muHa moj lijepi i predobri valjda ce oHanut ovaj pljusak il ce brega u camcu drzat konceratmuha_sa wrote: prokišnjava Skenderija
Goran Bregović prodao "Durdevdan"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1101 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
- muha_sa
#1102 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
hajmo bRezkišnu dovupici wrote:muHa moj lijepi i predobri valjda ce oHanut ovaj pljusak il ce brega u camcu drzat konceratmuha_sa wrote: prokišnjava Skenderija
- pici
#1103 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
muha_sa wrote:hajmo bRezkišnu dovupici wrote:muHa moj lijepi i predobri valjda ce oHanut ovaj pljusak il ce brega u camcu drzat konceratmuha_sa wrote: prokišnjava Skenderija
ima da odrzi koncerat pa makar mu ja drzo kisobran nad glavom...
-
RtrnOfSalisbury
#1104 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
jebalom morebit nadodje na ideeju da smiksa nesto na temu bluz na kisni dan sa trubama
cime bi pomjerio granice i poceo punit stadione ...
nece valjda, vraze odskoci, bjez necastiva silo, bjezte demoni
nece valjda, vraze odskoci, bjez necastiva silo, bjezte demoni
- ¤ jelena ¤
#1105 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
BHCluster wrote:bezveze kmechish kad i sam znas da se ne mozete oprati za ono sto je napravljeno u ime "vaseg" naroda zadnjih 20 i kusur godina.dječak sa šibicama wrote:Tema na kojoj se vrijedjaju ne samo Romi, nego i Bugari, uz jos neke narode, a u isto vrijeme se cendra kako "on vrijedja moj narod".
Lakums papir za sovinizam.
Ovo nametanje kolektivnog osjećaja krivice nekom ko nikakve veze sa zločinima nema haman postalo ''kec iz rukava'' za svaku priliku
i za svaki kontekst.
Vrijedi ovo vidjeti.
- Better Man
#1106 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Koliko znam Neša se javno pokajao i ogradio od Miloševića i njegove politike i onog što je govorio u ratu.dale cooper wrote:
I u Tuzli su svirali više puta iza rata. Zadnji je koncert bio prošle godine. Čini mi se da je Neša začepio gubicu nakon Miloševićevog pada.
-
Bodkin
#1107 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Odluka malih ljudi. Uvijek bila¤ jelena ¤ wrote:BHCluster wrote:bezveze kmechish kad i sam znas da se ne mozete oprati za ono sto je napravljeno u ime "vaseg" naroda zadnjih 20 i kusur godina.dječak sa šibicama wrote:Tema na kojoj se vrijedjaju ne samo Romi, nego i Bugari, uz jos neke narode, a u isto vrijeme se cendra kako "on vrijedja moj narod".
Lakums papir za sovinizam.
Ovo nametanje kolektivnog osjećaja krivice nekom ko nikakve veze sa zločinima nema haman postalo ''kec iz rukava'' za svaku priliku
i za svaki kontekst.![]()
Vrijedi ovo vidjeti.
-
Ci-Nick
#1108 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Oduvijek je bilo jasno da Brega zna plivati i u kanalizaciji, ljigavac,.. ali sa ova dva frižidera je definitivno zakucao,..
https://www.index.hr/magazin/clanak/bre ... 10204.aspx
-
kakavdanakneiskustvu
#1109 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Ci-Nick wrote:Oduvijek je bilo jasno da Brega zna plivati i u kanalizaciji, ljigavac,.. ali sa ova dva frižidera je definitivno zakucao,..
plus ne zna on na koga bi isao sa puskom da je ostao u sarajevu,valjda na alijinu vojsku,koga drugog,ona je napadala sarajevo
- SmokingMan
#1110 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Malo licimjerno govno.Bolje je nekada zasita držati usta zatvorenim,ako već ne znaš prema kojoj strani svijeta bi se okrenuo....
-
kakavdanakneiskustvu
#1111 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
SmokingMan wrote:Malo licimjerno govno.Bolje je nekada zasita držati usta zatvorenim,ako već ne znaš prema kojoj strani svijeta bi se okrenuo....
-
Ci-Nick
#1112 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Ništa on nije manji Srbin od Neleta, samo je zarazliku od njega,.. Nele bio iskren.SmokingMan wrote:Malo licimjerno govno.Bolje je nekada zasita držati usta zatvorenim,ako već ne znaš prema kojoj strani svijeta bi se okrenuo....
-
Bodkin
#1113 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Svi su srbi nele svakako. Ako nisu, nisu zivjeli dovoljno dugoCi-Nick wrote:Ništa on nije manji Srbin od Neleta, samo je zarazliku od njega,.. Nele bio iskren.SmokingMan wrote:Malo licimjerno govno.Bolje je nekada zasita držati usta zatvorenim,ako već ne znaš prema kojoj strani svijeta bi se okrenuo....
- SmokingMan
#1114 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Vidjeh ga baš neki dan kod one raskrsnice iza BBI centra....
Nije do Brege,do balije je.Slabo on konta šta Brega hoće da kaže u svojim izjavama...
Nije do Brege,do balije je.Slabo on konta šta Brega hoće da kaže u svojim izjavama...
Last edited by SmokingMan on 24/08/2019 22:52, edited 1 time in total.
-
Ljuci
#1115 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Goran Bregovic je muslimanski zet i kad je mogao Komsic ostati u Sarajevu mogao je i on.
- BHCluster
#1116 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Bodkin wrote:Odluka malih ljudi. Uvijek bila¤ jelena ¤ wrote:
Vrijedi ovo vidjeti.

