Obama ma koliko je jak "siromasnih" takmicar, cak i da pobijedi male su sanse da napravi promjene koje obecava. Kako god bilo ipak sa evropskog stanovista gledanja, dragi amerikanci srecno
Obama i SAD (2008-2016)
-
Madame de Pompadour
Kroz izbore se vidi kako Amerika gubi nekadasnji sjaj i moc. Broj sakupljenih delegata replikuje siromastvo u usa, zato Obama vodi trku
Obama ma koliko je jak "siromasnih" takmicar, cak i da pobijedi male su sanse da napravi promjene koje obecava. Kako god bilo ipak sa evropskog stanovista gledanja, dragi amerikanci srecno
- jeza u ledja
Ne kontam?!Madame de Pompadour wrote:Kroz izbore se vidi kako Amerika gubi nekadasnji sjaj i moc. Broj sakupljenih delegata replikuje siromastvo u usa, zato Obama vodi trku![]()
-
jefferson
Ma jok ba, nego ga niko drugi do FBI snimio na audio traku, e-mailove te SMS porukewalkabout wrote:Aaaa...on, sto odma ne rekoste![]()
Jel to i on voli da se snima "natraku"?![]()
Neka neka, ova drama je bila malo posustala tojes izgubila momentum...
-
walkabout
Valja bezbednjacima platu zaradit...nema se sta drugo radit...te u ime odbrane otadzbine...snimat senatore kako se gooze...jefferson wrote:Ma jok ba, nego ga niko drugi do FBI snimio na audio traku, e-mailove te SMS porukewalkabout wrote:Aaaa...on, sto odma ne rekoste![]()
Jel to i on voli da se snima "natraku"?![]()
Neka neka, ova drama je bila malo posustala tojes izgubila momentum...
Ko sto ti rece ranije, sa nestrpljenjem se ocekuje reakcija od Hillary...hocel biti..."Odrichem ga se ma da mi je i iz oka kano!"...
- hik--meta
muska svinja. evo gledam izvinjava se, a zena stoji pored njega. pa ja bih ga smrvila, a ne stajala pored njega mirno kao ona krava. tri kcerke ima s njom. jadnik.
hillary evo govori nesto kao: no comment, I'm sending best wishes and thoughts to the governer and his family.
zna jadna koji je to osjecaj za njegovu zenu.
mada, ni larry craig nije otisao iz senata poslije njegovog skandala sa prostitucijom, a ni klinton nije zbog monike, tako da mislim da se nista nece ni desiti.
hillary evo govori nesto kao: no comment, I'm sending best wishes and thoughts to the governer and his family.
mada, ni larry craig nije otisao iz senata poslije njegovog skandala sa prostitucijom, a ni klinton nije zbog monike, tako da mislim da se nista nece ni desiti.
- jeza u ledja
Sad je pitanje, hoce li Hillary njega reject ili ce ga denounce?
-
walkabout
Ma neka mi moga Bila, kakav god je, nista ljepse neg kad je on kuci (a narocito je merak gledati sa secije kako usisava cilim) - Hillary
PS. I da dodam, to sto se druge otimaju za njeg, imaju i rashta, znaju one sta valja. A ako nekoj i uspije jedino more dobit XXXXX.
Opet Hillary tojes Billbegovica
" Alchaku mali, de nemoj vishe. A vi djeco hajte kuci - ti zeno pohiti eno izgore ti rucak na sporetu."
PS. I da dodam, to sto se druge otimaju za njeg, imaju i rashta, znaju one sta valja. A ako nekoj i uspije jedino more dobit XXXXX.
jaran Kemica je ponudijo prevod na bosanski:hik--meta wrote: : no comment, I'm sending best wishes and thoughts to the governer and his family.
" Alchaku mali, de nemoj vishe. A vi djeco hajte kuci - ti zeno pohiti eno izgore ti rucak na sporetu."
- jeza u ledja
Kako je onako ruzan lik sa onako lijepom zenom pozelio da je vara sa prostitutkama to mi nije jasno?!hik--meta wrote:muska svinja. evo gledam izvinjava se, a zena stoji pored njega. pa ja bih ga smrvila, a ne stajala pored njega mirno kao ona krava. tri kcerke ima s njom. jadnik.
.
- jeza u ledja
Beze vidio ovu reklamu za McCaina i najezih se.
http://www.youtube.com/watch?v=J_A53PAxeR8
Sta je sa mnom?
Da li je McCainov problem sto sve vidi kroz prizmu rata? To jeste da li se nafurao da je Amerika u nekom 'casnom ratu' kao sto je to bila 45-e? (U Vijetnamu sigurno nije).
http://www.youtube.com/watch?v=J_A53PAxeR8
Sta je sa mnom?
Da li je McCainov problem sto sve vidi kroz prizmu rata? To jeste da li se nafurao da je Amerika u nekom 'casnom ratu' kao sto je to bila 45-e? (U Vijetnamu sigurno nije).
- pitt
ne bi ti lose bilo da malo upoznas US zakon.hik--meta wrote: mada, ni larry craig nije otisao iz senata poslije njegovog skandala sa prostitucijom, a ni klinton nije zbog monike, tako da mislim da se nista nece ni desiti.
- hik--meta
nego sta nego za hillary. ne diraj mi je, ona nam je zadnja nada. huso nema sanse da pobijedi protiv mccaina, tako da svi vi koji ga podrzavate ustvari podrzavate ovo isto njesra koje trenutno vlada svijetom.pitt wrote:ne bi ti lose bilo da malo upoznas US zakon.hik--meta wrote: mada, ni larry craig nije otisao iz senata poslije njegovog skandala sa prostitucijom, a ni klinton nije zbog monike, tako da mislim da se nista nece ni desiti.![]()
Sto je Larry The Gay uradio se kvalifikuje kao misdemeanor, a Elliot Mess je naprafio FEDERAL CRIME. Ostavka ce najvjerovatnije danas biti a i zatvor mu se smjesi.
![]()
Hikmeta.....samo ti za hillary glasaj
:D:D
- pitt
jasta je.....poslusaj svakog republikanskog stratega i cut ces kako se svi nadaju da hilary bude kandidat jer znaju da ce je lakse pobjediti,. Niko ne mobilizuje vise konzervativaca i ne okrene vise independents ka njima, kao hillary.
- jeza u ledja
One Mississippi, two Mississippi, three Mississippi....
- hik--meta
pusti ti analize "eksperata". bottom line je da je huso 'dead man walking' ako dobije demokratsku nominaciju, a ako ga ne smaknu fizicki (a pokusat ce neko sigurno, dal prikriveno institucionalno kao toboznji engine failure ili na divlji madman assasin fazon, svejedno) republikanci ce zaigrati na kartu rase, pa ce to samo destabilizirati stvari. ko zna sta su sve u stanju uraditi samo da ostanu na vlasti?
ja ne bih da se to sve desi unutar ove zemlje u ovakvoj nestabilnoj ekonomskoj situaciji, pa zato idem linijom manjeg otpora, a i zbog stavova klintonovih prema balkanu.
ja ne bih da se to sve desi unutar ove zemlje u ovakvoj nestabilnoj ekonomskoj situaciji, pa zato idem linijom manjeg otpora, a i zbog stavova klintonovih prema balkanu.