N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Nije lijepo ovu temu zachatavati, ali ...Lace wrote: pape...sta ces ti meni (svojoj maloj laciki) poslati...ovaj put?
Sta bi moja mala Lacika voljela da dobije?
- Lace
i za nase vrijedne kolege...svaka cast na trudu
ja sam morala raditi a pauza mi je najneizvjesnija stvar za vrijeme radnog vremena...pomogla bih da mogu izaci...ali nista prije slijedece sedmice
eto ako bude trebalo...javite...ne radim citavu slijedecu sedmicu 
ja sam morala raditi a pauza mi je najneizvjesnija stvar za vrijeme radnog vremena...pomogla bih da mogu izaci...ali nista prije slijedece sedmice
- Lace
hoce i lacika plisanu igracku...da je stavi pored cuke i konjapape wrote:Nije lijepo ovu temu zachatavati, ali ...Lace wrote: pape...sta ces ti meni (svojoj maloj laciki) poslati...ovaj put?... samo ovaj put.
![]()
Sta bi moja mala Lacika voljela da dobije?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
donatori od 19. i 20. dec:
boki
schultz
sale
dzemil
roditelji od boki
Bumbar
U-LI
anais_nin
drumer
-------------------
295 KM
Total kod mene je 1100,43 KM
dobro jutro
Eh da vam ispricam, uli me zvao juce i kaze "raja sa 202 skupili jos" i mi se tako dogovorimo naci...u tom Bumbar salje poruku ETO I MENE DA DAM....
pa ja odem na kafu sa njima...
i ispostavi se da se Bumbar i ja znamo odavno
nejse, dadose ljudi pare, i svak svojim putem...jutros ja izlazim iz kuce, kad Bumbar pred zgradom...
kaze "evo ti jos para" ja joj kazem MA JOK DOVOLJNO SI VEC DALA...kaze ona MA UZMI PARE JA'NA NE BILA...reko MA JOK i tu mene Bumbar ZVIZZZ MAJAGERI....ja nju spucam polukruznim, ona je uzvratila potezom TIGROVA KANDZA, ja sam oplakala, ona je slomila nokat....
na kraju sam morala uzet pare
:D:D
Bumbar, sorry sto zakasnih, sestro mila uspavala sam se pravo
:D:D
sreca nisam puno kasnila na posao.....
bubi vas mIRCi.....
boki
schultz
sale
dzemil
roditelji od boki
Bumbar
U-LI
anais_nin
drumer
-------------------
295 KM
dobro jutro
Eh da vam ispricam, uli me zvao juce i kaze "raja sa 202 skupili jos" i mi se tako dogovorimo naci...u tom Bumbar salje poruku ETO I MENE DA DAM....
pa ja odem na kafu sa njima...
i ispostavi se da se Bumbar i ja znamo odavno
nejse, dadose ljudi pare, i svak svojim putem...jutros ja izlazim iz kuce, kad Bumbar pred zgradom...
kaze "evo ti jos para" ja joj kazem MA JOK DOVOLJNO SI VEC DALA...kaze ona MA UZMI PARE JA'NA NE BILA...reko MA JOK i tu mene Bumbar ZVIZZZ MAJAGERI....ja nju spucam polukruznim, ona je uzvratila potezom TIGROVA KANDZA, ja sam oplakala, ona je slomila nokat....
na kraju sam morala uzet pare
Bumbar, sorry sto zakasnih, sestro mila uspavala sam se pravo
sreca nisam puno kasnila na posao.....
bubi vas mIRCi.....
Last edited by mIRCerka on 20/12/2005 11:43, edited 1 time in total.
- uvjek dobar gost
Super su igracke i ono sve sto se vidi na slikama... ja sakupljam , u stvari trudim se da prikupim neke garderobe za djecu.. valjda cu uspjeti.. nego ja se kao nesto nudim ,a Vi nista pametno ne nudite, samo naka kuhanja, pranja i ciscenja... .....
-
mIRCerka
vec sam mu rekla da zive zivotinje ne salje...a mailom ti javim kad to nesto stigne....samo nek ne bude teskoLace wrote:mirci nemoj da doniras ono sto pape posalje za mene...javi mi i doci cu po to
gost, jel to ti pricas o mojoj ponudi pranja sudja ili sam polupala loncice?
-
G.O.D.
e, 'vako....juce sam se natrc'o sa stokom za one stvarcice i smrzao ko ......<<<cenzurisano...Ne znam koliko ljudi jos ucestvuje u kupovini(pribavljanju) stvarcica za mjedenicu,ali volio bih da se jave dobrovoljci da rasporedimo malo posao...nisam motorizovan i zbog toga mi je tesko da trckaram po gradu,a vid' kijameta napolju...100_ka je motorizovan ali covjek je "zaposlen" ako se to tako moze reci
i zbog toga nije dostupan preko dana...mada je juce zapalio sa sljake
ima jos dosta toga da se kupi,a vremena je malo...haj'mo dobrovoljci,javite se pls!!!
- uvjek dobar gost
Ja sam motorizovan, no radim do pola sest svaki radni dan, ako nesto mogu takav pomoc tu sam...
a sto se sudja tice... sve drugo mi je draze raditi, ja cu kuhati a Vi mlada damo perite sudje...
a sto se sudja tice... sve drugo mi je draze raditi, ja cu kuhati a Vi mlada damo perite sudje...
-
mIRCerka
mlada dama voli miris deterdzenta...uvjek dobar gost wrote:Ja sam motorizovan, no radim do pola sest svaki radni dan, ako nesto mogu takav pomoc tu sam...
ljudi, saljem vam kasnije lancani mail.....sad sam in d frka...
-
stella_sa
mene u gepek?100_KA wrote:eki komsinice mogla si i ti s nama danasstella_sa wrote:eki mirci jos ziva?mIRCerka wrote: e sad odoK....
citamo se kasnije...ako prezivim....al buba bila puna morali bi te u gepek negdje
@100_KA mace su ti super
- Lace
pa stvarno...zasto ne iskoristite gostovo tijelo...vec kad se nudi...sad cete ga jos i rasplakatiuvjek dobar gost wrote:Super su igracke i ono sve sto se vidi na slikama... ja sakupljam , u stvari trudim se da prikupim neke garderobe za djecu.. valjda cu uspjeti.. nego ja se kao nesto nudim ,a Vi nista pametno ne nudite, samo naka kuhanja, pranja i ciscenja... .....
-
mIRCerka
evo, U-LI ispravljenomIRCerka wrote:donatori od 19. i 20. dec:
boki
schultz
sale
dzemil
roditelji od boki
Bumbar
U-LI
anais_nin
drumer
-------------------
295 KM
- uvjek dobar gost
Lace wrote:pa stvarno...zasto ne iskoristite gostovo tijelo...vec kad se nudi...sad cete ga jos i rasplakatiuvjek dobar gost wrote:Super su igracke i ono sve sto se vidi na slikama... ja sakupljam , u stvari trudim se da prikupim neke garderobe za djecu.. valjda cu uspjeti.. nego ja se kao nesto nudim ,a Vi nista pametno ne nudite, samo naka kuhanja, pranja i ciscenja... .....![]()