Samo jedno malo podpitanje: otkad se to moraju diplome priložit da bi se učestvovalo u nekoj temi na forumu?hrasno38 wrote:OK evo ja cu prihvatiti vase "dobronamjerne" sugestije i prihvatit cu da vi to radite samo radi toga sto zelite dobro nasoj zemlji, prihvatit cu da je Swellim i svi ostali koji su dosli iz tog svijeta nadobudne drkadzije, da je Semir nevidjeni satrolog itd itd. Ali opet ponavljam koje su to vase kvalifikacije, iskustvo, naucni radovi i sve sto ide uz to da iamte pravo da bilo koga omalovazavate ili idete nekim laksim putem da jednostavno samo pisete sto neko vam kaze. Pitanje je jednostavno, koje su vase reference??????????. Jedini oponent do sada koji je imao neke reference da prica o ovome sa nekog naucnog aspekta je bio Vuk i mada se ja nisam slagao sa njim njegovo misljenje sam postovao jer je momak koliko sam shvatio istoricar, tj. zavrsio je istoriju i casno svojim imenom i prezimenom stao iza onoga sto pise.
I drugo malo podpitanje: ne sjećam se, Hrasno, da si tražio kvalifickacije, iskustvo i naučne radove od Osmanagića kad je došao sa svojom nebulozom? Kad ih on priloži, prilažem i ja svoje!