Neko mora da zaradi. Nema nista dzabe.Compos_Sui wrote:ja jos uvijek ne razumijem zasto grad mora platiti naknadu samoimenovanom "generalu" za vlastiti GRADSKI prostor
Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
- 100urbanihlegendi
#1101 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
- Blaka
#1102 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ne odgovaram na umobolna pitanja, imaju stručnjaci i ustanove koji su osposobljeni za takve kao ti100urbanihlegendi wrote:
Kad bi jos ti mogla odgovoriti na pitanja. Ali samo tina pregled mozga, nikad nije kasno

- 100urbanihlegendi
#1103 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Znaci bila si kod njega na pregledu?Blaka wrote:Ne odgovaram na umobolna pitanja, imaju stručnjaci i ustanove koji su osposobljeni za takve kao ti100urbanihlegendi wrote:
Kad bi jos ti mogla odgovoriti na pitanja. Ali samo tina pregled mozga, nikad nije kasno
I ne troluj temu, nije ti fora. To vise nije ni zanimljivo djeci od 5 godina.
- x0z0y0
#1104 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
ako nesto nije u interesu grada..ne gleda se zarada100urbanihlegendi wrote:Neko mora da zaradi. Nema nista dzabe.
nije sve u parama
a doticni kojeg pomenuh nije vlasnik zetre pa da postavlja nekakve uslove
kad otkupi i kad mu bude privatna babovina ima pravo da postavlja uslove
do tad ima da slusa sta mu grad odn. VLASNIK kaze i sprovodi naredbe
- 100urbanihlegendi
#1105 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Mozda ne cuje dobro?Compos_Sui wrote:ako nesto nije u interesu grada..ne gleda se zarada100urbanihlegendi wrote:Neko mora da zaradi. Nema nista dzabe.
nije sve u parama
a doticni kojeg pomenuh nije vlasnik zetre pa da postavlja nekakve uslove
kad otkupi i kad mu bude privatna babovina ima pravo da postavlja uslove
do tad ima da slusa sta mu grad odn. VLASNIK kaze i sprovodi naredbe
Al' kad su pare u pitanju, mnoooogi su gluvi.
- Blaka
#1106 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Samo reagujem na nebuloze i glupostu kojim a zasipaš ovaj forum!100urbanihlegendi wrote: Znaci bila si kod njega na pregledu?
I ne troluj temu, nije ti fora. To vise nije ni zanimljivo djeci od 5 godina.
- Blaka
#1107 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Čorba i tompson su sto puta manje zlo od brene, i u umjetničkom i u moralnom aspektu!Murat Sabanovic wrote: jebo brenu,nek pjeva boli nas karina...samo cecu,tomsona,corbu ne treba pustiti ,ovo osatlo nek pjeva
-
fixer
#1108 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
a sto ne mogu supe na viljusku. kad bi se u ovoj drzavi protjerivali svi koji su nosili "onu tamo" uniformu, ovoj drzavi bi zafalilo 30 % ljudi. nakon sto se potpisao dejton, okupatorskoj se vojsci dao status partnera, inace nam danas svi ti hljebarosi ne bi stajali na istaknutim pozicijama. sds, kao stranka koja je najokrutije smislila i sprovela opsadu sarajeva, nije zabranjena, a mi bi zabranjivali breni da odrzi koncert. napad na brenu je najbolji pokazatelj da smo mi izgubili kompas, da mi ne znamo gdje udaramo ni koga da krivimo za ovo stanje koje imamo. obracunati se sa brenom , a pritom ostale rehabilitirati, je isto kao da se za genocid u srebrenici osudi domar one skole u kojoj se egzekucija izvrsavala. moze pruziti malo satisfakcije, ali tu treba dobro razmisliti sta je vrijednije - dvominutni okus moralne zadovoljstine kod pojedinca, ili kolektivni zdravstveni karton postedjen dijagnosticiranja hronicne sizofrenije i paranoje.
- Blaka
#1109 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ako brena nastupi, onda mora i Riblja Čorba! Jest da oni vjerovatno neće htjeti, ali treba poslati nekoga da ih moli, pa ne može to tako, samo seljaci da uživaju, neka dođu i malo urbaniji "agresori"!
