kupi i meni koju tegluHAVANA wrote:Dobra maza,sad sam umako keks.I onaj kulin dzem dobar.
sevap ceš zaradit
Moderator: anex
kupi i meni koju tegluHAVANA wrote:Dobra maza,sad sam umako keks.I onaj kulin dzem dobar.
Smiri se i oguli jabuku. Dizajn etikete je odron, okus je savrsen.vješalica wrote:Zato je tu Litella dizajn bog bogova kao i GovnoladaMea_parvitas wrote:Po mom misljenju dizajn jedino nije bas na nivou.
De ba spustite se na zemlju sa dizajnom
konektovan wrote:Pa zamislite od cega se to pravi, kad je 500 gr 3 KM?!
Ko je poredio nuttelu???Qler wrote:konektovan wrote:Pa zamislite od cega se to pravi, kad je 500 gr 3 KM?!
Ti mislis da Nutella kosta vise u proizvodnji od ove Maze?
PovrćkoTDK-90 wrote:Voćni sok , "Voćko"arzuhal wrote:Dobro ba ime, "Maza", pravo naše, ahaha... Sad bi bilo dobro napraviti prvo energetsko piće "Nišador" ili "Edepsuz", pa magnezij 300mg direkt "PRAŠAK", i tako dalje...
Valja probat...![]()
Obradio je Pervan davno balkansku domišljatost i smisao za biznis
Nije.MarlboroGold wrote:Je li se maza pojavila u bingu? Volio bih probati tu od 30%
puno je to secera udebljaces seVelkoski wrote:pa da je jeftino i nije
i au contraire, valja, ide četvrta tegla
Da se ispravim. Evo sad bio u bingu, stup, maza na polici. Ima od 20 % crunchy 350 gr, 20 % od 750 gr, 30 % lješnjak 350 gr. ali mjesto na polici koje imaju je minijaturno, i jedva uočljivo. Uglavnom, one od 30 % i nema, jedna teglica ostala.konektovan wrote:Nije.MarlboroGold wrote:Je li se maza pojavila u bingu? Volio bih probati tu od 30%
Ja kupim u konzumu ili u tropicu lukavica.
Džem se pravi, ne kupuje se. Šta zna prosječni idiot šta je pravi džem? Normalno ništa kad je samo znao za kroPir i misli da se u radnji sve može kupitisumirprimus wrote:vala ova maza brezveze.
nit bojom asocira na eurokrem, nit ima ukus eurokrema nit je eurokrem.
znaci daj mi teglu djema do sljiva onda domaci, podrzimo domace, moze al nije eurokrem.
Ekonomisto hajde pokusaj skontati odgovor na svoje pitanje.iz zadnje klupe wrote:Probao sam Mazu 20% lješnjak i moja reakcija je Hmmm, ne kao kupca vec kao ekonomiste.
Prvo, bez daljneg, radi se o vrlo kvalitetnom proizvodu, nema sumnje.
Medjutim, ono što mene kopka, je to sto ne vidim kako ce se pozicionirati na trzistu medju ostalim euro kremovima, posebno imajuci u vidu toliko broj jeftinijih alternativa.
Lino lada Gold ima ono nesto drugacije, za one koje nisu ljubitelji Nutelle, medjutim Maza je sve bacila na kopiranje Nutelle, pristup kao Perfeta, pokusaj kopije Argete, medjutim ni jedan ni drugi bosanski pokusaj kopiranja nije odgovorio na temeljno pitanje: ok, postigli ste priblizno kvalitetu proizvoda koji kopirate, e sad mi recite, zasto bi kupci, osim patriotizma, kupovali malo slabiju kopiju, a ne original, ako su im cijene skoro pa indenticne ( PS, nisam ljubitelj Nutelle, nikad nisam shvatao sta ljudi vide u njoj, KInder lada je vrh kojem, po mojem misljenju, ni jedan euro krem nije ni blizu, pa mozda zato vjerovatno necu kupiti Mazu ponovo, jer je Nutellina kopija)
Moze im ici ova od 30% ljesnjaka jer je drugacija boja,ukus od nutele a ova 20% tesko da ce se uzimat prije nutele,barem kod onih sto znaju sta hoce.Ufatili se sad svi palminog ulja a kile nutela do sad pojeliiz zadnje klupe wrote:Probao sam Mazu 20% lješnjak i moja reakcija je Hmmm, ne kao kupca vec kao ekonomiste.
Prvo, bez daljneg, radi se o vrlo kvalitetnom proizvodu, nema sumnje.
Medjutim, ono što mene kopka, je to sto ne vidim kako ce se pozicionirati na trzistu medju ostalim euro kremovima, posebno imajuci u vidu toliko broj jeftinijih alternativa.
Lino lada Gold ima ono nesto drugacije, za one koje nisu ljubitelji Nutelle, medjutim Maza je sve bacila na kopiranje Nutelle, pristup kao Perfeta, pokusaj kopije Argete, medjutim ni jedan ni drugi bosanski pokusaj kopiranja nije odgovorio na temeljno pitanje: ok, postigli ste priblizno kvalitetu proizvoda koji kopirate, e sad mi recite, zasto bi kupci, osim patriotizma, kupovali malo slabiju kopiju, a ne original, ako su im cijene skoro pa indenticne ( PS, nisam ljubitelj Nutelle, nikad nisam shvatao sta ljudi vide u njoj, KInder lada je vrh kojem, po mojem misljenju, ni jedan euro krem nije ni blizu, pa mozda zato vjerovatno necu kupiti Mazu ponovo, jer je Nutellina kopija)