Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kaže Gavro pistiću s nugatom zaliječenom a ja skontah ............da ovo CH na ćirilici može biti skraćenica za .........Srbiju Našu .
Eto zar nije tako ?
gregori spek wrote:
bas je simpa ovo kake
ne ljutim se ja, ako treba mozemo malo i da se nasalimo
ali zbilja nema logike to za parlament... previse kabadahija je tu...
Pored kabadahija, ... moramo imati i malo hajduka i uskoka.
gregori spek wrote:
bas je simpa ovo kake
ne ljutim se ja, ako treba mozemo malo i da se nasalimo
ali zbilja nema logike to za parlament... previse kabadahija je tu...
Pored kabadahija, ... moramo imati i malo hajduka i uskoka.
aco trica wrote:ali ja sam najbanovaniji na sa-x
samo zbog istine
kako bi to bilo tek u parlamentu...
U parlamentu bi glumio Stjepana Radica, a nasao bi se vec neki Punisha Rachich medju ovim iz desnice. Nas iz ultra-lijevice vasi unutardesnicarski problemi ne zanimaju
Nidje veze.Bosnjaci jos uvijek nemaju "desnicu".ni u politickom zivotu a ni ovdje na forumu!razlog je to sto Bosnjaci nemaju "rezervnu domovinu" kao sto je slucaj sa bh hrvatima odnosno bh srbima.
UN: Svaka država bi trebala imenovati ministra za ptičju gripu
U svakoj vladi bi određenoj osobi trebao biti dan autoritet da prikupi sve dijelove informacija radi pripreme brzog i učinkovitog odgovora u slučaju izbijanja pandemije
Koordinator Ujedinjenih naroda za globalnu spremnost u slučaju izbijanja pandemije gripe David Nabarro istaknuo je kako bi Vlada svake države trebala imenovati ministra koji bi u dotičnoj državi koordinirao aktivnosti i odgovore na prijetnju ptičje gripe.
kaže Gavro pistiću s nugatom zaliječenom a ja skontah ............da ovo CH na ćirilici može biti skraćenica za .........Srbiju Našu .
Eto zar nije tako ?