Sta ti mislis da li ce Fantastic Four krenuti od manjih festivala tipa Woodstock,ili im to nije potrebno za promociju obzirom na Rizzinu popularnost u Americi?DicaTM wrote:Dream team nije ime grupe nego je to zaista jedan dream team, mislim da će se zvati "Fantastic Four".. FF
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
klixober
#1101 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- DicaTM
#1102 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Gledaj, mislim da je to totalno nepotrebno! Čuo sam se s momcima, znaju šta rade, razgovarao sam sa Fistikom i rekao je da mu je ovo velika čast a kako i nebi bila. Za početak će, kaže, izbjegavati festivale te se orijentisati na neke nužnije stvari koje su vezane za novonastalu grupu. Ne sumnjam u njih, lako je raditi sa Rizzom.. 
- upravnik
-
klixober
#1104 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Vidim sprema se turneja.Svaka cast Rizzo,odmah prionuo na posao.

-
Hendrix
#1105 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
SKANDALOZNO!
M. A. Henda podneo tužbu pri sudu u Strazburu povodom " Svjesnog zapostavljanja moje muzičke karijere i vrijednosti te pokušaj plagiranja tehnike snimanja video spota (sniman istom tehnologjiom , digitalnom ), kurčenja i namjernog skretanja pažnje sa mene od strane anonimnog lokalnog pjevača Rizze Ruže."
Ljutiti Henda je zaprijetio Rizzi Ruži "da se ne zajebaje..." i najavio osvetu u vidu izdavanja četverostrukog duplog DVD-a sa bonus materijalom veličine 50GB i sa 200 spotova iste pjesme u svim rezolucijama te da će nas svaki idući album Rizze on izdati još dva. Također je neslužbeno izjavio da će se osvetnički album zvati "Nabijem te na 19 ...".
Rizzo Ruža zasada nije komentirao optužbe.

Henda snimljen u pisarnici suda u Strazburu
M. A. Henda podneo tužbu pri sudu u Strazburu povodom " Svjesnog zapostavljanja moje muzičke karijere i vrijednosti te pokušaj plagiranja tehnike snimanja video spota (sniman istom tehnologjiom , digitalnom ), kurčenja i namjernog skretanja pažnje sa mene od strane anonimnog lokalnog pjevača Rizze Ruže."
Ljutiti Henda je zaprijetio Rizzi Ruži "da se ne zajebaje..." i najavio osvetu u vidu izdavanja četverostrukog duplog DVD-a sa bonus materijalom veličine 50GB i sa 200 spotova iste pjesme u svim rezolucijama te da će nas svaki idući album Rizze on izdati još dva. Također je neslužbeno izjavio da će se osvetnički album zvati "Nabijem te na 19 ...".
- DicaTM
#1106 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Hendrix wrote:SKANDALOZNO!
Jedan od najjačih ubjedljivo, al fakat
- DicaTM
#1107 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
A sada, šalu na stranu!
Henda se očito ne šali i ovo bi moglo biti opasno i vrlo zabrinjavajuća situacija za novoosnovani bend a ponajviše za Rizzu Ružu. U slučaju da dobije na sudu, Henda bi potpuno dotukao Rizzu a znamo da njihovo rivalstvo kotira još iz 20. stoljeća. Upravo ćemo stupiti u kontakt sa Rizzom i prenijeti vam njegove riječi ovdje.
Ostanite logovani
Henda se očito ne šali i ovo bi moglo biti opasno i vrlo zabrinjavajuća situacija za novoosnovani bend a ponajviše za Rizzu Ružu. U slučaju da dobije na sudu, Henda bi potpuno dotukao Rizzu a znamo da njihovo rivalstvo kotira još iz 20. stoljeća. Upravo ćemo stupiti u kontakt sa Rizzom i prenijeti vam njegove riječi ovdje.
Ostanite logovani
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#1108 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Hendrix wrote:SKANDALOZNO!

