60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
samo malo
#1101 Re: 60 MINUTA - All about
To sa Radoncicem samo potvrdjuje tezu o glupim Bosancima.
Cuj Radoncic svjeza krv, buhaha, pa ko je sve ove godine medijski instalirao vladajucu mafiju nego Radoncic i njegov Avaz, ko je osnovao Avaz nego vladajuca mafija bas zbog medijske podrske, ko je Radoncicu oprastao milionske dugove poreza nego vladajuca mafija.
A nisam gledao, nego mi kazu, bio neki prilog o sirotinji koja ide nadniciti (ko robovi, skoro) u Hercegovinu jer nemaju posla po srednjoj Bosni, i politicki lideri se pobunili jer je prilog pusten! jel to istina bogati? ne mogu vjerovati, dakle njima smeta sto se istina govori.
Toliko o izborima. ako i izadjem, pljunut cu na glasacki listic.
Cuj Radoncic svjeza krv, buhaha, pa ko je sve ove godine medijski instalirao vladajucu mafiju nego Radoncic i njegov Avaz, ko je osnovao Avaz nego vladajuca mafija bas zbog medijske podrske, ko je Radoncicu oprastao milionske dugove poreza nego vladajuca mafija.
A nisam gledao, nego mi kazu, bio neki prilog o sirotinji koja ide nadniciti (ko robovi, skoro) u Hercegovinu jer nemaju posla po srednjoj Bosni, i politicki lideri se pobunili jer je prilog pusten! jel to istina bogati? ne mogu vjerovati, dakle njima smeta sto se istina govori.
- Comrad
#1102 Re: 60 MINUTA - All about
Tihić se pobunio sto je prilog pusten. Kaze da su mu se vise gledali bogati ljudi, nego oni siromasi.samo malo wrote:To sa Radoncicem samo potvrdjuje tezu o glupim Bosancima.
-
samo malo
#1103 Re: 60 MINUTA - All about
a sta znas, mozda se zabrinuo da ce mali Brankovicev (ili sin bilo kojeg SDA lidera) gledati emisiju na novoj plazmi, pa vidjeti prilog o siromasima u Bosni, i onda postaviti neugodno pitanje mami "mama, jel ovo u Bosni ima siromasnih ljudi?!"
Mozda je Tajin sin imao nocne more poslije takvog priloga, ipak nije red, mislim, stvarno nije red da se takve stvari emituju u udarnom terminu!
Mozda je Tajin sin imao nocne more poslije takvog priloga, ipak nije red, mislim, stvarno nije red da se takve stvari emituju u udarnom terminu!
-
zonbirile
#1104 Re: 60 MINUTA - All about
trolao bih za Fahra,ako ko zna neka javi na PP
- ima´l_zime_Marinko
#1105 Re: 60 MINUTA - All about
To ti se svidjelo ?? Pa znas ti jadan ne bio da vas je slicno prije 4 godine Silajdzija tako potamamio?? Onaj govorio hoce se odcijepiti a onaj navalio kako ce mu ukinuti i ono sto imaBlobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
- Anti-Depresiv
#1106 Re: 60 MINUTA - All about
Iskreno receno nisam se bas nadao da ces u ovom mom postu pronaci u liku nase dobre bosanske ***** ,ali najvjerovatnije, zato sto je sinoc izgovorio u duzini od citavih 0.99ms je imao odobrenje od istog ...ih kako to sad potkrijepiti,pa ja kao obicni BOSANSKI gradjanin recimo prije pet dana na sluzbenom putu u BL nagledah se fahre na svakoj stanici gradskog saobracaja u samom gradu a bogami i sire sa raznoraznim porukama o ljepoti RS-a i ne lezi vraze , ni jedan od tih silnih postera nije ni ostecen a kamoli pokidan (te upitah moje dobre domacine o cemu se to radi, kad vrlo logican odgovor uslijedi: fol je Cavica i onog Ivanica kidati ovog ne dirati porucio veliki DODO) STO BI REKLI NASI STARI PAMETNOM DOSTA...........I nadalje j***** klempo tihic tu ste vas dvojica u par deka eto odo kulirati ......................................Blobi wrote:Imenuj, dakle imenom i prezimenom, jednog politicara koji je odbrusio drvosjeci iz Laktasa, molicu lijepo. Bolje ikako, pa makar i u predizborne svrhe, nego onog seljaka oslovljavati sa "gospodine". Dodik to nije, i nikad nece biti! A ti i dalje idealizuj Sulejmana, cuo si ga sinoc.Anti-Depresiv wrote:" DOK JE OVACA BICE I VUNE "------ i tako ja pokusavajuci da totalno izkuliram more gluposti i prljavih lazi kojima nas napadaju ovi cobani ,naletih na ovo tj nemogu vjerovati da neko uzima tu nazovi izjavu kao argument ,da gusinjski inelektualac pokusava svog guznog havera staviti na mjesto kojem mu kao pripada ---nevjerovatno---Blobi wrote:Nego, svidjela mi se, iako nije "profesionalna", izjava Radoncica. Prvi covjek koji je otvoreno "lanuo" Dodiku. "Drvosjeca iz Laktasa" - Epic! Takvi ljudi trebaju - drski i bezobrazni prema onima koji koce napredak. Nikakva kurtoazija i postovanje prema smecu i traktoristi!
