Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je neko zainteresovan HP EliteBook 850 G6 u garanciji do novembra 2022.
Konfiguracija
Core i5 8265U
16GB DDR4 jedan modul, drugi slot prazan
512 SSD
Grafička Intel UHD 620 i AMD Radeon 550X 2GB DDR5
Pozadinsko osvjetljenje tastature
HALO kamera, logovanje licem
Thunderport 3, USB 3.0
Ekran IPS 1920x1080 Matt
Stanje odlično.
Windows x64 10 pro licencirani ili windows 11 pro
Slike na upit...
ucenik1234 wrote: ↑14/11/2021 14:47
Je li neko kupovao laptop preko ekupi.ba, kakva su iskustva vezana za plaćanje na rate, dostavu, garanciju i to?
btw. šta kupiti do 1100KM, vagam se između ryzen 5 3500 ili ryzen 3 5300
Googlaj za 3500 i 3700 seriju prob sa ventilatorima na velikim obrtajima...
Hp 735 g6, zivcira me buka, bacio bih ga najradije... Zipa, temp ~55c jel ode preko haos zvuk... Toliko me zivcira da sam uzeo hladnjak/postolje s ventom i pomogao je solidno... Inace, obrada 4k video, prelazi, titlovi, uvodi, overlays itd... Cca ~8min klipa za ~22min u mp4 ili hvec... Meni xtra za lpt, nine mi kriticna svaka minuta, razumijemo se...
Pozdrav, moze neko strucniji ocijenit koji od ovih laptopa je solidniji. Laptop je potreban samo za Office, Skype i reprodukciju videa/muzike, nista vise.
Revolucionar ★ wrote: ↑21/11/2021 22:55
Pozdrav, moze neko strucniji ocijenit koji od ovih laptopa je solidniji. Laptop je potreban samo za Office, Skype i reprodukciju videa/muzike, nista vise.
Ja imam polovan Lenovo W510 workstation sa i7 vPro , kojeg sam platio prije 3 godine 600 KM... Jedino ga macolom mogu pokvariti... Ne bih nikad kupio novo od cca 1000 KM. Tako da drugu preporucujem polovno da kupi.
Zbavio HP Zbook G8 i piše na kutiji da ima card reader i ima i otvor sa lijeve strane i nemam pojma kakav sada adapter da nabavim jer standardni je debeo za ovaj otvor. Micro SD može ući, ali gdje ga ubaciti na ovu dužinu?
vatrogasac wrote: ↑28/11/2021 15:42
Zbavio HP Zbook G8 i piše na kutiji da ima card reader i ima i otvor sa lijeve strane i nemam pojma kakav sada adapter da nabavim jer standardni je debeo za ovaj otvor. Micro SD može ući, ali gdje ga ubaciti na ovu dužinu?
jel se zezaš, ovo je čitač za security cards/smart card reader iliti sigurnosne kartice sd card reader je tačno na suprotnoj strani i ima zaštitnu plastiku ubodenu u utor, pritisbi je noktom i izvadi
Tananarive wrote: ↑28/11/2021 15:55
jel se zezaš, ovo je čitač za security cards/smart card reader iliti sigurnosne kartice sd card reader je tačno na suprotnoj strani i ima zaštitnu plastiku ubodenu u utor, pritisbi je noktom i izvadi
U pravu si. Tek sada pažljivije pogledah specifikacije. Hvala za info.
A sa desne strane imam taj utor za koji sam mislio da je sim utor zato što micro SD ne uliježe u okvir kako god ga okretao. Izgleda otprilike ovako:
Tananarive wrote: ↑28/11/2021 15:55
U pravu si. Tek sada pažljivije pogledah specifikacije. Hvala za info.
A sa desne strane imam taj utor za koji sam mislio da je sim utor zato što micro SD ne uliježe u okvir kako god ga okretao. Izgleda otprilike ovako:
Zbavit ću onda onaj na USB.
to je ja mislim slot za sim karticu vjerovatno imaš i wwan LTE modem