Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1101 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
kad hefner bude vodo babe onda ćemo reći da je to ok 
- JThomas
#1102 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
svako u skladu sa svojim mogućnostima, ali svi se koprcaju.
- Truba
#1103 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
u ovom slučaju bolje išta nego ništa ne pije vode 
- JThomas
#1104 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ako već doživiš te godine, treba ti društvo i u njima.
- Bloo
- Globalna šefica
#1105 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
JThomas wrote:svako u skladu sa svojim mogućnostima, ali svi se koprcaju.
- Truba
#1106 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
nemam namjeru grliti se po kafićima i ljubakati
- Bloo
- Globalna šefica
#1107 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
nemojBlack swan wrote:nemam namjeru grliti se po kafićima i ljubakati
- Ramzess Veliki
#1108 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.sherbett wrote:Dobro, hocu li ja dozivit tu voznju motorom il kaj? Fakat sad vise mislim zaista!klixoris wrote:Vidi se ko zna !Ramzess Veliki wrote:Ljubav se prenese na djecu ... R1, R6, CBR, GSXR, RST ... zavisi ko ima koje dijete ...
Tu me zaustavi semafor, a oni u Passatu me stignu ... pun Passat mladih djevojaka ... mašu, histerišu, gađaju me donjim vešom a i gornjim, hoće da se upoznaju ... mislim neki čudan svijet pa okrenem gas i stvorim se u Dobrinji na hladnoj pivi.
I tako ti ja svaki dan pomalo ...
- Ramzess Veliki
#1109 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?sherbett wrote:Eurosaklixoris wrote:A jeko plavooka ?![]()
Al pazi slucajnosti, ja sam isto plavooka
- Nemoj da ti ponavljam i treći put ...
- Bloo
- Globalna šefica
#1110 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
imal kakav vic sa 2 plava jajetaRamzess Veliki wrote:Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?sherbett wrote:Eurosaklixoris wrote:A jeko plavooka ?![]()
Al pazi slucajnosti, ja sam isto plavooka
![]()
- Ramzess Veliki
#1111 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Bloo wrote:imal kakav vic sa 2 plava jajetaRamzess Veliki wrote:Šta bosanac kaže ženi sa dva plava oka?
![]()
AAAAHAHAHAHAHA, predobro!!!
- Bloo
- Globalna šefica
#1112 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
i šah...i kraljsherbett wrote:AhahahahahahaBloo wrote:
imal kakav vic sa 2 plava jajeta![]()
Ti si car!
-
sha_ba
#1113 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
brat moiBloo wrote:i šah...i kraljsherbett wrote:AhahahahahahaBloo wrote:
Ti si car!
- Ramzess Veliki
#1114 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Šah-matirala si me, sad se nećeš udat' ...Bloo wrote:i šah...i kraljsherbett wrote:AhahahahahahaBloo wrote:
Ti si car!
- Bloo
- Globalna šefica
#1115 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
sha_ba wrote: brat moi
bona šanerko
- Bloo
- Globalna šefica
#1116 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ramzess Veliki wrote: Šah-matirala si me, sad se nećeš udat' ...![]()
![]()

- ho oponopono
#1117 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
...svi smo mi ko fol hladni, jebo romanse iz muvija ali opet ta kora gore je samo zarad kamuflaze i fore ...
...jer tamo ispod kad zaviris vapis da srodne duse postoje, da njemu/ njoj sa licem psiha priznas da drugi ne postoje...
... da ce se desiti kraj tebe, ako doticni ne bude kraj tebe...onako sa patetikom cisto pomalo smijesno, kao da je za tri dana zvijezda pad i svijeta smak...
...onako kako priznajemo samo kad smo mortus pijani, onako kako trijezni lazemo za istu stvar, kako se tjesimo da je u nedostiznom car, dok sakom tjeramo musice maste u mrak...
...jer tamo ispod kad zaviris vapis da srodne duse postoje, da njemu/ njoj sa licem psiha priznas da drugi ne postoje...
... da ce se desiti kraj tebe, ako doticni ne bude kraj tebe...onako sa patetikom cisto pomalo smijesno, kao da je za tri dana zvijezda pad i svijeta smak...
...onako kako priznajemo samo kad smo mortus pijani, onako kako trijezni lazemo za istu stvar, kako se tjesimo da je u nedostiznom car, dok sakom tjeramo musice maste u mrak...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#1118 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ja poznam ljude u 40ima koji to cine. To kod mladjih nisam ni vidio ni cuo. Imas roditelja npr. sacuvaju pantalone od djeteja kad je djeteu bilo mozda 5 godina, tipa ne opreru ih i sl.Tomahawk11 wrote:Zar nije ta fora sa majicom kod tinejdzera(ki)?!Zviz wrote:Kad predjes 30, i ona ode par dana, nebitno sta razlog bio, ali tebi kaze da operes ves, a ti sve operes osim jedne majice jer mirisi na nju - to su ti neki detalji nekoga poslje 30 kad voli nekoga. Ja mislim, da ljudi sa godinama postaju svjesniji sta znaci ljubav. Jes da je to sve psiholoski efekt, ali isti taj efekt je dio nase svakodnevnice. Smijali se mi njemu ili ne on je tu i pratit ce nas do smrti.
