Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MUNAFIK

#1101 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

sabanss wrote:
Dasi wrote: Sta li si ti slusala :)
Rekao je da se mozda pogresno izrazio i da nije mislio ni na koga drugog nego na Papeta. Naravno, mislio je na izjavu poslije utakmice a ne na rafalanje i psovanje. Inace, ja sam uz Misketa 100% sve dok kod Papeta postoje dvostruki arsini. I da, rekao je da je to Pape rekao njemu i Ibricicu (da bi ga bilo sramota odazvati se reprezentaciji a da tako malo igra u klubu).
Koja je logika da selektor kaze igracu da bi na njegovom mjestu bilo ga stid odazvati se pozivu i ipak ga pozove?

Moze li mi neko ovo objasniti?
Pa logika je u tome sto Pape voli da kupuje popularnost kod raje, jer kad ga ne bi pozvao, onda bi on kao selektor morao da objasnjava novinarima i navijacima sto ga nije zvao, valjalo bi onda slusat kritike al nema on M*** za to... Lakse je ovako, psihicki maltretirat covjeka i navodit ga da se on ne odazove na poziv, pa onda sa pape ispadne dobar a Miske ''izdajnik'' koji nece da se odazove... Hinjska posla :twisted:
Dasi

#1102 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

palermo wrote:A šta jeloše u toj izjavi Sušića ???. Motivirajuća,pedagoška...........mislim, ova priča je isforsirana vjerovatno, ali kad je već počela, brate ako je ovo razlog Misketovog ponašanja, onda on k'o dijete. A nije dijete
Ma eto nije nista lose, osim sto zovne igraca na okupljanje da mu kaze da bi ga bilo sramota da se odazove da je na njegovom mjestu. Vidio bi vam komentara da je Dzeku drzao u rezervi i jos mu to rekao dok je Dzeko bio na klupi u City-u. Sve stoji da je Miske van forme, da je preosjetljiv, da Pape nije pogrijesio sto ga je uveo u drugom poluvremenu. Al' brate nikako nije u redu pozvati igrace i reci im maltene "kako ih nije stid sto su se odazvali pozivu". Malo me nerviraju ovi napadi na Misketa, koji je igrao za nas kad i nismo imali neke realne sanse, dok je sam Pape rekao da je preuzeo reprezentaciju jer je vidio da nesto moze napraviti. Pa sto je dragi Pape nisi uzeo ranije pa probao od govana napraviti pitu, nego cekao tepsiju i jufke pa eto sad kao nesto moze zamjesiti. Miske nam je puno valjao i fakat nije u redu ovo pljuvanje po njemu. Al' eto takvi smo mi, valjas deset puta i jednom ne valjas odmah ide drvlje i kamenje kao da nikad nisi valjao.
I da, pitar sam i postujem Papeta al' kad nesto nije u redu nije u redu.
palermo

#1103 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

Dasi wrote:
palermo wrote:A šta jeloše u toj izjavi Sušića ???. Motivirajuća,pedagoška...........mislim, ova priča je isforsirana vjerovatno, ali kad je već počela, brate ako je ovo razlog Misketovog ponašanja, onda on k'o dijete. A nije dijete
Ma eto nije nista lose, osim sto zovne igraca na okupljanje da mu kaze da bi ga bilo sramota da se odazove da je na njegovom mjestu. Vidio bi vam komentara da je Dzeku drzao u rezervi i jos mu to rekao dok je Dzeko bio na klupi u City-u. Sve stoji da je Miske van forme, da je preosjetljiv, da Pape nije pogrijesio sto ga je uveo u drugom poluvremenu. Al' brate nikako nije u redu pozvati igrace i reci im maltene "kako ih nije stid sto su se odazvali pozivu". Malo me nerviraju ovi napadi na Misketa, koji je igrao za nas kad i nismo imali neke realne sanse, dok je sam Pape rekao da je preuzeo reprezentaciju jer je vidio da nesto moze napraviti. Pa sto je dragi Pape nisi uzeo ranije pa probao od govana napraviti pitu, nego cekao tepsiju i jufke pa eto sad kao nesto moze zamjesiti. Miske nam je puno valjao i fakat nije u redu ovo pljuvanje po njemu. Al' eto takvi smo mi, valjas deset puta i jednom ne valjas odmah ide drvlje i kamenje kao da nikad nisi valjao.
Pa ko pljuje ovdje po Misketu.Ja jedino vidim da se po Papetu pljuje. A ja se na ovom forumu sasvim sigurno nisam deklarisao kao vatreni papetovac.
Dasi