lud si totalno!!!- DicaTM
#1109 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
RIZZO: NEK J*BE MATER!
Željno smo čekali da Rizzo Ruža uzvrati udarac, te smo odmah pokušali stupiti u kontakt s njim. Njegov 061 broj bio je dugo vremena zauzet a 063 ugašen. Fiksni telefon je bio isključen.. Kada smo napokon dobili Rizzu pitali smo ga da li je sve uredu i kako se osjeća jer smo se već pomalo zabrinuli. Zatim smo prešli na stvar..
Kako komentirate prozivanje u medijima od strane Hende?
-Henda je jedan obični propali talenat koji godinama nema pjesme! Posljednji njegov hit je iz devedes' osme tako da pored mene i meni sličnih velikana jednostavno nema pravo glasa.
On tvrdi da je zapostavljen?
-Ma nek j*ebe mater!
Zašto ste vulgarni?
-Pa nemam vam kako drugačije odgovoriti! Henda zna da nije ni zaslužio da se piše o njemu a traži neki prostor za sebe. Ono sa albumima i spotovima ne bih komentarisao jer znate da je spot za "Pile moje" snimljen po najvišim svjetskim standardima.. Ja bih iskoristio priliku i upitao Hendu koji je njegov posljednji spot, i kako je sniman?
Šta će se desiti sa vašim bendom u slučaju najgoreg?
-Evo zvoni mi, prazna baterija.
Rizzin glas je misteriozno nestao...
Željno smo čekali da Rizzo Ruža uzvrati udarac, te smo odmah pokušali stupiti u kontakt s njim. Njegov 061 broj bio je dugo vremena zauzet a 063 ugašen. Fiksni telefon je bio isključen.. Kada smo napokon dobili Rizzu pitali smo ga da li je sve uredu i kako se osjeća jer smo se već pomalo zabrinuli. Zatim smo prešli na stvar..
Kako komentirate prozivanje u medijima od strane Hende?
-Henda je jedan obični propali talenat koji godinama nema pjesme! Posljednji njegov hit je iz devedes' osme tako da pored mene i meni sličnih velikana jednostavno nema pravo glasa.
On tvrdi da je zapostavljen?
-Ma nek j*ebe mater!
Zašto ste vulgarni?
-Pa nemam vam kako drugačije odgovoriti! Henda zna da nije ni zaslužio da se piše o njemu a traži neki prostor za sebe. Ono sa albumima i spotovima ne bih komentarisao jer znate da je spot za "Pile moje" snimljen po najvišim svjetskim standardima.. Ja bih iskoristio priliku i upitao Hendu koji je njegov posljednji spot, i kako je sniman?
Šta će se desiti sa vašim bendom u slučaju najgoreg?
-Evo zvoni mi, prazna baterija.
Rizzin glas je misteriozno nestao...
- Referent za ONO i DSZ
#1110 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ov dje ni ko , nije normalan 
- BSn
#1111 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Sutra u "Dnevnom oGlasu" citajte:
Selyo Boy: "Prvi put cujem za Prsesov band. Meni niko nista nije kaz'o!"
Henda: "Ho's da ti kazem otvoreno kad sam zadnji put snimio spot?!"
Izo: "Osjecam se posebno pocascenim sto me je Rizzo okupio u svoj band."
Poklon: Mega poster obje zaracene muzicke skupine i album sa samoljepljivim slicima sa EURO-a 1988.
Poklon: Mega poster obje zaracene muzicke skupine i album sa samoljepljivim slicima sa EURO-a 1988.
Last edited by BSn on 30/06/2008 12:17, edited 1 time in total.
-
klixober
#1112 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Fistik se ufuro,nece vise ni da autogram potpise otkako je u Rizzinom bendu.Don Almir je utucen jer nije upao u Rizzin bend pa se sad vuca po svjetskim vukojebinama tipa Woodstock sa Ninom Prsesom.Fakat je to ispod njegovog nivoa.A nekad je takva zvijezda bio 
- upravnik
#1113 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zvali vanzemaljci danas Fahru Pecikozu, uhvatili frekvenciju Radio Kalmana pa čuli opojni Rizzin glas.
Tražili distributerstvo za njegove LP-e za nekoliko galaksija.
Tražili distributerstvo za njegove LP-e za nekoliko galaksija.
- medaaa
#1114 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
iz izvora bliskih Rizzi Ruzi saznajemo da on ima dvojno drzavljanstvo, tj.
i spansko...radi toga uzese sinoc titulu...
- DicaTM
#1115 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Djelomično i to, ali malo se spominje da je Rizzo prvobitno trebao otpjevati himnu EURA ali je tu čast prepustio manje poznatom kolegi sa estrade, Enrike Iglesijasu!medaaa wrote:iz izvora bliskih Rizzi Ruzi saznajemo da on ima dvojno drzavljanstvo, tj.i spansko...radi toga uzese sinoc titulu...
-
klixober
#1116 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nikad cuoDicaTM wrote:Djelomično i to, ali malo se spominje da je Rizzo prvobitno trebao otpjevati himnu EURA ali je tu čast prepustio manje poznatom kolegi sa estrade, Enrike Iglesijasu!medaaa wrote:iz izvora bliskih Rizzi Ruzi saznajemo da on ima dvojno drzavljanstvo, tj.i spansko...radi toga uzese sinoc titulu...
- BSn
#1117 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
BSn wrote:Sutra u "Dnevnom oGlasu" citajte:
Uspio sam skenirat' naslovnicu danasnjeg broja:

