N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chivas1

#1101 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Chivas1 »

Kao sto rekoh...Samo cemo da se prosetamo kroz ovo smijesno kup natjecanje na putu do titule Europskog prvaka :D :evil:
Chivas1

#1102 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Chivas1 »

Sasvim je svejedno ko nam sljedeci dolazi .. Evo javno OBECAVAM da cu ici na tu utakmicu makar i cuskije padale :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1103 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by 1946 »

Čestitke na prolazu dalje :thumbup:
Ajatolah_

#1104 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Ja Želju ne bih volio nikako sustresti u polufinalu, ali bi zato u finalu bili idealni zato što bi nam to značilo vjerovatni odlazak u Europu bez obzira na ishod finala.
Co0l

#1105 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Chivas1 wrote:Rutinski rezultat..U uzvratu rutinski 3:0 i cao Zrinjski,sljedeci molim ! :D :oops:
Boga mi ga ubode ti :D :D :D :D
Sad lagano na polusezoni dovest Mourinha,nekog od Ronalda a valjalo bi i ovog malog Balea iz Totenhema pa lagano u Europu,ha ya :D :D :D :D
Urban B.

#1106 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Urban B. »

Image

Jel ovo nova navijacka grupa u zenici ili ?
Chivas1

#1107 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Chivas1 »

Co0l wrote:
Chivas1 wrote:Rutinski rezultat..U uzvratu rutinski 3:0 i cao Zrinjski,sljedeci molim ! :D :oops:
Boga mi ga ubode ti :D :D :D :D
Sad lagano na polusezoni dovest Mourinha,nekog od Ronalda a valjalo bi i ovog malog Balea iz Totenhema pa lagano u Europu,ha ya :D :D :D :D
Ne trebamo mi njih dovest..Oni ce sami doc eno vec su uzareni telefoni kod Ibrakovica i Sabica zovu sa svih strana nude angazmane njemu on odbija .. nude se razni igraci on ih sve odbija i kaze da mu niko ne treba da moze sve sam :D
Gandalf

#1108 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ibraković - The Special One :mrgreen:
Ajatolah_

#1109 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Gandalf wrote:Ibraković - The Special One :mrgreen:
:lol:
BSn

#1110 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by BSn »

Sta ste se vi nesto podusmanili ove sezone. :razz:
Last edited by BSn on 11/11/2010 00:36, edited 1 time in total.
Co0l

#1111 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Gandalf wrote:Ibraković - The Special One :mrgreen:
To is'o u specijalnu skolu :?: :D :D
sadmire

#1112 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

gledao sam jucer zadnjih deset minuta, pozurio maksuzije iz Sarajeva, kad ono nece zastitari na jugu da nas puste, cirkus! hej, deset minuta do kraja, kao da ce Celik imati neke koristi sto mi necemo uci!?
Onda su nas na zapadu pustili unutra.
Sve u svemu, cestitke momcima, ovo je, ako me sjecanje ne vara, medju tri najveca ostvarenja u zadnjih deset godina, tu su jos jedno polufinale kupa kad su ispali od Slavije i jedno trece mjesto u prvenstvu, sa Istukom, nakon cega su ispali od Grbalja u IT cupu.
Sad je sve moguce, treba se na proljece dobro pripremiti i onda uciniti sve da se mobiliziraju mase, da stadion konacno pude ispunjen do zadnjih mjesta, da bude atmosfera kao onomad protiv Genka.
Gore neko rece da cemo u svakom slucaju u Evropu ako se sastanemo sa Zeljom u finalu, ne znam po cemu to. Koliko mi je poznato, samo ako izgubis od prvaka ides kao porazeni, inace ide onaj sljedeci sa tabele u prvenstvu, al, eto, mozda se i varam!?
Eborg

#1113 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Pošto nisam bio u prilici gledati zadnje utakmice, zanima me da li mislite da je ovaj plasman zaista zaslužen ili su i ovo Šaba & Co. kupili kako bi spasili sezonu i smirili tenzije u gradu? Gledao sam Čelik protiv Želje i mislim da smo tu dobro odigrali, ne znam za ostale utakmice.
Chivas1

#1114 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Chivas1 »

Protiv Veleza je nastimana odnosno prodata utakmica samo sto sam ja za to sazno nakon utakmice :evil: a za Zrinjski ne znam mislim da nije al znat cemo za koji dan :D
MyCore

#1115 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by MyCore »