#1104 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

sabanss wrote:
Dasi wrote: Sta li si ti slusala :)
Rekao je da se mozda pogresno izrazio i da nije mislio ni na koga drugog nego na Papeta. Naravno, mislio je na izjavu poslije utakmice a ne na rafalanje i psovanje. Inace, ja sam uz Misketa 100% sve dok kod Papeta postoje dvostruki arsini. I da, rekao je da je to Pape rekao njemu i Ibricicu (da bi ga bilo sramota odazvati se reprezentaciji a da tako malo igra u klubu).
Koja je logika da selektor kaze igracu da bi na njegovom mjestu bilo ga stid odazvati se pozivu i ipak ga pozove?

Moze li mi neko ovo objasniti?
To ces morati pitati ili Misketa ili Papeta. Moguce je da je to neki iskrivljeni pokusaj Papetovog dizanja morala. Vrlo je moguca i ova @MUNAFIKova konstatacija. Haj mu znaj, al' ovo nista ne valja :(
BHCluster

#1105 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Sto se mene tice neka Miske zabija pobjedonosne golove za reprezentaciju i moze da mi "jebe" sve to 10 koljena uzduz i poprijeko...
tataćusak

#1106 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by tataćusak »

Dasi wrote:
Prijatelju nadam se da imaš dovoljno životnog iskustva da znaš da se pita ne pravi od govana.
Pape nije htio ranije preuzeti reprezentaciju zato što su čolaković dominković čeko ušanović i compani postavljali selektorima uslov a to je bio: plasman na veliko takmičenje.
Ozbiljan čovjek kao što je pape je vidio da to ne može ispuniti i nije htio da se prihvati ćorava posla. Sada je vidio da može i prihvatio se, odmah na startu kvalifikacija je rekao : Zadnje kolo u Parizu sa Francuzima za prvo mjesto :bih: .
Nek ste vi podržavali ćiru i onog novinarčića sa obn-a prodane duše. U vrijeme kada je trebalo podržati Kodru, Bolića, Barbareza vi ste ko zadnji papci padali na ćirin šupljak. Al ne valja pape koji je dva kola prije kraja 99% obezbijedio baraž šta on zna FUJ smajli koji povraća
Dasi

#1107 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

palermo wrote:Pa ko pljuje ovdje po Misketu.Ja jedino vidim da se po Papetu pljuje. A ja se na ovom forumu sasvim sigurno nisam deklarisao kao vatreni papetovac.
Ma jooooj nisam mislio na tebe :) Al' ima likova, vrati se malo unazad, te treba se zahvaliti Misketu, te meni vise ne bi igrao, te sad sumnjaju i da je izdajica (Portuga)... Isto kao da nam taj covjek nikad nije viljao i toliko puta pruzio radost. Fakat mi zao covjeka, karijera mu u silaznoj putanji a mi umjesto da ga podrzimo bar malo jok lakse je pljuvati. Moram reci da i njega ne shvatam, ustani brate ujutro i trci 10 km. Unajmi nekog fitnes trenera (bar ti to mozes) skidaj kile, nabijaj kondiciju. Bas izgleda kao da je i psihicki ljohno, vjerovatno ga sve ovo izjeda i navijaci bi bar na utakmici mogli skandirati negovo ime da ga malo dignu. Al' jok....
palermo

