Rekao mi je da moraju povuci odluku o priznavanju Kosova
Dešavanja u Srbiji
-
pesak
Kolika brzina interneta treba da bude, pa da se normalno gleda tv preko neta ?
Evo, imate uzivo Utisak nedelje sa Cankom i fasistom na http://www.b92.net tvb92
meni ima mnogo prekida.
Evo, imate uzivo Utisak nedelje sa Cankom i fasistom na http://www.b92.net tvb92
meni ima mnogo prekida.
- Ministar poljoprivrede
svaka brzina je dobra i kod mene je bilo prekida a sad prica samo ovaj vucicpesak wrote:Kolika brzina interneta treba da bude, pa da se normalno gleda tv preko neta ?
meni ima mnogo prekida.
- and
kakav idiot ovaj vučić,da li zna šta priča.Ministar poljoprivrede wrote:svaka brzina je dobra i kod mene je bilo prekida a sad prica samo ovaj vucicpesak wrote:Kolika brzina interneta treba da bude, pa da se normalno gleda tv preko neta ?
meni ima mnogo prekida.
kaže kralo i nemire pravilo 30-300 ljudi.pa policija se nije mogla obračunati sa šačicom kriminalaca?
brani ovog nesretnika što je izgorio u ambasadi.šta je dečko radio u američkoj ambasadi?kaže borio se protiv neprijatelja?
zašto jadnu djecu šalju na neprijatelje.Ako su neprijatelja definisali zašto im ne objave rat?
Last edited by and on 24/02/2008 21:45, edited 1 time in total.
-
pesak
meni se prevrce stomak od vucica i dize mi se kosa na glavi. tip je skroz lud.ali kriminalno lud.
ja licno mislim da je napad na ambasade bio organizovan i to bas od radikala...oni su biliizvodjaci radova, a imali su blagoslov kostunicin, jer stvarno nije bilo policije ispred americke ambasade, niti ispred drugih.
mislim da treba veca brzina neta, samo ne znam kolika.
ja licno mislim da je napad na ambasade bio organizovan i to bas od radikala...oni su biliizvodjaci radova, a imali su blagoslov kostunicin, jer stvarno nije bilo policije ispred americke ambasade, niti ispred drugih.
-
pesak
pa jel vidis koji je to lazov i demagog. stalno obrce i zamenjuje teze. sad mozes da vidis kako srpskom narodu brisu mozak. jednostavno,and wrote:kakav idiot ovaj vučić,da li zna šta priča.Ministar poljoprivrede wrote:svaka brzina je dobra i kod mene je bilo prekida a sad prica samo ovaj vucicpesak wrote:Kolika brzina interneta treba da bude, pa da se normalno gleda tv preko neta ?
meni ima mnogo prekida.
kaže kralo i nemire pravilo 30-300 ljudi.pa policija se nije mogla obračunati sa šačicom kriminalaca?
brani ovog nesretnika što je izgorio u ambasadi.šta je dečko radio u američkoj ambasadi?kaže borio se protiv neprijatelja?
zašto jadnu djecu šalju na neprijatelje.Ako su neprijatelja definisali zašto im ne objave rat?
kako je tip agresivan i odvratan. naopak mozak.
za vucica je zarko korac /socijal-demokeata i psiholog po struci/ rekao da je on opasan serijski ubica ...ustvari.
- Maraschino
Vucic prica kako je hrabar onaj mladic (pokoj mu dusi) sto je poginuo u americkoj ambasadi i kako je opravdano izgubiti zivot za...?
zasto ? Vucicu treba zivot dati
mala morala prekinuti (sa reklamama) je kaze da joj je muka od te price
zasto ? Vucicu treba zivot dati
-
IgorB.
Vucic je nevidjeni pajser... Jos kad je kreno da prica kako se raspitivo za tu familiju preko tetkine strine, sina, onog unuka treceg rodjaka i ti fazoni... UzasMaraschino wrote:Vucic prica kako je hrabar onaj mladic (pokoj mu dusi) sto je poginuo u americkoj ambasadi i kako je opravdano izgubiti zivot za...?
zasto ? Vucicu treba zivot dati![]()
![]()
verovatno da ste gledali ovo vec ali evo za one koji mozda do sad nisu:
SERBIAN PATRIOTIC YOUTH:
http://www.youtube.com/watch?v=fDMsl0XydZM
Zivela Srbija!!
