Ljubav kad predjes tridesetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1101 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Truba »

kad hefner bude vodo babe onda ćemo reći da je to ok :D
JThomas

#1102 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by JThomas »

svako u skladu sa svojim mogućnostima, ali svi se koprcaju.
Truba

#1103 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Truba »

u ovom slučaju bolje išta nego ništa ne pije vode :D
JThomas

#1104 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by JThomas »

ako već doživiš te godine, treba ti društvo i u njima.
Bloo
Globalna šefica

#1105 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

JThomas wrote:svako u skladu sa svojim mogućnostima, ali svi se koprcaju.
:mrgreen:
Truba

#1106 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Truba »

nemam namjeru grliti se po kafićima i ljubakati
Bloo
Globalna šefica

#1107 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

Black swan wrote:nemam namjeru grliti se po kafićima i ljubakati
nemoj
Image
Ramzess Veliki

#1108 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ljubav se prenese na djecu ... R1, R6, CBR, GSXR, RST ... zavisi ko ima koje dijete ... :D
Vidi se ko zna ! :thumbup:
Dobro, hocu li ja dozivit tu voznju motorom il kaj? Fakat sad vise mislim zaista!
Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.
Tu me zaustavi semafor, a oni u Passatu me stignu ... pun Passat mladih djevojaka ... mašu, histerišu, gađaju me donjim vešom a i gornjim, hoće da se upoznaju ... mislim neki čudan svijet pa okrenem gas i stvorim se u Dobrinji na hladnoj pivi.
I tako ti ja svaki dan pomalo ... :oops:
Ramzess Veliki

#1109 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
klixoris wrote:A jeko plavooka ? :?
Eurosa :D
Al pazi slucajnosti, ja sam isto plavooka :razz:
Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?
- Nemoj da ti ponavljam i treći put ...

:lol: :run:
Bloo
Globalna šefica

#1110 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

Ramzess Veliki wrote:
sherbett wrote:
klixoris wrote:A jeko plavooka ? :?
Eurosa :D
Al pazi slucajnosti, ja sam isto plavooka :razz:
Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?

imal kakav vic sa 2 plava jajeta :D
Ramzess Veliki

#1111 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

Bloo wrote:
Ramzess Veliki wrote:Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AAAAHAHAHAHAHA, predobro!!! :D
Bloo
Globalna šefica

#1112 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

sherbett wrote:
Bloo wrote:
Ahahahahahaha :lol:
Ti si car!
i šah...i kralj :D
sha_ba

#1113 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by sha_ba »

Bloo wrote:
sherbett wrote:
Bloo wrote:
Ti si car!
brat moi :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1114 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

Bloo wrote:
sherbett wrote:
Bloo wrote:
Ti si car!
Šah-matirala si me, sad se nećeš udat' ... :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#1115 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

sha_ba wrote: brat moi :mrgreen:
:kiss:
bona šanerko :D
Bloo
Globalna šefica

#1116 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

Ramzess Veliki wrote: Šah-matirala si me, sad se nećeš udat' ... :lol: :lol: :lol:
Image
ho oponopono

#1117 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ho oponopono »

...svi smo mi ko fol hladni, jebo romanse iz muvija ali opet ta kora gore je samo zarad kamuflaze i fore ...

...jer tamo ispod kad zaviris vapis da srodne duse postoje, da njemu/ njoj sa licem psiha priznas da drugi ne postoje...

... da ce se desiti kraj tebe, ako doticni ne bude kraj tebe...onako sa patetikom cisto pomalo smijesno, kao da je za tri dana zvijezda pad i svijeta smak...

...onako kako priznajemo samo kad smo mortus pijani, onako kako trijezni lazemo za istu stvar, kako se tjesimo da je u nedostiznom car, dok sakom tjeramo musice maste u mrak... :pusi2:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1118 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Zviz »

Tomahawk11 wrote:
Zviz wrote:Kad predjes 30, i ona ode par dana, nebitno sta razlog bio, ali tebi kaze da operes ves, a ti sve operes osim jedne majice jer mirisi na nju - to su ti neki detalji nekoga poslje 30 kad voli nekoga. Ja mislim, da ljudi sa godinama postaju svjesniji sta znaci ljubav. Jes da je to sve psiholoski efekt, ali isti taj efekt je dio nase svakodnevnice. Smijali se mi njemu ili ne on je tu i pratit ce nas do smrti.
Zar nije ta fora sa majicom kod tinejdzera(ki)?!
Ja poznam ljude u 40ima koji to cine. To kod mladjih nisam ni vidio ni cuo. Imas roditelja npr. sacuvaju pantalone od djeteja kad je djeteu bilo mozda 5 godina, tipa ne opreru ih i sl.
Bloo
Globalna šefica

#1119 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

ho oponopono wrote:...svi smo mi ko fol hladni, jebo romanse iz muvija ali opet ta kora gore je samo zarad kamuflaze i fore ...