#1108 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

Dasi wrote:
palermo wrote:Pa ko pljuje ovdje po Misketu.Ja jedino vidim da se po Papetu pljuje. A ja se na ovom forumu sasvim sigurno nisam deklarisao kao vatreni papetovac.
Ma jooooj nisam mislio na tebe :) Al' ima likova, vrati se malo unazad, te treba se zahvaliti Misketu, te meni vise ne bi igrao, te sad sumnjaju i da je izdajica (Portuga)... Isto kao da nam taj covjek nikad nije viljao i toliko puta pruzio radost. Fakat mi zao covjeka, karijera mu u silaznoj putanji a mi umjesto da ga podrzimo bar malo jok lakse je pljuvati. Moram reci da i njega ne shvatam, ustani brate ujutro i trci 10 km. Unajmi nekog fitnes trenera (bar ti to mozes) skidaj kile, nabijaj kondiciju. Bas izgleda kao da je i psihicki ljohno, vjerovatno ga sve ovo izjeda i navijaci bi bar na utakmici mogli skandirati negovo ime da ga malo dignu. Al' jok....
Ma dobro, složit ću se ja sa tobom tu.....ali brate, stvarnio i Miske treba da se prestane ponašati kao dijete. pa jebo te, juče mu je Sušić dao priliku da bude ponovno heroj nacije, i umjesto da uživa u tome sada, on baš kao pravo dijete sad kao nekom nešto dokazuje.
Jebi ga, ko sa djecom liježe popišan ustaje. I Miske mora neke stvari shvatiti
Dasi

#1109 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

tataćusak wrote:Prijatelju nadam se da imaš dovoljno životnog iskustva da znaš da se pita ne pravi od govana.
Pape nije htio ranije preuzeti reprezentaciju zato što su čolaković dominković čeko ušanović i compani postavljali selektorima uslov a to je bio: plasman na veliko takmičenje.
Ozbiljan čovjek kao što je pape je vidio da to ne može ispuniti i nije htio da se prihvati ćorava posla. Sada je vidio da može i prihvatio se, odmah na startu kvalifikacija je rekao : Zadnje kolo u Parizu sa Francuzima za prvo mjesto :bih: .
Nek ste vi podržavali ćiru i onog novinarčića sa obn-a prodane duše. U vrijeme kada je trebalo podržati Kodru, Bolića, Barbareza vi ste ko zadnji papci padali na ćirin šupljak. Al ne valja pape koji je dva kola prije kraja 99% obezbijedio baraž šta on zna FUJ smajli koji povraća
Sad si me bas iznervirao!!!
Naravno da se pita ne pravi od govana al' su to neki prije Papeta probavali. Pape voli izgleda doci dok se pita pece pa da je samo izvadi iz rerne.
A iznervirao si me sa ovim boldiranim. Znamo li se mi drug? Vidim ti znas koga sam ja podrzavao a koga ne! I ja nisam rekao da ne valja Pape, cak sam rekao i da se slazem sa njim sto je Misketa uveo u drugom poluvremenu. Prijatelju (vidim znamo se) Pape je motivator nula, ne znam sta je gore kad ne probava da motivise ili kad proba. Cuj "mene bi bilo stid" e to je moj prijatelju FUJ i smajli koji povraca
jeza u ledja

#1110 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

MUNAFIK wrote:
Pa logika je u tome sto Pape voli da kupuje popularnost kod raje, jer kad ga ne bi pozvao, onda bi on kao selektor morao da objasnjava novinarima i navijacima sto ga nije zvao, valjalo bi onda slusat kritike al nema on M*** za to... Lakse je ovako, psihicki maltretirat covjeka i navodit ga da se on ne odazove na poziv, pa onda sa pape ispadne dobar a Miske ''izdajnik'' koji nece da se odazove... Hinjska posla :twisted:
Procitao sam vise tvojih postova na temi o Papetu i iz njih zakljucujem da si zlonamjeran. Nisi ti jedini.