- Neelix
#1110 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
bravofixer wrote:a sto ne mogu supe na viljusku. kad bi se u ovoj drzavi protjerivali svi koji su nosili "onu tamo" uniformu, ovoj drzavi bi zafalilo 30 % ljudi. nakon sto se potpisao dejton, okupatorskoj se vojsci dao status partnera, inace nam danas svi ti hljebarosi ne bi stajali na istaknutim pozicijama. sds, kao stranka koja je najokrutije smislila i sprovela opsadu sarajeva, nije zabranjena, a mi bi zabranjivali breni da odrzi koncert. napad na brenu je najbolji pokazatelj da smo mi izgubili kompas, da mi ne znamo gdje udaramo ni koga da krivimo za ovo stanje koje imamo. obracunati se sa brenom , a pritom ostale rehabilitirati, je isto kao da se za genocid u srebrenici osudi domar one skole u kojoj se egzekucija izvrsavala. moze pruziti malo satisfakcije, ali tu treba dobro razmisliti sta je vrijednije - dvominutni okus moralne zadovoljstine kod pojedinca, ili kolektivni zdravstveni karton postedjen dijagnosticiranja hronicne sizofrenije i paranoje.
- chuchumbamayumbe
#1111 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Sabur rajo, nije ovo dno...
Ima jos do dna a jedva cekam da vidim sta nas ocekuje u predstojecem periodu!
Brena ko Brena, hebo Brenu, ali kada vidim sta se ovdje desava, koliko mrznje, koliko licemjerja, koliko lopovluka, koliko svega negativnog, ne pise nam se dobro.
Ima jos do dna a jedva cekam da vidim sta nas ocekuje u predstojecem periodu!
Brena ko Brena, hebo Brenu, ali kada vidim sta se ovdje desava, koliko mrznje, koliko licemjerja, koliko lopovluka, koliko svega negativnog, ne pise nam se dobro.
- chuchumbamayumbe
#1112 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Bravo fixer-u.fixer wrote:a sto ne mogu supe na viljusku. kad bi se u ovoj drzavi protjerivali svi koji su nosili "onu tamo" uniformu, ovoj drzavi bi zafalilo 30 % ljudi. nakon sto se potpisao dejton, okupatorskoj se vojsci dao status partnera, inace nam danas svi ti hljebarosi ne bi stajali na istaknutim pozicijama. sds, kao stranka koja je najokrutije smislila i sprovela opsadu sarajeva, nije zabranjena, a mi bi zabranjivali breni da odrzi koncert. napad na brenu je najbolji pokazatelj da smo mi izgubili kompas, da mi ne znamo gdje udaramo ni koga da krivimo za ovo stanje koje imamo. obracunati se sa brenom , a pritom ostale rehabilitirati, je isto kao da se za genocid u srebrenici osudi domar one skole u kojoj se egzekucija izvrsavala. moze pruziti malo satisfakcije, ali tu treba dobro razmisliti sta je vrijednije - dvominutni okus moralne zadovoljstine kod pojedinca, ili kolektivni zdravstveni karton postedjen dijagnosticiranja hronicne sizofrenije i paranoje.
Napade me danas kolegica na poslu...pricamo nesto o Breni, poce ona pricu, ovo-ono..Reko, jesi li to u Avazu procitala?
Joj buraz, isto ko da sam joj oko iz glave iscupo!
Sta ti, sta ti imas protiv Avaza, aaaajoooooj, da sam znao da je to toliko zatucano i zatupljeno ne bih ni ulazio u polemiku!
Ne mozes ti sa zatucanim nikako izaci na kraj...
- 100urbanihlegendi
#1113 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ovo je vrhunac nebuloze... AHAHAHAHHAAHAAH!Blaka wrote:Čorba i tompson su sto puta manje zlo od brene, i u umjetničkom i u moralnom aspektu!Murat Sabanovic wrote: jebo brenu,nek pjeva boli nas karina...samo cecu,tomsona,corbu ne treba pustiti ,ovo osatlo nek pjeva
- Neelix
#1114 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Sta ti imas protiv Avaza?chuchumbamayumbe wrote:Bravo fixer-u.fixer wrote:a sto ne mogu supe na viljusku. kad bi se u ovoj drzavi protjerivali svi koji su nosili "onu tamo" uniformu, ovoj drzavi bi zafalilo 30 % ljudi. nakon sto se potpisao dejton, okupatorskoj se vojsci dao status partnera, inace nam danas svi ti hljebarosi ne bi stajali na istaknutim pozicijama. sds, kao stranka koja je najokrutije smislila i sprovela opsadu sarajeva, nije zabranjena, a mi bi zabranjivali breni da odrzi koncert. napad na brenu je najbolji pokazatelj da smo mi izgubili kompas, da mi ne znamo gdje udaramo ni koga da krivimo za ovo stanje koje imamo. obracunati se sa brenom , a pritom ostale rehabilitirati, je isto kao da se za genocid u srebrenici osudi domar one skole u kojoj se egzekucija izvrsavala. moze pruziti malo satisfakcije, ali tu treba dobro razmisliti sta je vrijednije - dvominutni okus moralne zadovoljstine kod pojedinca, ili kolektivni zdravstveni karton postedjen dijagnosticiranja hronicne sizofrenije i paranoje.
