Ljubav je slijepa...Šeherzada wrote:A ja da tebi kazem HVALA.Kako sam bila glupa i naivna pa ti nisam vjerovala onda kada si rekla one stvari.Znas kako je ,naivna i zaljubljena.Smrtna kombinacijaZoya wrote:Šeherzada wrote:Izgleda ja opet u ovo cose naletih.....Koji sam ja baksuz![]()
Ja samo da vas utjesim
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#1101 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1102 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Admire,kako kome....Meni se nece pojaviti jer na ovom svijetu ne postoji niko ko bi mogao da voli iskreno recimo....mene.
Bosna i Marsovko-hvala drage moje ali kada vjerujes iz sveg srca,jednom nogom zagazis u brak i on te ostavi a ni sam neznas radi cega-tesko da vjerujes u to vise.
Bosna i Marsovko-hvala drage moje ali kada vjerujes iz sveg srca,jednom nogom zagazis u brak i on te ostavi a ni sam neznas radi cega-tesko da vjerujes u to vise.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1103 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mozda je i tako bolje, gledaj malo pozitivno. Zivot je more 
-
PalaSa Marsa
#1104 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Pa kad je tako otis'o, ja se usudjujem reci zahvali Bogu sto se to sad desilo, zamisli da je nesto bilo i covjek nestane.Šeherzada wrote:Admire,kako kome....Meni se nece pojaviti jer na ovom svijetu ne postoji niko ko bi mogao da voli iskreno recimo....mene.
-
bosna123
#1105 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Isto mi se dogodilo... I bilo je pretesko, ali doci ce drugi, ne daj se...
Moras malo odbolovat, znas i sama kako to ide...
Ma sad ce te svi nervirati sa savjetima, pa evo i ja, ali najvaznije je da nisi sama jer onda samo vrtis stare filmove...
Nema od toga hajra...
Moras malo odbolovat, znas i sama kako to ide...
Ma sad ce te svi nervirati sa savjetima, pa evo i ja, ali najvaznije je da nisi sama jer onda samo vrtis stare filmove...
Nema od toga hajra...
- Šeherzada
#1106 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mozda.Ipak ko zna kada i kako cu se oporaviti od tolikog soka i kako reci svima-nestao mladozenja 
-
PalaSa Marsa
#1107 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nist' fino lijepo, izvuces jednu poentu i haj' zdr'ao..Nego zivi dok ti je Bog dao!Šeherzada wrote:Mozda.Ipak ko zna kada i kako cu se oporaviti od tolikog soka i kako reci svima-nestao mladozenja
-
bosna123
#1108 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Tesko, ne tesko vec pretesko... Ali sto te ne ubije to te ojaca, ili sto rekla moja drugarica sto te ne ubije od toga dobijes cir na zelucu...
Uglavnom, bila sam pokusala po starom oprobanom receptu koji su mi svi nudili "klin se klinom izbija", ali kod mene nije funkcioniralo, moralo je proci poprilicno vremena...
Prvih pola godine, cini mi se da mi je svaki udisaj bio pretezak, ali prodje vremenom... Pa onda budes nekako supalj, kao bezosjecajan, i to je poprilicno nehuman osjecaj... Kao da si robot...
I onda se obradujes kad pocnes primjecivati suprotni spol, i ponovo si sposoban voljeti...
Uglavnom, bila sam pokusala po starom oprobanom receptu koji su mi svi nudili "klin se klinom izbija", ali kod mene nije funkcioniralo, moralo je proci poprilicno vremena...
Prvih pola godine, cini mi se da mi je svaki udisaj bio pretezak, ali prodje vremenom... Pa onda budes nekako supalj, kao bezosjecajan, i to je poprilicno nehuman osjecaj... Kao da si robot...
I onda se obradujes kad pocnes primjecivati suprotni spol, i ponovo si sposoban voljeti...
-
PalaSa Marsa
#1109 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
bosna123 wrote:Tesko, ne tesko vec pretesko... Ali sto te ne ubije to te ojaca, ili sto rekla moja drugarica sto te ne ubije od toga dobijes cir na zelucu...