- Bloo
- Globalna šefica
#1119 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
dobro je MC Sajsiho oponopono wrote:...svi smo mi ko fol hladni, jebo romanse iz muvija ali opet ta kora gore je samo zarad kamuflaze i fore ...
-
ing-ecc
#1120 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
HahahaaaaaaaRamzess Veliki wrote: Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.
Tu me zaustavi semafor, a oni u Passatu me stignu ... pun Passat mladih djevojaka ... mašu, histerišu, gađaju me donjim vešom a i gornjim, hoće da se upoznaju ... mislim neki čudan svijet pa okrenem gas i stvorim se u Dobrinji na hladnoj pivi.
Nevjerovatan si
Ja znam da je Alfa ostala u Tarcinu na pocetku auto puta, znaci da se ipak vise ocekuje od 159-ke koliko ti pises o njoj.
Mucki s ledja i iznenada da i ne spominjem.
-
nightvision
#1121 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Zviz wrote:Kad predjes 30, i ona ode par dana, nebitno sta razlog bio, ali tebi kaze da operes ves, a ti sve operes osim jedne majice jer mirisi na nju - to su ti neki detalji nekoga poslje 30 kad voli nekoga. Ja mislim, da ljudi sa godinama postaju svjesniji sta znaci ljubav. Jes da je to sve psiholoski efekt, ali isti taj efekt je dio nase svakodnevnice. Smijali se mi njemu ili ne on je tu i pratit ce nas do smrti.
Istina, samo ja cu se usuditi da kazem kako je ovo vise primjenjivo na muskarce a manje na zene i to jednostavno zato sto nas pokrecu isti porivi, isti cilj, samo iz razlicitih pravaca, da se tako izrazim, a rijec je o reprodukciji i produzenju vrste. Tako u tim nekim zrelijim godinama muskarci su manje optereceni sexom i ako im je stalo do partnerice onda je to vise radi njenog karaktera a manje radi sexa, drugim rijecima muskarci vole zrelo i iskreno. S druge strane, mislim da je kod zena obrnuta situacija. Dok su mladje, zene vole iskrenije i manje razmisljaju koliko muzijak moze pruziti potomstvu, sto se mijenja kako postaju zrelije kada emocije bivaju uglavnom potisnute u korist hladnokrvnih kalkulacija i pronalaska materijalno najpovoljnijeg oca njene dijece, drugim rijecima zene tada uglavnom pokrece cisti interes.
- walter kurtz
#1122 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Tirdesete su nove dvadesete 
- jao_situacije
#1123 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ja sam čuo da se tako tješe vječiti studenti
- walter kurtz
#1124 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Zar si sumnjalasherbett wrote:Pa ti si zapravo skroz cool tipwalter kurtz wrote:Tirdesete su nove dvadesete
- Ramzess Veliki
#1125 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Govorim o vožnji motorom jaro ... to je ono na dva točka. I sa njim se ne utrkujem ni sa kim jer nije interesantno. Zavrneš gas i nestaneš.ing-ecc wrote:HahahaaaaaaaRamzess Veliki wrote: Meni se nešto jele tufahije za vikend a najbolje su u Orahovici ispod Konjica, pa sa dva jarana zavrnemo na tufahije i vratimo se preko Prozora pa na Travnik jer su ti ćevapi najbolji u Starom Travniku. Na povratku okrenemo preko Kiseljaka jer je tamo herava cesta i krivuda na sve strane pa sam od dosade po motoru hodao lijevo-desno, vozio malo jednom rukom, malo drugom, malo bez ruku, malo se zavalim na zadnje sjedište pa prospavam par krivina i tako mic po mic do zapadnog prilaza kad mi se neka ekipa u Passatu natovari na guzicu da se ganjamo na pravcu. Pustim ih da malko naberu, pa sjednem ono postrance sa jednom rukom na guvernali i teleportiram se na Stupsku petlju.
Nevjerovatan si
Ja znam da je Alfa ostala u Tarcinu na pocetku auto puta, znaci da se ipak vise ocekuje od 159-ke koliko ti pises o njoj.
Mucki s ledja i iznenada da i ne spominjem.
A auto mi je za uživanje u rashladnom sistemu po vrućinama, ni sa Alfom se ne trkam. Da mi se trka uzeo bih benzinca a ne dizelaša.
Ovo mi je prvi dizelaš u životu ... i prednja vuča. Nije to mašina za trke.
Više je kao ono ... lijepo izgleda za otići na pijacu natrpat' krompira.
I to garant nisam bio ja u Tarčinu.