Napade me danas kolegica na poslu...pricamo nesto o Breni, poce ona pricu, ovo-ono..Reko, jesi li to u Avazu procitala?
Joj buraz, isto ko da sam joj oko iz glave iscupo!
Sta ti, sta ti imas protiv Avaza, aaaajoooooj, da sam znao da je to toliko zatucano i zatupljeno ne bih ni ulazio u polemiku!
Ne mozes ti sa zatucanim nikako izaci na kraj...
-
JBL
#1115 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Corba i Thompson samo guraju svoje a Fahreta je izdale svoje i gura tudje. Kontas?100urbanihlegendi wrote:Ovo je vrhunac nebuloze... AHAHAHAHHAAHAAH!Blaka wrote:Čorba i tompson su sto puta manje zlo od brene, i u umjetničkom i u moralnom aspektu!Murat Sabanovic wrote: jebo brenu,nek pjeva boli nas karina...samo cecu,tomsona,corbu ne treba pustiti ,ovo osatlo nek pjeva
p.s.: Thompson je gospodin za ovaj dvojac
- SPARTAK
#1116 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
djaba sva ova prica....
zaista djaba....
da se bogdom ovako zalazemo oko pametnijh stvari....gdje bi nam bio kraj...
zaista djaba....
da se bogdom ovako zalazemo oko pametnijh stvari....gdje bi nam bio kraj...
-
JBL
#1117 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nisam rekao da je gospodin vec da je gospodin za ono dvoje....
- Toffee karamela
#1118 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Gleda li iko ovu njenu spiku u CD?
Senad je pita "Od koga vam je prijetila opasnost roditeljima"
Njoj samo mikrofon da nije ispao iz ruku, vrti glavom :"Pa je li važno od koga im je prijetila opasnost".
Ja koja cajka, koji licemjer!
Njoj samo mikrofon da nije ispao iz ruku, vrti glavom :"Pa je li važno od koga im je prijetila opasnost".
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1119 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
eve Fahreta na CD-u
samo što nezaplaČe

samo što nezaplaČe
-
lolo_lolo
#1120 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
hebem joj plemepici wrote:eve Fahreta na CD-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo što nezaplaČe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
adnan_hz
#1121 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
ma senad je unistava pitanjima.. zena ne zna sta da kaze... ev sad je pitao jel agresija bila jel rat ona nesto deseto prica...
- terra_incognita
#1122 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Truni budalastine ali nikako do odgovora na pitanje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1123 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
TOOOOOOO BITNUT ČE KONCERAT !!!!!!!!!!
OSTALA JE BOSANKA TOOOOOOO !!!!!!!!!!
SEnade jesi se uvalio sa ovim intervjuo
OSTALA JE BOSANKA TOOOOOOO !!!!!!!!!!
SEnade jesi se uvalio sa ovim intervjuo
-
JBL
#1124 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
sta reci osim FUJ!Toffee karamela wrote:Gleda li iko ovu njenu spiku u CD?
![]()
![]()
Senad je pita "Od koga vam je prijetila opasnost roditeljima"
-
The Silent Man
#1125 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
ne kontam sad tamba lamba iz 80-ih,pa brcko dosla da spasi roditelje (koji su u drugoj recenici bili sigurni u Zagrebu) pa nije imala sta da obuce osim uniforme i nije imala sta da radi vec da peva pred vojnicima,koji su joj trebali streljati roditelje,onako antimilitaristicki,pa sniminla militaristicki,onako ljubavni spot sa crvenim beretkama...
haj ba brena
haj ba brena