Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
strong69 wrote:Koje domace Radler (zasto se tako zove?) ili pivo s limunom preferirate?
Njemački naziv za mjesavinu soka i piva, ni jedno imaju Tuzlansko i Sarajevsko koliko znam i nema nekog izbora
Cini mi se da sam vidio i Preminger. Nisam stigao da probam nijedno.
Ima i Nektar odnedavno, Limun i Grejp... Meni odlicni, jedino ih tesko naci u SA, i samo u maloj nepovratnoj ambalazi... Meni licno bolji od Sarajevske radler... Za koju baj-d-vej ne znam kako ostaje bistra, osim ako ne koriste limuntos... Svi ostali radleri koje sam vidio u zivotu su mutni... Tuzlanski i Preminger ne probah jos...
m_l wrote:joj, ne mogu citati cijelu temu, ali ja cu navesti sta kod mene prolazi od bh proizvoda:
meglle i nase mlijeko bihac
violeta proizvodi
bona sokovi
domaci keks kent
bimal ulje
vitalis sokovi
nezic brasno
majic brasno
so tuzla
mlijecni proizvodi dar prirode tuzla
krem stapici i cajni kolutici lasta capljina
klasova tjestenina
vegamix zacini zivinice
bony proizvodi
seti proizvodi
ovako proizvodi
sarajevski kiseljak
...
Uglavnom, moze se skoro zivjeti od domacih proizvoda
emirolini wrote:Tuzlanski Radler je strasno dobar, pogotovo uz ove vrucine. Ali ima jedan problem, kupim ga, popijem ga dok dodjem iz piljare i onda valja po drugi
StupskaBitanga wrote:iako podržavam domaće ali me je Vispak blago rečeno šokirao
Naime mrtvi hladi u prodaju su pustili proizvod na nazivom ĆEBAB
Ja sam i dalje u šoku
prvi brendirani domaći Cherry brandy, ne samo što je ukus odličan nego je i ambalaža vrhunska za poklone i slično. cijena je također pristupačna (20ak maraka)
ima ga svugdje u većim trgovinama, Mercator, Konzum i sl. ilitrgovinama s pićima, a ako je za poklon postoje i posebna pakiranja u kartonskoj ambalaži. nije to novo na tržištu nego sam se ja tek sad sjetila
hercegovački cherry brandy