Salko sto je u vodu skako wrote:Krigla_Sa wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:
razlika na tabeli nije velika....sarajevo je slucajno na vrhu...jos ce se mnogo toga promjeniti...u nasu korist naravski...
Da, "slucajno" smo tek proslo kolo izgubili utakmicu,"slucajno" smo i 315 na svjeetskoj klupskoj rang listi kao jedini bh klub.
Celik nije slucajno 2 godine (namjanje mislim) u zadnjim kolima jedva izbjegavao ispadanje,sad neku titulu spominjes ??
Oca mi ,koja ste vi sega,ja ne znam odakle crpite taj optimizam.
to da ste 315 na nekoj svjetskoj rang listi ja ne vjerujem...
optimizam dolazi iz sve boljih igara i rezultata...vidi se da mozemo kad hocemo... sve vise postajemo svjesni svojih kvaliteta i to je ono sto vama smeta....
CELIK PRVAK!!!!!
http://www.pbsbih.ba/sport/2006/septembar/04/sport.html
Eto kad ne vjerujes,pogledaj,mozes i googlati slobodno,google je tvoj prijatelj od kojeg mozes nesto i saznati.
Meni nema sta smetati kod celika,kunem ti se da i ne pitam koliko ste igrali kao sto npr pitam za zelju,veleza,zrinjskog,sirokog...
Celik spomenem samo kada igrate protiv nas,tada cak i u drustvu prozborimo koju o vama,a ovako vjeruj mi nikad.Kada gledam sportski pregled obratim paznju na celikov rezultat isto kao i na orasja,zepca...
Vasu igru necu komentarisati jer je iskreno i ne poznajem,ako ti kazes da igrate leprsavo vjerujem ti,i mi smo nekad igrali leprsavo pa su titule nosili leotar,siroki pa i zeljo

Za mene ste vi prosjecna domacinska ekipa koja ponekad ubere negdje i bod u gostima,i to vecinom u zadnjim kolima kada zatreba za opstanka,pa onda i bolic pogura parama,kako svoje igrace tako i protivnicke ali nebitno,bitno je da titulu necete osvojiti i to ti garantujem.
Posto ces ti naravno opet tjerati po svome i pisati celik sampion ja ti kazem da ako budes na ovom forumu na kraju prvenstva, podsjetit cu te na ovu temu i na tvoje izjave.
Samo se nemoj braniti izjavama "imali ste srece"
Nismo u obdanistu