Price o psihickom maltretiranju i navodjenju da se ne odazove na poziv moze kao zakljucak izvlacit samo zlonamjeran covjek. Ljudi jednostavno zapikaju nesto u glavi, ne valja im Pape, ne valja im Ciro, ne valja im Misimovic, ne valja im Begovic, Ibricic, peti-deseti i nema, svaka recenica je u tome stilu.

Tvoja argumentacija jednostavno nema logike. Misimovic pozvan da Susic ne bi morao objasnjavati novinarima i navijacima sto ga nije zvao?? Pa zasto da ga ne zove? Misimovic je jedan od nasih najboljih igraca, zasto ga ne bi zvao? Pa nije umro pobogu. Ali ne, logicnije je da ga je , pazi sad, zvao da bi ga maltretirao i psihicki zlostavljao, a nije logicno da ga je zvao da bi nam pomogao da ostvarimo rezultat??? :-)

Kakve cete samo ingeniozne zakljucke donositi samo iz razloga sto u vasoj glavi postoje ljudi kojima je jedina svrha u zivotu da valjda budu hinje!??

No ne cudi me. Davno sam naucio da ljudi poimaju svijet oko sebe kroz prizmu vlastitih osobina.
Dasi

#1111 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

palermo wrote: Ma dobro, složit ću se ja sa tobom tu.....ali brate, stvarnio i Miske treba da se prestane ponašati kao dijete. pa jebo te, juče mu je Sušić dao priliku da bude ponovno heroj nacije, i umjesto da uživa u tome sada, on baš kao pravo dijete sad kao nekom nešto dokazuje.
Jebi ga, ko sa djecom liježe popišan ustaje. I Miske mora neke stvari shvatiti
To donekle stoji drug al' da Pape nije rekao "mene bi bilo stid". Zamisli sebe, davao si se 100% za reprezentaciju, onda dodje neki kreten Mikado za selektora i neki Rumun za trenera u tim i sjebu te totalno. Karijera ti krene niz brdo a onda dodje Pape i kaze ti "mene bi bilo stid", dodju neki forumasi i navijaci i pocnu te pljuvati kao da nikad nista nisi uradio. U 100KM da bi i ti slicno odreagovao, mislim na izjavu poslije tekme a ne na rafalanje i psovanje (ako je to bilo upuceno Papetu, treba da pojede govno veliko, da se poklopi i izvine).
Last edited by Dasi on 07/09/2011 22:17, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#1112 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

E sad sto se tice Misimovica.

On je po meni mnogo vazniji nama igrac od onog kako mescini vecina misli. Takodje ne cini mi se da je sad ista kilaviji nego prije 2-3 godine. Nikad nije igrao odbranu, a i kad jeste krpio je igrace. No nije da ne moze potrcat. Sinoc u drugom po meni najbolji nas igrac. Ja sam danima prije utakmice govorio da posto nemamo drugog spica da Miske mora igrati, odnosno da je upravo on veznjak koji najbolje zna dati gol, najvise voli sutat i najprecizniji je. To sam vidio i sinoc jer ono nije lako bilo dati. Takodje, imao je 2 ili 3 pasa koje niko drugi nije imao (i u Minsku je imao jedan za Pjanica). Takve pasove tacno samo klasan play moze dati i ja ih nisam vidio ni od Pjanica ni od Stilica ni od Ibricica.

Po meni, zasluzio je da igra bar 45 minuta svaku utakmicu. Pogotovo kad nam treba gol.

Sto se tice fizicke spreme, valjda Pape na treningu vidi vise od nas. Ibricic se pokazao kao korisniji u odbrani i zesci u duelu, ma sta god vi mislili o njemu. Jasno mi je i zasto je on igrao.

I na kraju, hoce li pobogu neko reci Susicu da prica o tome da mogu igrati samo oni koji su redovni u svom klubu nema nikakvog smisla niti je tacna???? :-)
Edin H.

#1113 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

(ne)forumas wrote:e moj miske kud ga dade, sad bi se lijepo grizli za jaja a ne naprdjivali bezveze

:lol: :lol: :lol:
Dasi

#1114 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

jeza u ledja wrote:E sad sto se tice Misimovica.

