HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kakaljin

#1101 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

luccko wrote:
Eldinn wrote:Evo sta mi je odgovorio lik na stranici Arena Sport:
Arena sport 1 je krenula sa emitovanjem preko HS opertera Sarajevo, a svakog dana se očekuje početak emitovanja i naša preostala tri digitalna kanala.
Uopste nismo dobili Arena1, Ko je ovdje lud?
Da nisu stavili Arenu u digitalni paket?

Prestavnici arene su rekli da je pusten signal njihovih kanala na HS-u, ali ih nigdje jos nema ni na kablovskoj ni na digitalnoj, toliko o uslugama za korisnike
tacna

#1102 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Sta seljak sa HS-a zna sta je ARENA SPORT, on misli da je to sport klub ili eurosport, dabogda nikad ne ubacio ni TV1 ni ARENU SPORT ni SK+ ubaci seljacino jos koji slovenacki ili makedonski ili turski supcino.
AfromMann

#1103 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

Fali jos koji sandjacki,kosovski i albanski pa da bude kablovska bez mane!A mtv,arenu,rtl ili b92 ko to jos gleda! :x :x
sijedi

#1104 Re: HS kablovska

Post by sijedi »

Nemojte tako.
Mene ie obuzela strepnja, oko srca, kad sam vidio gdje je on napaso krave i sa rajom igrao klisa.
Od tad mu sve opraštam.
Samo ne kontam kako je on onoliki stao u šupak Fahri onolišnom.
Hudini mu nije ravan.
burek_in_space

#1105 Re: HS kablovska

Post by burek_in_space »

Samo da prekinem ovo pljuvanje bar nakratko :D - postavih juche pitanje na Areninom sajtu za emitovanje njihovog programa na ELOBU, ali mi oni odgovorishe da za sada samo HS ima pravo emitovanja. Pa eto, telefone u ruke i udrite po njima.
kakaljin

#1106 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
StupskaBitanga

#1107 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

burek_in_space wrote:Samo da prekinem ovo pljuvanje bar nakratko :D - postavih juche pitanje na Areninom sajtu za emitovanje njihovog programa na ELOBU, ali mi oni odgovorishe da za sada samo HS ima pravo emitovanja. Pa eto, telefone u ruke i udrite po njima.
koliko sam informisan Arena će biti u Telemach-u(ex Elobi BHCN) to je rekao i jedan na temi o telemach
AfromMann

#1108 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

kakaljin wrote:Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
I ti svasta pitas kad bude s-hema smetala radoncicu i kompaniji onda ce i promjeniti do tada suti i trpi!
addem

#1109 Re: HS kablovska

Post by addem »

kakaljin wrote:Sada sam zvao HS i rekli su mi ovako da ako mi se nesvidja njihova sema kanala da se iskljucim, umjesto da se na sve nacine cak i lazima bori da ostanem njihov korisnik. On hladno kaze da prestanem biti njihov korisnik!!!!!!!!!
Pa ako ti se ne svidja fakat odmah se skini. Zadovoljan ti a oni izgubili korisnika.
tacna

#1110 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Pa seljak ko i gazda mu pa zato ti tako kaze, hej na kablovskoj krenuli arena sport, tv1, sk+ kazu da ce biti jos kanala uskoro.
luccko

#1111 Re: HS kablovska

Post by luccko »

tacna wrote:Pa seljak ko i gazda mu pa zato ti tako kaze, hej na kablovskoj krenuli arena sport, tv1, sk+ kazu da ce biti jos kanala uskoro.
ej landohani sta trubite!
ja gledam Arenu na HS-u, he he he
Cyrax

#1112 Re: HS kablovska

Post by Cyrax »

Ama sta se nervirate i psujete :-) .Strpite se malo dok ne dodje konkurencija,a doci ce sigurno,i onda HS vozdra.Nicija nije do zore pa ni njihova ;-)
AfromMann

#1113 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

luccko wrote:
tacna wrote:Pa seljak ko i gazda mu pa zato ti tako kaze, hej na kablovskoj krenuli arena sport, tv1, sk+ kazu da ce biti jos kanala uskoro.
ej landohani sta trubite!
ja gledam Arenu na HS-u, he he he
a na kojoj frenkvenciji si je nasao...
ljeljenca

#1114 Re: HS kablovska

Post by ljeljenca »

evo slusam bir radio i geldam slike dzamija preko hsa. hvala velikom manitu za ovaj divni program. sad sam u 2 sata u jutro spoznao prave vrijednosti.
chakany