Tesko breme nosite a tako i treba.
- pici
#1117 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Ljuci wrote:Goran Bregovic je muslimanski zet i kad je mogao Komsic ostati u Sarajevu mogao je i on.
nije ga dzenana dovoljno privukla K pravoj vjeri... polaHko nadoc ce on kadli tadli ima musaf napamet da mi recituje
- Ommadawn
#1118 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Ne može se sine pojesti govno i kasnije polizati.Better Man wrote:Koliko znam Neša se javno pokajao i ogradio od Miloševića i njegove politike i onog što je govorio u ratu.dale cooper wrote:
I u Tuzli su svirali više puta iza rata. Zadnji je koncert bio prošle godine. Čini mi se da je Neša začepio gubicu nakon Miloševićevog pada.
O tome je trebao razmišljati devedesetih.
-
high_volume
#1119 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Može. Postoji institut rehabilitacije, postoji pokajanje. Ljudi imaju pravo na pokajanje, bez obzira najeli se, prejeli ili pojeli govana sasvim malo, i društvo ga mora prihvatiti.Ommadawn wrote:Ne može se sine pojesti govno i kasnije polizati.Better Man wrote:Koliko znam Neša se javno pokajao i ogradio od Miloševića i njegove politike i onog što je govorio u ratu.
O tome je trebao razmišljati devedesetih.
Nije ovdje problem u onom koji se pokajao, problem je u onim koji bi trebali, a ne prihvataju nečije pokajanje. Uzurpiraju nečije pravo, nameću svoje i ponižavaju druge ljude.
-
Bodkin
#1120 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Tesko breme da vidimo kolicinu pacijenata okoloBHCluster wrote:Bodkin wrote:Odluka malih ljudi. Uvijek bila¤ jelena ¤ wrote:
Vrijedi ovo vidjeti.
Tesko breme nosite a tako i treba.
-
_Scarlett_
#1121 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Raduje nevjerovatno sto izumire ta vrsta koja ga slusa i postuje. Slabo vidim ljudi ispod 40 na slikama koncerta. Par decenija i krepace 
- CPT
#1122 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
SPEKTAKL U SKENDERIJIpici wrote:Ljuci wrote:Goran Bregovic je muslimanski zet i kad je mogao Komsic ostati u Sarajevu mogao je i on.
nije ga dzenana dovoljno privukla K pravoj vjeri... polaHko nadoc ce on kadli tadli ima musaf napamet da mi recituje
Fantastičan koncert Gorana Bregovića: "Tri pisma iz Sarajeva" nikoga nisu ostavila ravnodušnim

- BHCluster
#1123 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Bodkin wrote:
Tesko breme da vidimo kolicinu pacijenata okolo

- BHCluster
#1124 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
CPT wrote:
SPEKTAKL U SKENDERIJI
Fantastičan koncert Gorana Bregovića: "Tri pisma iz Sarajeva" nikoga nisu ostavila ravnodušnim
![]()
![]()
![]()
![]()
Pobjegli od kise.
Ni kisa nam nije smetala.
-
_Scarlett_
#1125 Re: Goran Bregović prodao "Durdevdan"
Na ulicama hrpa mladih, stranci, Bosanci, slusaju muziku novog doba
U Skenderiji skorojevicki metuzalemi koji se ocajnicki zele vratiti u vrijeme kad su bili mladi, lijepi, sretni, relevantni
U Skenderiji skorojevicki metuzalemi koji se ocajnicki zele vratiti u vrijeme kad su bili mladi, lijepi, sretni, relevantni