Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑16/11/2025 14:30
Uostalom, svi sto sada drkaju u utorak ce im jebati majku ako izgube.
I ja nasao sa kim se raspravljati.
tacno tako,vidjeno milion puta.
ma ovde su vecinom klinci ,veze nemaju sa zivotom,takve odmah ponese euforija ,jer ih mediji dignu.
A sto ne bi bilo euforije? Sinocnjom pobjedom dobili smo mogocnost za direkten plasman, ako Austrija padne u utorak. Ako ne, opet ostaje mogucnost za plasman barazom. Tako da „dobronamjernost“ pojedinaca je teški „pro… iv“
Oni što izgube imaju pravo da se ljute. Žale se na onu ruku što nije sviran penal i na crveni. To su obje krajnje čiste odluke. Ako ono nije crveni, ne znam onda šta je. A ona ruka se više i ne svira kao penal nigdje u svijetu.
Osmi Socrates wrote: ↑16/11/2025 14:39
Oni što izgube imaju pravo da se ljute. Žale se na onu ruku što nije sviran penal i na crveni. To su obje krajnje čiste odluke. Ako ono nije crveni, ne znam onda šta je. A ona ruka se više i ne svira kao penal nigdje u svijetu.
Kažu da su onome, je’l Marinu otkinuli uho i da nije htio gledati VAR, a da je trebao biti crveni.
Ja mislim da je dobro sudio.
Nadam se da nećemo dobiti nekog smrada u Austriji.
Ima Grbavica, vjerujem uredjenija od rugla u Zenici, ali BH savez sa Zenicom ima poslovni ugovor i to se ne raskida lako. Isto ko i Stanisici i slicno, tu se talovi dijele vjerovatno.
Osmi Socrates wrote: ↑16/11/2025 14:39
Kažu da su onome, je’l Marinu otkinuli uho i da nije htio gledati VAR, a da je trebao biti crveni.
Ja mislim da je dobro sudio.
Nadam se da nećemo dobiti nekog smrada u Austriji.
Hajde forum je ali odavno se piše kako imamo luzerski mentalitet i uvijek se prepadnemo pobjede a onda kad pobjeda dodje onda se prerano i prejako slavi.
Fudbal je majku mu opustite se i pustite da se pobjeda slavi. U svakom slucaju baraž je obezbjedjen sto je u neku ruku i bio cilj.
A zašto ne misliti na direktan plasman sada kada imamo šansu za to?
i da nije fejk smatram da je par stotina eura bacit za 2 sata ima boljih nacina za potrosit...... uz maksimalno postovanje svima.
cuj ulaznica 200 eura...... nije finale lige prvaka