murtic wrote:POZDRAV SVIMA
Zovem se MURTIC ADEM pcelarim na terenu USK konkretno Velike Kladuse clan sam udruzenja KRAISKA PCELA
150 kosnica su mi uvijek na tockovima a dali govorim istinu ili ne provjeri preko gore navedena udruzenja.
Meni netreba sifra da se zanju sakrijem evo ti broj mob koji kod mene preko 10 godina 061 7520381 .
Sta mislis bili me bilo sram lagati a pitaj profesora Alijagica jeli to tacno koji me licno poznaje a presjednik je kantonalnog udruzenja da bi navodio lazne podatke. Pcelarim preko 40 godina i valjda sam za toliko vremena nesto naucio.
Toliko o meni bujrum u sestom mjesecu svakva bi mi pomoc dobro dosla vama ceif a meni korist ako ste voljni
mi i pomoci. Stose tice fotosa to neznam postaviti jer to je zame visa matematika to znaju mladi a ja nisam u toj
kategoriji.
SELAM SVIMA MURTIC
Sada ste me malo zbunili, Ja nisam nigdje rekao da ste zaobišli istinu ,,, upravo sam naveo jednog pčelara iz Hrvatske ako treba i ime nije problem koji ima mnogo košnice ali na auto prikolici ,,Mene je to zadivilo da sam jedne prilike rekao da bi bila turistička atrakcija na Trgu Bana Jelačića..
Da li je kod Vas 500 ili 150 pčelinjih zajednica (u predhodnom odgovoru ste napisali 500 pčelinjih zajedica)
Nema ja šta provjeravat ..Mislio sam da kojim slučajem imate web stranicu, ili neku galeriju slika pa da malo razgledam Vaš pčelinjak. Ako sam uvrijedio Vašu malenkost ja se ispričavam! MOje namjere nisu bile zle. Kako ste prethodno naveli 500 košnica to je z a mene inpresivno
Nemam baš namjeru da dolazim da Vas provjeravam, niti imam vremena da Vam pomognem jer neznam gdje bi prije od silnog posla ,..