Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
emirchata
#1101 Re: Arsenal F.C.
kakvu je samo tekmu danas arsenal odigrao..dzaba,moram priznati da ih obozavam gledati.. 
- ja.neron
#1102 Re: Arsenal F.C.
Baltazar_khan wrote:Jesam oplako. Upišem na google pojam "dominantna dominacija", i imam tamo šta da vidim hahahahaha
misliš na ovoZamolio bih sve navijace naseg voljenog kluba da vise ne spominju ovaj smrdljivi klub iz Spanije jer nas samo provociraju, a sta drugo da i rade kada su ljubomorni na nase znanje i nasu ljepotu.
Dominantna dominacija dominantnih Topnika!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
- Baltazar_khan
#1103 Re: Arsenal F.C.
Normalno
Cikcanga je idol nadam se da će se vratiti na ovaj forum nekako nedostaje sa svojim komentarija
Cikcanga je idol nadam se da će se vratiti na ovaj forum nekako nedostaje sa svojim komentarija
-
Bordolini
#1104 Re: Arsenal F.C.
Legia-Arsenal 5:6
Znam da je "friendly" i znam da je pobjeda ali ovo danas je bio odron. Ako ovako budu igrali slijedece nedjelje vratice se sa Anfielda sa petardom najmanje. Odbrana cirkus, na golu prejebeni Fabianski, kontrola igre nula bodova.
Samo cekam Wengerov komentar da vidim kako se sve ovo zapakovati u izjave tipa "teska ali zasluzena pobjeda" bez obzira sto je protivnik ravan engleskom treceligasu i sto je Arsenal primio pet komada.
Ako ne dovede golmana i barem CB jos jedna sezona se odmah moze otpisati.
Znam da je "friendly" i znam da je pobjeda ali ovo danas je bio odron. Ako ovako budu igrali slijedece nedjelje vratice se sa Anfielda sa petardom najmanje. Odbrana cirkus, na golu prejebeni Fabianski, kontrola igre nula bodova.
Samo cekam Wengerov komentar da vidim kako se sve ovo zapakovati u izjave tipa "teska ali zasluzena pobjeda" bez obzira sto je protivnik ravan engleskom treceligasu i sto je Arsenal primio pet komada.
- cyprus
#1105 Re: Arsenal F.C.
Ovdje si se trebo zaustavit. Ja stvarno ne znam zašto se daje bilo kakav značaj prijateljskim utakmicama. U većini slučajeva one uopšte ne odražavaju pravo stanje u ekipama... Primjera milijardu... Najjače su mi rečenice: ako vako budu igrali ubuduće... jašta će, sigurno će igrači Arsenala shvatit isto utakmicu sa Legijom i sa Liverpoolom i sigurno će opet past 11 golovaBordolini wrote:Znam da je "friendly"...
Jest da me se ne tiču stvari oko Arsenala, ali me generalno nervira to potenciranje značaja friendly utakmica. Evo sad nam ide utakmica sa Katarom, na osnovu koje će garant naša javnost procjenjivat kako ćemo odigrat sa Francuskom ... što nema veze sa vezom
Izvinjavam se na offtopicu ... arsenalovci nastavite
-
adnan_hz
#1106 Re: Arsenal F.C.
namece se samo ime emira spahicaBordolini wrote:Legia-Arsenal 5:6
-
Bordolini
#1107 Re: Arsenal F.C.
cyprus wrote:Ovdje si se trebo zaustavit. Ja stvarno ne znam zašto se daje bilo kakav značaj prijateljskim utakmicama. U većini slučajeva one uopšte ne odražavaju pravo stanje u ekipama... Primjera milijardu... Najjače su mi rečenice: ako vako budu igrali ubuduće... jašta će, sigurno će igrači Arsenala shvatit isto utakmicu sa Legijom i sa Liverpoolom i sigurno će opet past 11 golovaBordolini wrote:Znam da je "friendly"...![]()
Jest da me se ne tiču stvari oko Arsenala, ali me generalno nervira to potenciranje značaja friendly utakmica. Evo sad nam ide utakmica sa Katarom, na osnovu koje će garant naša javnost procjenjivat kako ćemo odigrat sa Francuskom ... što nema veze sa vezom![]()
![]()
Izvinjavam se na offtopicu ... arsenalovci nastavite
Hoces reci da je Fabiansky pustao golove jer je "friendly"? Ili je ipak samo jos jednom dokazao da se na njega ne moze racunati kao na prvog golmana? Bas zbog toga se pridaje vaznost.