Last edited by BSn on 30/06/2008 18:03, edited 1 time in total.
- sffovac
#1118 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Sokantno, sta ce Ružžo na ovo da kaze ?
Šta reći, šta reći ... ja sam frapiran, a cujem da nece biti samo jedan dvostruki dvd, vec ce biti 2 dvostruka i jedan trostruki dvd sa svim djelima nasih i inozemnih estradnih umjetnika, a povrh svega biti ce tu i jedan dvd samo sa novim pjesmama ovoga novonastalog benda, neki kazu i INAT BENDA. Mediji jos nisu potvrdili da li ce taj novi dvd sadrzavati jednu ili dvije nove pjesme za koje je i dino merlin rekao da ce biti mega hit.

Šta reći, šta reći ... ja sam frapiran, a cujem da nece biti samo jedan dvostruki dvd, vec ce biti 2 dvostruka i jedan trostruki dvd sa svim djelima nasih i inozemnih estradnih umjetnika, a povrh svega biti ce tu i jedan dvd samo sa novim pjesmama ovoga novonastalog benda, neki kazu i INAT BENDA. Mediji jos nisu potvrdili da li ce taj novi dvd sadrzavati jednu ili dvije nove pjesme za koje je i dino merlin rekao da ce biti mega hit.

-
Hendrix
#1119 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
SKANDALOZNO!
Rizzo Ruža tajnim kanalima ukrao novi dizajn Hendinog šesterostrukog albuma te ga aplodovao u internet i time osujetio iznenađenje koje Henda sprema svojim vjernim fanovima.
Čeka se odgovor Hende...

Rizzo Ruža tajnim kanalima ukrao novi dizajn Hendinog šesterostrukog albuma te ga aplodovao u internet i time osujetio iznenađenje koje Henda sprema svojim vjernim fanovima.
Čeka se odgovor Hende...

