Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E zasluzio si degenek, ... pa tvoja mahala, .... .... posenilio si @muhice, ....
Lad se spustas "s ledja" tramvajskoj stanici na Carsiji. Ova ulica desno se spusta pored taxi standa.
Vara te ono par drveta sto sakriva Sebilj. Tu si bolan krao lubenice i kupus, ....
vidi fakat niz Sagrdžije pa na čaršiju-moj bože Alzhajmer došo
evo moje mahale
onaj plavi kamioncic mi je drito preko puta avlije
pape wrote:
E zasluzio si degenek, ... pa tvoja mahala, .... .... posenilio si @muhice, ....
Lad se spustas "s ledja" tramvajskoj stanici na Carsiji. Ova ulica desno se spusta pored taxi standa.
Vara te ono par drveta sto sakriva Sebilj. Tu si bolan krao lubenice i kupus, ....
vidi fakat niz Sagrdžije pa na čaršiju-moj bože Alzhajmer došo
Stvarno muha, mislio sam da se zezas!
Sta je bilo sa tim spomenikom pape, kad ga uklonise?! Ja to ne pamtim nikako!
Dobro znamo koliko su ljudi osjetljivi na ovim prostorima, stoga nema potrebe nista dalje objasnjavati. Doduse u jednu ruku jeste i cudno podici spomenik nekome ko ti je okupirao drzavu, mada nesto mislim da bi bilo najbolje da smo ostali pod njihovom upravom, sad bi mozda mi bili Njemacka na Balkanu.
NeyDan wrote:Dobro znamo koliko su ljudi osjetljivi na ovim prostorima, stoga nema potrebe nista dalje objasnjavati. Doduse u jednu ruku jeste i cudno podici spomenik nekome ko ti je okupirao drzavu, mada nesto mislim da bi bilo najbolje da smo ostali pod njihovom upravom, sad bi mozda mi bili Njemacka na Balkanu.
Necemo kvariti temu "Slike starog Sarajeva", hajde da ostane tako.
Otvorit cu temu sa naslovom, ... "Svi nashi okupatori", ....
NeyDan wrote:Dobro znamo koliko su ljudi osjetljivi na ovim prostorima, stoga nema potrebe nista dalje objasnjavati. Doduse u jednu ruku jeste i cudno podici spomenik nekome ko ti je okupirao drzavu, mada nesto mislim da bi bilo najbolje da smo ostali pod njihovom upravom, sad bi mozda mi bili Njemacka na Balkanu.
Necemo kvariti temu "Slike starog Sarajeva", hajde da ostane tako.
Otvorit cu temu sa naslovom, ... "Svi nashi okupatori", ....
Pa da izazoves revoluciju na forumu.
Nego da postavim i ja nesto malo slika sto sam sad nasao ... nadam se da se ne ponavljam.
Evo sinagoga
Ovdje mi je cudan ugao slikanja, al' ovo bi trebala biti Careva dzamija
I evo kako je Strosa izgledala malo prije rata ... znaci i tada su bili tu kafici i baste.
Nisam rođena Sarajka ali nekako sam predodređena da živim u ovom gradu.Godinu prije rata,upisah fakultet i dođoh iz svoje rodne Zenice studirati ovdje....odmah sam zavoljela Sarajevo i ljude koji tu žive.Osjetila sam da je to to,da sam prihvaćena,dopao mi se mentalitet,smisao za humor i sve ostalo.Ratne okolnosti me vratiše kući ali ipak,nakon 15 godina, ponovo dođem u moje Sarajevo u koje sam se na prvu zaljubila...sad sa porodicom i shvatim da je tačna ona "ko se jednom napije vode sa Baš-čaršije..."
Ko ga volio ne bi