Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je Casa United super za doručka. Taman da obilno doručkuješ.
Nego, ne znam da li neko zna za Burger restoran? (nisam sigurna da je ovo tačan naziv, ali ide Burger nešto...)
Malo je zavučen, ulica ispred Trase, kod Vinarije.
Bila sam u prolazu, mali je restoran, ali sam vidjela da imaju poprilično velike hamburgere pa eto, da li su ok?
karanana wrote:luka u onom sokaku kod meeting pointa.
tisina na chengic vili. tu btw nisam jeo ali sam svjedok dolaska raznoraznih glavesina u taj restoran od komsica do bevande i drugih karinasha, a siguran sam da oni znaju svojoj guzici ugoditi.
magarac je prije bio beton ali sad je bivsi gazda magarca otvorio gore navedenu luku. cak sad ne znam ni radi li magarac, ali nije bio los i kad je ovaj stari gazda otiso, mada je ofalio ali mogo je proci.
i libertas u logavinoj svakako. i tu glaveshine kroje sudbinu naroda uz dalmatinske specijalitete.
U tisini su skoljke i prstaci njamiiiii...odlicna klopa
cuj imaju prstace u tisini? koliko je kila/porcija?
nisam ih nikad probao a obozavam ove crne obicne jeftine tako da bi vjerovatno probajuci prstave dozivio orgazam.
esmasaric wrote:Meni je Casa United super za doručka. Taman da obilno doručkuješ.
Nego, ne znam da li neko zna za Burger restoran? (nisam sigurna da je ovo tačan naziv, ali ide Burger nešto...)
Bila sam u prolazu, mali je restoran, ali sam vidjela da imaju poprilično velike hamburgere pa eto, da li su ok?
Casa je extra za sva doba, sve ine je super, tj sve kuhano. Sendvici su im doduse uzas, ali sve drugo, njam..Klepe odlicne, wokovi, ova kuhana jela s teletinom, njam.. A svi koji rade su divni..
Je li neko isao u LA VIVA ARABIA, na Dolac Malti, pored onog nargila bara?
Sudeci po FBu nije los meni, a nije ni skup...znam d je otvorila djevojka udata za lika iz Dubaija iliti Sirije...pa su donijeli tu istocnjacku kuhinju i nama
Nisrin wrote:Je li neko isao u LA VIVA ARABIA, na Dolac Malti, pored onog nargila bara?
Sudeci po FBu nije los meni, a nije ni skup...znam d je otvorila djevojka udata za lika iz Dubaija iliti Sirije...pa su donijeli tu istocnjacku kuhinju i nama
Super izgleda ali ne volim mjesta koja imaju u ponudi pravo puno jela jer će doći vrijeme kad će reći to nemamo i sav početni uspjeh pada u vodu. Razumijem internacionalna kuhinja ali 30 pizza, arapska jela pa malo fajitas pa malo grilovana piletina. Ne znam, veliki meniji me odbijaju u startu
Nisrin wrote:Je li neko isao u LA VIVA ARABIA, na Dolac Malti, pored onog nargila bara?
Super izgleda ali ne volim mjesta koja imaju u ponudi pravo puno jela jer će doći vrijeme kad će reći to nemamo i sav početni uspjeh pada u vodu. Razumijem internacionalna kuhinja ali 30 pizza, arapska jela pa malo fajitas pa malo grilovana piletina. Ne znam, veliki meniji me odbijaju u startu
Meni bode oci koliko su nemastoviti i koliko nemaju ukusa kada kupuju namjestaj za svoje restorane i kafice, znaci u Sarajevu ima brat bratu jedno 50 identicnih, kad sjednes ne znas gdje si sjeo, a ako prvi put udjes, vec imas osjecaj da si bio tu.
medjutim wrote:
Meni bode oci koliko su nemastoviti i koliko nemaju ukusa kada kupuju namjestaj za svoje restorane i kafice, znaci u Sarajevu ima brat bratu jedno 50 identicnih, kad sjednes ne znas gdje si sjeo, a ako prvi put udjes, vec imas osjecaj da si bio tu.
i meni to nije jasno, posebno kad otvore internacionalne...napr ovaj bi trebao biti u duhu arapske tradicije, a ne stakla na carsiji...
Upravo tako , na prste jedne ruke se mogu nabrojati osobiti kafići a restorani su kao jaje jajetu slični....
esmasaric wrote:Meni je Casa United super za doručka. Taman da obilno doručkuješ.
Moj kum koji je velika izjelica i ljubitelj fast fooda i koji je probao hamburgere u raznim dijelovima svijeta se kune da su hamburgeri u tom Burger baru među najboljim koje je ikad probao Pominjao je neki Chicago burger ili tako nešto, da je vrh vrhova. Ja čekam vikend da idem da probam da vidim jel pretjeruje...
karanana wrote:luka u onom sokaku kod meeting pointa.
tisina na chengic vili. tu btw nisam jeo ali sam svjedok dolaska raznoraznih glavesina u taj restoran od komsica do bevande i drugih karinasha, a siguran sam da oni znaju svojoj guzici ugoditi.
magarac je prije bio beton ali sad je bivsi gazda magarca otvorio gore navedenu luku. cak sad ne znam ni radi li magarac, ali nije bio los i kad je ovaj stari gazda otiso, mada je ofalio ali mogo je proci.
i libertas u logavinoj svakako. i tu glaveshine kroje sudbinu naroda uz dalmatinske specijalitete.
U tisini su skoljke i prstaci njamiiiii...odlicna klopa
cuj imaju prstace u tisini? koliko je kila/porcija?
nisam ih nikad probao a obozavam ove crne obicne jeftine tako da bi vjerovatno probajuci prstave dozivio orgazam.
ne znam cijenu ...ne sjecam se hahahahhaha prstaci su super....a i te Črne ĐŽabne su dobre ja sve baje morske volim
Da li to bilo na Stupu? Mislim lokacija je katastrofa za takvo nešto.
Ja nikad neću prežaliti bivšu Teta šminku. Imali su jedno odličnu pastu, uhhh...i one prirodne sokove.
Sad se tu otvorio Sefte. Ja ušla da probam pizzu sa donerom. Kontam, super kombinacija, taman da se čovjek lijepo najede. Kad ono na svakom komadu pizze jedan tanki komad donera ma bježi...
Otvaranje bilo čega ugostiteljskog poslije Malte je rizik, a ta piletina nije čak ni bila na Stupu već malo prije Ilidže, nepristupačno i jednim i drugim...
Kod nas jedino da kupiš doner oval i istreseš na margaritu.
Vjerujem da je super kombinacija, izgleda super i ovaj griz što sam probala je bio ok. Ali šteta tako malo donnera.