NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jasko_ba

#1101 Re: NBA na OBN-u

Post by jasko_ba »

šta se prikazuje večeras?
Neelix

#1102 Re: NBA na OBN-u

Post by Neelix »

Nuggets

Why they can: George Karl is counting on divine intervention. Barring such a miracle, the Nuggets will go one and done.

Why they can't: No defense. Kenyon Martin is usually AWOL in critical games. No defense. A.I.'s gambles are more costly than they are productive. No defense. Carmelo Anthony is playing under the cloud of his recent arrest. No defense. Marcus Camby blocks shots but is an unreliable defender who also takes too make unwise shots. No defense. Eduardo Najera doesn't play enough. No defense. J. R. Smith can keep both teams in the game. No defense. This team lacks character and maturity. But above all they play no defense.

:lol:
dennis26

#1103 Re: NBA na OBN-u

Post by dennis26 »

jasko_ba wrote:šta se prikazuje večeras?
veceras nema nista
sutra valjda LA-Denver u snimku
sesalmir

#1104 Re: NBA na OBN-u

Post by sesalmir »

dennis26 wrote:
jasko_ba wrote:šta se prikazuje večeras?
veceras nema nista
sutra valjda LA-Denver u snimku
Na obn txt-u pise da ce biti veceras u 2 sata prenos.
Ipak evo sad pogledah da provjerim, nema nista, ocito su pogrjesili nesta bili.
kofi anan

#1105 Re: NBA na OBN-u

Post by kofi anan »

na obn.ba pise da je u 2 veceras play off
Neelix

#1106 Re: NBA na OBN-u

Post by Neelix »

uze cleveland washingtona :-)
arze

#1107 Re: NBA na OBN-u

Post by arze »

san antoniovci ubite se!!!!!!!!!!!!!
sutra pred trg i objesite se svi na kamari zajedno!
pa ovo veceras je nevideno...finley prvo pogada tricu za prvi pa duncan 3. sec. prije kraja 1.produzetka pogada tricu i za drugi...da bi slag bila ginobiliova frljoka u zadnjoj sekundi treceg prod.BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!STO BI REKLI NA OVOM FORUMU HAHHAHAHAHA
sesalmir

#1108 Re: NBA na OBN-u

Post by sesalmir »

Cuvena izjava rudy t-a: ''Never understimate the heart of a champion'' i veceras se pokaza tacnom.
Nevjerovatna tekma spursa i sunsa, 2 produzetka, manu kos za pobjedu, prije toga za 1. produzetak trica finley, za 2. produzetak trica tim duncan (prosto nevjerovatno). Sunsi bez amarea u 2. produzetku, zbog 6 licnih, nisu imali snage za pobjedu, a vodili su skoro cijelu tekmu :sad:
Evo ako koga interesuje:
finley trica: http://www.sendspace.com/file/4fwxz0
tim trica: http://www.sendspace.com/file/fk1r7a
nash trica za izjednacenje na 115-115: http://www.sendspace.com/file/7938uc
manu za pobjedu: http://www.sendspace.com/file/nsohc6
LSD

#1109 Re: NBA na OBN-u

Post by LSD »

arze wrote:san antoniovci ubite se!!!!!!!!!!!!!
sutra pred trg i objesite se svi na kamari zajedno!
pa ovo veceras je nevideno...finley prvo pogada tricu za prvi pa duncan 3. sec. prije kraja 1.produzetka pogada tricu i za drugi...da bi slag bila ginobiliova frljoka u zadnjoj sekundi treceg prod.BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!STO BI REKLI NA OVOM FORUMU HAHHAHAHAHA
Gotovo je tu...taj par je apsolviran,s ovom pobjedom Spursi prolaze dalje (zivi bili pa vidjeli)...ovakva pobjeda na guzove ce psihicki dotuci Sunse...da se razumimo,ja navijam za Phoenix...ali oni su svoju sansu veceras prokockali...da su pobjedili anulirali bi prednost domaceg terena...tacno frljoka Ginobilija u zadnjoj sekundi :(
arze

#1110 Re: NBA na OBN-u

Post by arze »

phoenix je kvalitetniji tim i ove sezone je to i pokazo' tako da ovih 1-0 nista neznaci,al opet kazem ova ekipa d'antonia definitivno nema mozga!
arze

#1111 Re: NBA na OBN-u

Post by arze »

imali su priliku zavrsit tekmu prije produzetaka samo da su pravili faul 15. sec prije kraja i imali su +3.A tako opet i u 2.produzetku(ma ko im je kriv!?*)
arze

#1112 Re: NBA na OBN-u

Post by arze »

evo sta i shaq kaze na sugavstinu san antonia gubarskog mrzim ih debili mrtvi! :-D