On je po meni mnogo vazniji nama igrac od onog kako mescini vecina misli. Takodje ne cini mi se da je sad ista kilaviji nego prije 2-3 godine. Nikad nije igrao odbranu, a i kad jeste krpio je igrace. No nije da ne moze potrcat. Sinoc u drugom po meni najbolji nas igrac. Ja sam danima prije utakmice govorio da posto nemamo drugog spica da Miske mora igrati, odnosno da je upravo on veznjak koji najbolje zna dati gol, najvise voli sutat i najprecizniji je. To sam vidio i sinoc jer ono nije lako bilo dati. Takodje, imao je 2 ili 3 pasa koje niko drugi nije imao (i u Minsku je imao jedan za Pjanica). Takve pasove tacno samo klasan play moze dati i ja ih nisam vidio ni od Pjanica ni od Stilica ni od Ibricica.

Po meni, zasluzio je da igra bar 45 minuta svaku utakmicu. Pogotovo kad nam treba gol.

Sto se tice fizicke spreme, valjda Pape na treningu vidi vise od nas. Ibricic se pokazao kao korisniji u odbrani i zesci u duelu, ma sta god vi mislili o njemu. Jasno mi je i zasto je on igrao.

I na kraju, hoce li pobogu neko reci Susicu da prica o tome da mogu igrati samo oni koji su redovni u svom klubu nema nikakvog smisla niti je tacna???? :-)
Potpuno se slazem sa tobom u vezi Misketa.
Pape ne da ne valja, za sad nije odlican al' je dobar, nego covjek nije taktican sa rijecima. Treba vuku ici niz dlaku jer nemamo ih na bacanje.
To boldirano je i Miske rekao, parafrazram "Malo mi je glupo to pravilo da ne moze igrati igrac koji nije standardan u timu. U zadnoj utakmici je dosta igraca bilo na terenu koji nisu standardni." I meni je to glupo, kao da imamo metar igraca u jakim ligama i jos pri tom da su svi standardni. Vidjecemo poslije ove, mozda jos jedne, generacije ko ce to igrati vani i ko ce biti standardan.
lord blackadder

#1115 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lord blackadder »

tataćusak wrote:
Dasi wrote:
Prijatelju nadam se da imaš dovoljno životnog iskustva da znaš da se pita ne pravi od govana.
Ozbiljan čovjek kao što je pape je vidio da to ne može ispuniti i nije htio da se prihvati ćorava posla. Sada je vidio da može i prihvatio se, odmah na startu kvalifikacija je rekao
Nije htio preuzeti reprezentaciju jer, po njegovim rijecima, nismo imali kvalitetu. Sada kad je vidio da bi se 'moglo', onda je prihvatio posao, kao mozebitnu vizu za nekog prosjecnog francuskog prvoligasa. Gotovan.

Proslavio se i sa izjavama , tipa 'cuo sam za Spahica'. Kakve veze ima sto se plasirao u baraz? Sta je baraz? Hoce li opet budale izaci na ulice i slaviti baraz? To su oni isti idioti koji urlicu 'Bosna je Sampion oooo oooo', dok se normalan svijet hvata za glavu od srama.

Sliskovica je dijelila jedna utakmica od Eura i Svjetskog, isto kao i Susica, tako da ne vidim mjesta uzdizanju Susica. Luxemburg je savladao Albaniju a on ih je jedva dobio kuci, na strani kiksao. Imao je i dobrih poteza, ali i losih.

6 bodova protiv Bjelorusije sam ocekivao. I da mi je otac selektor, rekao bi mu napusti klupu jer nije uzeo 6 bodova iz ovog dvomeca. (pustite mi komparacije s Francuzima)

Ako se slucjano plasiramo, to ce biti zasluga svih. Igraca ponajvise.

