Zoya wrote:Uh, gdje su hurmasice odbiti bona? Znas da mi je slatko slabost![]()
Havana, sjedi i ti sa nama
Sjeo.
Hurmašice
Zoya wrote:Uh, gdje su hurmasice odbiti bona? Znas da mi je slatko slabost![]()
Evo uzmi moje obadvije hurmasice, nisi ti meni svakoHAVANA wrote:Zoya wrote:Uh, gdje su hurmasice odbiti bona? Znas da mi je slatko slabost![]()
Sjeo.![]()
Hurmašice![]()
Neka te ... bujrum samo sjedi ... sad ce Arzuhal i ekipa dok se vrate iz carsije ... sa iftara ... i raznih sijelaHAVANA wrote:Zoya wrote:Uh, gdje su hurmasice odbiti bona? Znas da mi je slatko slabost![]()
Sjeo.![]()
Hurmašice![]()
LOL,istocnjak wrote:Da pored @havane ... kojeg srdacno pozivam ovom prilikom da nam se pridruzi u sehuranju ...Zoya wrote:Uh, gdje su hurmasice odbiti bona? Znas da mi je slatko slabost![]()
moram takodjer najaaaaaaavitiiii da ceeeeeee veceraaaaaaaaaaaaas sa nama biti iiiiiiiiiiiii ...
@piupiu
kao specijalni gost ... jeeeeee ...
PS: Nemoj me sada izraditi ... bujrum
ev da vam ja jednu dok nisam otisla na spavanje...HAVANA wrote:Evo ja i piu piu došli malo u goste.![]()
Nećemo puno jesti,pazimo na liniju ,al može kafica poslije hurmašica.

Molim jednu hurmasicu DHL-om na peti kontinent! Saljem dio velikog, plavog neba, nekoliko srdasaca i puno poljubaca nazad.HAVANA wrote:Evo ja i piu piu došli malo u goste.![]()
Nećemo puno jesti,pazimo na liniju ,al može kafica poslije hurmašica.

Moze proci i ona recitacija ...piupiu wrote:
LOL,i hvala, sad moram i pjesmicu otpjevati, je l' da???
Ja padam u nesvijest samo gledajuci,istocnjak wrote:@piupiu,
E neka si nam uljepsala ovu vecer mislim da ce Arzuhalu biti posebno drago sto te vidi ... ako sutra ne radis ostani sa nama bice svakakvih ovdje tema i zezancija naravno za opustanje. Evo ti jedan poklon ... mislim da ce ti se svidjeti ...![]()
Uvjek sam se pitao kako ne padnu u nesvjest ...

Jesam te nas'o a?piupiu wrote: Ja padam u nesvijest samo gledajuci,.
PS inace sam velkiki zaljubljenik mevlevijskog reda, hvala!
alejkumu selam.... bujrum, bujrum... imena ima na izvoz, izbor je suzen na tri... pa vidjecemo...arzuhal wrote:Selam alejkum, dobri ljudi - ženski ljudi i muški ljudi, naravno![]()
Aaaa, vidi hin, maša-Allah!
@medaaa: da bude hajirli, inša-Allah!A mogu doktori i pogriješit, sakriju to oni đahkad među noge, misle crijevo, ovo-ono
. Al': ko dobije sina - ima jednu nafaku. Ko dobije šćeru - 70 nafaka!
Imaš li ime kakvo?
Amin! Jel ima Emina među ta trimedaaa wrote: alejkumu selam.... bujrum, bujrum... imena ima na izvoz, izbor je suzen na tri... pa vidjecemo...![]()
![]()
a vidjeh i ja kod doktorke da je curica![]()
, ne da je mama... do godine u dzamiju zajedno
![]()
nego da i vas Allah pocasti uskoro...
![]()
Shukranmedaaa wrote:alejkumu selam.... bujrum, bujrum... imena ima na izvoz, izbor je suzen na tri... pa vidjecemo...arzuhal wrote:Selam alejkum, dobri ljudi - ženski ljudi i muški ljudi, naravno![]()
Aaaa, vidi hin, maša-Allah!
@medaaa: da bude hajirli, inša-Allah!A mogu doktori i pogriješit, sakriju to oni đahkad među noge, misle crijevo, ovo-ono
. Al': ko dobije sina - ima jednu nafaku. Ko dobije šćeru - 70 nafaka!
Imaš li ime kakvo?
![]()
![]()
![]()
![]()
@beautyfool ehlen we sehlen, kako si mi, kako sa iftarima?![]()
Uh gdje nadje Eminuarzuhal wrote:Amin! Jel ima Emina među ta trimedaaa wrote: alejkumu selam.... bujrum, bujrum... imena ima na izvoz, izbor je suzen na tri... pa vidjecemo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arzuhal wrote:Amin! Jel ima Emina među ta trimedaaa wrote: alejkumu selam.... bujrum, bujrum... imena ima na izvoz, izbor je suzen na tri... pa vidjecemo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
medaaa wrote:
@beauty samo naprijed s iftarima, mozes ti to!![]()
![]()
amin za malenu, a curice su zlatooooo, jedva cekam...