...jer tamo ispod kad zaviris vapis da srodne duse postoje, da njemu/ njoj sa licem psiha priznas da drugi ne postoje...

... da ce se desiti kraj tebe, ako doticni ne bude kraj tebe...onako sa patetikom cisto pomalo smijesno, kao da je za tri dana zvijezda pad i svijeta smak...

...onako kako priznajemo samo kad smo mortus pijani, onako kako trijezni lazemo za istu stvar, kako se tjesimo da je u nedostiznom car, dok sakom tjeramo musice maste u mrak... :pusi2:
dobro je MC Sajsi
ing-ecc

#1120 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ing-ecc »

Ramzess Veliki wrote: Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.
Tu me zaustavi semafor, a oni u Passatu me stignu ... pun Passat mladih djevojaka ... mašu, histerišu, gađaju me donjim vešom a i gornjim, hoće da se upoznaju ... mislim neki čudan svijet pa okrenem gas i stvorim se u Dobrinji na hladnoj pivi.
Hahahaaaaaaa
Nevjerovatan si
Ja znam da je Alfa ostala u Tarcinu na pocetku auto puta, znaci da se ipak vise ocekuje od 159-ke koliko ti pises o njoj.
Mucki s ledja i iznenada da i ne spominjem.
nightvision

#1121 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by nightvision »

Zviz wrote:Kad predjes 30, i ona ode par dana, nebitno sta razlog bio, ali tebi kaze da operes ves, a ti sve operes osim jedne majice jer mirisi na nju - to su ti neki detalji nekoga poslje 30 kad voli nekoga. Ja mislim, da ljudi sa godinama postaju svjesniji sta znaci ljubav. Jes da je to sve psiholoski efekt, ali isti taj efekt je dio nase svakodnevnice. Smijali se mi njemu ili ne on je tu i pratit ce nas do smrti.
:thumbup:
Istina, samo ja cu se usuditi da kazem kako je ovo vise primjenjivo na muskarce a manje na zene i to jednostavno zato sto nas pokrecu isti porivi, isti cilj, samo iz razlicitih pravaca, da se tako izrazim, a rijec je o reprodukciji i produzenju vrste. Tako u tim nekim zrelijim godinama muskarci su manje optereceni sexom i ako im je stalo do partnerice onda je to vise radi njenog karaktera a manje radi sexa, drugim rijecima muskarci vole zrelo i iskreno. S druge strane, mislim da je kod zena obrnuta situacija. Dok su mladje, zene vole iskrenije i manje razmisljaju koliko muzijak moze pruziti potomstvu, sto se mijenja kako postaju zrelije kada emocije bivaju uglavnom potisnute u korist hladnokrvnih kalkulacija i pronalaska materijalno najpovoljnijeg oca njene dijece, drugim rijecima zene tada uglavnom pokrece cisti interes.
walter kurtz

#1122 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by walter kurtz »

Tirdesete su nove dvadesete :zoka:
jao_situacije

#1123 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by jao_situacije »

ja sam čuo da se tako tješe vječiti studenti
walter kurtz

#1124 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by walter kurtz »

sherbett wrote:
walter kurtz wrote:Tirdesete su nove dvadesete :zoka:
Pa ti si zapravo skroz cool tip :-D
Zar si sumnjala :wink:
Ramzess Veliki

#1125 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Ramzess Veliki »

ing-ecc wrote:
Ramzess Veliki wrote: Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.
Hahahaaaaaaa
Nevjerovatan si
Ja znam da je Alfa ostala u Tarcinu na pocetku auto puta, znaci da se ipak vise ocekuje od 159-ke koliko ti pises o njoj.
Mucki s ledja i iznenada da i ne spominjem.
Govorim o vožnji motorom jaro ... to je ono na dva točka. I sa njim se ne utrkujem ni sa kim jer nije interesantno. Zavrneš gas i nestaneš.
A auto mi je za uživanje u rashladnom sistemu po vrućinama, ni sa Alfom se ne trkam. Da mi se trka uzeo bih benzinca a ne dizelaša.
Ovo mi je prvi dizelaš u životu ... i prednja vuča. Nije to mašina za trke.
Više je kao ono ... lijepo izgleda za otići na pijacu natrpat' krompira. :D
I to garant nisam bio ja u Tarčinu.
Post Reply