- bijelo_dugme
I ovi austrijanci su nacisti. Tako protiv jednog miroljubnog naroda.
Vidite slovo U na kacigi, ustase.
Sve zbog antisrpske propagande.
-
artzy
kako ja nisam u stanju pronaci utisak nedelje o kojem govorite..?pesak wrote:meni se prevrce stomak od vucica i dize mi se kosa na glavi. tip je skroz lud.ali kriminalno lud.
- uozo
Garant ima tamo u mahali nekakav veliki Intersport pa su organizovali demos!basta sljezove boje wrote:dva policajca su povrijedjenauozo wrote:Dobili po pic.i u Austriji!
http://derstandard.at/?url=/?id=3238182![]()
bacali su kamenje i flase na policiju, demolirali radnje. Ovo treba sve izgon, ko ih je uopce doveo u Austriju?
E nek su ih pogazili
Kaze poceli da lupaju albanske radnje
Kaki su Albanci za.ebani, vratice im to sto puta!
-
Umjetnik a
i kakovo je stanje u beogradu sada
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Ma ništa posebno,pocelo je odmjeravanje snage Tadica na jednoj i Kostunjavi/Grobar na drugoj strani.Uglavnom sve se je zavrsilo na "Tresla se gora rodio se miš".Tandem K/G je u cetvrtak,popusio takvu pljusku,da ce ovo Tadic uz pomoc EU,Rusije i USA iskoristiti za kontra udar po Kostunjavom(šuška se o njegovome smjenivanju) pa onda po Grobaru.E sad i ova dvojica nece mirovat,al ce puno teze ostvariti ono sto su naumili,a to je destabilizacija regiona i preuzimanje potpune vlasti u Srbiji,sto bi region odvuklo u nove devedesete godine.A najgore je sto su u "RS-u" na celu sa Dodom cekali rasplet dogadaje i da se ovaj tandem ustolici,a onda da skupstina "RS-a" proglasi nezavisnost
nije Dodo bez veze bio onoliko neurozan,cak sta vise bio je toliko neurozan i uplasen da sam mislio da ce past u nesvjest.......bas mi ga žao 
-
foodoo
Ja sumnjam u destabilizaciju Srbije sada kada su Rusi kupili industriju. Nije njima u interesu. Oni će malo da kukaju pred svoje izbore čisto da otplate kupovinu Srbije i onda će po starom, Srbe u vatru...
Doduše gdje ja vidim da se može zakuhati je da, hipotetički, Rusi kažu, mi smo kupili i Trepču i probaju vojskom ili silom da uđu i počnu proizvodnju za svoj groš.
Tu bi već izbio ozbiljan krekljanac.
Konačno, Srbi nisu nikakvi ratnici, što se pokazalo u prošlim ratovima i paradiranjem Garde Cara Lazara (gdje su sada?), tako da od ozbiljne frke po Srbiji ja ne vidim neke stvarne opasnosti.
Doduše gdje ja vidim da se može zakuhati je da, hipotetički, Rusi kažu, mi smo kupili i Trepču i probaju vojskom ili silom da uđu i počnu proizvodnju za svoj groš.
Tu bi već izbio ozbiljan krekljanac.
Konačno, Srbi nisu nikakvi ratnici, što se pokazalo u prošlim ratovima i paradiranjem Garde Cara Lazara (gdje su sada?), tako da od ozbiljne frke po Srbiji ja ne vidim neke stvarne opasnosti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
JANŠA: DESTABILIZACIJA BALKANA UGROZILA BI I RUSKE INTERESE
Monday, 25.02.2008.
Europska unija i međunarodna zajednica učinile su sve da ne dođe do destabilizacije na Balkanu, jer su za događaje danas bolje pripremljene nego 90-ih godina, a destabilizacija regije nije ni u ruskom interesu, kazao je slovenski ...
