F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
juventus

#1101 Re: Inter

Post by juventus »

Schalke 05 :lol:
smoki_choko

#1102 Re: Inter

Post by smoki_choko »

juventus wrote:Schalke 05 :lol:
:thumbup: :dance:
Logovan

#1103 Re: Inter

Post by Logovan »

Deranje guzova italijanima :dance:

+18 :lol: :D :D
Mustang1

#1104 Re: Inter

Post by Mustang1 »

Da ti Milan zabije tricu..da ti Schalke zabije petardu..Booooooože Interu ! :D :oops:
just principe

#1105 Re: Inter

Post by just principe »

haj zajebancija do neke mjere ok i meni je bilo smjesno i zajebavao sam se, ali ovo je vec preslo u podjebavanje, i to od strane simpatizera Juve i Milana :roll: :roll: nekima je danas san da vide svoj klub u l.prvaka, a nekima je to svakodnevnica, a veliki porazi se nekad moraju desiti, pa cak i ovaj 2-5 je odlican rezultat, da bi se neke stvari uvidjele, prije svega Morattiju, a to je da pola ekipe mora mjenjati, a prije svega trenera. Leonardo nije za trenerskog posla, a kamoli da trenira evropskog prvaka, igraci kao sto su Chivu, Cordoba, Materazzi, Motta, Stankovic, Maicon, Kharja, :arrow: ZdraO

u revansu pobjeda Intera ne dolazi u pitanje, al bice nedovoljna za prolaz, ako nista obraz da se ocisti
C'è solo l'Inter

#1106 Re: Inter

Post by C'è solo l'Inter »

brazzo19 wrote:Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
hehehe ovo je dobra zajebancija, a ovi ostali sto se javljaju su vecinom pacenici kojih nije bilo na mapi 5 godina i navijaci bayerna na koje su milito i pandev ostavili nesagledljive posljedice.
utakmica smijesna, inter neozbiljno shvatio protivnika a leonardo poslozio tim nidje veze, schalke ima propuh u odbrani i svaki ozbiljan tim bi im sinoc zabio jedno 4 komada (malo je falilo da im i onakav inter uvali), imali su srece da nalete na sinoc jos smijesniji inter i to su maksimalno iskoristili, nadat se da ce leo u revansu doc do pameti i da ce se igraci pobjedom barem malo iskupiti za sinocnju blamazu ...
LFC

#1107 Re: Inter

Post by LFC »

just principe wrote:haj zajebancija do neke mjere ok i meni je bilo smjesno i zajebavao sam se, ali ovo je vec preslo u podjebavanje, i to od strane simpatizera Juve i Milana :roll: :roll: nekima je danas san da vide svoj klub u l.prvaka, a nekima je to svakodnevnica, a veliki porazi se nekad moraju desiti, pa cak i ovaj 2-5 je odlican rezultat, da bi se neke stvari uvidjele, prije svega Morattiju, a to je da pola ekipe mora mjenjati, a prije svega trenera. Leonardo nije za trenerskog posla, a kamoli da trenira evropskog prvaka, igraci kao sto su Chivu, Cordoba, Materazzi, Motta, Stankovic, Maicon, Kharja, :arrow: ZdraO

u revansu pobjeda Intera ne dolazi u pitanje, al bice nedovoljna za prolaz, ako nista obraz da se ocisti
Mrzim Inter, futav mi je klub, al' brate sto uvrsti Maicona na ovu listu?

Chivu je isto tako dobar igrac, odlican sta vise, al' je otis'o u glavi skroz, treba mu dobar psihjatar... ;-)
ratata

#1108 Re: Inter

Post by ratata »

Javier Zanetti, kapetan tima i živuća legenda kluba:

"Nisu mi jasne ovakve kritike. Istina, izgubili smo dvije važne utakmice, ali niko nije vakcinisan protiv poraza. Imali smo prije toga duge serije pobjeda, pa što. Tada nas niko nije hvalilo kao što nas se danas napada", govorio je Zanetti, te dodao:

" Mi smo već šest godina pobjednici. U tom smo razdoblju pet puta bili prvaci Italije. Bili smo prvaci Europe, pa dva puta pobjednici domaćeg Kupa. Osvajali smo razne Superkupove i sada nakon dva poraza to bi sve trebalo zaboraviti i govoriti da smo nesposobni i loši nogometaši."

zamolio bi lokalne gustere na forumu a koji navijaju za talijanske klubove koji samo sanjaju Skudeto i trofej Lige Prvaka,(i naravno za City jer je tamo DJeko Boze moj) da se skinu s ove teme, jer se ovdje ipak radi o evropskom i svjetskom sampionu , a ne o nekom Ublentusu, Siranu ili Cmarseloni
Udarnik

#1109 Re: Inter

Post by Udarnik »

Ko god prati Inter duze vrijeme ovo nije nikakvo iznenadjenje, sto se desio brodolom ni prvi ni zadnji,znali su od dobivenog napravit izgubljeno a od izgubljenog napravit dobiveno,vise puta !