- cyprus
#1108 Re: Arsenal F.C.
Možda je taj Fabiansky stvarno rupa, ali se ne može na osnovu prijateljske utakmice cijenit njegova kvaliteta. Vjerovatno nije pušto golove, ali sigurno nije pružo ni približno 100% svojih mogućnosti. Šta ćeš reći ako u sljedćoj utakmici bude heroj, što nije nimalo nemoguće?Bordolini wrote:Hoces reci da je Fabiansky pustao golove jer je "friendly"? Ili je ipak samo jos jednom dokazao da se na njega ne moze racunati kao na prvog golmana? Bas zbog toga se pridaje vaznost.
- ecstase
#1109 Re: Arsenal F.C.
Veliki klubovi moraju imati velike igrace u svojim redovima.Arsenal jeste veliki klub a fabianski je parmak...
Nema veze ni tih 6 golova nego je jednostavno pajser
-
nuki_cika
#1110 Re: Arsenal F.C.
Sve na mjestu što se tiće fabijansko!!!!ecstase wrote:Veliki klubovi moraju imati velike igrace u svojim redovima.Arsenal jeste veliki klub a fabianski je parmak...
- and
- bingov buraz
#1112 Re: Arsenal F.C.
Vjerovatno nisi gledao utakmicu...frajer izlece nicim izazvan da izboksuje loptu zapne za nogu svog saigraca i pobrna terencyprus wrote:Možda je taj Fabiansky stvarno rupa, ali se ne može na osnovu prijateljske utakmice cijenit njegova kvaliteta. Vjerovatno nije pušto golove, ali sigurno nije pružo ni približno 100% svojih mogućnosti. Šta ćeš reći ako u sljedćoj utakmici bude heroj, što nije nimalo nemoguće?Bordolini wrote:Hoces reci da je Fabiansky pustao golove jer je "friendly"? Ili je ipak samo jos jednom dokazao da se na njega ne moze racunati kao na prvog golmana? Bas zbog toga se pridaje vaznost.
I bolje da ne pruza 100% sa 50% primi 5 komada sa 100% primice 10
- cyprus
#1113 Re: Arsenal F.C.
Da, nisam gledobingov buraz wrote:Vjerovatno nisi gledao utakmicu...frajer izlece nicim izazvan da izboksuje loptu zapne za nogu svog saigraca i pobrna terenscena ko iz filmova Carli Caplina.
I bolje da ne pruza 100% sa 50% primi 5 komada sa 100% primice 10
-
Bordolini
#1114 Re: Arsenal F.C.
cyprus wrote:Možda je taj Fabiansky stvarno rupa, ali se ne može na osnovu prijateljske utakmice cijenit njegova kvaliteta. Vjerovatno nije pušto golove, ali sigurno nije pružo ni približno 100% svojih mogućnosti. Šta ćeš reći ako u sljedćoj utakmici bude heroj, što nije nimalo nemoguće?Bordolini wrote:Hoces reci da je Fabiansky pustao golove jer je "friendly"? Ili je ipak samo jos jednom dokazao da se na njega ne moze racunati kao na prvog golmana? Bas zbog toga se pridaje vaznost.
Ja sam tebe smatrao za malo realnijeg forumasa. Ne znam zasto
Sad bez zajebancije, vidis da nisi upucen cim tako pises. Evo da ti kazem zasto je bitno: Arsenalu treba golman ko sto Sarajevu treba novi trener
U odbrani je takodjer vladao haos, ne zna se ko koga pokriva, nikakvog pritiska na protivnika, ma uzas. I opet se potvrdilo da je jedan CB potreban skoro koliko i golman.
I na kraju, nisu friendly tekme toliko bitne ali odlicno otkriju sta kome treba. Mogu oni i na treningu odigrati 6:5 igrajuci izmedju sebe ali nece otkriti sve slabosti.
-
emirchata
#1115 Re: Arsenal F.C.
cyprus ti meni na jednoj temi rece da pratis bolje od mene europski nogomet..pa ti ne pratis ni lige petice..fabianskog gledao samo na youtube...?pricali ti o njemu? pa nije bajro mali pa da ti pricaju za njega 
- cyprus
#1116 Re: Arsenal F.C.
