Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eldinn wrote:Evo sta mi je odgovorio lik na stranici Arena Sport:
Arena sport 1 je krenula sa emitovanjem preko HS opertera Sarajevo, a svakog dana se očekuje početak emitovanja i naša preostala tri digitalna kanala.
Uopste nismo dobili Arena1, Ko je ovdje lud?
Da nisu stavili Arenu u digitalni paket?
Prestavnici arene su rekli da je pusten signal njihovih kanala na HS-u, ali ih nigdje jos nema ni na kablovskoj ni na digitalnoj, toliko o uslugama za korisnike
Sta seljak sa HS-a zna sta je ARENA SPORT, on misli da je to sport klub ili eurosport, dabogda nikad ne ubacio ni TV1 ni ARENU SPORT ni SK+ ubaci seljacino jos koji slovenacki ili makedonski ili turski supcino.
Nemojte tako.
Mene ie obuzela strepnja, oko srca, kad sam vidio gdje je on napaso krave i sa rajom igrao klisa.
Od tad mu sve opraštam.
Samo ne kontam kako je on onoliki stao u šupak Fahri onolišnom.
Hudini mu nije ravan.
Samo da prekinem ovo pljuvanje bar nakratko - postavih juche pitanje na Areninom sajtu za emitovanje njihovog programa na ELOBU, ali mi oni odgovorishe da za sada samo HS ima pravo emitovanja. Pa eto, telefone u ruke i udrite po njima.
Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
burek_in_space wrote:Samo da prekinem ovo pljuvanje bar nakratko - postavih juche pitanje na Areninom sajtu za emitovanje njihovog programa na ELOBU, ali mi oni odgovorishe da za sada samo HS ima pravo emitovanja. Pa eto, telefone u ruke i udrite po njima.
koliko sam informisan Arena će biti u Telemach-u(ex Elobi BHCN) to je rekao i jedan na temi o telemach
kakaljin wrote:Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
I ti svasta pitas kad bude s-hema smetala radoncicu i kompaniji onda ce i promjeniti do tada suti i trpi!
kakaljin wrote:Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
Pa ako ti se ne svidja fakat odmah se skini. Zadovoljan ti a oni izgubili korisnika.
Arena sport 1 je krenula sa emitovanjem preko HS opertera Sarajevo, a svakog dana se očekuje početak emitovanja i naša preostala tri digitalna kanala.
Dobili smo Arenu1 na frekvenciji C23, ima tona, ali nema slike.Ocekujte je ovih dana sa slikom
Dobili smo Arenu1 na frekvenciji C23, ima tona, ali nema slike.Ocekujte je ovih dana sa slikom
meni ide slika menia od risivera sa slikom od tv1:)
plemba wrote:jel to na obicnoj kablovskoj ili je na digitalnoj, Arena i TV1
na c23 na kablovskoj vise nema nista, dok je na digitalno nasao 3 kanala otv valentino arena sport 1 gdje nema slike i tona i zdf HD koji smjesti u radio kanale i ima samo ton
na c23 na kablovskoj vise nema nista, dok je na digitalno nasao 3 kanala otv valentino arena sport 1 gdje nema slike i tona i zdf HD koji smjesti u radio kanale i ima samo ton
eh jos jedno pitanje... posto je kod mene nekada bilo 50 kanala na DTV, nesto sam zajeb'o i sad ima 23, cini mi se. unio sam one frekvencije sto im stoje na web-u i ima samo 23 kanala. ima li neko sve frekvencije?
p.s. nije valjda da arene 1 nece biti na kablovskoj, bez digitalne
eh jos jedno pitanje... posto je kod mene nekada bilo 50 kanala na DTV, nesto sam zajeb'o i sad ima 23, cini mi se. unio sam one frekvencije sto im stoje na web-u i ima samo 23 kanala. ima li neko sve frekvencije?
Evo ti ovdje imas navedene sve frekvencije - one sa njihove stranice, plus one sto "kriju", ne znam ni ja zasto
Duge wrote:Sad sam zvao HS i rekose mi da ce Arenu pustiti za mjesec dana kao i jos 30 novih kanala, jer INSTALIRAJU OPREMU . To su mi isto rekli i prosli mjesec
Nemoj širiti dezinformacije, arena sport i tv 1 idu u subotu
Duge wrote:Sad sam zvao HS i rekose mi da ce Arenu pustiti za mjesec dana kao i jos 30 novih kanala, jer INSTALIRAJU OPREMU . To su mi isto rekli i prosli mjesec
Evo nazovi 710 417, i pitaj ga. Meni je tako covjek rekao i ne vidim zato bi tebi vise vjerovao nego covjeku koji radi u HS-u
kakaljin wrote:
Evo ti ovdje imas navedene sve frekvencije - one sa njihove stranice, plus one sto "kriju", ne znam ni ja zasto
prob'o sam i to, al nesto ne fercea sa ovim frekvencijama....
al ko ih jebe, ionako na kraju mjeseca odjavljujem digitalnu, ostaje samo kablovska, pa se zanimam hoce li ti novi kanali na obicnu kablovsku, ili ce ih sibniti na DTV
Evo nazovi 710 417, i pitaj ga. Meni je tako covjek rekao i ne vidim zato bi tebi vise vjerovao nego covjeku koji radi u HS-u