Ja kolko ste ispisali za jedno vece i jutro...
Evo ja se prijavljivam za prevoz stvari i ucenika iz Pete gimnazije. Usput moram pokupiti jos neke stvari od fenjer1982 i nju skupa sa stvarima, a kako to sve ne moze stati u moj bibi, obezbijedila sam i drugi (atko i spectra

). Dogovorim s Pearl detalje...
Koliko vidim, ostaje otvoreno:
Omoti za CD-ove - najbolje je zbaviti one bijele papirne, vjerovatno nisu puno skupi - ko zna gdje ovoga ima?
Naljepnice - nemojte stavljati one glupe post-it, one ce sigurno otpasti. Ima li neko neku drugu ideju kako da
obiljezimo djecu? Mozda nesto sto se kaci oko vrata, ako se ima gdje kupiti 500-600 takvih djindjuva...
Crne kese (smetljarske) za paketice (jedno 4-5 onih rolni pretpostavljam),
Covjece ne ljuti se (jedno 30-50 komada) i
igracke za bebe - koliko nam ovoga treba, ne znam koliko bebara jos imamo? Comments please, da daduli zna koliko toga da kupi...
Ako se odlucite za opciju laptop+foto printer, ja imam laptop, a valjda cu se snaci i u baratanju tim printerom koji nam je najveci problem naci. Ako se ovo uzme, treba zbaviti i jedan cartridge vjerovatno, jer 500-600 fotografija ce pojesti tintu. I naravno, foto papir namijenjen za taj printer. Fotografisanjem se moze baviti vise osoba, po principu Uslikaj Desetak I Nosi Na Laptop, a nek jedna sve to printa. Problem je onda jedino sve to podijeliti djeci naknadno... Dakle, tu sam, iako dijelim misljenje da je to vjerovatno (pre)komplikovano za izvesti...