Kraj price.
Last edited by lord blackadder on 07/09/2011 22:46, edited 1 time in total.
Magarece_godine

#1116 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Magarece_godine »

Jedna od dobrih i losih strana fudbala istovremeno je ta sto se argumentovano moze tvrditi da je nesto bijelo iako je crno, naravno i obratno ....
Org

#1117 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Org »

pozdrav svima,

Vidim da ste se mnogi uhvatili Sušićeve izjave kao da je ne znam šta.
Sušić je to rekao njemu i Ibričiću nakon poraza od rumuna, kad su njih dvojca skupa pretrčali 200 metara u toku cijele utakmice, Pape je 100% u pravu, a jedina tužno u ovom svemu je što Miske i nema neku konkurenciju kao i većina naših igrača pa ih se tetoši i previše. da se ovako ponaša prema Kapelu ili slično nikad on ne bi zaigro više.

Pitam se da je ovo izašlo u javnost odmah nakon rumunije kakva bi reakcija bila...
Comrad

#1118 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Comrad »

Ne kontam u cemu je problem. Miske je igrac, Pape je sef i tacka. Ako mu je i rekao nesto slicno, bilo je dobronamjerno.

Miske mora malo poraditi na sebi, usra bezveze karijeru. Posvadja se u wolfsburgu, u feneru, u rusiji ne igra, u repki... e jbg, neka smiri loma. Igracina i po, umjesto da razvaljuje on mora sjediti na klupi i ofirati se sa ovim izjavama. :roll:

REPREZENTACIJA - ekipa iznad bilo kojeg pojedinca!
palermo

#1119 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

jeza u ledja wrote:E sad sto se tice Misimovica.

ovo boldirano, stvarno je to jedan izjava koja nema smisla.Uostalom,šta danas u modernom fudbalu znači standardan, i je li isto biri standrdan u Vležu ili Manchester citijy,primjera radi.

Ovo drugo, pa mislim da je mnogima bilo jasno da će se bez Msiketa juče teško stvarati šanse. A opet, ima i logike za Ibričića, jebi ga, bilo bi nepotrebno i nerezonski krenuti grlom u jagode po gol, pogotovo što Bjelorusi nisu bezazlena reprezentacija i meni Ibričić juče nije bio najgori. Miske je nažalost posljednih mjeseci u tkavom stanju da se teško može reći da je za ozbiljan profesionalna fudbal.

Ma nek ga je on zavalio :) bolje da o ovome naprdujemo, nego o razlozima neupsjeha :D
vernes81

#1120 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vernes81 »

Org wrote:pozdrav svima,

Vidim da ste se mnogi uhvatili Sušićeve izjave kao da je ne znam šta.
Sušić je to rekao njemu i Ibričiću nakon poraza od rumuna, kad su njih dvojca skupa pretrčali 200 metara u toku cijele utakmice, Pape je 100% u pravu, a jedina tužno u ovom svemu je što Miske i nema neku konkurenciju kao i većina naših igrača pa ih se tetoši i previše. da se ovako ponaša prema Kapelu ili slično nikad on ne bi zaigro više.

Pitam se da je ovo izašlo u javnost odmah nakon rumunije kakva bi reakcija bila...
Najbolji post na ovoj temi :thumbup:
vernes81

#1121 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vernes81 »

Nije htio preuzeti reprezentaciju jer, po njegovim rijecima, nismo imali kvalitetu. Sada kad je vidio da bi se 'moglo', onda je prihvatio posao, kao mozebitnu vizu za nekog prosjecnog francuskog prvoligasa. Gotovan.

Proslavio se i sa izjavama , tipa 'cuo sam za Spahica'. Kakve veze ima sto se plasirao u baraz? Sta je baraz? Hoce li opet budale izaci na ulice i slaviti baraz? To su oni isti idioti koji urlicu 'Bosna je Sampion oooo oooo', dok se normalan svijet hvata za glavu od srama.

Sliskovica je dijelila jedna utakmica od Eura i Svjetskog, isto kao i Susica, tako da ne vidim mjesta uzdizanju Susica. Luxemburg je savladao Albaniju a on ih je jedva dobio kuci, na strani kiksao. Imao je i dobrih poteza, ali i losih.