#1115 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Arena sport 1 je krenula sa emitovanjem preko HS opertera Sarajevo, a svakog dana se očekuje početak emitovanja i naša preostala tri digitalna kanala.
Dobili smo Arenu1 na frekvenciji C23, ima tona, ali nema slike.Ocekujte je ovih dana sa slikom :lol:
kakaljin

#1116 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

chakany wrote:
Dobili smo Arenu1 na frekvenciji C23, ima tona, ali nema slike.Ocekujte je ovih dana sa slikom :lol:
meni ide slika menia od risivera sa slikom od tv1:)
plemba

#1117 Re: HS kablovska

Post by plemba »

jel to na obicnoj kablovskoj ili je na digitalnoj, Arena i TV1
kakaljin

#1118 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

plemba wrote:jel to na obicnoj kablovskoj ili je na digitalnoj, Arena i TV1
na c23 na kablovskoj vise nema nista, dok je na digitalno nasao 3 kanala otv valentino :lol: arena sport 1 gdje nema slike i tona i zdf HD koji smjesti u radio kanale i ima samo ton
plemba

#1119 Re: HS kablovska

Post by plemba »

kakaljin wrote:
na c23 na kablovskoj vise nema nista, dok je na digitalno nasao 3 kanala otv valentino :lol: arena sport 1 gdje nema slike i tona i zdf HD koji smjesti u radio kanale i ima samo ton
eh jos jedno pitanje... posto je kod mene nekada bilo 50 kanala na DTV, nesto sam zajeb'o i sad ima 23, cini mi se. unio sam one frekvencije sto im stoje na web-u i ima samo 23 kanala. ima li neko sve frekvencije?
p.s. nije valjda da arene 1 nece biti na kablovskoj, bez digitalne :x :x :x
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#1120 Re: HS kablovska

Post by davorf »

plemba wrote:
kakaljin wrote:
eh jos jedno pitanje... posto je kod mene nekada bilo 50 kanala na DTV, nesto sam zajeb'o i sad ima 23, cini mi se. unio sam one frekvencije sto im stoje na web-u i ima samo 23 kanala. ima li neko sve frekvencije?
Evo ti ovdje imas navedene sve frekvencije - one sa njihove stranice, plus one sto "kriju", ne znam ni ja zasto :-?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p4375971
Duge

#1121 Re: HS kablovska

Post by Duge »

Sad sam zvao HS i rekose mi da ce Arenu pustiti za mjesec dana kao i jos 30 novih kanala, jer INSTALIRAJU OPREMU :D. To su mi isto rekli i prosli mjesec :)
veker

#1122 Re: HS kablovska

Post by veker »

Duge wrote:Sad sam zvao HS i rekose mi da ce Arenu pustiti za mjesec dana kao i jos 30 novih kanala, jer INSTALIRAJU OPREMU :D. To su mi isto rekli i prosli mjesec :)
Nemoj širiti dezinformacije, arena sport i tv 1 idu u subotu :razz:
Duge

#1123 Re: HS kablovska

Post by Duge »

veker wrote:
Duge wrote:Sad sam zvao HS i rekose mi da ce Arenu pustiti za mjesec dana kao i jos 30 novih kanala, jer INSTALIRAJU OPREMU :D. To su mi isto rekli i prosli mjesec :)
Evo nazovi 710 417, i pitaj ga. Meni je tako covjek rekao i ne vidim zato bi tebi vise vjerovao nego covjeku koji radi u HS-u
plemba

#1124 Re: HS kablovska

Post by plemba »

davorf wrote:
plemba wrote:
kakaljin wrote:
Evo ti ovdje imas navedene sve frekvencije - one sa njihove stranice, plus one sto "kriju", ne znam ni ja zasto :-?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p4375971
prob'o sam i to, al nesto ne fercea sa ovim frekvencijama....

al ko ih jebe, ionako na kraju mjeseca odjavljujem digitalnu, ostaje samo kablovska, pa se zanimam hoce li ti novi kanali na obicnu kablovsku, ili ce ih sibniti na DTV
veker

#1125 Re: HS kablovska

Post by veker »

Duge wrote:
veker wrote:
Evo nazovi 710 417, i pitaj ga. Meni je tako covjek rekao i ne vidim zato bi tebi vise vjerovao nego covjeku koji radi u HS-u
Znam šta se iza brda valja :lol:
Locked