-
Schizophrenia
#1110 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
EMOS EMOS EMOS. "Ona mene ostavila, ja joj sve dao, kupiJo kucu, kupiJo najnoviji mobitel, uzela mi ovo, ono.", "Ja sam ga voljela naj naj najvise na svijetu ali me on var'o pa ja joj ne znam oprostim jednom, drugi puta, treci puta pa vise mi se popeo DOVDE i kazem mu u FACU da vise necu da budem njegova, a trebali se UZETI za 2 mjeseca"
-
PalaSa Marsa
#1111 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
O materijalizmu necu ni da pricam, dakle da to i iskljucivo to bude primjer, sta je neko nekome dao i uradio za nekog itd.Schizophrenia wrote:EMOS EMOS EMOS. "Ona mene ostavila, ja joj sve dao, kupiJo kucu, kupiJo najnoviji mobitel, uzela mi ovo, ono.", "Ja sam ga voljela naj naj najvise na svijetu ali me on var'o pa ja joj ne znam oprostim jednom, drugi puta, treci puta pa vise mi se popeo DOVDE i kazem mu u FACU da vise necu da budem njegova, a trebali se UZETI za 2 mjeseca"
- Šeherzada
#1112 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nadam se da ce se to opet desiti mada sve vise gubim sigurnost u to!bosna123 wrote: I onda se obradujes kad pocnes primjecivati suprotni spol, i ponovo si sposoban voljeti...
-
Njanjo
#1113 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
ima jedna stara izreka : "Bolje voljeti pa izubiti, nego nikako ne voljeti"
-
zelenashica
#1114 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
radije bi da tu staru ne dočekam,ma koliko istinita bilaNjanjo wrote:ima jedna stara izreka : "Bolje voljeti pa izubiti, nego nikako ne voljeti"
-
Njanjo
#1115 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
e jbg, tesko da ce ti se potrefit da prvi momak sa kojim budes u vezi bude tvoj konj na bjelom princu, i obrnuto 
- Šeherzada
#1116 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
A sta ako cekas princa a dolaze ti samo konji? 
-
Njanjo
#1117 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
vjerovatno da je princ pao sa konja negdje usput pa samo konj dosao
.....ali bar je neko dosao 
-
Njanjo
#1118 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
tek sam sad vidio ovo, gledaj kako brat pasivno napada cure slomljenog srca....samo naprjed prijateljuAdmir_1984 wrote:Daj ba nemoj biti u tolikom crnjaku. Doce ba prava ljubav kad se najmanje nadas![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1119 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
OplakahNjanjo wrote:tek sam sad vidio ovo, gledaj kako brat pasivno napada cure slomljenog srca....samo naprjed prijateljuAdmir_1984 wrote:Daj ba nemoj biti u tolikom crnjaku. Doce ba prava ljubav kad se najmanje nadas![]()
![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1120 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
konta da je sve interesNjanjo wrote:tek sam sad vidio ovo, gledaj kako brat pasivno napada cure slomljenog srca....samo naprjed prijateljuAdmir_1984 wrote:Daj ba nemoj biti u tolikom crnjaku. Doce ba prava ljubav kad se najmanje nadas![]()
![]()
![]()
-
Njanjo
#1121 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
neznam ja, ovo meni zvuci kao ono"nista nebrini bice sve uredu,nemoj plakat, evo nasloni se na mene, jel ti vruce, skini majicu, a mogla bi i pantalone....e, da ti nesto pokazem"

-
zelenashica
#1122 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Njanjo wrote:neznam ja, ovo meni zvuci kao ono"nista nebrini bice sve uredu,nemoj plakat, evo nasloni se na mene, jel ti vruce, skini majicu, a mogla bi i pantalone....e, da ti nesto pokazem"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Njanjo
#1123 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
sta da ti kazem, dogadjaji iz mladosti rane 
-
zelenashica
#1124 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
ma vidim ja da i ti nisi mačiji kašalj 
- Eweleen
#1125 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Jesam li to ja jedini muškarac ukradenog srca?