- DicaTM
#1120 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Koji jadnik ovaj Henda...
A Enrike Iglesijas je ja mislim iz Španije, nisam upratio neki njegov veliki hit. No nebitno, priča se ovdje samo o pjevačima koji su zabetonirali svoje mjesto na zvjezdanom nebu
A Enrike Iglesijas je ja mislim iz Španije, nisam upratio neki njegov veliki hit. No nebitno, priča se ovdje samo o pjevačima koji su zabetonirali svoje mjesto na zvjezdanom nebu
-
The__Doctor
#1121 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Fanovi Hende neka otvore sebi topic ovo je topic samo za fanove Rizze Ruze i zelimo informacije o njemu gdje je , sta radi, kada ce biti koncert na Stadionu Olimpika???
- Neelix
#1122 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Jestel gledali 60 minuta
Bakir Hadziomerovic napravio specijalnu emisiju posvecenu kriminalu na estradi, Rizzo mu bio u studiju, otkrio da mu je Henda slao prijetece SMS-ove
"Sviju mi zapalicu te", "Usta ga vista Rizo, dosta je bilo tvoje medijske ekspoziture, pripremi se da umres" i sl. samo su neke od okrutnih poruka koje je Henda uputio nasem idolu. Rizzo je potvrdio da je unajmio Merlina kao bodyguarda jer se vise ne osjeca sigurno. "Mislim da ce me Dino sa svojom junackom figurom uspjeti zastititi od strasnog Hende" rekao je. Porijeklo SMS-ova istrazuje i SIPA, a trazena je pomoc strucnjaka iz FBI.
In other news, Rizzo priprema tuzbu protiv Backstreet Boysa jer su ukrali pjesmu "Everybody" koju je on napisao za Dream Boyse. "Alo'ba Nick, štos' pička, vrati pjesmu" zapitao se. "Znam vas dok ste bili Sokak Boysi, a vid' vas sad".
In other news, Rizzo priprema tuzbu protiv Backstreet Boysa jer su ukrali pjesmu "Everybody" koju je on napisao za Dream Boyse. "Alo'ba Nick, štos' pička, vrati pjesmu" zapitao se. "Znam vas dok ste bili Sokak Boysi, a vid' vas sad".
- sffovac
#1123 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
a jes vidijo cuda poslije tog prilogaNeelix wrote:Jestel gledali 60 minutaBakir Hadziomerovic napravio specijalnu emisiju posvecenu kriminalu na estradi, Rizzo mu bio u studiju, otkrio da mu je Henda slao prijetece SMS-ove
"Sviju mi zapalicu te", "Usta ga vista Rizo, dosta je bilo tvoje medijske ekspoziture, pripremi se da umres" i sl. samo su neke od okrutnih poruka koje je Henda uputio nasem idolu. Rizzo je potvrdio da je unajmio Merlina kao bodyguarda jer se vise ne osjeca sigurno. "Mislim da ce me Dino sa svojom junackom figurom uspjeti zastititi od strasnog Hende" rekao je. Porijeklo SMS-ova istrazuje i SIPA, a trazena je pomoc strucnjaka iz FBI.
kaze bakir: 'skandalozno'
i ono sad svi u soku sta sad moze biti skandaloznije od ovoga do sada
kad ono vidi cuda
samo je isla slika bez tona

ne cuo ja vise nikad Ružin ljupki glas ako lazem - ovo zelim da naglasim, da neko ne misli da izmisljam, serem i lazem i unosim razdor u familiju gegaj i ne Ružo mi nije rekao da o tome pisem ovdje, ovo je moja volja, on je jedna velika dobricina i lafac od cojka
Kaze Bake samo ovo: ''izoni porucuje adu, sokantno: ''SLIKAT CES SE NA NOVOM ALBUMU FAMILIJE GEGAJ JEDINO AKO MENE TRAMVAJ SATARE''''
cak raja prica da je i Ružo odlucan da pomogne svome bek vokalu i da mu je poceo pisati pjesmu da dokrajci izdajicu roda svoga ada gegaja
ovo su samo neki od stihova, jer ih Ružo nonstop mrmlja i svaki put triput pljune kad vidi ada
''nema vise brata mog
moga brata jedinog
nema vise mugdim avdic henda ga zajaho'' x3
(pljuni ispred sebe x2)

prorcica dzazira kada je cula za sve ovo i vidjela kako ado sada izlgeda porucuje: 'oho ti se, ni sav escajg ti vise ne moze pomoci, Ružini su sihri hromirani'
- the Kralj
#1124 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
zar je nino jos ziv?komeba wrote:Ne znam,na oficielnim stranicama Nine Prsesa,Seje Boy-a i Don Almira jos nema nista.DicaTM wrote:Da li je ovo istina, ili samo jedna u nizu neslanih šala upućenih na Rizzin račun?
http://www.ninoprses.net/
http://www.sejohamzic.com/
http://www.almirajanovic.com/
Sa nestrpljenjem ocekujem novosti.
ja sam mislio da se nakon onog eurosonga ence pojavljivati na ulici makar 2000 godina...
ali mozda je to djelo anseg velikog rizze, koji zeli dati svim nasim velikim umjetnicima dio kolaca, nije on sebican...
- Irm@
#1125 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
vec nekoliko dana pokusavam analizirati pjesnicku notu naseg velikog umjetnika... i jednostavno sam shvatila da tome nisam dorasla... pa evo ako neko drugi se usudi bujrum... previshe je to za mene
Rizzo Ruza
Adrenalin
Ko zna je li ova ljubav
u jednom ili oba smjera
ovu vezu vozim jos po tankom ledu
molitve se drzim da ublazim udar
Kad u trenu ti se pojavis
i zamalo da ne napravim sudar
Ref.
Adrenalin kao struja ti kroz vene
moj si adrenalin lupa srce zbog tebe
ti imas neko ludilo u sebi