MOze li jedna insajderska informacija? Zasto su Ibrakoviću zapaljena kola?
Co0l

#1116 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Eborg wrote:Pošto nisam bio u prilici gledati zadnje utakmice, zanima me da li mislite da je ovaj plasman zaista zaslužen ili su i ovo Šaba & Co. kupili kako bi spasili sezonu i smirili tenzije u gradu? Gledao sam Čelik protiv Želje i mislim da smo tu dobro odigrali, ne znam za ostale utakmice.
Ma ne vjerujem da imaju pare da kupuju tako utakmice,svaki eventualni visak u proracunu bi prije u svoj dzep strpali neg sto pi trosili na kupovinu utakmica,hajd jednu kupit il dvije eventualno al bilo je ipak ove sezone vise pozitivnih rezultata da bi ih sve pripisali kupovini...
Co0l

#1117 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

MyCore wrote:MOze li jedna insajderska informacija? Zasto su Ibrakoviću zapaljena kola?
Pa za insajdersku informaciju bi trebao kontaktirat insajdere a ne nas na forumu,mi smo samo simpatizeri,ne radimo u klubu :D A prica se po gradu da su zvali Muldera i Scully iz X-Filesa da ispitaju slucaj jer se spominje spontano sagorijevanje :D :D
sadmire

#1118 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

MyCore wrote:MOze li jedna insajderska informacija? Zasto su Ibrakoviću zapaljena kola?
Mislim da su razlozi van zelenog terena, al nikad ne mozes biti siguran. Ima taj Ibrakovic oraha u dzepu, veliki je to igrac!
sadmire

#1119 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Chivas1 wrote:Protiv Veleza je nastimana odnosno prodata utakmica samo sto sam ja za to sazno nakon utakmice :evil: a za Zrinjski ne znam mislim da nije al znat cemo za koji dan :D
Koje smo mi ovce, jos dvica bila pravo primamljiva!?
Al vidi se da ne znaju ni prodati kako treba, kako su odigrali, mogli su komotno i kod kuce ostati. Ne doci do gola za 90 minuta, pa stvarno, barem treba ostaviti dojam da se igralo posteno a ne ovako.
Chivas1

#1120 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Chivas1 »

Ma to su mu uradili oni koji bi u klub a ne mogu ..ne mislim na igrace
Ajatolah_

#1121 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

sadmire wrote:Gore neko rece da cemo u svakom slucaju u Evropu ako se sastanemo sa Zeljom u finalu, ne znam po cemu to. Koliko mi je poznato, samo ako izgubis od prvaka ides kao porazeni, inace ide onaj sljedeci sa tabele u prvenstvu, al, eto, mozda se i varam!?
Je l'? Moguće da je tako, ne znam.
ganjeta

#1122 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

EdoI wrote:
sadmire wrote:Gore neko rece da cemo u svakom slucaju u Evropu ako se sastanemo sa Zeljom u finalu, ne znam po cemu to. Koliko mi je poznato, samo ako izgubis od prvaka ides kao porazeni, inace ide onaj sljedeci sa tabele u prvenstvu, al, eto, mozda se i varam!?
Moguce je jedino ako mi budemo championi a budemo igrali finale sa vama...i onda vas boli briga sto cemo vas opaliti :dance:
mrchinho

#1123 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by mrchinho »

ganjeta wrote:
EdoI wrote:
Moguce je jedino ako mi budemo championi a budemo igrali finale sa vama...i onda vas boli briga sto cemo vas opaliti :dance:
i uzet im purića uskoro :D :D
Distortion

#1124 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Čelik je dobro odigrao ovaj meč i zasluzeno pobjedio i prosao u polufinale jer je u dvije utakmice bio bolja ekipa sa boljom igrom. Zrinjski je nasiljio sudiju u prvoj utakmici i pokusao tako da osigura polufinale ali im nije uspjelo. Zbog nekih poraza i sabotaza izgubili smo dvije utakmice kuci i zato se nalazimo na mjestu na kojem se nalazimo. Isto tako mislim da nas niko nije nadigrao ove sezone bilo na Bilinom ili na strani. Na dosta gostovanja smo igrali dobro, imali igru i rezultat ali ne i korektno sudjenje. Mislim da smo mogli pobjediti na 2-3 gostovanja ali nismo imali dovoljno srece.

Dal' ce ekipa ostati na okupu ostaje da se vidi jer kao i u vecini klubova i u Čeliku je ista situacija kada su u pitanju kasnjenje plata i sigurno je da su igraci nezadovoljni...
Co0l

#1125 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Pa to i vadi Celik jer ovi koji igraju u klubu znaju da nemaju gdje druge posto je u vecini klubova situacija slicna a realno nemaju kvalitete za sredine u kojima se redovno placa :)
Post Reply