6 bodova protiv Bjelorusije sam ocekivao. I da mi je otac selektor, rekao bi mu napusti klupu jer nije uzeo 6 bodova iz ovog dvomeca. (pustite mi komparacije s Francuzima)

Ako se slucjano plasiramo, to ce biti zasluga svih. Igraca ponajvise.

Kraj price.[/quote]

Al ti gujo dobro raskrinkas tajne planove iz glava ljudi koje si samo na tv-u vidio
jeza u ledja

#1122 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

palermo wrote:
ovo boldirano, stvarno je to jedan izjava koja nema smisla.Uostalom,šta danas u modernom fudbalu znači standardan, i je li isto biri standrdan u Vležu ili Manchester citijy,primjera radi.
Pa eto rekao je sinoc na konferenciji nesto tipa nije isto Dzeko u Citiju i Pjanic u Lyonu kao Misimovic u Dinamu. Dinamo nije neka ekipa i bla bla.

Medjutim, ni to bas nema smisla jer Rahimic igra jos manje od Misimovica, al eto.
vernes81

#1123 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vernes81 »

jeza u ledja wrote:
palermo wrote:
Pa eto rekao je sinoc na konferenciji nesto tipa nije isto Dzeko u Citiju i Pjanic u Lyonu kao Misimovic u Dinamu. Dinamo nije neka ekipa i bla bla.

Medjutim, ni to bas nema smisla jer Rahimic igra jos manje od Misimovica, al eto.
Ja stvarno nigdje osim kod nas nisam vidio da selektor mora opravdavati svoje postupke i odluke o prvih 11.
udrch

#1124 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

tataćusak wrote:
Dasi wrote:
Meni je svaki trener koji je bilo šta napravio bio KRALJ, znači svi osim Mušovića..pa tako isto mislim i o Papetu..on je meni kralj dok ide uza stepenice, kad se počne kotrljati, jebajiga..
Ovo oko preuzimanja reprezentacije si samo ti izvalio na ovom forumu..Pape nije htio našu reprezentaciju gledati ni na TV-u..posebna je to sorta čovjeka..bio je odličan fudbaler, ali kao patriota je NULA..nikad ništa nije uradio za nas dok nije postao trener..a postao je trener onda kada ga više nijedna klub u Francuskoj nije htio, a čak mu i Istanbul dao otkaz..
Što se tiče papeta i Francuza, on se njima unaprijed predao na Koševu..to je najlošija utakmica koju smo odigrali zadnjih godina..bez ikakve taktike, plana i vizije..
I ja sam bio i ostao na strani Bolića i Kodre bio i na utakmici, bojkotovo Tursku i još jednu, ali vozovi prolaze a ja ne mogu čekati da u našoj državi zumbuli procvjetaju..nemam ja 18 godina..
Sa ovom ekipom i u ovoj grupi, sve postignuto ispod baraža bio bi debakl za bilo kojeg trenera naše reprezentacije..to što smo dva kola prije kraja obezbjedili baraž, iskreno još i nismo, ali i da jesmo, nije naša zasluga (Omjer 8-5-1-2 uz gol razliku 11:7 i nije nešto impozantan, već prosječan), već zasluga Rumuna i Bjelorusa, koji su se koncentrisali na Francuze i ostvarili ciljeve, nisu poraženi ni jedni ni drugi, ali su zato gubili bodove od svih ostalih..
Bosanski_kralj

#1125 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Sušić ima problema prilikom izražavanja, nije baš neki govornik. Često kaže stvari koje ne misli a koje ružno zvuče. Tako sinoć prije utakmice govori kako se nada da će nam Misimović trebati u II poluvremenu kako bi popravio nepovoljan rezultat :-)

Vjerovatno je i sa Misimovićem pokušavajući da mu dobronamjreno sugeriše vezano za njegovu formu, samo pogoršao stvar.
Last edited by Bosanski_kralj on 08/09/2011 00:09, edited 1 time in total.
Post Reply