- Magarece_godine
#1107 Re: 60 MINUTA - All about
Antidepresiv : Mislim da ta logika nema smisla. Boli me neka stvar za Fahru i njegovu stranku, ali drago mi je ako su plakati nekog bosnjackog politicara u RS-u neosteceni. Nema to veze sa navodnim Dodikovim upozorenjem da se ti plakati ne diraju. To je tipicna suplja i mahalska. Ko ce tebi i meni u Federaciji narediti da ne skidamo plakate nekog "cetnika" ?
Nama treba politicar koji ce imati podrsku od Save do mora i od Drine do Une. (ne aludiram na Fahru). Do pojave takvog lika, sa politikom svi u svoje torove, sudbinu ce nam krojiti oni koji svoj uspjeh grade na animozitetu prema drugima. A to je pogresno. Zivimo skupa u jednoj zemlji, doslo je vrijeme da se tako i pocnemo ponasati.
Nama treba politicar koji ce imati podrsku od Save do mora i od Drine do Une. (ne aludiram na Fahru). Do pojave takvog lika, sa politikom svi u svoje torove, sudbinu ce nam krojiti oni koji svoj uspjeh grade na animozitetu prema drugima. A to je pogresno. Zivimo skupa u jednoj zemlji, doslo je vrijeme da se tako i pocnemo ponasati.
- Anti-Depresiv
#1108 Re: 60 MINUTA - All about
U sustini se slazem sa tvojim postom ,samo da pojasnim : situacija je takva kakvu sam ti prenio osim da dodam mislim da su svi ostali bosnjacki politicari ne poderani nego unisteni na tim istim stajalistima i okolo , samo slike SBB-a i SNSD-a stoje citavi ( sutra bih trebao ponovo ici pa cu slikati i postaviti) eto to me je nako ko" covjeka ponukalo a i sam razgovor sa povratnicima i domicijelnim stanovnistvom mi je to potvdio......vjeruj da nije suplja , a i da je dobra stara mahalska nebi nista falilo jer bitno je ko je izvor informacija u mahali(ko i svugdje drugooooo) Ovaj zadnji dio tvog posta potpuno podrzavam ali to cemo jos cekati jer puno zla i nacionalizma se akumulira u narod(e tu avaz prednjaci u fed.) tako da je otprilike sve naopako postavljeno...VOZDRAMagarece_godine wrote:Antidepresiv : Mislim da ta logika nema smisla. Boli me neka stvar za Fahru i njegovu stranku, ali drago mi je ako su plakati nekog bosnjackog politicara u RS-u neosteceni. Nema to veze sa navodnim Dodikovim upozorenjem da se ti plakati ne diraju. To je tipicna suplja i mahalska. Ko ce tebi i meni u Federaciji narediti da ne skidamo plakate nekog "cetnika" ?
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#1109 Re: 60 MINUTA - All about
zonbirile wrote:trolao bih za Fahra,ako ko zna neka javi na PP
Btw kratak osvrt na sinoc: vladajuca "elita"-opozicija i ostali 0:1
prilog iz Hercegovine i Tihijeva reakcija= odsustvo morala i dokaz ucmalosti vladajuce elite
Helem da ne duzim blize se izbori ,mlada je za udaju a asika mnogo stoga ocekujem i vise
- Frishak
#1110 Re: 60 MINUTA - All about
samo nek nije Tihic i Hare
nemre biti gore
nemre biti gore
-
goldenlily
#1111 Re: 60 MINUTA - All about
Tako su u Splitu govorili,al za HDZ...a onda je došao KerumFrishak wrote:samo nek nije Tihic i Hare
nemre biti gore
- Banksy
#1112 Re: 60 MINUTA - All about
goldenlily wrote:Tako su u Splitu govorili,al za HDZ...a onda je došao KerumFrishak wrote:samo nek nije Tihic i Hare
nemre biti gore...
- NightSkyWalker
#1113 Re: 60 MINUTA - All about

Kome nije bilo jasno, sada neka mu bude jasno! Vi ste tu za nas!
U ponedjeljak, 20tog Septembra, usi su zvecale crvenima od samarcine sto im razvezase njihovi vlastiti idoli potpomognuti novim im ahbabom.
Toga ponedjeljka, medijski ublehas Bakir je ozvanicio i blagoslovio brak sefa mu Lagumdzije sa Radoncicem.
Toga ponedjeljka, maske su pale, i cuvena SDP-ova konzistentnost u misljenju i djelovanju je jos jednom izasla na vidjelo.
Toga ponedjeljka, reketas Lagumdzija je pao pod skute kriminalcu Radoncicu. Aferim crveni..., poslije ove emisije ste zaista imali razloga da se crvenite.