... premijer Janez Janša u nedjelju za POP-Tv, piše Vjesnik.
Iako situacija i reakcije u Srbiji proteklih dana podsjećaju na »Miloševićeva« vremena, Unija je sada na njih bolje pripremljena i »donijela je pravovremene mjere«, rekao je premijer Slovenije, koja predsjeda EU-om.
Unija proteklih mjeseci nije raspravljala o priznanju Kosova nego o dugoročnoj stabilizaciji Balkana, jer priznanje neovisnih država niti nije u nadležnosti Bruxellesa, podsjetio je Janša. EU je počela provoditi odluku o upućivanju svoje misije na Kosovo, dodao je.
»Niti u interesu Rusije nije da dođe do destabilizacije regije, to bi ugrozilo i njezine interese«, komentirao je Janša izjave o »upotrebi sile« koje su se čule od nekih ruskih dužnosnika u vezi s priznanjem Kosova.
http://www.biznis.ba//index.php?option= ... &Itemid=59
Monday, 25.02.2008.
Europska unija i međunarodna zajednica učinile su sve da ne dođe do destabilizacije na Balkanu, jer su za događaje danas bolje pripremljene nego 90-ih godina, a destabilizacija regije nije ni u ruskom interesu, kazao je slovenski ...
... premijer Janez Janša u nedjelju za POP-Tv, piše Vjesnik.
Iako situacija i reakcije u Srbiji proteklih dana podsjećaju na »Miloševićeva« vremena, Unija je sada na njih bolje pripremljena i »donijela je pravovremene mjere«, rekao je premijer Slovenije, koja predsjeda EU-om.
Unija proteklih mjeseci nije raspravljala o priznanju Kosova nego o dugoročnoj stabilizaciji Balkana, jer priznanje neovisnih država niti nije u nadležnosti Bruxellesa, podsjetio je Janša. EU je počela provoditi odluku o upućivanju svoje misije na Kosovo, dodao je.
»Niti u interesu Rusije nije da dođe do destabilizacije regije, to bi ugrozilo i njezine interese«, komentirao je Janša izjave o »upotrebi sile« koje su se čule od nekih ruskih dužnosnika u vezi s priznanjem Kosova.
http://www.biznis.ba//index.php?option= ... &Itemid=59
-
basta sljezove boje
vidjecemo kako ce ovo sutra proci
U ORGANIZACIJI Srpskog pokreta nevladinih udruga, Spona, u Banjoj Luci će sutra 26. veljače biti održan prosvjedni skup zbog proglašenja nezavisnosti Kosova na kojem će se građanima, obratiti i član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, predsjednik Narodne skupštine RS-a Igor Radojičić, premijer Milorad Dodik te zastupnik SDS-a Borislav Bojić.
Organizatori prosvjednog skupa najavljuju mogućnost dolaska predsjednika vlade Srbije, Vojislava Koštunice, no to još nije službeno potvrđeno, javlja Pincom.
Na skupu se očekuje od 30 do 50 tisuća građana, a predstavnici Spone tvrde kako su "razmotrili sve sigurnosne aspekte održavanja skupa".
Ministar obrazovanja Republike Srpske prošlog je tjedna izdao naredbu kojom se zabranjuje izlazak na ulice učenicima osnovnih i srednjih škola.
-
walkabout
Jel Voja dolazi sa kalasnjikovim u rukama ili brez ...basta sljezove boje wrote:vidjecemo kako ce ovo sutra proci
U ORGANIZACIJI Srpskog pokreta nevladinih udruga, Spona, u Banjoj Luci će sutra 26. veljače biti održan prosvjedni skup zbog proglašenja nezavisnosti Kosova na kojem će se građanima, obratiti i član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, predsjednik Narodne skupštine RS-a Igor Radojičić, premijer Milorad Dodik te zastupnik SDS-a Borislav Bojić.
Organizatori prosvjednog skupa najavljuju mogućnost dolaska predsjednika vlade Srbije, Vojislava Koštunice, no to još nije službeno potvrđeno, javlja Pincom.