Ako se neke sitnice posloze do uzvrata svabe padaju definitivno a i prolaz nije daleko !
juventus

#1110 Re: Inter

Post by juventus »

čuj nije daleko prolaz, a treba im 4:0 u gostima... :lol:

ma jednom nogom su već u polufinalu... :D
smoki_choko

#1111 Re: Inter

Post by smoki_choko »

juventus wrote:čuj nije daleko prolaz, a treba im 4:0 u gostima... :lol:

ma jednom nogom su već u polufinalu... :D
odbrana titule im nece promaci ove godine :lol:
bosanska senzacija

#1112 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Gledaj juventusovih paćenika što se naslađuju :D

Nije ni vama lahko s obzirom da jubentus kao staru ofucanu damu deru sa svih strana pa vam jedino zadovoljstvo pričinjavaju porazi Intera :oops:
smoki_choko

#1113 Re: Inter

Post by smoki_choko »

jest, roma nas odra neki dan. ko schalke 05 :lol:
bosanska senzacija

#1114 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Eto dobil ste Romu i trku za UEFA Ligu učinili još neizvjesnijom, svaka čast :oops:

Valjda ćete iduće godine izbjeći velikane kao što je poljski Lech i otići malo dalje :lol:
smoki_choko

#1115 Re: Inter

Post by smoki_choko »

valjda necemo dobiti schalke 05 :lol:
ibizza

#1116 Re: Inter

Post by ibizza »

ratata wrote:Javier Zanetti, kapetan tima i živuća legenda kluba:

"Nisu mi jasne ovakve kritike. Istina, izgubili smo dvije važne utakmice, ali niko nije vakcinisan protiv poraza. Imali smo prije toga duge serije pobjeda, pa što. Tada nas niko nije hvalilo kao što nas se danas napada", govorio je Zanetti, te dodao:

" Mi smo već šest godina pobjednici. U tom smo razdoblju pet puta bili prvaci Italije. Bili smo prvaci Europe, pa dva puta pobjednici domaćeg Kupa. Osvajali smo razne Superkupove i sada nakon dva poraza to bi sve trebalo zaboraviti i govoriti da smo nesposobni i loši nogometaši."

zamolio bi lokalne gustere na forumu a koji navijaju za talijanske klubove koji samo sanjaju Skudeto i trofej Lige Prvaka,(i naravno za City jer je tamo DJeko Boze moj) da se skinu s ove teme, jer se ovdje ipak radi o evropskom i svjetskom sampionu , a ne o nekom Ublentusu, Siranu ili Cmarseloni
Upravu si.Ovi navijaci milana bas sanjaju trofej LP :D :run:
ExNihilo

#1117 Re: Inter

Post by ExNihilo »

smoki_choko wrote:valjda necemo dobiti schalke 05 :lol:

jel to nemate šta napisat na temu juventusa,s obzirom da vam je posljednjih nekoliko godina najvece dostignuce pobjeda nad romom, pa ste dosli malo ovdje liječit kompleks zvani Calciopoli :D
smoki_choko

#1118 Re: Inter

Post by smoki_choko »

Ellinor wrote:
smoki_choko wrote:valjda necemo dobiti schalke 05 :lol:

jel to nemate šta napisat na temu juventusa,s obzirom da vam je posljednjih nekoliko godina najvece dostignuce pobjeda nad romom, pa ste dosli malo ovdje liječit kompleks zvani Calciopoli :D
schalke 05 :lol:
lester burnham

#1119 Re: Inter

Post by lester burnham »

bosanska senzacija wrote:Eto dobil ste Romu i trku za UEFA Ligu učinili još neizvjesnijom, svaka čast :oops:

Valjda ćete iduće godine izbjeći velikane kao što je poljski Lech i otići malo dalje :lol:
... :D
ratata

#1120 Re: Inter

Post by ratata »

bosanska senzacija wrote:Eto dobil ste Romu i trku za UEFA Ligu učinili još neizvjesnijom, svaka čast :oops:

:lol: :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1121 Re: Inter

Post by Chmoljo »

09. Apr. 2011. 21:34 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» ratata, smoki_choko

14 dana

bureka nema trenutno, ja sada 'dijelim pravdu'... ništa lično momci, samo ubuduće iskulirajte prije nego pritisnete 'pošalji'...

dvije hefte prođu sad pa sad... a i mahno sam ga, pa sam merhametli...
Charuga
Globalni moderator

#1122 Re: Inter

Post by Charuga »

Corriere dello Sport
Predstavnici Intera se sastali sa Tevezom

Prema pisanju italijanskog dnevnika Corriere dello Sport, prošle su se sedmice u Milanu predstavnici Intera sastali s fudbalerom Manchester Cityja Carlosom Tevezom.

Argentinski napadač je navodno već postigao dogovor sa sadašnjim klubom da na ljeto može otići, a s Interovim je predstavnicima razgovarao o mogućnosti dolaska na San Siro. Corriere dello Sport piše da su "nerazzurri" spremni Cityju ponuditi oko 30 miliona eura za 27-godišnjaka, a dio odštete bi vjerojatno prebili zbog određenih dugova koje engleski klub ima prema italijanskom još od lanjskog transfera Marija Balotellija.

Također, Inter bi bio spreman povući se iz utrke za čileanskog napadača Udinesea Alexisa Sancheza za kojeg je zainteresovan i City, a kako se oba kluba navodno zanimaju i za turskog veznjaka Nurija Sahina iz Borussije Dortmund, moguće je da će se aktuelni prvak Evrope povući i iz tog posla kako bi odobrovoljio "građane" na prodaju Teveza.

Kako bi oslobodili prostor Argentincu, u Interu bi se mogli riješiti njegovog sunarodnjaka Diega Milita koji bi se mogao vratiti u Genou, a nije isključen ni odlazak Makedonca Gorana Pandeva.

(Izvor: Totalsport)
hau jes no

#1123 Re: Inter

Post by hau jes no »

-----sneijder
tevez----eto'o

:dance:
palermo

#1124 Re: Inter

Post by palermo »

hau jes no wrote:-----sneijder
tevez----eto'o