I just wanted to play aggressive, but the floppers prevailed today. Amare and myself are going to continue to play aggressive,'' O'Neal said of his foul trouble. "Hopefully those guys will compete rather than just fall down.''
sesalmir

#1113 Re: NBA na OBN-u

Post by sesalmir »

U nba postoji nepisano pravilo da se ne pravi faul u slucaju vodstva od 3 poena, vec da se ekipa proba odbraniti znajuci da protivnik mora pucati tricu za izjednacenje, s time se zeli dobiti na atraktivnosti tekmi i dovodi do toga da pokaze i pravu svrhu suta za 3, sve se to demonstriralo na sinocnjoj tekmi kada su i jedni i drugi imali takve situacije sunsi 2 puta kada su im tim i finley zabili trice te spursi jednom kada je u 2. produzetku nash 15sec. prije kraja pogodio tricu za izjednacenje i upravo ovo je i dovelo do toga da se odigra jedna tako kvaltitetna tekma kao ova sinoc o kojoj ce se jos dugo pricati. Respect za nba, koji ne sve nacine pokazuju da je publika na prvom mjestu, koja treba da uziva gledajuci tekme, a ne 20 suteva sa slobodnih u zadnje 2 min. NBA rules :dance:
btw. Valjda ce denver veceras pruziti dobar otpor da se ima sta pogledat, samo da ne bude tekma u kojoj ce ih lakersi razvaliti, sa 8min. tekme u kojoj igraju 2. petorke, kao sto je bilo prosle sedmice u tekmi sa spursima.
van Basten

#1115 Re: NBA na OBN-u

Post by van Basten »

Neelix wrote:Hawksi su na istoku :D
do mene... kasni sat i brzina i eto... ispravio... bitno je da prognoza štima... SA sinoć jedva dobi
Neelix

#1116 Re: NBA na OBN-u

Post by Neelix »

arze wrote:evo sta i shaq kaze na sugavstinu san antonia gubarskog mrzim ih debili mrtvi! :-D

I just wanted to play aggressive, but the floppers prevailed today. Amare and myself are going to continue to play aggressive,'' O'Neal said of his foul trouble. "Hopefully those guys will compete rather than just fall down.''
nije fino tako pricati o javnim licnostima na ovom forumu, ja sam zbog slicne stvari odmar'o 20 dana...pa ti vidi sta ces :-)
Doda37

#1117 Re: NBA na OBN-u

Post by Doda37 »

Trenutni rezultat
Image
jasko_ba

#1118 Re: NBA na OBN-u

Post by jasko_ba »

jedva cekam Denver vs Lakersi :D
Doda37

#1119 Re: NBA na OBN-u

Post by Doda37 »

Upravo pocelo
Image
Neelix

#1120 Re: NBA na OBN-u

Post by Neelix »

cijepanje kao sto se i ocekivalo :) potpuna kontrola utakmice, i cruising to victory :-)
LSD

#1121 Re: NBA na OBN-u

Post by LSD »

Ma Lakersi otresli Nuggetse...ništa ovo..ovo je nezanimljiv par...mozda Denver pobjedi jednu maximalno i to je to od njih ove godine.
Vaso

#1122 Re: NBA na OBN-u

Post by Vaso »

ja sam im velikodusno dao jednu pobjedu :roll: ..a bog zna, nece ni tu jednu :oops:

a bas imaju simpa ekipu, toliko harizme i bad boysa...nije karlu lako :-)

iritiralo me kobeovo kurcenje i imitiranje jordanovih grimasa :cry: odom, kraljina 8-)

(ima li vise na youtubeu onaj klip sto je edin na kraju pominjo :))
Neelix

#1123 Re: NBA na OBN-u

Post by Neelix »

uze phila pistonse :-)
shadow

#1124 Re: NBA na OBN-u

Post by shadow »

odlicno, neka ih malo umore :D ...mi laganini do pobjede. Hawks dont fly in Boston :-D
LSD

#1125 Re: NBA na OBN-u

Post by LSD »

Vaso wrote:ja sam im velikodusno dao jednu pobjedu :roll: ..a bog zna, nece ni tu jednu :oops:

a bas imaju simpa ekipu, toliko harizme i bad boysa...nije karlu lako :-)

iritiralo me kobeovo kurcenje i imitiranje jordanovih grimasa :cry: odom, kraljina 8-)

(ima li vise na youtubeu onaj klip sto je edin na kraju pominjo :))
I meni Kobe ide na zivce i to odavno (bas kao sto kazes imitiranje Jordana)...ali opet je veliki majstor košarke...a Odom je,po meni, igracina samo takva koji svjesno podredio timu i ego-manijaku Bryantu...sinic je Odom pokazao da se radi o jednom od najsvestranijih igraca lige...on ce im biti kljuc u play-offu.
Post Reply