Na skupu se očekuje od 30 do 50 tisuća građana, a predstavnici Spone tvrde kako su "razmotrili sve sigurnosne aspekte održavanja skupa".
Ministar obrazovanja Republike Srpske prošlog je tjedna izdao naredbu kojom se zabranjuje izlazak na ulice učenicima osnovnih i srednjih škola.
-
pesak
Zasto ne postoji niko u Srbiji da nas, gradjane koji smo za EU , pozove na ulicu ? Ima nas vise od degenerika.
Da li je moguce da je cak i LDP lazna opozicija ? Ili je takva procena- da ne treba ? Danas je bila debilna akcija "mladihLDPa" ispred vlade Srbije. Zasto samo mladi ? Jel to znaci da gradjani nisu dobrodosli ? Jel to znaci da nas je i LDP namagarcio - kao oni ce nesto uraditi, a ustvari unistavaju mogucnost gradjanskog otpora bledim "akcijama" na kojima se pojavi par uplasenih klinaca. Bedno.
E, pa losa je procena. Sto gradjani duze cute, veci je rast fasista . Od kad ja pricam za ulicu. Od kad je dosao Kostunica na vlast. Od 2004. 4 godine pricam svuda da treba na ulicu . I niko nista. Ocigledno nestyo pogresno radim. Za to vreme rastu radikali, i Srbija je prodana Rusima. Lupaju ambasade , fasisti orgijaju na sve strane, preti se "slobodnim " medijima.
A ja sam ocigledno emigrirala u Sarajevo.
Gde je Beograd ?
Da li je moguce da je cak i LDP lazna opozicija ? Ili je takva procena- da ne treba ? Danas je bila debilna akcija "mladihLDPa" ispred vlade Srbije. Zasto samo mladi ? Jel to znaci da gradjani nisu dobrodosli ? Jel to znaci da nas je i LDP namagarcio - kao oni ce nesto uraditi, a ustvari unistavaju mogucnost gradjanskog otpora bledim "akcijama" na kojima se pojavi par uplasenih klinaca. Bedno.
E, pa losa je procena. Sto gradjani duze cute, veci je rast fasista . Od kad ja pricam za ulicu. Od kad je dosao Kostunica na vlast. Od 2004. 4 godine pricam svuda da treba na ulicu . I niko nista. Ocigledno nestyo pogresno radim. Za to vreme rastu radikali, i Srbija je prodana Rusima. Lupaju ambasade , fasisti orgijaju na sve strane, preti se "slobodnim " medijima.
A ja sam ocigledno emigrirala u Sarajevo.
Gde je Beograd ?
-
Hana-x
draga pesak, mislim da LDP u ovom trenutku ne moze vise da uradi iz prostog razloga jer je svima njima zivot u opasnosti. BIA je itekako aktivna, pa vidi sta uradise Djindjicu.
Nazalost jos ce potrajati agonija u kojoj se Srbija nalazi i meni je iskreno zao mnogih dobrih i plemenitih ljudi u Srbiji koji ne mogu nista da urade. Nisu mogli ni onda kada je Milosevic pokrenuo tenkove i poslao ih da malo pucaju po bratskim republikama. U manjini ste draga pesak i ako ti ikada bude trebalo skloniste, slobodno se javi, kod mene si uvijek dobrodosla:-)
Nazalost jos ce potrajati agonija u kojoj se Srbija nalazi i meni je iskreno zao mnogih dobrih i plemenitih ljudi u Srbiji koji ne mogu nista da urade. Nisu mogli ni onda kada je Milosevic pokrenuo tenkove i poslao ih da malo pucaju po bratskim republikama. U manjini ste draga pesak i ako ti ikada bude trebalo skloniste, slobodno se javi, kod mene si uvijek dobrodosla:-)
-
Umjetnik a
tooooooooopesak wrote:Pa sta ? Treba da se plasimo ? Nemam utisak da se Ceda plasi. Treba izaci na ulice, pa da vidimo. Nemam nameru da se plasim. Ko ih >ebe.
ne daj se