-
apreusi
#1114 Re: 60 MINUTA - All about
sve cestitke radoncicu i lagumdziji i neka im je hairliNightSkyWalker wrote:![]()
![]()
U ponedjeljak, 20tog Septembra, usi su zvecale crvenima od samarcine sto im razvezase njihovi vlastiti idoli potpomognuti novim im ahbabom.
Toga ponedjeljka, medijski ublehas Bakir je ozvanicio i blagoslovio brak sefa mu Lagumdzije sa Radoncicem.
Toga ponedjeljka, maske su pale, i cuvena SDP-ova konzistentnost u misljenju i djelovanju je jos jednom izasla na vidjelo.
Toga ponedjeljka, reketas Lagumdzija je pao pod skute kriminalcu Radoncicu. Aferim crveni..., poslije ove emisije ste zaista imali razloga da se crvenite.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1115 Re: 60 MINUTA - All about
mene samo zabrinjava jedna stvar, jel' vi fakat nemate ništa bolje ili ono pravo čuvate za sami krajNightSkyWalker wrote:![]()
![]()
- Been
#1116 Re: 60 MINUTA - All about
žali bože uploada ovolikih slika.. komentar je rekla-kazala i zasnovan na nekim halucinacijama SDA-ovaca...NightSkyWalker wrote:![]()
![]()
-
apreusi
#1117 Re: 60 MINUTA - All about
aaa ovi SDP.ovaca
i vi zapeli za vaseg zlaju ko da je on neki cvjetic a zlaja je saren ko sarena laza
pa gledajuci realno fahro je za njega dingospo
i vi zapeli za vaseg zlaju ko da je on neki cvjetic a zlaja je saren ko sarena laza
pa gledajuci realno fahro je za njega dingospo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1118 Re: 60 MINUTA - All about
Jako interesantno da u ovoj anketi u kojoj se biraju stranke koje ce ucestvovati u suceljenju u slijedecim "60 minuta" nema kao ponudjena opcija da se glasa za NS,a recimo ima A-SDA i GDS i neke jos i programski i ideoloski laicke stranke.
Aferim Bakire
Aferim Bakire
- Chmoljo
#1119 Re: 60 MINUTA - All about
uhvatio sam se da odgovaram plaćenicima.
hoće li se neko javiti za normalnu diskusiju ili da idem spavati?

- Chmoljo
#1120 Re: 60 MINUTA - All about
stvarno? to jest bezveze-LIBERO- wrote:Jako interesantno da u ovoj anketi u kojoj se biraju stranke koje ce ucestvovati u suceljenju u slijedecim "60 minuta" nema kao ponudjena opcija da se glasa za NS,a recimo ima A-SDA i GDS i neke jos i programski i ideoloski laicke stranke.
Aferim Bakire
- ultima_palabra
#1121 Re: 60 MINUTA - All about
Ma polako drug, budala će uvijek pokušati da te povuče na svoj nivo i onda te porazi iskustvomChmoljo wrote:uhvatio sam se da odgovaram plaćenicima.
Očigledno je da će biti još svakakvih podmetanja u ovih sedam dana.
Glupo mi nekako kad moram toliko braniti SDP, a zamjerim im hiljadu stvari... naravno, da bi te stvari iznio, publika mora biti na malo višem nivou
- Chmoljo
#1122 Re: 60 MINUTA - All about
najjača je ta briga za socijaldemokratiju i profesionalno novinarstvo... kao da se nacista brine za natalitet Jevreja...ultima_palabra wrote: Ma polako drug, budala će uvijek pokušati da te povuče na svoj nivo i onda te porazi iskustvom![]()
Glupo mi nekako kad moram toliko braniti SDP, a zamjerim im hiljadu stvari... naravno, da bi te stvari iznio, publika mora biti na malo višem nivou
- ultima_palabra
#1123 Re: 60 MINUTA - All about
Jah, do juče brane Radončića, a danas se gnušaju kako je zaboga Lagumdžija izdao socijaldemokratiju koalirajući (kad, kako?) sa takvim kriminalcem... ofirno, brateChmoljo wrote:najjača je ta briga za socijaldemokratiju i profesionalno novinarstvo... kao da se nacista brine za natalitet Jevreja...ultima_palabra wrote: Ma polako drug, budala će uvijek pokušati da te povuče na svoj nivo i onda te porazi iskustvom![]()
- NightSkyWalker
#1124 Re: 60 MINUTA - All about
Ovi do juce sve najgore o Radoncicu, a sada sa njim u koaliciju.ultima_palabra wrote:Jah, do juče brane Radončića, a danas se gnušaju kako je zaboga Lagumdžija izdao socijaldemokratiju koalirajući (kad, kako?) sa takvim kriminalcem... ofirno, brateChmoljo wrote:najjača je ta briga za socijaldemokratiju i profesionalno novinarstvo... kao da se nacista brine za natalitet Jevreja...ultima_palabra wrote: Ma polako drug, budala će uvijek pokušati da te povuče na svoj nivo i onda te porazi iskustvom![]()
- Cyrax
#1125 Re: 60 MINUTA - All about
Ko kaze da ce biti koalicija?NightSkyWalker wrote: Ovi do juce sve najgore o Radoncicu, a sada sa njim u koaliciju.