Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muz66 wrote:Ne znam jeste li vozili spust sa vrha Poljina do Pionirske Doline...fantasticna stvar
Jesam ja i stvarno je super stvar!
Na koju stranu si se ti spuštao, niz Betaniju ili preko Kromolja naniže do Pionirske?
preko kromolja, pa pored golf igralista...ima par tako varljivih krivina, bas moras 6 pari ociju otvoriti...
Da znam, u pravu si! Ja sam skoro gore išao, ali sam se penjao tim putem pored golf terena a spuštao sam se na drugu stranu koja gleda prema Nahorevu...
E fino se izvozasmo danaske ,ustajanje u 7 ....vilsonovo,Dariva..nazad kroz grad pa kafica....puknuta guma u ovog sto juri 60 niz kobilju glavu ,popravke.....vils jope, propalo zalijetanje u wheelerovu radnju po rukavice i one biciklisticke s turom ......Ne kontam ,zar im nije rezon raditi nedeljom ..tad se raja najvise voza
Sve u svemu.....gotovi ispiti.....sad ce gume da se trose
e hebga Gože, neko te pretekao sa ovim jako rijetkim biciklom. Ja mislio ti, isto, cak je i boja ista...hm, da to nije kakva Hamo-Pipa i ostala ekipa akcija
Tamo gdje je bunkerisano ni super hamo upast ne mere ..džaba meni Merida udobnija 5 puta i od ovog čuda i od onog GT avalancha 3.0(inače Sveto Biciklo jedne biciklističke sekte sa Čengić Vile..) .
hakazvaka wrote:ja 82 KG, Kenda Nevegal, 55 km/h niz Vratnik
70kg, Kenda Kwick (24") 48km/h u 15 brzini, od trolejbuske na skenderiji do vrbanje mosta
evo vagao sam se
71 kg, iste gume, ~50 km/h u 21 brzini preko one ceste sto ide od Istocne Ilidze do Dobrinje, i na onoj cesti iznad grada, tamo kad se prodje Dariva, pa sidjes ravno na cestu, i sletis niz neku jako strmu ulicu i izadjes na Trg Austrije. to je ravno
hakazvaka wrote:ja 82 KG, Kenda Nevegal, 55 km/h niz Vratnik
70kg, Kenda Kwick (24") 48km/h u 15 brzini, od trolejbuske na skenderiji do vrbanje mosta
evo vagao sam se
71 kg, iste gume, ~50 km/h u 21 brzini preko one ceste sto ide od Istocne Ilidze do Dobrinje, i na onoj cesti iznad grada, tamo kad se prodje Dariva, pa sidjes ravno na cestu, i sletis niz neku jako strmu ulicu i izadjes na Trg Austrije. to je ravno
Ta ulica tj "jako strma ulica" je Bistrik... A ravna cesta je Tranzit
A tuda se svakodnevno spustam tj od pola, posto sam tu negdje na sredini
zLatk0 wrote:
evo vagao sam se
Ta ulica tj "jako strma ulica" je Bistrik... A ravna cesta je Tranzit
A tuda se svakodnevno spustam tj od pola, posto sam tu negdje na sredini