Ah, ja samo reko da prijateljske utakmice ne moraju ništa značit, a obično i ne znače
. Priznajem da ne pratim situaciju u Arsenalu, makar dok ne počne sezona... Ne morate se odmah trzat 
- Trasimaco
#1117 Re: Arsenal F.C.
Pazi samo izjave Xavia:

"We've given up on the idea of him arriving now, but maybe he'll come in January when Arsenal are out of the Premier League title race," said Xavi. "Their team are just not competitive."
- ultima_palabra
#1118 Re: Arsenal F.C.
Wow, koliko je dobar igrač, još je veći šupakTrasimaco wrote:Pazi samo izjave Xavia:"We've given up on the idea of him arriving now, but maybe he'll come in January when Arsenal are out of the Premier League title race," said Xavi. "Their team are just not competitive."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Trasimaco
#1119 Re: Arsenal F.C.
Ne volim Arsenal nimalo, ali ovo sto radi Barcelona je fakat dno. Svaki dan neki igrac izlazi u javnost i prica o Fabregasu. Prava pravcata kampanja i to se totalno razlikuje od ostatka svijeta. Oni i Real Madrid su jedini koji rade na ovaj nacin. Odvratno. Uz to, nude za njega neke smijesne cifre koje Wenger ni u ludilu ne bi prihvatio. Real Madrid bar pljune veliku cifru. Ja se jesam ismijao kao manijak kad sam procitao ovu izjavu, ali ovdje je izrazeno veliko nepostovanje prema jednom klubu, bez obzira sto je on vjerovatno rekao istinu.
- Neelix
#1120 Re: Arsenal F.C.
nesto ala Real-Kaka prica, jelde?ultima_palabra wrote:Wow, koliko je dobar igrač, još je veći šupakTrasimaco wrote:Pazi samo izjave Xavia:"We've given up on the idea of him arriving now, but maybe he'll come in January when Arsenal are out of the Premier League title race," said Xavi. "Their team are just not competitive."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrijeme je da se oni polako spuste sa neprirodne pozicije na koju su došli zadnjih par godina...
kaze guardiola da nije ljut na wengera sto mu nije prepustio cesca
- Ridjobrki
#1121 Re: Arsenal F.C.
Koji su to tukci mila majko... Po prvi put u životu svim srcem navijam za jednu Mourinhovu ekipu. 
- mrtva kokoš
#1122 Re: Arsenal F.C.
ma ja barca ovakva onakva, bitno da je pedofil dusa od covjeka...
ja nesto kontam da ga ucjenjuje wenger "ako predjes u barcu sve cu priznati sta je bilo medju nama"
i ova zdapi fabre nije nista vise smio progovoriti...

ja nesto kontam da ga ucjenjuje wenger "ako predjes u barcu sve cu priznati sta je bilo medju nama"
i ova zdapi fabre nije nista vise smio progovoriti...
- ultima_palabra
#1123 Re: Arsenal F.C.
Đuro će tebi da oprosti što te tukaoNeelix wrote:
nesto ala Real-Kaka prica, jelde?
kaze guardiola da nije ljut na wengera sto mu nije prepustio cesca![]()
Pa dobro, Calderon je dosta puta osramotio klub... na kraju je Florentino doveo Kaku za 2 dana
Arsenal je postavio svoju cifru, koja nije nerealna za jednog od najboljih vezista na svijetu, svjetskog i evropskog prvaka koji ima 23 godine i 5 godina ugovora... ili plati ili šuti...nije Arsenal kriv što je Laporta pronevjerio stotine miliona
- burek_in_space
#1124 Re: Arsenal F.C.
Barca srozava svoj ugled ovakvim nachinom komunikacije (ako se to mozhe nazvati komunikacijom uopshte) sa drugim klubom i igrachem. Umjesto da kao gospoda zakazhu sastanak na nekoj od evropskih destinacija, nadju se negdje na pola izmedju svoje zhelje da shto jeftinije prodju i Wengerove opravdane cifre koju trazhi, oni kukumachu.Splinter wrote:ma ja barca ovakva onakva, bitno da je pedofil dusa od covjeka...
i ova zdapi fabre nije nista vise smio progovoriti...![]()
A ovaj komentar o pedofiliji Wengera mi je isuvishe ogavan da bih ga i komentarisao uopshte.
- Trasimaco
#1125 Re: Arsenal F.C.
Ja mislim da su ove sezone Arsenal i Barcelona suđeni jedni drugima u LP.