »

bitanga_sa_otesa wrote:
xoklix wrote:Ja prije po'godine bijadoh u Wisa centru i meni odlična bila... Ne znam koju sam naručio da me jebeš.
tebi je svaka splacina dobra onda cim stavljas pileci file na nju... :lol:
I gljive sam zaboravio reći... Pa šta ću staviti , jedino suhovinu. To stavljam samo kad kupim u Visokom domaće zarebnice(Sebilj mesnica, ko kod njih kupuje zna o čemu pričam), ovu iz marketa ne volim nikako.
Nekad mi BBQ chicken pizza u Food Marketu najbolja bijaše,ali pokvariše je u zadnje vrijeme tako da ne idem tamo više.
MaxPayne

#1114 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by MaxPayne »

bitanga_sa_otesa wrote:
Averus wrote:
ne trudi se ,odavno skrtare na svemu ,nedavno sjeo da pojedem pizzu i narucim najbolju sto imaju,medju sastojcima dodje jaje,donese pizzu nema jajeta. pitam gdje je jaje? kaze izvinjavamo se nestalo nam jaja.hoces reko da ja sidjem da vam kupim u supermarket? kaze ne treba.
a jel sad ista cijena bez jajeta? kaze jeste ,hvala dovidjenja.
Nisam znao da to čudo još radi,prošli put samo pizza majstor i duhovi tamo.Prilozi kriška paradajza i dvije-tri masline na cijelu pizzu :-)
VenomousV

#1115 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by VenomousV »

Odakle naruciti pizzu (da valja) za dostavu na Dobrinji a da ne dodje hladna? :D
1941.

#1116 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by 1941. »

Kao i u vecini novijih objekata slicne namjene atmosfera je malko sterilna i nema pusenja, a i cijene su ponesto vise od prosjeka, ali se zato ne sjecam kad sam zadnji put jeo pizzu sa tako svjezim sastojcima. Itekako vrijedi posjetiti :thumbup:
bitanga_sa_otesa

#1117 Re: Najbolja pizza u SA?

MaxPayne wrote:]
Nisam znao da to čudo još radi,prošli put samo pizza majstor i duhovi tamo.Prilozi kriška paradajza i dvije-tri masline na cijelu pizzu :-)
ma propalo ko kauc...
thekupus

#1118 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by thekupus »

1941. wrote:
Kao i u vecini novijih objekata slicne namjene atmosfera je malko sterilna i nema pusenja, a i cijene su ponesto vise od prosjeka, ali se zato ne sjecam kad sam zadnji put jeo pizzu sa tako svjezim sastojcima. Itekako vrijedi posjetiti :thumbup:
Evo upravo sjedim u Spaziu sad, nažalost neću jesti pizzu danas. Atmosfera je već danas odlična, prepuno je sve, super dizajniran prostor. Postoji prostor za pušače, odvojen od nepušačkog i od prostora za ručak, što je po meni izuzetno pozitivna stvar.
konektovan

#1119 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by konektovan »

Pa šta jedeš, piješ, ili si zbog atmosfere tamo??? :mrgreen:
bitanga_sa_otesa

#1120 Re: Najbolja pizza u SA?

mozda je on moler :lol:
thekupus

#1121 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by thekupus »

Ostala mi dva zida da odradim bila :lol:

Kafa im je dobra, zato sam išao :D
konektovan

#1122 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by konektovan »

bitanga_sa_otesa wrote:mozda je on moler :lol:
:thumbup: :mrgreen:
julisiz es grant

#1123 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by julisiz es grant »

MensurM wrote: A moram hvalit kad vidim da se kuka ovdje kako se nema pojesti gdje dobra pizza i kad se kao alternative nude Ago i neki Momo s Ilidže.
Idi hebi se, udavih se :lol: :lol: :lol:
bit101

#1124 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by bit101 »

Pizza u Drugoj kući odlična, iz krušne peći. Probao "običnu" margaritu, a ima i margarita sa mozzarelom koja je malo skuplja. Htio nju, ali jbg zeznuo se, zaboravio naglasiti. Uglavnom od mene preporuka :thumbup:
konektovan

#1125 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by konektovan »

bit101 wrote:Pizza u Drugoj kući odlična, iz krušne peći. Probao "običnu" margaritu, a ima i margarita sa mozzarelom koja je malo skuplja. Htio nju, ali jbg zeznuo se, zaboravio naglasiti. Uglavnom od mene preporuka :thumbup:
Zar imaju oni krušnu????
Post Reply